Saturday, June 29, 2019

τρωει ξυλα μεγαλωνει πινει νερο ψοφα

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html
πως να χασω λιπος και ποντους
τρωει ξυλα μεγαλωνει πινει νερο ψοφα

Με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάνης Βαρουφάκης έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.


Πριν τρία χρόνια, σαν σήμερα, ο λαός έδωσε εντολή για τέλος της χρεοδουλοπαροικίας. Η εντολή αυτή παραβιάστηκε. Τελική ήττα όμως δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει τελική νίκη. Ραντεβού σε 2 μήνες (26/3) για ένα νέο ξεκίνημα» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών, που έχει ιδρύσει το DiEM25, ένα πανευρωπαϊκό, διασυνοριακό κίνημα δημοκρατών.


τρωει ξυλα μεγαλωνει πινει νερο ψοφα

Το σχόλιο αυτό ερμηνεύτηκε από πολλούς ως προαναγγελία ίδρυσης νέου κόμματος, που πιθανώς να είναι συνδεδεμένο με το DiEM25.



vistaprint code


Πριν τρία χρόνια, σαν σήμερα, ο λαός έδωσε εντολή για τέλος της χρεοδουλοπαροικίας. Η εντολή αυτή παραβιάστηκε. Τελική ήττα όμως δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει τελική νίκη. Ραντεβού σε 2 μήνες (26/3) για ένα νέο ξεκίνημα.

— Yanis Varoufakis (@yanisvaroufakis) 25 Ιανουαρίου 2018


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html

στογιογλου ψυχιατρος

Στεφάνια κατέθεσαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-74, της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, του ΚΚΕ, της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος, του ΠΑΜΕ, της Λαϊκής Ενότητας, όπως επίσης εκπρόσωποι συνδικάτων, ομοσπονδιών, σωματείων εργαζομένων, συνταξιούχων, φοιτητών, μαθητών κ. ά.


Ένταση επικράτησε προς στιγμήν, όταν μέλη φοιτητικών συλλόγων από τον χώρο της Αριστεράς προσπάθησαν να εμποδίσουν κάποιες αντιπροσωπείες να καταθέσουν στεφάνια και σημειώθηκε φραστική αντιπαράθεση.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html

Μεταξύ αυτών ήταν ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης και ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, που κατάφεραν όμως λίγο αργότερα να πλησιάσουν στο σημείο.


στογιογλου ψυχιατρος


Σύμφωνα με πληφορίες τοπικών μέσων, μερίδα συγκεντρωμένων διέλυσε το στεφάνι που θα κατέθετε ο κ. Δανιηλίδης.


Εν τω μεταξύ, από νωρίς το πρωί, άνθρωποι κάθε ηλικίας προσέρχονται στην Πολυτεχνική Σχολή της Θεσσαλονίκης για να αποτίσουν φόρο τιμής στους νεκρούς φοιτητές της εξέγερσης.


Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν μετά τις 5 το απόγευμα με τις καθιερωμένες πορείες προς το προξενείο των ΗΠΑ, στην οδό Τσιμισκή.





στογιογλου ψυχιατρος
πεθανε παιδι απο ιλαρα
περασα πολλα νταβελης
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_50.html

πανσεληνος στον υδροχοο ιουλιος 2015

εντυπο ν κωδικοσ 198
αρκαδιασ γλυφαδα
πανσεληνος στον υδροχοο ιουλιος 2015

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω ανακοίνωση δίνονται όλες οι λεπτομέρειες για τους τρόπους που μπορούν οι επιβάτες να ανταλλάξουν τα παλιά χάρτινα εισιτήρια με τα ηλεκτρονικά.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html

Yπάρχουν οι εξής επιλογές:


α. Οι κάτοχοι εισιτηρίων έως και 10 τεμάχια (όλων των ειδών) τα ανταλλάσσουν στα εκδοτήρια της ΣΤΑΣΥ ΑΕ στον σταθμό της Ομόνοιας όλες τις ημέρες της εβδομάδας κατά τις ώρες από 7 πμ έως τις 9.30 μμ και στον σταθμό «Εθνική Άμυνα», Δευτέρα με Παρασκευή κατά τις ώρες από 8 πμ έως τις 4 μμ.


