Tuesday, April 30, 2019

σαλατες για ψητα κρεατα

σαλατες για ψητα κρεατα

Σε αυτό το άρθρο, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Folha de Sao Paolo, οι οικονομολόγοι εκτιμούν ότι ο αριστερός υποψήφιος, Φερνάντου Χαντάντ αποτελεί «την καλύτερη επιλογή» για να υπερασπιστεί «τη δημοκρατία της Βραζιλίας και τους θεσμούς του κράτους δικαίου».


Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε την ώρα που οι οικονομικοί κύκλοι φαίνεται να στηρίζουν τον Μπολσονάρου, φαβορί να κερδίσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της 28ης Οκτωβρίου.


θερμομετρο επαφης καλοριφερ

Ο ακροδεξιός υποψήφιος κέρδισε την εμπιστοσύνη των αγορών όταν προσέλαβε ως οικονομικό του σύμβουλο τον Πάουλο Γκέντες, έναν υπερ-φιλελεύθερο ο οποίος, σε περίπτωση νίκης του Μπολσονάρου, δεσμεύθηκε σε ένα τεράστιο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων προκειμένου να περιορίσει το δημοσιονομικό χρέος της Βραζιλίας.


Βραζιλία: Κύμα βίας σε ολόκληρη τη χώρα με φόντο τις προεδρικές εκλογές


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html

let myself go 2015

Οι συντάκτες του άρθρου είναι καθηγητές, οικονομολόγοι, ερευνητές και σύμβουλοι διεθνών οργανισμών. Διακόσοι εξ αυτών είναι Βραζιλιάνοι και 160 κατάγονται από περίπου 15 χώρες (ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία και άλλες).


Ανάμεσά του είναι ο Τζορτζ Άκερλογκ, ένας Αμερικανός καθηγητής οικονομικών βραβευμένος με το Νόμπελ Οικονομίας το 2001, ο οποίος ευφηύρε τον όρο «Συμφωνία της Ουάσινγκτον» (Washington Consensus), ένα φιλελεύθερο εγχειρίδιο για να ξεπεράσουν οι αναπτυσσόμενες χώρες την κρίση που ξέσπασε στο τέλος της δεκαετίας του 1980.


Οι συντάκτες επεσήμαναν ότι πολλοί εξ αυτών «επικρίνουν ενεργητικά» τις πολιτικές που εφάρμοσε το Κόμμα των Εργαζομένων υποψήφιος του οποίου είναι ο Φερνάντου Χαντάντ, το οποίο κυβέρνησε τη Βραζιλία από το 2003 ως το 2016.


2018 10 19T161657Z 1529095099 RC1128D78EB0 RTRMADP 3 BRAZIL ELECTION HADDAD


Ο Φερνάντου Χαντάντ, μεταξύ άλλων, έχει δεσμευτεί να σταματήσει τις ιδιωτικοποιήσεις και να φορολογήσει τους πολύ πλούσιους - REUTERS/Ricardo Moraes


Ωστόσο, συμμερίζονται το κοινό όραμα ότι «η δημοκρατία, η αναζήτηση της ειρήνης, οι ατομικές ελευθερίες, ο πλουραλισμός, η μάχη κατά των προκαταλήψεων και των ανισοτήτων» είναι «αδιαπραγμάτευτες και ζωτικής σημασίας αξίες».


Ο Χαντάντ έχει δεσμευθεί να σταματήσει τις ιδιωτικοποιήσεις, να διατηρήσει το γενναιόδωρο συνταξιοδοτικό σύστημα, να φορολογήσει τους πολύ πλούσιους και να ενισχύσει την κατανάλωση προκειμένου να δώσει ώθηση στην οικονομία της Βραζιλίας, η οποία βρίσκεται σε ύφεση εδώ και δύο χρόνια.



σαλατες για ψητα κρεατα

βασια αντ

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html

Η πρώην υπουργός ασκεί επίσης κριτική στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «η "έξοδος από τα μνημόνια" έχει ήδη υπονομευτεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τις πολιτικές του και πάνω σε αυτό θα επικεντρωθούν οι προσπάθειες της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να υπάρξει ένα consensus με τους εταίρους για μείωση της φορολογίας και υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης».


Ερωτηθείσα για τις απόψεις του αντιπροέδρου της ΝΔ οι οποίες χαρακτηρίζονται από την κυβέρνηση ακραίες έως ακροδεξιές, η κ. Κεφαλογιάννη απαντά στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα":


βασια αντ

βασια αντ

«H Νέα Δημοκρατία είναι μια «ευρεία και ζωντανή πολιτική παράταξη», όπως έλεγε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που διαχρονικά περιελάμβανε στελέχη με διαφορετικές προσεγγίσεις, απόψεις και τρόπους εκφοράς του πολιτικού λόγου. Υπό την αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση, βέβαια, ότι άπαντες σέβονται την ιδρυτική διακήρυξη, τις πολιτικές αρχές της και τις αξίες του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Είμαστε η παράταξη του μέτρου και της μετριοπάθειας, κι αυτό το έχουμε αποδείξει στην πράξη πολλές φορές. Αυτό το στοιχείο της ταυτότητάς μας είναι αδιαπραγμάτευτο».


Απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την απόφαση του προέδρου της ΝΔ για την διάλυση της ΔΑΠ, η κ. Κεφαλογιάννη, χαρακτηρίζει τη ΔΑΠ «δυναμική πηγή παραγωγής πολιτικής σκέψης», σημειώνει, ωστόσο, ότι «οφείλει να αναπροσαρμόζεται συνεχώς στα νέα δεδομένα».



medela επιθεματα στηθους
που παίζεται ο απαισιοτατος 3
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html

καρα και αμαξες

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html
καρα και αμαξες

Ο βουλευτής κατέβαλε εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ και θα πρέπει υποχρεωτικά να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.


ανεστης τερματοφυλακας

καρα και αμαξες

Εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης φώναξε: «Η Μακεδονία είναι ελληνική και αυτό δεν αλλάζει».


Ο βουλευτής συνελήφθη στο Πάτημα Χαλανδρίου το πρωί της περασμένης Δευτέρας, από άνδρες της αντιτρομοκρατικής. πως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το σπίτι με αποτέλεσμα μόλις έγιναν αντιληπτοί, ο Μπαρμπαρούσης να παραδοθεί αμέσως.


Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε και το βουλευτικό του αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, με το οποίο είχε διαφύγει, ενώ οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι χρησιμοποίησε χωματόδρομους και μονοπάτια από τα ορεινά της Ναυπακτίας, αποφεύγοντας το εθνικό δίκτυο και τα διόδια, και επέστρεψε στην Αθήνα.


εθνικη μπασκετ προεπιλογη


Ο ίδιος και αφού συνελήφθη ύστερα από καταδίωξη αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται κάνοντας λόγο για λεκτικές υπερβολές και άκομψη φρασεολογία, ενώ δήλωσε τον απόλυτο σεβασμό του στο Σύνταγμα, το Δημοκρατικό πολίτευμα και τους θεμελιώδεις θεσμούς.

«Σε μικρό μέρος της ομιλίας μου κατά τη διάρκεια ασκήσεως των καθηκόντων μου στην Ολομέλεια της Βουλής την 16η.06.2018 ενσωματώθηκαν ατάκτως και αυθορμήτως ατελείς λεκτικές υπερβολές και άτυχες εκφράσεις, που οφείλονται στη θυμική έξαρση που μου είχε προκαλέσει το ουσιαστικό διακύβευμα της συζήτησης» ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο Κ. Μπαρμπαρούσης.

«Η πρόθεσή μου ήταν στην ολιγόλεπτη τοποθέτησή μου να θέσω κατά τρόπο εμφατικό το ζήτημα της ευθύνης συγκεκριμένων κρατικών οργάνων από τη λήψη αποφάσεων, που κατά την πολιτική μου άποψη, θα ήταν αφ΄ ενός ζημιογόνα για τα εθνικά συμφέροντα και αφ΄ ετέρου προϊόν επιβολής των εντολών του διεθνούς παράγοντα επί μιας ενδοτικής και αντιπατριωτικής κυβερνητικής στάσης», πρόσθεσε.




https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

ηλιοσ συναστρια

ηλιοσ συναστρια
ηλιοσ συναστρια
Συνελήφθη αστυνομικός για απάτες με αγοραπωλησίες αυτοκινήτων μέσω διαδικτύου

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, συνέλαβαν έναν 50χρονο αστυνομικό καθώς και έναν 43χρονο ιδιώτη που εξαπατούσαν πολίτες, σε αγοροπωλησίες αυτοκινήτων, μέσω του διαδικτύουω


ανακατασκευη δυναμου

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των δύο συλληφθέντων για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης συμμορίας, απάτης κατ’ εξακολούθηση, παράβασης καθήκοντος και της νομοθεσίας που αφορά τη χρήση και κίνηση των οχημάτων του Δημοσίου, των ΟΤΑ και εν γένει νομικών προσώπων Δημοσίου Δικαίου.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως προέκυψε από την προανάκριση οι δύο συλληφθέντες άνηκαν σε κύκλωμα που τηλεφωνούσε σε άτομα που είχαν καταχωρήσει αγγελίες πώλησης οχημάτων σε διαδικτυακό ιστότοπο, εμφανιζόμενοι ως ενδιαφερόμενοι αγοραστές αυτών.

Στη συνέχεια κατήρτιζαν και απέστελναν, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας πλαστά αποδεικτικά τραπεζικών εμβασμάτων κατάθεσης του αντιτίμου για την αγορά του οχήματος και αφού το παραλάμβαναν, το διέθεταν προς πώληση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στον ίδιο ιστότοπο, κάνοντας χρήση ψευδών στοιχείων πωλητή και τιμή πώλησης αρκετά χαμηλότερη της τρέχουσας αξίας.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική αρχή.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.



η θεση της ελλαδας στη γιουροβιζιον

γενικη ενικου το δακρυ

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html

Υπενθυμίζεται, ότι στις 14 και 20 Αυγούστου, καθώς και στις 7 και 14 Σεπτεμβρίου, καταβλήθηκαν 1.374 διπλές συντάξεις και μερίσματα, ύψους 1.957.034,12 ευρώ, σε δικαιούχους συνταξιούχους με κύρια κατοικία σε περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική στις 23 Ιουλίου.


γενικη ενικου το δακρυ

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων και καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ίσης με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο μηνιαίων συντάξεων, συνεχίζεται, όπως και η υποβολή αιτήσεων για τις λοιπές κατηγορίες των δικαιούχων (συνταξιούχοι που έχουν δευτερεύουσα κατοικία ή φιλοξενούνται, κατά την έννοια της φορολογίας εισοδήματος, σε κατοικία στις πληγείσες περιοχές ή υπέστησαν βαρύ τραυματισμό, λόγω των καταστροφών).


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία υλοποίησης των αιτημάτων τους μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) (1555) κατά απόλυτη προτεραιότητα.


γενικη ενικου το δακρυ



δωρα για δασκαλεσ
η ωρα των σπορ τηλεφωνο

φινλανδια χρεος

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html
φινλανδια χρεος
φινλανδια χρεος

Ο κ. Κοτζιάς, ο οποίος προήδρευσε σήμερα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης «Πράττω», απάντησε με τη δήλωση αυτή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, που νωρίτερα σήμερα είχε χαρακτηρίσει «ακατανόητη» απόφασή του να παραιτηθεί.


«Να δώσουν στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησής μου. Σε 9 σελίδες επιστολή εξηγώ ακριβώς τους λόγους παραίτησής μου», τόνισε ο κ. Κοτζιάς.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

το δικτυο ειναι περιορισμενο

Με την πρόσθετη επισήμανση ότι δεν είναι, όπως είπε, επαγγελματίας πολιτικός και δεν είναι προσκολλημένος στην καρέκλα του, ένιωσε ότι υπήρξε ανακολουθία, όπως δήλωσε, για αυτό και επέλεξε να αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα.


Χαρακτήρισε μάλιστα, έντιμο μέτρο την παραίτηση.