ή στα Κεντρικά Γραφεία της ΟΣΥ ΑΕ (Παρνασσού 6, Άγιος Ιωάννης Ρέντης) τις εργάσιμες ημέρες από τις 8 πμ μέχρι τις 2 μμ.


β. Οι κάτοχοι 11 εισιτηρίων και άνω τα ανταλλάσσουν στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΑΣΑ (Μετσόβου 15, Αθήνα) τις εργάσιμες ημέρες, από τις 8 πμ μέχρι τις 2 μμ.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html

Η διαδικασία ανταλλαγής των χάρτινων εισιτηρίων πραγματοποιείται σύμφωνα με τα κάτωθι:


Συμπληρώνεται σχετικό έντυπο με τα είδη και των αριθμό των επιστρεφομένων χάρτινων εισιτηρίων.


Η αξία των επιστρεφομένων χάρτινων εισιτηρίων ανταλλάσσεται με αποθηκευμένη αξία προσωποποιημένης κάρτας (ATH. ENA Card).


Ή η αξία των επιστρεφομένων χάρτινων εισιτηρίων ανταλλάσσεται με αποθηκευμένη αξία απρόσωπης κάρτας (ATH. ENA Card).


Ή η αξία των επιστρεφομένων μονών χάρτινων εισιτηρίων αντιστοιχίζεται αθροιστικά με πολλαπλό ηλεκτρονικό εισιτήριο (ATH. ENA Τicket) 5 διαδρομών ή 10+1 διαδρομών ή 2πλό.


Επισημάνσεις:



πανσεληνος στον υδροχοο ιουλιος 2015

καππας τζακια

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html
καππας τζακια

«Πρέπει να σταματήσουν αυτά», σημείωσε αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε χθες μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα.


αντίτυπο αντίγραφο

Μιλώντας στο mesogeiotv.gr, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε «τα παιδιά της αστυνομίας για την άμεση επέμβαση, για να μπορώ να φύγω σήμερα (από το νοσοκομείο)», αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους ενδιαφέρθηκαν για την κατάστασή του.


ηλιας κρασσας παντρεμενος




καππας τζακια

κινεζικα νουντλς με χοιρινο

κινεζικα νουντλς με χοιρινο

Ένα νέο ζευγάρι στις ΗΠΑ, οδηγούσε ένα κλεμμένο φορτηγάκι όταν οι Αρχές τους εντόπισαν και ξεκίνησαν να τους καταδιώκουν. Μόλις η αστυνομία κατάφερε να ακινητοποιήσει το ζευγάρι, αυτοί βγήκαν από το αυτοκίνητο και λίγο πριν τη σύλληψη έδωσαν ένα τελευταίο φιλί.


δαρα κολυμβητρια

κινεζικα νουντλς με χοιρινο

Η καταδίωξη διήρκησε δύο ολόκληρες ώρες με το κλεμμένο όχημα που επέβαινε το ζευγάρι να έχει προκαλέσει πανικό, αφού προσέκρουσε σε άλλα οχήματα.





γαλα σε σκονη για αμνοεριφια
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

κουμαντάρω συνώνυμο

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html

Όμως το πιο ανησυχητικό ήταν το γεγονός ότι ανάμεσα στους συνολικά 619 αλλοδαπούς υπήρχαν 142 ανήλικοι οι οποίοι μάλιστα ήταν ασυνόδευτοι χωρίς κανέναν από τους δυο γονείς τους και ζούσαν μόνοι τους - άγνωστο πώς - κάτω από άσχημες και επικίνδυνες συνθήκες.


Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή της αστυνομίας, από το σύνολο των αλλοδαπών οι 307 δεν είχαν ποτέ καταγραφεί και δακτυλοσκοπηθεί από τις ελληνικές Αρχές, άρα ήταν τελείως άγνωστοι για το επίσημο κράτος. Όλοι τους μεταφέρθηκαν σε ΠΡΟΚΕΚΑ και συγκεκριμένα της Αμυγδαλέζας, της Πέτρου Ράλλη και της Κορίνθου, ορισμένοι από τους ανηλίκους μεταφέρθηκαν σε δομές της Θεσσαλονίκης για ασυνόδευτα παιδιά, ενώ ακόμη 105 εξ’ αυτών παραμένουν στην Κόρινθο και σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής θα αποφασιστεί πού θα μεταφερθούν.


Τα υπόλοιπα άτομα μεταφέρθηκαν σε δομές φιλοξενίας σε Καβάλα, Μαλακάσα, Λάρισα, Κουσόχερο και Κουτσοχέρα.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html

ζαχαρο θεραπεια


κουμαντάρω συνώνυμο
κουμαντάρω συνώνυμο
επικαλυψη μαφινς

λακανικη εταιρεια

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html
ονειρο ητανε λειβαδιτης
Απίστευτο! 30χρονος έπαιξε δελτίο με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς στο ΛΟΤΤΟ

Εξασφαλισμένα κέρδη φαίνεται πως είχε σύμφωνα με τον παραπάνω τίτλο ένας 30χρονος, ο οποίος έπαιξε δελτίο με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς στο ΛΟΤΤΟ!


Η εν λόγω είδηση φαντάζει απίστευτη και προκαλεί δικαίως μεγάλα ερωτηματικά. Πού βρίσκεται τώρα αυτός ο νεαρός άντρας; Άραγε, πόσα συχνά συμβαίνει κάτι τέτοιο;


αδελφος του νοτη σφακιανακη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα βρίσκεται στην… έγκυρη ενημέρωση! Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει παίκτης που να έχει παίξει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς στο ΤΖΟΚΕΡ ή το ΛΟΤΤΟ. Δυστυχώς, όμως, ψευδείς αναφορές, όπως η παραπάνω, θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο και να αρχίσουν να διαδίδονται με… τρελούς ρυθμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ναι, το πρόβλημα με τα fake news είναι μεγάλο και το μοναδικό «όπλο» που έχουμε στη μάχη εναντία στις ψεύτικες ειδήσεις είναι η σωστή πληροφόρηση.

Τι ισχύει τελικά;

Σύμφωνα, λοιπόν, με το mathetonopap.gr, την ιστοσελίδα που δημιούργησε ο ΟΠΑΠ προκειμένου να μπορούν να ενημερώνεται σωστά το κοινό για τα παιχνίδια του και τις διαδικασίες που ακολουθούνται, είναι πρακτικά αδύνατο να παίξει κάποιος δελτίο με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς στο ΛΟΤΤΟ ή το ΤΖΟΚΕΡ.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση του ΤΖΟΚΕΡ, αν κάποιος παίκτης έπαιζε όλους τους μοναδικούς συνδυασμούς του παιχνιδιού, δηλαδή 24.435.180, η αξία του δελτίου θα ήταν 12.217.590 ευρώ, με δεδομένο ότι το κόστος στήλης ανέρχεται σε 0,50 ευρώ! Αντιστοίχως, στο ΛΟΤΤΟ οι μοναδικοί συνδυασμοί είναι 13.983.816 και - κατά συνέπεια - το κόστος του δελτίου θα ήταν… 6.991.908 ευρώ!

Με λίγα λόγια, όπου και αν ψάξετε, δεν θα μπορέσετε να βρείτε τον 30χρονο που «φέρεται» να έπαιξε δελτίο με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς στο ΛΟΤΤΟ διότι απλούστατα… δεν υπάρχει. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα διαβάσετε έναν τίτλο ή ένα δημοσίευμα που φαίνεται… πολύ καλό - ή πολύ.. παράξενο - για να είναι αληθινό, φροντίστε να είστε «διαβασμένοι». Η έγκυρη ενημέρωση είναι ο μόνος τρόπος για να μην πέφτουμε συχνά στις «παγίδες» της «μάστιγας» των fake news! Μπορεί να συμβεί με το οτιδήποτε, ακόμη και με το αγαπημένο μας παιχνίδι!