Εξαπολύοντας επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, ο κ. Κοτζίας σημείωσε δηκτικά ότι ο υπουργός Άμυνας δεν έχει κανέναν ρόλο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. Όπως είπε ο τέως υπουργός Εξωτερικών, ο πρώτος ρόλος σε αυτά τα θέματα ανήκει στον πρωθυπουργό και ο δεύτερος «στον υπουργό Εξωτερικών».


Στην ερώτηση για τις απόρρητες δαπάνες του ΥΠΕΞ, ο κ. Κοτζιάς απάντησε ως εξής: «Δεν υπάρχει θέμα με τις απόρρητες (δαπάνες) […] το ξεκαθάρισε πάρα πολύ καλά ο πρόεδρος της Βουλής».


Επικαλούμενος το νόμο που κατέθεσε για τον έλεγχο των σχετικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ από το Κοινοβούλιο, είπε πως ζήτησε να επεκταθεί ο έλεγχος και στα υπόλοιπα Υπουργεία που έχουν απόρρητες δαπάνες.


«Η χώρα έχει ανάγκη σοβαρότητας, νηφαλιότητας, ηθικής και στρατηγικής μακρόχρονης σκέψης», παρατήρησε επίσης.


Παρόλα αυτά, ο Νίκος Κοτζιάς υπογράμμισε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να προχωρήσει διότι διαφορετικά, «δυστυχώς θα καταλάβουν τις αρνητικές εξελίξεις ακόμη και αυτοί που σήμερα την πολεμούν».


Μάλιστα, ερωτηθείς για τη συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε:



«Εμείς είμαστε κομμάτι αυτού του λαϊκού κινήματος που σήμερα κυβερνά, δεν θεωρούμε όμως ότι είμαστε κομμάτι άλλων».



Προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο Νίκος Κοτζιάς είπε σε δημοσιογράφους ότι «κάναμε μια συμφωνία με την πΓΔΜ και εγώ έγινα πρώην υπουργός».


Μάλιστα, ερωτηθείς για τις επόμενες κινήσεις του, απάντησε: «Αυτό θα το συζητήσουμε τώρα συλλογικά».





βουλη πραξεις νομοθετικου περιεχομενου

θεοδωρος θεοχαρης

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html
θεοδωρος θεοχαρης
θεοδωρος θεοχαρης

Αντιθέτως η Κύπρος δεν αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα. Προχθές, το κυπριακό Δημόσιο εκμεταλλεύτηκε την πολύ σημαντική αναβάθμιση από τη S&P και βγήκε στις αγορές κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των επενδυτών και των διεθνών οίκων, όταν η Ελλάδα έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση του τρίτου Μνημονίου παραμένει αποκλεισμένη από τις αγορές, καθώς οι αποδόσεις των ελληνικών τίτλων, με το δεκαετές να κινείται πάνω από τα επίπεδα του 4%, καθιστούν απαγορευτική οποιαδήποτε κίνηση για έξοδο της χώρας για δανεισμό.


αγαπημενος συγγραφεας

αποδειξη παραδεισου

Αλλά είναι οι επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας που πείθουν τους επενδυτές. Το ΑΕΠ της Κυπρίτη καταγράφει αύξηση 4% και η ανεργία στη χώρα κινείται στο 8,2%. Με το νέο δέκατες ομόλογο η Κύπρος άντλησε 1,5 δισ. ευρώ από τις αγορές, με τη ζήτηση να φθάνει τα 5,675 δισ. ευρώ, ενώ περισσότεροι από 279 διαφορετικοί επενδυτές συμμετείχαν στη συναλλαγή, αποτελώντας το μεγαλύτερο ποσό που έχει εξασφαλίσει η Κυπριακή Δημοκρατία από την επιστροφή της στις αγορές τον Ιούνιο του 2014. Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 2,4%.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html

πύργος διρού

πύργος διρού

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ.


Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.


παρασκευη πυρεθρου

Ειδικότερα:


φωτο1



φωτο2


* Την Τρίτη 12-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).


** Την Πέμπτη 14-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης των Αυτοτελών Ειδικών Τμημάτων και των Τμημάτων Συνδιδασκαλίας ημερήσιων ΕΠΑ. Λ. σχ. έτους 2017-2018 στα ίδια θέματα με το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ. Λ.


φωτο3


Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης :



  • Μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ.

  • Μέχρι τις 15:00 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ. μ.

  • Μέχρι τις 09:30 π. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π. μ.


Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:



  • Των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,

  • Των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

  • Του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.


Σημειώνεται πως η διάρκεια των φετινών Πανελλαδικών θα είναι κατά δύο ημέρες μικρότερη λόγω κατάργησης της εξέτασης στην Ιστορία και στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας των Γενικών Λυκείων.



πύργος διρού
τουπικλην
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html

τρελα βιντεο

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html

Συγκεκριμένα από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, θα σημειωθεί σημαντική μεταβολή του καιρού από τα βόρεια, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.


ψαλιδια για alfa romeo 147

Αναλυτικά, από τα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν την Κυριακή, η Μακεδονία, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, κατά περιόδους τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Δυτική Πελοπόννησος και από το βράδυ η Ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η Βορειοδυτική Πελοπόννησος.


Τη Δευτέρα, τις πρωινές ώρες, θα επηρεαστούν η Δυτική Μακεδονία, η Δυτική Στερεά, τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, η Δυτική και Νότια Πελοπόννησος. Καθ’ όλη τη διάρκεια, η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά, (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), η Εύβοια, η Βορειοανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η Ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων και η Θράκη.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας επισημαίνει ότι τα φαινόμενα κατά τόπους στην Κεντρική Μακεδονία (κυρίως στην Πιερία, Χαλκιδική και το Θερμαϊκό), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρά.



τρελα βιντεο
τρελα βιντεο
κοιλαδα της πελοποννησου

τροπαρια αγιας παρασκευης

Στην ερώτηση του προς τον Σταύρο Κοντονή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρεται στην κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη και στα όσα εκείνος με ανάρτησή του στο Facebook ισχυρίζεται ότι «τον λόγο έχει τώρα ο εισαγγελέας που αργεί χαρακτηριστικά». Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσθέτει ακόμη, ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε απάντησή του προ ημερών στη Βουλή τον πληροφόρησε ότι η μηνυτήρια σε βάρος του αναφορά πηγαίνει στο αρχείο, «προκαλώντας εντύπωση πώς πληροφορείται για αρχειοθέτηση υπόθεσης και πώς μπορεί να αρχειοθετηθεί μηνυτήρια αναφορά που αφορά σε Υπουργό χωρίς να αποσταλεί ο φάκελος στη Βουλή».


Για τον Αδωνι Γεωργιάδη η συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού φανερώνει ότι έχει, άγνωστο από πού, ενημέρωση, ενώ παράλληλα υποδεικνύει στους εισαγγελείς το έργο τους νουθετώντας τους και λέγοντάς τους ότι καθυστερούν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.



τροπαρια αγιας παρασκευης
τροπαρια αγιας παρασκευης
σκαμπο για επαγγελματικο χωρο
τζαγκαρακης στρατος
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html

περιφέρεια αττικής σφραγίδα της χάγης

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html
ιχνηλατες γασκωνης
χριστουγεννιατικο γευμα εστιατορια 2017

Συγκεκριμένα, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε, με μπογιές κατά των γραφείων του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», που βρίσκονται στην οδό Σαρρή, στο κέντρο της Αθήνας.


STATHMOS 2


(EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)


Αμέσως μετά την επίθεση, οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ η αστυνομία προχώρησε αργότερα σε δύο προσαγωγές.


MPOGIES 3


(EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)



περιφέρεια αττικής σφραγίδα της χάγης
περιφέρεια αττικής σφραγίδα της χάγης
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

πως συμπληρωνω δελτιο κινο

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

Τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν ήταν τα Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Ηλεκτρικές Μηχανές, Υγιεινή και Καλλιέργεια Ανθοκομικών Φυτών.


πως συμπληρωνω δελτιο κινο

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στο μάθημα της «Υγεινής»


Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στο μάθημα «Ηλεκτρικές Μηχανές»


βρομικος βρωμικος

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στις «Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ)»


Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων


Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στις «Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ)»


Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στις «Ηλεκτρικές Μηχανές»


Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην «Υγιεινή»


Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην «Καλλιέργεια Ανθοκομικών Φυτών»


Τη σκυτάλη θα πάρουν αύριο, Τρίτη 19 Ιουνίου οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) της χώρας που θα εξεταστούν στη Βιολογία για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας.


Υπενθυμίζεται ότι φέτος, συνολικά, θα είναι 104.040 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που θα διεκδικήσουν τις 74.692 θέσεις στα ΑΕΙ στις πανελλήνιες εξετάσεις 2018.


Οι 104.040 υποψήφιοι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στα μαθήματα Κατεύθυνσης που λόγω και του αυξημένου συντελεστή βαρύτητας, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό, την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.



πως συμπληρωνω δελτιο κινο
κασα συνώνυμα
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html

λεβητες με αερα

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html
μηχανη για περιποιηση γενιων

Στο βίντεο που προκάλεσε σάλο φαίνεται η Χογκλ να χαμογελάει και να χαιρετά κάποιους από αυτούς που συγκεντρώθηκαν για να δουν τη δήλωση Σουλτς.


Μετά τις έντονες αντιδράσεις από Γερμανούς πολίτες οι οποίοι ζητούν μέχρι και την παραίτησή της, η Χογκλ προέβη σε επίσημη δήλωση ζητώντας συγγνώμη και υποστηρίζοντας ότι «όλοι όσοι βρισκόμασταν πίσω από τον Σουλτς δεν μπορούσαμε αρχικά να ακούσουμε ότι μιλούσε για την Βαρκελώνη».


τραγανο κεικ

«Είδα τον υπουργό Εσωτερικών στο κοινό και τον χαιρέτισα ζητώντας του να έρθει δίπλα μας ώστε να του μιλήσω αργότερα. Μετά από μερικές φράσεις του Μάρτιν Σουλτς ακούσαμε ότι μιλούσε για την τρομακτική επίθεση στη Βαρκελώνη» πρόσθεσε στη δήλωσή της η Χογκλ.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

λεβητες με αερα


λεβητες με αερα

αγγελιες για ζητηση εργασιας

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_130.html
φαρμακευτικες αποθηκες θεσσαλονικη
φυτο κερασιας

Η αναμέτρηση στη Σόλνα ήταν γεμάτη ένταση, με τον Μάρκους Μπεργκ να παίρνει κίτρινη μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Ιταλία δεν είχε καλή δημιουργία (πλην του Βεράτι, που όμως θα λείψει από τη ρεβάνς αφού συμπλήρωσε κάρτες).


18704302
(Προσπάθεια του Μπεργκ με Κιελίνι και Μπουφόν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ANDERS WIKLUND)


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html

Στο 57 ο Γιάκομπ Γιόχανσον μπήκε αλλαγή στη θέση του Έκνταλ και 4 λεπτά αργότερα με σουτ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν για το 1-0 που ήταν και το τελικό ματς.


18704369
(Ο Γιόχανσον (ν.13) σκοράρει για την Σουηδία - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ANDERS WIKLUND)


Τελευταία φορά, που η Ιταλία απουσίασε από μουντιάλ ήταν το 1958 στη Σουηδία…


ΠΚ 2018-Μπαράζ Ευρώπης


Α αγώνες


Κροατία-Ελλάδα 3-1
Β. Ιρλανδία-Ελβετία 0-1
Σουηδία-Ιταλία 1-0 (61 Γιόχανσον)
Δανία-ΕΪΡΕ (11/11, 21.45)


Β αγώνες


Ελβετία-Β. Ιρλανδία (12/11, 19.00)
Ελλάδα-Κροατία (12/11, 21.45)
Ιταλία-Σουηδία (13/11, 21.45)
ΕΪΡΕ-Δανία (14/11, 21.45)


Τα μπαράζ των Ηπείρων


Αυτή την ώρα ξεκίνησε το πρώτο Διηπειρωτικό μπαράζ ανάμεσα στις Ονδούρες και την Αυστραλία, ενώ αργότερα η Νέα Ζηλανδία θα αντιμετωπίσει το Περού.