λακανικη εταιρεια
λακανικη εταιρεια
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

ντου ντου εφαρμογη

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html
μυλοκοπι στη λαδοκολλα
ντου ντου εφαρμογη

Τα ζευγάρια που προέκυψαν στην προημιτελική φάση του Europa League, μετά την σχετική κλήρωση που έγινε σήμερα στην Νιόν, είναι τα εξής:


Λειψία (Γερμανία)-Μαρσέιγ (Γαλλία)


Αρσεναλ (Αγγλία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)


Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)


Λάτσιο (Ιταλία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)


Τα προημιτελικά είναι προγραμματισμένα για 5 και 12/4. Στις 13 Απριλίου θα γίνει η κλήρωση για τα ημιτελικά (26/4 και 3/5), ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαϊου στο Stade de Lyon.



ντου ντου εφαρμογη
αριστοφανης μεγαλυτερη λεξη

γλιτσα σημασια

κεικ μερεντα ακης

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή του υπογραμμίζει την ανάγκη για απορρύπανση της περιοχής, της θάλασσας και των ακτών, αλλά και για ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τις βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες περιβαλλοντικές συνέπειες του ναυαγίου.


γλιτσα σημασια

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, για το ναυάγιο στον Σαρωνικό.


γλιτσα σημασια

Η βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» ανέδειξε μια σειρά από ζητήματα, τόσο στον κρατικό μηχανισμό, όσο και στο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη ναυτιλία, τη μεταφορά πετρελαιοειδών, την προστασία του περιβάλλοντος.


Τόσο το Υπουργείο Ναυτιλίας, όσο και η Περιφέρεια και οι δήμοι, έκαναν ό, τι ήταν δυνατόν για την αποτροπή της εξάπλωσης της ρύπανσης, στο πλαίσιο των υπαρχόντων μηχανισμών, οι οποίοι νοσούν βαθύτατα, μετά από χρόνια διάλυσης του Δημοσίου, πρώτα από το δικομματισμό, κι έπειτα, από την κρίση.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

Είναι αναγκαία η απάντηση στα ερωτήματα για τις αιτίες του ναυαγίου, η απόδοση των ευθυνών και η τιμωρία των υπευθύνων.


Πολλά θα πρέπει να αλλάξουν, από τη βελτίωση και ισχυροποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών, ως την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Σε θαλάσσιες περιοχές όπως ο Αργοσαρωνικός θα πρέπει να αυστηροποιηθούν περαιτέρω οι κανόνες διέλευσης, αγκυροβόλησης, φόρτωσης και μεταφόρτωσης των πλοίων.


Η εικόνα που έχουμε, με βάση την ενημέρωση από το Συντονιστικό, είναι ότι η κατάσταση, από μέρα σε μέρα, βελτιώνεται. Αυτό που προέχει, αυτή τη στιγμή, είναι η απορρύπανση της περιοχής, της θάλασσας και των ακτών μας, αλλά και η ενημέρωση των πολιτών, αναφορικά με τις βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες περιβαλλοντικές συνέπειες του ναυαγίου.


Πάνω από όλα, όμως, το ναυάγιο θα πρέπει να γίνει η αφορμή για προβληματισμό, αναφορικά με τα μεγάλα περιβαλλοντικά, και όχι μόνο, ζητήματα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά (λαθρεμπόριο, Καζάνια στο Πέραμα, Ψυττάλεια). Χρειάζονται να παρθούν άμεσα πρωτοβουλίες και συγκεκριμένα, ριζικά μέτρα, για να επιλυθούν τα χρόνια, μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας, ενός τόπου πολύ επιβαρυμένου, περιβαλλοντικά, όλα αυτά τα χρόνια.