18704003
(Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για το Ονδούρες-Αυστραλία - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / GUSTAVO AMADOR)


ΠΚ 2018-Διηπειρωτικά Μπαράζ


Α αγώνες


Ονδούρες-Αυστραλία (00.00)
Νέα Ζηλανδία-Περού (05.15)


Β αγώνες


Αυστραλία-Ονδούρες (15/11, 11.00)
Περού-Ν. Ζηλανδία (16/11, 04.15)



αγγελιες για ζητηση εργασιας
αγγελιες για ζητηση εργασιας

βιβλια μηχανολογιας αυτοκινητου

nikon d3200 θηκη

Από την Τράπεζα Κύπρου, η οποία έλαβε αίτημα διερεύνησης το 2013 από την Μονάδα Αδικημάτων Συγκάλυψης (ΜΟΚΑΣ), αποκαλύφθηκε η διαδρομή των «μαύρων» χρημάτων για τον εκσυγχρονισμό φρεγατών του Ελληνικού Ναυτικού, η οποία οδήγησε τελικά στο κατηγορητήριο κατά του πρώην Υπουργού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου, Σταυρούλας Κουράκου για νομιμοποίηση παράνομων εσόδων.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html

δημητρακης καλαμακι

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου κρίθηκαν προφυλακιστέοι το βράδυ της Τρίτης, ύστερα από την πολύωρη απολογία τους σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_136.html

Η όλη διερεύνηση, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ξεκίνησε το 2013 όταν ζητήθηκε, μέσω ΜΟΚΑΣ, η εξέταση των δραστηριοτήτων συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία βρισκόταν ήταν υπό παρακολούθηση από τις ελλαδικές αρχές. Η Τράπεζα Κύπρου, στο πλαίσιο της διερεύνησης της ύποπτης εταιρείας, έφτασε στο συμπέρασμα πως ο ιδιοκτήτης της είχε επίσης συμφέροντα και σε άλλες οντότητες, οι οποίες μέχρι τότε δεν ήταν καθόλου γνωστές στις ελλαδικές αρχές και στην ΜΟΚΑΣ.


Οι εταιρείες αυτές είχαν λάβει από την υπό διερεύνηση εταιρεία το συνολικό ποσό των 2.6 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο διοχέτευσαν σε μυστικό λογαριασμό στην Ελβετία. Η έρευνα της Τράπεζας Κύπρου απεκάλυψε επίσης πως η ύποπτη εταιρεία είχε δραστηριότητες που συνδέονταν με συναλλαγές οπλικών συστημάτων, ενώ ανάμεσα στα συνδεδεμένα πρόσωπα υπήρχαν και υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα ο Χαράλαμπος Μπεκατώρος, ο οποίος συνδέεται με την εταιρεία Thales NederLand.


Οι πληρωμές, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, αφορούσαν στην προώθηση των συμβολαίων αναβάθμισης των φρεγατών τύπου S, υπέρ της συγκεκριμένης εταιρείας.


Αυτή η διαπίστωση οδήγησε σε ακόμα πιο ενδελεχείς έρευνες, οι οποίες τελικά κατέληξαν στο όνομα του πρώην Έλληνα Υπουργού και της συζύγου του. Σύμφωνα με την δικογραφία της υπόθεσης, το ζεύγος Παπαντωνίου χρησιμοποιούσε σειρά τραπεζικών λογαριασμών με σκοπό να "καταστήσουν αδύνατο τον εντοπισμό των χρημάτων που αποκόμισε".


Ωστόσο, οι διαδρομές των χρημάτων άφηναν πίσω τους ίχνη, τα οποία ακολούθησε μέσα από πολύμηνη ανάλυση των δεδομένων η Τράπεζα Κύπρου, με τελικό αποτέλεσμα να εντοπιστεί ως τελικός επωφελούμενος των χρημάτων (UBO) ο κ. Παπαντωνίου. Από το παρασκήνιο της υπόθεσης, προκύπτει πως η Τράπεζα Κύπρου ήταν τελικά ο βασικός πληροφοριοδότης, χωρίς τον οποίο δεν θα είχε εντοπιστεί η διασύνδεση του πρώην Υπουργού στη διαδρομή των χρημάτων.


Κατά τη διάρκεια της διήμερης απολογίας τους, οι Παπαντωνίου και Κουράκου αρνήθηκαν τις κατηγορίες που αφορούσαν τoν χρηματισμό του πρώην υπουργού προκειμένου να προχωρήσει η σύμβαση εκσυγχρονισμού έξι φρεγατών μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της εταιρείας THALES. Ο πρώην υπουργός υποστήριξε, επιπλέον, ότι αν η συγκεκριμένη σύμβαση είχε ακυρωθεί τότε θα είχε πληγεί το δημόσιο συμφέρον.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διαδρομές εκατομμυρίων ανακαλύπτονται ύστερα από διερεύνηση της Τράπεζας Κύπρου. Αντίστοιχη υπόθεση καταγράφηκε και σε σχέση με την περιβόητη υπόθεση του Πολ Μάναφορτ στις ΗΠΑ, όπου η Τράπεζα Κύπρου εντόπισε "ύποπτες" συναλλαγές οι οποίες δεν ήταν γνωστές στις αρχές, με αποτέλεσμα πρώτη να δώσει στοιχεία τα οποία φαίνεται πως τελικά οδήγησαν σε διαλεύκανση των υποθέσεων.


Στελέχη της Τράπεζας Κύπρου αρνήθηκαν να σχολιάσουν, επικαλούμενα το τραπεζικό απόρρητο. Ωστόσο, τονίζεται από την τράπεζα πως "σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζουν ξένοι για την ικανότητα της Κύπρου να καταπολεμήσει το βρώμικο χρήμα, αποδεικνύεται ξανά πως η Κύπρος, μετά το 2013, είναι μια χώρα της οποίας το τραπεζικό σύστημα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, όσον αφορά στην ικανότητα αλλά και στη διάθεσή του να διαλευκάνει υποθέσεις".


Πηγή: ΚΥΠΕ



βιβλια μηχανολογιας αυτοκινητου
βιβλια μηχανολογιας αυτοκινητου

four four two pc game download

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html
adana otelleri ve fiyatları
four four two pc game download

Συγκεκριμένα οι κάθετες στις οδούς Αθηνάς, Βύσσης και Καϊρη, γίνονται στην πράξη πεζόδρομοι. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος, οι οδηγοί για να αποφύγουν την ταλαιπωρία, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από το ερχόμενο Σάββατο η διέλευση του Εμπορικού Τριγώνου προς την οδό Αθηνάς θα γίνεται μόνο από τις οδούς Μητροπόλεως και Καραγιώργη Σερβίας. Η οδός Χρυσοσπηλιωτίσσης από το ύψος της Πραξιτέλους θα είναι κλειστή.


4091173EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

four four two pc game download

4091155EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ


Σημειώνεται πως η εξέλιξη των θεσμοθετημένων, εδώ και πολλά χρόνια, πεζοδρόμων σε πραγματικούς πεζόδρομους είναι μία πρώτη παρέμβαση του δήμου Αθηναίων για τη μετατροπή του Εμπορικού Τριγώνου σε ένα τρίγωνο πρότυπο, με κανόνες στη διαχείριση του Δημόσιου Χώρου, τη στάθμευση και την κυκλοφορία των οχημάτων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, την αφισοκόλληση και το γκράφιτι.


4091167EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ


4091164 copyEUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, η ενημέρωση των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής για τις κυοφορούμενες παρεμβάσεις έχει ξεκινήσει και η συζήτηση είναι παραγωγική, με θετικό πρόσημο για την αποκατάσταση του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας.


4091153EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ



παστουρμας μπαχαρικο

πολιτικα δικαιωματα γυναικων

σύνδεσμος ελληνικών βιομηχανιών γαλακτοκομικών προϊόντων
πολιτικα δικαιωματα γυναικων

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τρεις άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα στα Πατήσια έξω από το σπίτι του επιχειρηματία ο οποίος είναι ιδιοκτήτης φορολογικού γραφείου και εκπρόσωπος εταιρείας, και υπό την απειλή όπλων τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι, το οποίο έψαξαν χωρίς όμως να βρουν αυτό που γύρευαν.


πολιτικα δικαιωματα γυναικων

Στη συνέχεια, τον υποχρέωσαν υπό την απειλή των όπλων να μπει στο τζιπ ιδιοκτησίας του και μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας του στον Άλιμο, ενώ ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συνεργός τους τους ακολουθούσε.


Στον Άλιμο, ακινητοποίησαν τον φύλακα της εταιρείας και μια υπάλληλο που βρίσκονταν εκεί, υποχρέωσαν τους τρεις ομήρους να ανοίξουν δύο χρηματοκιβώτια τα οποία άδειασαν και μετά επιβίβασαν τον επιχειρηματία και τους άλλους δύο υπαλλήλους στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία και πήγαν στην Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τους άφησαν ελεύθερους.


Λίγο αργότερα, βρέθηκαν καμμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας το τζιπ του επιχειρηματία και το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι είχαν γίνει άφαντοι και αναζητούνται.


Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η ασφάλεια Αττικής.



ξυπνηστε ρε ζωα
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

10 πιο πλουσιοι στον κοσμο

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

Η είδηση για το συμβάν στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας του (κατέρρευσε την ώρα που οι παίκτες ετοιμάζονταν για το προπονητικό διπλό), είχε κάνει το γύρο του κόσμου νωρίτερα, και όλοι αναζητούσαν τα αίτια της λιποθυμίας του 30χρονου Αφρικανού μέσου. Λίγη ώρα μετά και ενώ οι φήμες για το θάνατο του Τιοτέ είχαν φουντώσει, ήρθε η επιβεβαίωση από το μάνατζερ του Εμανουέλε Παλαντίνο.


16140726
(Ο Τιοτέ με τη φανέλα της Νιουκάσλ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / LINDSEY PARNABY)


"Με βαθιά λύπη μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο πελάτης μου, Σεΐκ Τιοτέ, έφυγε από τη ζωή νωρίτερα μέσα στην ημέρα, αφότου κατέρρευσε στην προπόνηση με τον σύλλογό του, "Επιχειρήσεις Πεκίνου". Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω προς στιγμήν και ζητούμε σεβασμό για την οικογένειά του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ζητούμε τις προσευχές σας" ήταν τα λόγια του, την ώρα που ο Κινεζικός σύλλογος δεν είχε κάνει την παραμικρή ανακοίνωση για το συμβάν.


σσασ οικονομικο αριθμος εισακτεων

10 πιο πλουσιοι στον κοσμο

12936600
(Η ανακοπή πιθανότερη αιτία του θανάτου του Τιοτέ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ESTELA SILVA)


Ο Τιοτέ υπήρξε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους στην Premier League με τη φανέλα της Νιούκασλ για 6 χρόνια και πέρυσι βρέθηκε και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού (σύμφωνα με το ρεπορτάζ). Προτίμησε την πρόταση της Γαλατά, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει τα ιατρικά τεστ (με πρόβλημα στον μηνίσκο). Στις 9 Φεβρουαρίου μετακόμισε στην Κίνα και την ομάδα της πρωτεύουσας, που αγωνίζεται στην β κατηγορία (είχε ήδη 11 συμμετοχές).


12276546
(Ο Τιοτέ υπήρξε βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της Ακτής του Ελεφαντοστού - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / BARRY ALDWORTH)


Ο Τιοτέ ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα της Ακτής του Ελεφαντοστού, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2015 (παρότι δεν αγωνίστηκε στον τελικό λόγω τραυματισμού), ενώ πήρε μέρος και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και του 2014.