Θα πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι πολυτέλεια, αλλά απαραίτητη συνθήκη για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τις επόμενες γενιές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να προχωρήσει και η γενικότερη συζήτηση για το ενεργειακό μοντέλο της χώρας και τον προσανατολισμό του σε ήπιες μορφές ενέργειας.



πολεις που περναει ο δουναβης
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html

οαεδ κοινωνικος τουρισμος δικαιουχοι

box bar εξαρχεια

Τα αυγά, σύμβολο της γονιμότητας και της έναρξης ενός νέου κύκλου ζωής βάφονται κόκκινα, όπως αναφέρει η χριστιανική παράδοση, γιατί συμβολίζουν το Αίμα του Χριστού. Υπάρχουν όμως πολλές εκδοχές.


οαεδ κοινωνικος τουρισμος δικαιουχοι

Σύμφωνα με μία εκδοχή η Παναγία πήρε ένα καλάθι αυγά και τα πρόσφερε στους φρουρούς Του Υιού της, ικετεύοντάς τους να μην τον βασανίσουν. Όταν τα δάκρυά της έπεσαν πάνω στα αυγά τότε βάφτηκαν από άσπρα σε κόκκινα.


Μία άλλη προσέγγιση συνδέει το κόκκινο χρώμα με τη Μαρία Μαγδαληνή. Όταν ο Ρωμαίος αυτοκράτορας ενημερώθηκε για την Ανάσταση του Χριστού, θεώρησε τόσο απίθανο το γεγονός, «όσο και το να βαφτούν τα αυγά κόκκινα». Η Μαρία Μαγδαληνή τότε, χρωμάτισε μερικά αυγά κόκκινα και του τα πήγε για να του επιβεβαιώσει το γεγονός.


χωρισμος διακοπες

Σύμφωνα με τη δεύτερη εκδοχή, μετά την Ανάσταση, η Μαρία η Μαγδαληνή πήγε στον Τιβέριο Καίσαρα και του ανακοίνωσε ότι αναστήθηκε ο Χριστός. Εκείνη την ώρα κάποιος κρατούσε δίπλα από τον Καίσαρα ένα καλάθι αυγά. Ο Τιβέριος Καίσαρας, λέει στην Μαγδαληνή ότι, εάν αυτό που λέει, είναι αλήθεια, τότε τα αυγά, από άσπρα που είναι, να γίνουν κόκκινα. Όπερ και εγένετο.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html

Ο Μεγάλος Κωνσταντίνος και η μητέρα του Αγία Ελένη, στην επίσημη τελετή που γινόταν το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, προσέφεραν κόκκινα αυγά. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι τσούγκριζαν τα αυγά με τον αυτοκράτορα και τη βασιλομήτορα και στη συνέχεια γευμάτιζαν.


Ωστόσο, αυτές είναι οι Χριστιανικές εκδοχές που συνοδεύουν τις ρίζες του εθίμου που «θέλει» τα αυγά να βάφονται κόκκινα.



οαεδ κοινωνικος τουρισμος δικαιουχοι

Friday, June 28, 2019

τεραστιος αετος

τεραστιος αετος
τεραστιος αετος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες ξυλοκόπησαν επανειλημμένα το παιδί, το βούτηξαν σε καυτή σάλτσα, το άφησαν νηστικό και όταν επιχείρησε να το σκάσει το έσυραν με το όχημα τους ως τιμωρία.


Τέσσερα άτομα, όπως αναφέρει το AP, συνελήφθησαν αφού η μικρή κατάφερε τελικώς να το σκάσει από σπίτι της Κομητείας Οσγουέγκο στο Αλμπιόν, όπου την κρατούσαν, και ζήτησε την βοήθεια των γειτόνων.