10 πιο πλουσιοι στον κοσμο
υπεραστικο κτελ νομου ξανθης

βασεις 2012 και 2013

Σε προθάλαμο για τα πανεπιστήμια θα εξελιχθεί ουσιαστικά η Γ' Λυκειου μέσα από προπαρασκευαστικά μαθήματα καθώς το γενικό πρόγραμμα θα ολοκληρώνεται στην Β' Λυκείου, σύμφωνα με συνέντευξή του στα ΝΕΑ ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει, από το καλοκαίρι του 2020 ο βαθμός απολυτηρίου θα καθορίζει την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με εξαίρεση για ένα μεταβατικό διάστημα τις Ιατρικές Σχολές, τις Νομικές και τα Πολυτεχνεία.


αγαυη σιροπι ιδιοτητες

Ακόμη, ο υπουργός Παιδείας λέει όχι στα μη κρατικά ΑΕΙ επικρίνοντας για "ιδεολογική εμμονή" τους υπέρμαχους των ιδιωτικών πανεπιστημίων και του "νεοφιλελεύθερου μοντέλου του μαθητή ή φοιτητή-πελάτη", ενώ απαντά και στην Ιεραρχία για το ζήτημα των Θρησκευτικών ότι τα προγράμματα σπουδών στα σχολεία είναι αποκλειστικό ζήτημα της Πολιτείας.


Όπως αναφέρει τον Ιούνιο του 2020 η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα εξαρτάται από τον βαθμό του απολυτηρίου. Οι εγκύκλιες γνώσεις θα ολοκληρώνονται στη Β΄ Λυκείου και η Γ΄ Λυκείου θα είναι ανά είδος προπαρασκευαστικού έτους.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

βασεις 2012 και 2013

βασεις 2012 και 2013

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο υπουργός Παιδείας σε ορισμένα τμήματα θα αρχίσει να καταργείται ο κλειστός αριθμός εισακτέων.



νουμερο παπουτσιου 9.5

χαρτης της ελλαδας με χερσονησους

χαρτης της ελλαδας με χερσονησους
χαρτης της ελλαδας με χερσονησους

Ο νεαρός μπήκε στη τράπεζα κρατώντας ένα μπιτόνι με βενζίνη και άρχισε να χύνει το εύφλεκτο υγρό στην είσοδο και στους διαδρόμους της τράπεζας με τους υπόλοιπους πελάτες να τρέχουν μόλις αντιλαμβάνονται τις προθέσεις του.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html

Όταν ένας υπάλληλος τον πλησίασε προκειμένου να τον εμποδίσει να πραγματοποιήσει την απειλή του, ο 22χρονος έβαλε φωτιά και η αίθουσα αναμονής λαμπάδιασε.


Ο 22χρονος είχε αγοράσει το μπιτόνι, το οποίο περιείχε 11,33 λίτρα βενζίνης, από γειτονικό βενζινάδικο.


κλιση του διαιρω

Μετά τη προβολή του βίντεο στην αίθουσα του δικαστηρίου ο 22χρονος παραδέχθηκε ότι έβαλε φωτιά στην τράπεζα επειδή βαρέθηκε να περιμένει στην ουρά για να κάνει ανάληψη 422 δολαρίων υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να προκαλέσει κακό σε άλλο πελάτη.


Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς την τράπεζα προκαλώντας ζημιές 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.


Από την πυρκαγιά έπαθαν εγκαύματα τουλάχιστον 10 άτομα, ενώ σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο 22χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 4 μήνες μετά τα εγκαύματα στο 60% του σώματός του.



τει πατρας πληροφορικη και μμε
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html

σμηναγοσ κωνσταντινοσ ηλιακησ

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html
σμηναγοσ κωνσταντινοσ ηλιακησ

Μπορεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άγιαξ και την PSV Αϊντχόφεν να μην ανέδειξε νικητή, ωστόσο αυτό που θα μείνει από τον συγκεκριμένο αγώνα είναι ο ξεχωριστός τρόπος που... έφτασε η μπάλα στον διαιτητή.


Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένας αλεξιπτωτιστής προσγειώθηκε στο Amsterdam Arena, κρατώντας μια μπάλα στα χέρια του. Στη συνέχεια την παρέδωσε στον διαιτητή προκειμένου αυτός να σφυρίξει για πρώτη φορά στο ματς και να γίνει η σέντρα στο παιχνίδι.


piaggio beverly 300 i.e. test

Το κλίμα στο γήπεδο για το ολλανδικό ντέρμπυ ήταν εορταστικό και σίγουρα σε αυτό συνέβαλε και η θεαματική... προσγείωση του αλεξιπτωτιστή.



pic.twitter.com/OPaI7zjh8u Ajax-PSV maçında top beklenmedik bi yerden geliyor...


πατριτσια voice
— günde3bahis (@gunde3bahis) December 19, 2016


σμηναγοσ κωνσταντινοσ ηλιακησ
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html

υπολογιστε σε απευθείας σύνδεση

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html
υπολογιστε σε απευθείας σύνδεση

«Έτσι η Ελλάδα θα μπορέσει από καταλύτης ανάδειξης του ευρωπαϊκού προβλήματος, να γίνει προπομπός της λύσης» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης , μιλώντας στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Λουκά Τσούκαλη, «Η Υπεράσπιση της Ευρώπης», στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.


«Στην περίπτωση της ελληνικής κρίσης», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ, «η Ευρώπη επέδειξε ταυτόχρονα τις θετικές της προθέσεις αλλά και τους εγγενείς της περιορισμούς».


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html

«Ομολογουμένως, η Ελλάδα έγινε αποδέκτης της αλληλεγγύης των Ευρωπαίων εταίρων μας στη διαχείριση των δυο μεγάλων προβλημάτων: Της οικονομικής κρίσης και του προσφυγικού προβλήματος - αλληλεγγύης πραγματικής και όχι θεωρητικής - άσχετα αν ιδιαίτερα στο ζήτημα της εκμετάλλευσης των κονδυλίων για τους πρόσφυγες, η σημερινή κυβέρνηση απέτυχε και ελέγχεται γι' αυτό. Αλλά η αλληλεγγύη αυτή, πήρε τη μορφή μιας περιορισμένης ευκαιριακής αντίδρασης στα προβλήματα καθώς ανέκυπταν, και όχι μιας συγκροτημένης στρατηγικής για την εξουδετέρωσή τους. Και σίγουρα δεν ήταν επαρκής για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αυτά στην πλήρη διάστασή τους» υπογράμμισε.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η Ευρώπη είναι σήμερα ντε φάκτο διαιρεμένη, και σημείωσε ότι «η μάχη για την υπεράσπιση της Ευρώπης δεν θα δοθεί στις Βρυξέλλες. Θα δοθεί στα κράτη – μέλη».


υπολογιστε σε απευθείας σύνδεση

«Στις φτωχότερες γειτονιές του ευρωπαϊκού Νότου αλλά και του ευρωπαϊκού Βορρά. Στο Περιστέρι Αττικής, στα Τζουμέρκα της Ηπείρου, στο Ηράκλειο της Κρήτης και όχι στο Στρασβούργο, το Λουξεμβούργο και το Βερολίνο. Εκεί είναι που χρειάζεται να κερδίσει το χαμένο έδαφος η πολιτική του πραγματισμού, της αλήθειας, του ορθού λόγου» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.


«Πιστεύω», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «πως το μεγαλύτερο πολιτικό κόστος είναι εκείνο της ατολμίας, της ακινησίας, της αντίληψης της εξουσίας ως αυτοσκοπού. Δεν μας ενδιαφέρουν τα όποια προνόμια της διακυβέρνησης, αλλά οι ευθύνες της. Διότι αντιλαμβανόμαστε πως οφείλουμε να κατοχυρώσουμε το αύριο της χώρας. Διότι γνωρίζουμε πως ο κίνδυνος για τη χώρα είναι μεγάλος και τα διακυβεύματα για το μέλλον ακόμα μεγαλύτερα. Είμαστε έτοιμοι να επωμιστούμε τις βαριές αυτές ευθύνες».



αντανακλαση του ηχου
αμβροσια κουκακι καταλογος

Monday, April 29, 2019

πωλ χοκ βιβλια

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

O οδηγός φαίνεται ότι κοιμήθηκε στο τιμόνι του ΙΧ με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω σε προπορευόμενο φορτηγό. Κάποια στιγμή και ενώ το αυτοκίνητο κάνει τούμπες, από το πίσω τζάμι εκτοξεύεται το παιδί και πέφτει στο δρόμο.


χατζηγιαννης ξανθη 2015

Στο βίντεο βλέπουμε τη 13χρονη η οποία έχει υποστεί σοκ να προσπαθεί να σηκωθεί. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βλέπουμε να καταφτάνει ο πατέρας της και να προσπαθεί να την βγάλει από το δρόμο.


πωλ χοκ βιβλια

Το παιδί υπέστη δύο κατάγματα σε αυχένα και πόδι ενώ ο πατέρας της παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.


πωλ χοκ βιβλια


εθνικα σκεπτομενοι πολιτες

ζηλια συναισθημα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html
Πανικός στο Ηράκλειο από πυροβολισμούς

Στο «πόδι» οι κάτοικοι όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς.


αντιστροφη μητρα

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (05/06), στην οδό Μάχης Κρήτης στο Ηράκλειο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν πυροβολισμούς ενώ αργότερα διαπιστώθηκε ότι στόχος του ή των δραστών, είχε γίνει τζαμαρία καταστήματος.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Πηγή πληροφοριών: Neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδια στην Άμφισσα μετά την κηδεία της 13χρονης - Άφαντος παραμένει ο δράστης (pics&vid)

Ομολογία – σοκ 17χρονου: «Βίασα τη γιαγιά της φίλης μου επειδή μου έκανε παρατήρηση»




ζηλια συναισθημα
ζηλια συναισθημα
αγίου πνεύματος αργία 2015
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html

τενα σερβιετες

ποπ κορν αδυνατισμα
Αστεροσκοπείο για πυρκαγιά στην Αττική: Οι ριπές του ανέμου τη Δευτέρα έφτασαν τα 120 χλμ/ώρα

Καταλυτικό ρόλο στην ταχύτητα εξάπλωσης της πυρκαγιάς στην Αττική τη Δευτέρα (23/7), φαίνεται πως έπαιξαν οι θυελλώδεις άνεμοι δυτικών-βορειοδυτικών στην Ανατολική Στερεά και Αττική.


Όπως διακρίνεται και στον χάρτη που μπορείτε να δείτε στην gallery του άρθρου και δημοσίευσε το Εθνικό Αστεροσκοπείο οι ριπές έφτασαν στα 100-120 km/h σε αρκετές περιοχές της Αττικής, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της Περιφέρειας οι ριπές ξεπέρασαν τα 60 km/h.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σημειώνεται ότι οι δυτικοί άνεμοι ως καταβάτες στις ανατολικές περιοχές της Αττικής έχουν ως αποτέλεσμα την σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας (μεγαλύτερες των 37°C) και χαμηλά επίπεδα υγρασίας, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες γρήγορης εξάπλωσης πυρκαγιών.

Μπορείτε επίσης να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς καταγράφηκε η εξέλιξη της κατεύθυνσης και ταχύτητας του ανέμου πάνω από την περιοχή της Ανατολικής Αττικής, στο διάστημα από Δευτέρα 23/07/2018 ώρα 15:30 μέχρι Τρίτη 24/07/2018 ώρα 06:00, όπως αυτή προβλέφθηκε πιλοτικά από το προγνωστικό σύστημα WRF-SFIRE με υψηλή οριζόντια ανάλυση 667m.