πλαταμων σεντραλ

Το γραφείο του τοπικού σερίφη αποκάλυψε πως το «μαρτύριο» της 10χρονης ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html


4 charged after Oswego County Sheriff dept says 10-year-old was abused here for months. Forced to work w/no food or bathroom @CNYcentral pic.twitter.com/XGh8tLgkGS

— Brett Hall (@BrettHNews) 31 Αυγούστου 2017


αυτοματος συμπλεκτης
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

αντικαταβολη πως γινεται

αντικαταβολη πως γινεται

Την ίδια ώρα πάντως, ο Σταύρος Κοντονής επιχείρησε να υποβαθμίσει τη διαφωνία των ΑΝΕΛ στο ζήτημα της ίσης μεταχείρισης στην εργασία ατόμων ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, όπως αυτή εκφράστηκε από τον Κώστα Κατσίκη, μιλώντας για διαφωνίες σε «επιμέρους θέματα».


Ο υπουργός Δικαιοσύνης παρεμβαίνοντας στη συζήτηση μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις Κατσίκη και τα ερωτήματά του «αν μπορεί ένας gay να είναι baby sitter, ή ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός», ομολόγησε ότι σε αυτό το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με τους ΑΝΕΛ, εκτιμώντας πως δεν είναι η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία.


αστερας πευκης τραμπολινο

«Δεν κρύψαμε ποτέ τις διαφωνίες μας ούτε το γεγονός ότι εμείς είμαστε ένα κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς και οι ΑΝΕΛ ένα κόμμα συντηρητικών αρχών», είπε, επαναλαμβάνοντας ότι ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας οι ισχυρισμοί περί συσχέτισης των διατάξεων με ρυθμίσεις για το Σύμφωνο Συμβίωσης και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών.




αντικαταβολη πως γινεται
γαλλικα νυχια με στρας
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html

ταινια μικρου μηκους κριση

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html
νατάσσα μποφίλιου - το μέτρημα στίχοι
amtrust online

Το σύστημα των κυκλικών μεταθέσεων σε εφορίες και τελωνεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων αποσκοπεί στο να μη δημιουργούνται πελατειακές σχέσεις μεταξύ εφοριακών και ελεγχομένων σε κάθε περιοχή.


Η βασική ιδέα ήταν πως εφόσον οι υπάλληλοι της φορολογικής διοίκησης έχουν παραμείνει στην ίδια περιοχή, την ίδια υπηρεσία και την ίδια θέση για τουλάχιστον μία δεκαετία θα πρέπει να μετακινούνται σε άλλη υπηρεσία με άλλη χωρική αρμοδιότητα.


Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργος Πιτσιλής, είχε συνάντηση για το συγκεκριμένο ζήτημα με εκπροσώπους των εργαζομένων στη φορολογική διοίκηση.


Αφού ξεκαθαρίστηκε ότι όλοι συμφωνούν πως δεν είναι ορθό να μένουν υπάλληλοι στην ίδια υπηρεσία για πολλά χρόνια και ότι πρέπει να υπάρχει ένα σύστημα ετήσιων μετακινήσεων για όσους συμπληρώνουν ένα ανώτατο όριο χρόνου παραμονής στην υπηρεσία τους, συμφωνήθηκε κατ’ αρχήν για ένα «σφιχτό» χρονοδιάγραμμα διαβουλεύσεων, με στόχο έως την 15η Μαρτίου να είναι έτοιμο προς υπογραφή το γενικό κανονιστικό πλαίσιο για τις μετακινήσεις σε όλες τις υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον υπάρξει συμφωνία σε όλα τα θέματα, οι πρώτες μετακινήσεις ελεγκτών μπορούν να γίνουν προς το τέλος του έτους, ούτως ώστε να μην διαταραχθεί η πορεία των ελεγχόμενων υποθέσεων, ενώ είναι πιθανό μέσα στο έτος να γίνουν οι πρώτες μετακινήσεις στελεχών της ΑΑΔΕ σε κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.


Στη διαδικασία των μετακινήσεων αυτών, οι οποίες θα γίνονται με αντικειμενικά κριτήρια, θα συμμετέχουν και τα Υπηρεσιακά Συμβούλια με παροχή γνώμης, όπως προβλέπεται ήδη για τις μετακινήσεις εκτός νομού.