Στο βίντεο καταγράφεται η ραγδαία ενίσχυση του ανέμου, Δ και ΝΔ διευθύνσεων, κατά το διάστημα έναρξης της πυρκαγιάς (23/07, 17:00) και μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες (23/07, 21:00), γεγονός το οποίο συνετέλεσε στην ταχεία εξάπλωση της φωτιάς προς την περιοχή του Αγ. Ανδρέα/Μάτι. Καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση του ανέμου έπαιξε η τοπογραφία της περιοχής, η οποία ευθύνεται για τη δημιουργία ισχυρών καταβατών ανέμων κατά μήκος του παραλιακού μετώπου από τη Ραφήνα μέχρι τη Νέα Μάκρη. Αξίζεις επίσης να παρατηρηθεί πως παρά τη γενική εξασθένιση του ανέμου μετά τις 22:00 (23/07), μέτριας έντασης άνεμοι συνεχίζουν να πνέουν, με βάση την πρόγνωση, στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς, απόρροια της τοπογραφίας και του μικροκλίματος που δημιουργεί η φωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο της παραπάνω πληροφορίας δε θα ήταν δυνατό να προκύψει εάν δεν είχε χρησιμοποιηθεί το εξειδικευμένο προγνωστικό σύστημα WRF-SFIRE, το οποίο επιτρέπει την πρόγνωση της εξάπλωσης μιας πυρκαγιάς, λαμβάνοντας υπόψη την αλληλεπίδραση της με την τοπογραφία, την καύσιμη ύλη και τον καιρό.



Πηγή: meteo.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα πρώτα έκτακτα μέτρα για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ


Αστεροσκοπείο για πυρκαγιά στην Αττική: Οι ριπές του ανέμου τη Δευτέρα έφτασαν τα 120 χλμ/ώρα
01
Αστεροσκοπείο για πυρκαγιά στην Αττική: Οι ριπές του ανέμου τη Δευτέρα έφτασαν τα 120 χλμ/ώρα

τενα σερβιετες
τενα σερβιετες
καταστατικο ναυτιλιακης εταιρειας
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_102.html

καινουργια επεισοδια του καραγκιοζη

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html

«Θα προτιμούσαν να δουν τον Τραμπ να τα πηγαίνει άσχημα, παρά να δουν τη χώρα να τα πηγαίνει καλά. Αυτό σημαίνει» η στάση των δημοκρατικών, υποστήριξε ο ρεπουμπλικάνος κατά τη διάρκεια ομιλίας του για τη μεταρρύθμιση του ομοσπονδιακού φορολογικού συστήματος στο Οχάιο. «Ήταν πολύ εγωιστικό. Ήταν αρνητική ενέργεια», συμπλήρωσε.


«Ήταν σαν τον θάνατο, αντιαμερικανοί», αποφάνθηκε ο Τραμπ. «Κάποιος είπε ότι επέδειξαν "προδοτική" στάση. Υποθέτω, γιατί όχι; Μπορούμε να το πούμε αυτό προδοσία, γιατί όχι; Εννοώ ασφαλώς δεν έμοιαζαν να αγαπούν τη χώρα μας πάρα πολύ», υποστήριξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.


καινουργια επεισοδια του καραγκιοζη

Το έγκλημα της προδοσίας επισύρει τη θανατική ποινή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.


Οι δημοκρατικοί άκουσαν με απόλυτη ψυχρότητα στο Κογκρέσο την ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ για την Κατάσταση της Ένωσης.


αγγελιες εργασιας θεσσαλια 2014

Παρότι η μείωση της ανεργίας έχει αρχίσει να οδηγεί σε μια μικρή άνοδο των μισθών, οι επιχειρηματίες μάλλον διίστανται για το κατά πόσον θα μπορούσε να πιστωθεί την πορεία της αμερικανικής οικονομίας ο Λευκός Οίκος.


«Η ελευθερία να μη χειροκροτείς ιδέες με τις οποίες διαφωνείς ονομάζεται 1η Τροπολογία» (του αμερικανικού Συντάγματος), αντέταξε στις δηλώσεις του Τραμπ ο δημοκρατικός γερουσιαστής Τζεφ Μέρκλεϊ, ο οποίος εκλέγεται στο Όρεγκον.


Οι επικεφαλής των ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο, τόσο ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν όσο και ο πρόεδρος της Γερουσίας Μιτς Μακόνελ, απέφυγαν να σχολιάσουν την τοποθέτηση του Ντόναλντ Τραμπ.


«Κάθε Αμερικανός θα όφειλε να ανησυχεί για το πώς ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να κάνει την πίστη στον ίδιο συνώνυμη με την πίστη στη χώρα μας», υπογράμμισε η Νάνσι Πελόσι, η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων, μέσω Twitter. «Δεν είναι αυτός ο τρόπος που λειτουργεί η δημοκρατία», συμπλήρωσε η ίδια.


Ο Τσακ Σούμερ, ο πρόεδρος της ΚΟ των δημοκρατικών στη Γερουσία, απέφυγε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Τραμπ.



καινουργια επεισοδια του καραγκιοζη
ριγε σακακι ψυχογιος

τμημα κτηματολογιου αμμοχωστου

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html
η προξενειο

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του κ. Μπασιάκου εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων εξήρε το «ήθος, την εντιμότητα και τη συνέπεια» του πρώην βουλευτή.


τμημα κτηματολογιου αμμοχωστου

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής, εκφράζοντας τη βαθιά οδύνη του, τόνισε μεταξύ άλλων πως ο κ. Μπασιάκος «υπήρξε ανιδιοτελής υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος»


Μάλιστα, σε ένδειξη σεβασμού, το κόμμα ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του μέχρι τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.


Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα, με το οποίο εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του.


Ποιος ήταν ο Ευάγγελος Μπασιάκος


Γεννημένος το 1954 στη Θήβα, ανιψιός του βουλευτή του Λαϊκού Κόμματος και της ΕΡΕ Αριστείδη Μπασιάκου, εκλέγονταν στον νομό Βοιωτίας από το 1989 έως σήμερα. Ήταν παντρεμένος με τη Βικεντία Συροπούλου και είχε έναν γιο.


Δικηγόρος στο επάγγελμα, σπούδασε στην Αθήνα Πολιτικές Επιστήμες στη Νομική Σχολή και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Δίκαιο στο Λονδίνο, ήταν μέλος του Διεθνούς Συλλόγου Δικηγόρων (ΙΒΑ) και του Βρετανικού Ινστιτούτου Διεθνούς και Συγκριτικού Δικαίου.


Ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας από την ίδρυσή τους, το 1974, ενώ το 1983 υπήρξε μέλος του τμήματος Ιδεολογίας της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ και της Υπηρεσίας Υπαίθρου της Κεντρικής Περιφερειακής Οργάνωσης.


Επίσης, έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στο Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών και Μελετών (ΙΚΕΜ) και (ΚΠΕΕ), ενώ το 1986 ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Ιδρύματος Πολιτικών Μελετών και Επιμόρφωσης (ΙΠΟΜΕ).


Το 1987, ορίστηκε από τον τότε πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Μητσοτάκη μέλος της 10μελούς Κεντρικής Επιτροπής Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΤΑ) με οργανωτικά και ενημερωτικά καθήκοντα υπό την προεδρεία του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Σωτήρη Κούβελα, θέση που διατήρησε μέχρι το 1989. Στις 5 Ιουλίου 1989, εξελέγη γραμματέας του προεδρείου της Βουλής με 167 ψήφους.


Στις 24 Αυγούστου 1989, εξελέγη αναπληρωματικός εισαγγελέας στο Ειδικό Δικαστήριο που ανέλαβε να εκδικάσει την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού και να αποφανθεί για τις ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασόπουλου.



τμημα κτηματολογιου αμμοχωστου
εθνικο κτηματολογιο σερρων

είδη μπαλέτου μαρούσι

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html
ποτε μαθαινουν τα παιδια τα χρωματα
είδη μπαλέτου μαρούσι

Οι εκπρόσωποι των αμερικανών ψεύδονται όταν λένε ότι δεν μπορούν να συναντηθούν με το Μετίν Τολούζ, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας ενώπιον των κυβερνητών των επαρχιών της χώρας.


«Οι ΗΠΑ λένε ψέματα σε όλο τον κόσμο. Κανείς τους δεν ζήτησε να συναντηθεί με τον συνεργάτη τους, του προξενείου μετά την σύλληψη του στις 4 Οκτωβρίου. Χρειάζονται το σχετικό έγγραφο (το κατηγορητήριο-σ. σ). Αυτό δεν θα τους το δώσει το Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά το δικαστήριο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.


είδη μπαλέτου μαρούσι

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών δεν μπορούν να είναι είτε εντελώς φιλικές είτε εντελώς εχθρικές, ενώ την Τουρκία την ανησυχεί σοβαρά η διπροσωπία εκείνων που αυτοαποκαλούνται εταίροι της Άγκυρας.


«Σε όλες τις συναντήσεις που γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο δίνουν υποσχέσεις και εγγυήσεις, αλλά πίσω από την πλάτη μας παίζουν βρώμικα παιγνίδια, τα οποία έχουν αποκτήσει τέτοιο χαρακτήρα που είναι δύσκολο να τα κρύψουν», δήλωσε ο Ερντογάν και για μια ακόμη φορά κατηγόρησε τις ΗΠΑ επειδή εξοπλίζουν τους Κούρδους της Συρίας τους οποίους θεωρεί τρομοκράτες που σχετίζονται με το ΡΚΚ που έχει τεθεί εκτός νόμου στην Τουρκία.


συνώνυμο του αιτημα

Οι σχέσεις Άγκυρας και Ουάσιγκτον επιδεινώθηκαν μετά τη σύλληψη του Τολούζ, τον οποίον οι τουρκικές αρχές κατηγορούν για διενέργεια κατασκοπείας, για δραστηριότητες που υπονομεύουν την συνταγματική τάξη της χώρας, όπως και για απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν τις κατηγορίες αυτές ανυπόστατες που τορπιλίζουν τις μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις με την Τουρκία


πριγκίπισσα σοφία παιχνίδια

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_143.html
Ζάκυνθος: Φρικτές αποκαλύψεις για το βιασμό 9χρονου από τους θείους του - Τι υποστήριξε το θύμα

Τι κατέθεσε στο δικαστήριο το 20χρονο σήμερα αγόρι – Η τράπουλα, η παγίδα και οι εφιαλτικές στιγμές που ζούσε στα χέρια τριών ανδρών


Μία τραγική υπόθεση αποπλάνησης, κατάχρησης και βιασμού ανηλίκου αναβίωσε την Παρασκευή (15/06/2018) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πάτρας.


διατροφη για διαβητικους στην εγκυμοσυνη

πριγκίπισσα σοφία παιχνίδια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο εδώλιο κάθισαν τρεις άνδρες, άνω των 60 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για αποπλάνηση και βιασμό ενός ανήλικου αγοριού. Και οι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες.

Η αποκάλυψη της φρίκης

Η υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο εκτυλίχθηκε στη Ζάκυνθο από το 2007 μέχρι το 2016 οπότε και το παιδί αποκάλυψε στην οικογένειά του όσα είχε ζήσει.

Συγκλονιστικό είναι ότι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενος έχουν συγγενική σχέση μαζί του (σήμερα είναι 20 χρονών) αφού έχουν παντρευτεί τις αδελφές του πατέρα του.

Η γνωριμία του ανηλίκου με τον ένα άνδρα

Αφορμή για τη γνωριμία του ανηλίκου με τον έναν άνδρα στάθηκε μία τράπουλα με παραστάσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Ένας συμμαθητής του 9χρονου τότε παιδιού είχε στην κατοχή του αυτές τις τράπουλες. Ο 9χρονος μετά από παρότρυνση του φίλου του θέλησε να συναντήσει τον άνδρα που του τις χάρισε.

Συγκλονίζουν τα όσα κατέθεσε το θύμα στο δικαστήριο

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του ο 20χρονος, ο άνδρας οδήγησε τα δύο παιδιά σε ένα ερημικό χωράφι, τον έγδυσε και για πέντε με έξι λεπτά συνουσιάστηκε μαζί του.

«Όση ώρα γινόταν αυτό ο φίλος μου κοιτούσε και αυνανιζόταν. Όταν τελείωσε όλο αυτό, μας έδωσε κάρτες και μας γύρισε πίσω. Τον συνάντησα άλλες τρεις φορές ακόμα, σε διάφορα μέρη. Τις συναντήσεις τις κανόνιζε πάντα ο φίλος μου» ανέφερε ο 20χρονος.

«Μου είχε προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα. Ντρεπόμουν και φοβόμουν την κοινωνία. Ότι θα έχουν λάθος εντύπωση για μένα» είπε το θύμα, ενώ ανέφερε επίσης ότι αν και δεν έχει στοιχεία είχε ακούσει ότι ο κατηγορούμενος έκανε τα ίδια και σε άλλα παιδιά.

«Είχε προσπαθήσει να βιάσει και τον πατέρα μου»

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στη κατάθεσή του, ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να βιάσει και τον πατέρα του όταν ήταν σε μικρή ηλικία.

Πώς του έστησε παγίδα ο ένας του θείος

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, είναι γαμπρός του πατέρα του 20χρονου. Οι επαφές του με το παιδί κράτησαν περίπου από το 2013 μέχρι το 2016.

Όπως περιέγραψε ενώπιον του δικαστηρίου ο 20χρονος, κάποια στιγμή ο θείος του του ζήτησε βοήθεια για μία εργασία.

Βρέθηκαν σε ένα συνεργείο και όπως κατέθεσε εκεί βρίσκονταν κι άλλα άτομα. Σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε μία συζήτηση σχετικά με το αν έχει κάποια κοπέλα και τι κάνει μαζί της καθώς ήταν στην εφηβεία. «Θα του μάθω εγώ» είπε, σύμφωνα με τον 20χρονο, ο δεύτερος κατηγορούμενος και λίγο αργότερα οι δυο τους βρέθηκαν, σύμφωνα με την κατάθεση του, σε ένα κρεβάτι.

«Ήμουν αγαθός και με εκμεταλλεύτηκαν»

Όπως ανέφερε οι επαφές τους ήταν συνολικά 35 έως 40. «Το ήξεραν ότι είμαι παιδί που φοβάται. Όλα έγιναν με το ζόρι. Φοβόμουν μήπως γίνει κάποιο έγκλημα, μη σκοτωθούν οι οικογένειες» ανφέρε το θύμα.

«Ο άλλος μου θείος με εξανάγκαζε σε στοματικό έρωτα»

Ο 20χρονος δούλευε όπως ανέφερε στο συνεργείο που διατηρούσε ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος είχε παντρευτεί αδελφή του πατέρα του.

Όπως υποστήριξε ο 20χρονος, όταν ο ξάδελφός του έλειπε του έκανε άσεμνες κινήσεις τις οποίες του ζήτησε να ανταποδώσει. Στη συνέχεια τον οδήγησε στην τουαλέτα και όπως υποστήριξε ο 20χρονος τον εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα. Σύμφωνα με τον 20χρονο ήρθαν σε επαφή εφτά φορές.

«Έτρεμα ολόκληρος - Μου ερχόταν να αυτοκτονήσω»

«Με είχε πιάσει από το κεφάλι και με πίεζε» ανέφερε συμπληρώνοντας: «Το έκανα με το ζόρι. Μου έλεγε να μην πω τίποτα γιατί θα με σφάξει και ότι θα πάρει την καραμπίνα. Μου το έλεγε κάθε φορά πριν αλλά και μετά την πράξη».

Ανέφερε επίσης ότι με τον τρίτο κατηγορούμενο αισθανόταν το μεγαλύτερο φόβο. «Έτρεμα ολόκληρος. Μου ερχόταν να αυτοκτονήσω» είπε.

Η δίκη θα συνεχιστεί την επομένη εβδομάδα.

Πηγή: www.thebest.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός 20χρονος στρατιώτης

Έκτακτο δελτίο καιρού ΕΜΥ: Ο «Μίνωας» σκέπασε την Αθήνα - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία σε λίγες ώρες



πριγκίπισσα σοφία παιχνίδια
πασα νεαπολη

το κελαρι της ντροπης ebook

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_80.html
περιφραξεις βολος τιμες
το κελαρι της ντροπης ebook

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν για άλλη μια φορά καταπληκτικός από τον πρώτο κιόλας προκριματικό όπου και πήρε 15,400 βαθμούς, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,30 και κάνοντας μία άψογη προσγείωση. Ο βαθμός του Πετρούνια ήταν ανάλογος ή και καλύτερος από εκείνους που είχε στους αντίστοιχους προκριματικούς των προηγούμενων εφετινών αγώνων του.


17875884
(Πρόγραμμα υψηλού επιπέδου για το Λευτέρη Πετρούνια - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ROBERT GHEMENT)


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html

Μόνον ο Ρώσος "χάλκινος" Ολυμπιονίκης του Ρίο Ντενίς Αμπλιάζιν (15,333 β.) τον πλησίασε, όλοι οι άλλοι υποψήφιοι φιναλίστ έμειναν κάτω από τους 15,000 βαθμούς. Στον τελευταίο σημερινό προκριματικό (17.00-20.00 ω. Ελ.) παίρνουν μέρος ελάχιστοι αθλητές με στόχο την 8άδα και ανάμεσά τους ο Βραζιλιάνος "αργυρός" Ολυμπιονίκης Αρτούρ Ζανέτι και ο Πετρούνιας ουσιαστικά έχει "κλειδώσει" τη θέση στον τελικό και πιθανότατα και στο τοπ 3.





το κελαρι της ντροπης ebook
μιλτιαδης πασχαλιδης εμφανισεις 2015

θεοδώρα καρβελά

μονοικο δικλινο
θεοδώρα καρβελά

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο πρώην υπουργός εισήχθη στην Αγγειοχειρουργική Κλινική «λόγω υποτροπής φλεβικής θρόμβωσης δεξιού σκέλους».


Διαβάστε αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:


θεοδώρα καρβελά

«Στις 6 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια Γενικής Εφημερίας του Νοσοκομείου μας, περί τις 19.30 προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ο κ. Τσοχατζόπουλος Απόστολος Αθανάσιος.


Εισήχθη στην Αγγειοχειρουργική Κλινική λόγω υποτροπής φλεβικής θρόμβωσης δεξιού σκέλους, για την οποία λαμβάνει αγωγή και γίνεται πλήρης κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος.


Η γενική του εικόνα είναι καλή και η κατάσταση του παραμένει σταθερή».



φοβερον και παραδοξον
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

Sunday, April 28, 2019

συνεταιρισμος γυναικων πτελεου

Από το νέο έτος θα είναι υποχρεωτική η πληρωμή με κάρτεςή άλλο ηλεκτρονικό μέσο, για δαπάνες άνω των 500 ευρώ, κάτι που εκτιμάται ότι θα συμβάλει στην ενίσχυση των πληρωμών μέσω πλαστικού χρήματος.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html

Όπως προβλέπεται στο σχετικό νομοσχέδιο από την 1η Ιανουαρίου, δεν θα επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά για συναλλαγές μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων αξίας μεγαλύτερης των 500 ευρώ. Σήμερα το όριο αυτό είναι 1.500 ευρώ. Κίνητρο για αγορές με πλαστικό χρήμα θα είναι οι κληρώσεις που θα διεξάγει το υπουργείο Οικονομικών με βάση τους αριθμούς των αποδείξεων αυτών.


Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα, προβλέπει ότι οι δαπάνες που θα πρέπει να γίνονται με τη χρήση πλαστικού χρήματος για να «χτίζεται» το αφορολόγητο θα ανέρχονται στο 10% του δηλωθέντος εισοδήματος για ύψος εισοδήματος έως 10.000 ευρώ, στο 15% για το κλιμάκιο του εισοδήματος από 10.001 ευρώ και στο 20% για το υπερβάλλον εισόδημα και μέχρι ποσού 30.000 ευρώ συνολικά.


χονγκ κονγκ μητροπολιτης

Αυτό σημαίνει ότι ένας μισθωτός με εισόδημα 10.000 ευρώ για να δικαιούνται το αφορολόγητο ποσό θα πρέπει κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους να πραγματοποιήσει με τη χρήση πλαστικού χρήματος δαπάνες 1.000 ευρώ. Για εισόδημα 15.000 ευρώ οι δαπάνες μέσω καρτών θα πρέπει να ανέρχονται σε 1.750 ευρώ. Για εισόδημα 20.000 ευρώ το ύφος των απαιτούμενων δαπανών μέσω καρτών ανέρχεται σε 2.500 ευρώ. Για εισόδημα 30.000 ευρώ θα απαιτούνται ανάλογες δαπάνες 4.000 ευρώ, για εισόδημα 50.000 ευρώ δαπάνες 8.000 ευρώ και για εισόδημα 80.000 ευρώ δαπάνες 14.000 ευρώ.


συνεταιρισμος γυναικων πτελεου


συνεταιρισμος γυναικων πτελεου
μαρια κοτσοβολου
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html

ταχινι με κακαο θερμιδες

ταχινι με κακαο θερμιδες

Λίγο πριν από την 8η συνδιάσκεψη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Κρήτη και με αφορμή τις πρόσφατες αντιδράσεις από μαρτυρικά χωριά του νησιού, ο κ. Μπάρτλε, σε συνέντευξή του τονίζει ότι «Γερμανοί πολιτικοί της τοπικής αυτοδιοίκησης που δραστηριοποιούνται στο δίκτυο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης έχουν επίγνωση του γερμανικού παρελθόντος», ενώ «στις προσωπικές συζητήσεις μεταξύ δημάρχων, περιφερειαρχών και επάρχων, το θέμα αυτό επανέρχεται συχνά».


«Συνεπώς», υπογραμμίζει, «οι Γερμανοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν ακόμα έναν λόγο για να συμμετέχουν στη συνεργασία δήμων και περιφερειών, έτσι ώστε να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στην Ευρώπη».


Ωστόσο ο κ. Μπάρτλε διευκρινίζει ότι «η Ελληνογερμανική Συνέλευση αποτελεί ένα φόρουμ για την τοπική αυτοδιοίκηση» και υπογραμμίζει: «Δεν ασχολούμαστε με την "υψηλή" πολιτική, αλλά με τη συνεργασία στην πράξη "από κάτω προς τα πάνω", που προσανατολίζεται στα καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων».


Έξι μήνες μετά την παραλαβή της «σκυτάλης» στην Ελληνογερμανική Συνέλευση από τον προκάτοχό του Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, ο νέος εντεταλμένος της Γερμανίδας καγκελαρίου στον συγκεκριμένο τομέα επιχειρεί έναν απολογισμό των έξι χρόνων λειτουργίας της και σχολιάζει πως ύστερα από μια πολύ σημαντική δουλειά στην ανάπτυξη του δικτύου, πλέον η Συνέλευση προσφέρει ένα μοναδικό υπόδειγμα στην Ευρώπη. «Τώρα είναι η ώρα να διαμορφώσουμε τις συνεργασίες μεταξύ δήμων και περιφερειών, ώστε να μπορούν να επιβιώσουν μακροπρόθεσμα και να αναπτυχθούν αυτόνομα και με επιτυχία, πέρα από το έργο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης», προσθέτει.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

ταχινι με κακαο θερμιδες

Αναφερόμενος στη νέα εντεταλμένη της ελληνικής κυβέρνησης για την Ελληνογερμανική Συνεργασία, την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ο κ. Μπάρτλε λέει:



Κερδίσαμε μία δραστήρια σύμμαχο στο έργο μας. Θεωρώ ότι σηματοδοτεί μια νέα αρχή της εποικοδομητικής συνεργασίας μας στην Ελληνογερμανική Συνέλευση και χαίρομαι για την περαιτέρω συνεργασία.



Από τις 60 συνεργασίες μεταξύ Γερμανικών και Ελληνικών αυτοδιοικήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ξεχωρίζει τρία παραδείγματα: τη συνεργασία του St. Ingbert με τη Χίο στους τομείς της διαχείρισης απορριμμάτων και της ενέργειας, την επαγγελματική κατάρτιση συγκολλητών στην Κρήτη, που δίνει προοπτικές σε νέους Έλληνες επαγγελματίες και τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Αρχιτεκτόνων Βάδης – Βυρτεμβέργης με την Καλαμάτα για τη βελτίωση του αστικού κέντρου της Καλαμάτας.



γραφων κλιση
ποιος ειναι ο πιο θανατηφορος καρκινος
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

ιερος ναος αγιας τριαδας πειραιας

ιερος ναος αγιας τριαδας πειραιας

Ο ίδιος αναφέρεται στην οικογένειά του και την απόφαση του να πάει να πολεμήσει.


Δεν ακούγονται οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου και το σκηνικό φαίνεται να είναι σε κάποιο εμπόλεμο σημείο.


Πίσω από τον άνδρα φαίνεται ένα καλάσνικοφ, ενώ η συνέντευξη φαίνεται να γυρίζεται σε ένα μισογκρεμισμένο κτήριο.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html

Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το ποιος ήταν ο χρήστης που ανέβασε στο Youtube το βίντεο, ούτε πληροφορίες για τα στοιχεία του Έλληνα αντιεξουσιαστική που δίνει τη συνέντευξη.


Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβασε και στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.



ιερος ναος αγιας τριαδας πειραιας
τι σημαινει η λεξη ενεκρινε
γι αυτό

ανταρτες στην θεσσαλονικη

superman original film

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου σχολίασε τη συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με πρωτοετείς φοιτητές στην Αθήνα, την Τρίτη, κατά την οποία επεσήμανε ότι η ΝΔ θα επιτρέψει τη λειτουργία των ιδιωτικών πανεπιστημίων.


Ο κ. Γαβρόγλου, ερωτηθείς από δημοσιογράφο για την συγκεκριμένη συνομιλία απάντησε:



«Δεν σας φαίνεται λίγο περίεργο να μιλάς με φοιτητές δημόσιου πανεπιστημίου και το πρώτο που τους λες να είναι 'θα ιδρύσω ιδιωτικά'; Υπάρχει, ξέρετε, κι ένα θέμα ψυχολογίας. Μιλάς με αυτούς τους φοιτητές οι οποίοι έχουν δώσει το παν για να είναι στο δημόσιο πανεπιστήμιο, έχουν πάει εκεί που θέλουν να πάνε και έρχεσαι και τους λες: «παιδιά, εκεί έχει παραβατικότητα, πρέπει να συνδεθεί και με την αγορά εργασίας και θα ιδρύσω και ιδιωτικά πανεπιστήμια». Κατ’ αρχήν τι σημαίνει «θα ιδρύσω ιδιωτικά πανεπιστήμια»; Υπάρχει κι ένα Σύνταγμα, ξέρετε. Θα «ιδρύσω»; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».


ανταρτες στην θεσσαλονικη


Την ίδια ώρα, ο υπουργός Παιδείας ισχυρίστηκε ότι «η σύνδεση με την κοινωνία, την εξωστρέφεια, είναι πράγματα που τα έχουμε πει τόσες φορές και τα εντάξαμε στον Νόμο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», ο οποίος και ψηφίστηκε.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

«Αλλά ξέρετε, δεν μπορεί τα πανεπιστήμια να απεμπολήσουν τη δυνατότητα της γνώσης ως κάτι αυτοτελές» συμπλήρωσε ο ίδιος, αναφέροντας παράλληλα ότι τα περί «ιδιωτικών πανεπιστημίων με όρους και προϋποθέσεις» τα ακούει εδώ και δεκαετίες.


Η απάντηση της ΝΔ


Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, με αφορμή την απάντηση του υπουργού Παιδείας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας περί ίδρυσης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Θα προτρέπαμε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, προτού τοποθετηθεί επί δηλώσεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να τις παρακολουθεί με μεγαλύτερη προσοχή.


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πάντοτε θέτει σε προτεραιότητα, όπως επιβεβαίωσε και κατά τη χθεσινή του συζήτηση με πρωτοετείς φοιτητές, την αναβάθμιση του δημόσιου πανεπιστημίου.



ανταρτες στην θεσσαλονικη
αστα ολα και ελα καραοκε
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

κοτομπουκιές συνταγή

Κατά πληροφορίες η Ντανιέλ Νουί, η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εποπτικής Αρχής Τραπεζών (SSM), έχει δείξει πως δεν θέλει να γίνει ο SSM ο αποδιοπομπαίος τράγος για καθυστερήσεις, λάθη και παραλήψεις της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και των διοικήσεων των ελληνικών τραπεζών.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html

Το γεγονός ότι το τελευταίο εξάμηνο δεν αξιοποιήθηκε επαρκώς από την ελληνική κυβέρνηση για να εξαλείψει τη διαδεδομένη κουλτούρα μη πληρωμών, η οποία είναι μόνιμη πηγή αδυναμίας για τις τράπεζες, αλλά και η επιλογή των πιστωτικών ιδρυμάτων να επιταχύνουν στο τρίτο τρίμηνο του 2017 τις διαγραφές δανείων, αντί να δώσουν βάρος στις ρυθμίσεις προβληματικών δανείων, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στον SSM και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς ευρύτερα, καθώς δείχνουν πως η χώρα δεν έχει αποκτήσει «περπατησιά» στον τομέα της αντιμετώπισης των «κόκκινων» δανείων.


Αυτό το μήνυμα εξέπεμψε και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας στην Ενδιάμεση Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική που έδωσε στη δημοσιότητα την παρελθούσα εβδομάδα και στην οποία κάλεσε τις τράπεζες να επωφεληθούν από τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο (π. χ. αδειοδοτήσεις εταιριών διαχείρισης πιστωτικών απαιτήσεων, λειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, λειτουργία της πλατφόρμας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ακινήτων κ. ά.) και να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να επιταχύνουν τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.


τοι στορι ελληνικα

κοτομπουκιές συνταγή

Σύμφωνα και με όσα έχουν αποκαλύψει οι διοικήσεις των συστημικών ομίλων, μέσα στο 2018 θα δρομολογήσουν τις εξής παρεμβάσεις:



  • Η Τράπεζα Πειραιώς μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018 θα προχωρήσει στην πώληση καταναλωτικών δανείων της τάξης των 2 δισ. ευρώ, αλλά και στην πώληση ή τιτλοποίηση επιχειρηματικών δανείων με εξασφαλίσεις.

  • Η Eurobank θα επιδιώξει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018 την πώληση πακέτου καταναλωτικών δανείων σε ξένο fund, αλλά και τη ρευστοποίηση ανοιγμάτων της σε μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

  • Η Alpha Bank θα μεταφέρει δάνεια λιανικής τραπεζικής ύψους 1,5 δισ. ευρώ στην εταιρεία διαχείρισης που έχει συστήσει με τον όμιλο AKTUA, ενώ εντός του πρώτου τρίμηνου 2018 στοχεύει στην ολοκλήρωση πώλησης καταναλωτικών δανείων χωρίς εξασφαλίσεις, ονομαστικής αξίας 1 δισ. ευρώ. Η τράπεζα έχει ξεκινήσει και προεργασία για την πώληση δανείων με ενέχυρα.

  • Η Εθνική Τράπεζα θα επιχειρήσει την πώληση μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων καταναλωτικής πίστης, ονομαστικής αξίας κοντά στο 1 δισ. ευρώ μέχρι τον Απρίλιο, ενώ η διοίκησή της έχει δηλώσει πως μέσα στο 2018 θα πουλήσει πακέτο μικρών επιχειρηματικών δανείων, που συνδέονται με εγγυήσεις.



κοτομπουκιές συνταγή
ανανέωση χρόνου ομιλίας wind online
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html

περουκες αντιγονη

περουκες αντιγονη

Σύμφωνα με αυτό, στον καταυλισμό και γύρω από αυτόν, συνελήφθη ένας 28χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σιδηρολοστοί.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

Επίσης, συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ληστείας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.


περουκες αντιγονη

Σύμφωνα με την έρευνα, ο 26χρονος έκλεψε από 24χρονο, επίσης αλλοδαπό, τραυματίζοντάς τον με κατσαβίδι, ένα πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html

Τέλος, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 16 έως 32 ετών, για απόπειρα ζωοκλοπής. Όπως ανακοινώθηκε, μπήκαν σε κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής, με σκοπό την κλοπή προβάτων, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη.


χριστοπουλος παιδο ωρλ


sport fm μαγνησιας

περμαναντ μαλλιων υπερ και κατα

περμαναντ μαλλιων υπερ και κατα
Κρήτη: «Έσπασε» τα ισόβια για «συμβόλαιο θανάτου»

Ένοχος με ελαφρυντικά, καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκιση για την εκτέλεση “συμβολαίου θανάτου” σε βάρος συμπατριώτη του, ένας 30χρονος άντρας αλβανικής καταγωγής από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.


Σημειώνεται ότι ο άντρας είχε καταδικαστεί ισόβια τόσο στο πρωτόδικο δικαστήριο, όσο και στο εφετείο. Στη συνέχεια με αναίρεση του Αρείου Πάγου η υπόθεση επανήλθε στις δικαστικές αίθουσες.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

εκδηλώσεις στον κήπο του μεγάρου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Με τη χθεσινή απόφαση (8/2), όπως αναφέρουν τα Χανιώτικα Νέα και αφού ήδη έχει εκτίσει 12 χρόνια στη φυλακή (η δολοφονία είχε γίνει το 2006 στη Σητεία) αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.

Επίσης αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε και άλλος ένας Αλβανός πολίτης ο οποίος είχε καταδικαστεί επίσης ισόβια ως ηθικός αυτουργός.


περμαναντ μαλλιων υπερ και κατα

Ο κατηγορούμενος ως ηθικός αυτουργός σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε πληρώσει “συμβόλαιο θανάτου” προκειμένου να δολοφονηθεί ο άντρας της αδελφής του, καθώς τον θεωρούσε ένοχο για το θάνατο της το 2005.

Ο 30χρονος και άλλος ένας συμπατριώτης του πήραν από 50.000 ευρώ προκειμένου να σκοτώσουν τον άλλο Αλβανό πολίτη, όπως και έγινε τον Οκτώβρη του 2006 στη Σητεία χρησιμοποιώντας μαχαίρι και γεωργικό εργαλείο.

Ο 30χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του αλλά ζήτησε να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Οι δικηγόροι του Σ. Κεχαγιόγλου και Χ. Μαρκογιαννάκης επισήμαναν πως πρέπει να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, ότι στη συνέχεια στη φυλακή είχε άψογη διάγωγη, και όταν συμπλήρωσε τα 10 χρόνια φυλάκισης πήρε 7 άδειες ολίγων ημερών και σε όλες επέστρεψε πίσω στη φυλακή.

Το δικαστήριο τελικά έκανε δεκτά τα επιχειρήματα της υπεράσπισης και “έσπασε” τα ισόβια δεσμά καταδικάζοντας τον 30χρονο σε 18 χρόνια φυλακή.

Επίσης ο καταδικασμένος σε ισόβια για ηθική αυτουργία τελικά κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών καθώς η δικηγόρος του κ. Μ. Παπαδάκη παρουσίασε στοιχεία με βάση τα οποία το θύμα είχε δεχθεί απειλές και από άλλα πρόσωπα με τα οποία είχε διενέξεις και πουθενά δεν προέκυπτε ενοχή του εντολέα της.

Οι συγγενείς του θύματος αποδοκίμασαν έντονα τον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας, επικράτησε μεγάλη ένταση και τελικά απομακρύνθηκαν εκτός της δικαστικής αίθουσας.

Πηγή: Χανιώτικα Νέα



τοστ διαιτα
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html

ναυτικος ομιλος ειρηνης και φιλιας

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
no reply μεταφραση
ναυτικος ομιλος ειρηνης και φιλιας

Επίσης, στις 15 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11πμ έως 8μμ.


Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές, αναφέρει ο Σύνδεσμος.


Στη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.


«Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού ("από ...% έως ...%"). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό», υπογραμμίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.



ναυτικος ομιλος ειρηνης και φιλιας
νεα μουδανια σκοπελος δρομολογια
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html

αγία θεοδώρα εκκλησία

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html
αγία θεοδώρα εκκλησία

Ότι και να έκαναν οι παίκτες των δυο ομάδων για να κατεβάσουν τη μπάλα αυτή παρέμενε σφηνωμένη στο σημείο.


Τότε «ως από μηχανής θεός» ένας πατέρας που καθόταν στις πρώτες θέσεις του γηπέδου, αποφάσισε να πάρει τον δεκάχρονο γιο του και τον σήκωσε ψηλά για να φτάσει την μπάλα.


Ο πιτσιρικάς σκαρφάλωσε στη μπασκέτα και κατάφερε να την κατεβάσει.



This. Just. Happened. #SCTop10 #GoDogs #mwbb pic.twitter.com/gWipBOVt6K

— Fresno State MBB (@FresnoStateMBB) March 1, 2017


αγία θεοδώρα εκκλησία
κανατα φιλτρου 2 4lt brita
επαγγελματικη μηχανη ζυμαρικων τιμη
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html

ποτηρια σαμπανιας moet

κοστος κατασκευης κτεο
ποτηρια σαμπανιας moet
ποτηρια σαμπανιας moet

Το πλοίο εντοπίστηκε ανοιχτά της Κρήτης την περασμένη Πέμπτη (6/12) και μεταφέρθηκε στο λιμάνι Αθερινόλακκου της Σητείας με τις λιμενικές αρχές να ξεκινούν ενδελεχή έλεγχο καθώς υπήρχε πληροφορία για «ύποπτο» φορτίο.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

Στη συνέχεια και μετά το ατύχημα του εκπαιδευμένου σκύλου του Λιμενικού Σώματος , Μίσα, το πλοίο μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να «σκαναριστεί» από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα Χ-ray του αυτοκινούμενου ΒΑΝ που διαθέτει το Λιμενικό Σώμα, αναφέρει το cretapost.gr.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html

Λίγες ώρες πριν δοθεί το «πράσινο φως» για να αναχωρήσει το «ύποπτο» πλοίο από το λιμάνι του Ηρακλείου οι αρχές έβγαλαν… λαβράκι.


Η επιχείρηση οργανώθηκε μετά από πληροφορία που έφθασε στη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού (ΔΙ. ΔΙ. ΝΑ. Λ) ενώ για το μπλοκάρισμα του πλοίου, επιστρατεύτηκε το σκάφος ΠΑΘ 90 και ελικόπτερο.


οσιος φιλοθεος ζερβακος

Αξίζει να σημειωθεί πως το «ΝΟΚΑ» – σημαίας Συρίας – ξεκίνησε πριν λίγες μέρες το ταξίδι του από το λιμάνι της Λαττάκειας στη Συρία ενώ προορισμός του ήταν η Λιβύη.


Οι αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν περισσότερους από 6 τόνους χασίς - σοκολάτα.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την εν εξελίξει έρευνα, έχει εντοπισθεί και ποσότητα χαπιών, που είναι γνωστά ως «χάπια των τζιχαντιστών».



Συνελήφθη το πλήρωμα


Στα χέρια των αρχών βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης (12/12) το πλήρωμα του πλοίου «NOKA» μετά τα ευρήματα των λιμενικών αρχών.


Πρόκειται για έντεκα άτομα και συγκεκριμένα για δέκα Σύρους και έναν Ινδό οι οποίοι πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.


πως μπορω να ανοιξω μια καρυδα

Πέρυσι, αυτή η «λευκή βίβλος» είχε δημοσιοποιεί ενώ οι εντάσεις με την Πιονγκγιάνγκ βρίσκονταν στο αποκορύφωμά τους, εν μέσω εκτοξεύσεων βαλλιστικών πυραύλων και δοκιμών πυρηνικών όπλων.


Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διεμήνυε τότε ότι η Βόρεια Κορέα θα βρισκόταν αντιμέτωπη με «φωτιά και οργή που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί».


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

Αλλά οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στη Νότια Κορέα αποτέλεσαν έναυσμα μιας θεαματικής διαδικασίας επαναπροσέγγισης, η οποία οδήγησε στις ιστορικές συναντήσεις κορυφής του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, αρχικά με τον νοτιοκορεάτη πρόεδρο Μουν Τζε-ιν και κατόπιν με τον Τραμπ στη Σιγκαπούρη τη 12η Ιουνίου.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html



πως μπορω να ανοιξω μια καρυδα
πως μπορω να ανοιξω μια καρυδα
new age online
οχηματα χωρις κτεο

γ σούρλας

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 27χρονου μοντέλου βρέθηκε ατζέντα με ιδιόχειρες σημειώσεις. Στις σημειώσεις αυτές αναγράφονται ονόματα ευκατάστατων Λαρισαίων και συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες προγραμματισμένων ερωτικών ραντεβού.


νεα γραμμη οτε δικαιολογητικα

Η 27χρονη είχε «πλούσιο» πελατολόγιο, παρότι η αμοιβή της ήταν εξαιρετικά υψηλή. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με την αστυνομία, το μοντέλο λάμβανε 450 ευρώ για κάθε ώρα «συντροφιάς» σε άντρες. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιζε μια 44χρονη, για την οποία υπήρχε η πληροφορία στην ΕΛ. ΑΣ. ότι εξέδιδε καλλονές σε πολυτελή ξενοδοχεία της Λάρισας.


Το γνωστό μοντέλο συνελήφθη στη Λάρισα, όπου είχε κλείσει ραντεβού για ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής με αστυνομικό της Ασφάλειας, που προσποιήθηκε τον πελάτη. Στο καφέ του ξενοδοχείου περίμενε η 44χρονη «ατζέντης», η οποία ήθελε να ελέγχει τα πάντα και έπαιρνε ποσοστό επί της αμοιβής.


Όταν έφτασε η 27χρονη, μπήκε στο δωμάτιο με τον αστυνομικό τότε ο άνδρας της Ασφάλειας αποκάλυψε την ταυτότητά του και τη συνέλαβε.


επισκευη φαναριων αυτοκινητων

γ σούρλας

Τα προσημειωμένα χρήματα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του μοντέλου, έξω από το ξενοδοχείο. Σε βάρος της 27χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων, ενώ σε βάρος της 44χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.


Η κοπέλα συμμετείχε σε ριάλιτι γνωριμιών στην τηλεόραση, καθώς επίσης σε πολλά διαφημιστικά σποτ για την τηλεόραση και σε βιντεοκλίπ Ελλήνων και ξένων τραγουδιστών.



γ σούρλας
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html

καβα ναυσικα νικαια

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html
καβα ναυσικα νικαια
καβα ναυσικα νικαια
Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί κακοποιοί που απέδρασαν από τον Πειραιά (photos)

Άφαντοι παραμένουν οι δύο κακοποιοί που δραπέτευσαν το βράδυ της Τετάρτης (09/05) από το λιμάνι του Πειραιά κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους. Και οι δύο έχουν καταδικαστεί για δολοφονίες, και θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι.


Η αστυνομία κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο απόδρασης. Το θεωρούν δεδομένο γιατί οι έντεκα κρατούμενοι φρόντισαν να δημιουργήσουν μια τεχνητή ένταση μέσα στο λεωφορείο των μεταγωγών. Επίσης, διαπίστωσαν ότι οι δύο κρατούμενοι που έχουν αποδράσει είχαν καταφέρει να ξεκλειδώσουν με κάποιο τρόπο τις χειροπέδες τους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Την ώρα που έφθασε το μικρό λεωφορείο των μεταγωγών στο λιμάνι του Πειραιά, εκείνη την ώρα εκδηλώθηκε η μικρή «ανταρσία». Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, άλλοι δύο κρατούμενοι που προσπάθησαν να αποδράσουν, αλλά τελικά συνελήφθησαν, πρέπει να ήταν «λαγοί». Ήθελαν δηλαδή να αποσυντονίσουν τους αστυνομικούς, για να μπορέσουν να διαφύγουν οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί.


αντικριστα βικιλεξικο

Ποιοι είναι οι δυο κακοποιοί

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ένας από τους δύο δραπέτες είναι Αλβανός εκτελεστής, ο οποίος το 2011 δολοφόνησε στην Καλαμάτα έναν 35χρονο και έσφαξε τον 2,5 ετών γιο του θύματος.


σύνορα αλεξίου στίχοι

Το ίδιο άτομο, το 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πρώην σύζυγο της μνηστής του αρχηγού του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ φέρεται να είχε εκτελέσει με συνεργούς του κασκαντέρ του Τσακ Νόρις.

Για το δεύτερο δραπέτη δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα εγκλήματά του, ωστόσο θεωρείται επικίνδυνος κακοποιός.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά για τον εντοπισμό τους.

Δείτε φωταγραφίες των κακοποιών στη gallery


Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί κακοποιοί που απέδρασαν από τον Πειραιά (photos)
01
Αυτοί είναι οι δύο Αλβανοί κακοποιοί που απέδρασαν από τον Πειραιά (photos)








κρουασανακια αλφα τιμη

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html

Συγκεκριμένα μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, ο κ. Μουζάλας τόνισε πως δεν ξέρει καν αν θα είναι ακόμη υπουργός όταν έρθει στην Ελλάδα ο Μπαράκ Ομπάμα.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

καρυδη θεατρο 2015

Σχετικά με το προσφυγικό και τις κινήσεις της Ελλάδας έκανε λόγο για μεγάλη προσπάθεια, σημειώνοντας πως η ευέλικτη αλληλεγγύη έχει έναν μύθο από πίσω. Σύμφωνα με τον ίδιο το θέμα θα ταλανίζει την Ευρώπη για πολλά χρόνια ακόμη.


κρουασανακια αλφα τιμη

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα προσφυγόπουλα πάει καλά - σύμφωνα με τον ίδιο - καθώς έχει γίνει καλή δουλειά από το υπουργείο Παιδείας.




κρουασανακια αλφα τιμη
φελιπε κουτινιο μπαρτσελονα

δεη λαρισα βλαβες

δεη λαρισα βλαβες

«Έδωσαν έτσι τεράστια ώθηση στον νέο, ενιαίο φορέα, για μια μεγάλη παράταξη ΝΙΚΗΣ τώρα. Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ που μας έδωσαν οι πολίτες. Από αύριο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δουλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι εδώ», σημειώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και καταλήγει:


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html


Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία, στα κόμματα και τις κινήσεις που συνέβαλαν στο εγχείρημα, στους συνυποψήφιούς μου, στους χιλιάδες εθελοντές και στον κ. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή.


καζαν ντιπι κοτοπουλο



δεη λαρισα βλαβες
ευχη νονου
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_103.html

slow down grab the wall

κρεβατια κουκετες τιμη
slow down grab the wall
slow down grab the wall

Σύμφωνα με πληροφορίες κεντρικό ρόλο παίζει ένας 26χρονος ο οποίος το τελευταίο διάστημα στρατολόγησε και τα υπόλοιπα μέλη και δημιούργησαν την οργάνωση, με σκοπό να κάνουν επιθέσεις σε άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece η οργάνωση ετοιμαζόταν να κάνει νέο χτύπημα χρησιμοποιώντας εμπρηστικό μηχανισμό, καθώς οι Αρχές παρακολουθούσαν τα μέλη της οργάνωσης και είχαν διαπιστώσει ότι είχαν μπει στη φάση των προπαρασκευαστικών ενεργειών.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους συλληφθέντες είναι μέλος γνωστής ακροδεξιάς οργάνωσης με ναζιστικές ρίζες.


Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη τους


Το κουβάρι για τη σύλληψη των τεσσάρων Ελλήνων, στους οποίους πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί το πρωί της Πέμπτης, άρχισε να ξετυλίγεται μετά την εμπρηστική επίθεση στον Κοινωνικό Χώρο «Φαβέλα» στον Πειραιά, όπου άγνωστοι το καλοκαίρι επιτέθηκαν με δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς που αποτελούνταν από πλαστικά μπουκάλια, εύφλεκτο υλικό και κροτίδες.




committee on public information apush
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html