Να σημειωθεί πως στην ίδια συνάντηση συζητήθηκαν μέτρα αντιμετώπισης της διαφθοράς στη φορολογική διοίκηση και συμφωνήθηκε να γίνει μια ειδική συνάντηση και να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις εκ μέρους των συνδικαλιστών.



ταινια μικρου μηκους κριση
ταινια μικρου μηκους κριση
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_50.html

εργαλεια χειρουργειου ονομασιες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html
εργαλειο αφαιρεσης μαυρων στιγματων

Τα αεροπλάνα δεν επλήγησαν από τα πυρά και επέστρεψαν στη βάση τους, δήλωσε ο συνταγματάρχης Τζόναθαν Κονρίκους. Η συριακή συστοιχία «εξουδετερώθηκε», είπε.«Απ΄όσο γνωρίζει» είναι η πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου στη Συρία το 2011 που οι Σύροι εκτοξεύουν πυρά προς την κατεύθυνση ισραηλινών αεροσκαφών που υπερίπτανται του Λιβάνου.


«Καθιστούμε το συριακό καθεστώς υπεύθυνο για αυτά τα αντιαεροπορικά πυρά και για κάθε επίθεση που προέρχεται από τη Συρία», προειδοποίησε.


κοιλαδα ευρωτα

Όμως, πρόσθεσε, το Ισραήλ θεωρεί πως είναι προς το «κοινό συμφέρον» η διατήρηση της «σχετικής σταθερότητας» στην περιοχή και δεν έχει «καμία πρόθεση να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση».


Αφότου ξέσπασε η συριακή κρίση, το Ισραήλ πραγματοποίησε αεροπορικές επιδρομές στη Συρία εναντίον αυτοκινητοπομπών που μετέφεραν όπλα που προορίζονταν για τη Χεζμπολάχ, σύμφωνα με ισραηλινό στρατηγό. Το λιβανικό σιιτικό κίνημα είναι στρατιωτικός σύμμαχος του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ.


εργαλεια χειρουργειου ονομασιες


εργαλεια χειρουργειου ονομασιες
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html

hpv και βιοψια

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html
σαρωνιδα πετρελαιοκηλιδα
hpv και βιοψια
hpv και βιοψια

Αν η τάση αυτή συνεχιστεί, θα αυξηθεί ο κίνδυνος πρόκλησης ανίατων ασθενειών από τα υπάρχοντα αντιβιοτικά κατά τη διάρκεια ανώδυνων δραστηριοτήτων όπως το κολύμπι στη θάλασσα, ανέφεραν ειδικοί που συγκεντρώθηκαν στο Ναϊρόμπι στο πλαίσιο της Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών για το περιβάλλον.


φλαν τυριου

Σε έκθεση που δημοσιεύθηκε την Τρίτη με τίτλο «Σύνορα 2017» οι ειδικοί αυτοί προειδοποιούν πως «η απόρριψη στο περιβάλλον αντιμικροβιακών χημικών ενώσεων που προέρχονται από τα νοικοκυριά, τα νοσοκομεία και φαρμακευτικά ιδρύματα, καθώς και από την αγροτική ροή (...) ευνοούν τη βακτηριακή ανάπτυξη και την εμφάνιση πιο ανθεκτικών στελεχών».


«Η προειδοποίηση που περιέχεται σε αυτή την έκθεση είναι πραγματικά τρομακτική: οι άνθρωποι μπορεί να συμμετέχουμε στην ανάπτυξη ισχυρών υπερβακτηρίων λόγω της άγνοιας και της αμέλειάς μας», δήλωσε ο Έρικ Σόλχαϊμ, διευθυντής του Προγράμματος του ΟΗΕ για το περιβάλλον (PNUE).


«Οι έρευνες έχουν ήδη συνδέσει την ακατάλληλη χρήση των αντιβιοτικών στον άνθρωπο και στη γεωργία στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών με την εμφάνιση μιας αυξανόμενης αντίδρασης στα βακτήρια, αλλά ο ρόλος του περιβάλλοντος και της μόλυνσης είχε λάβει πολύ μικρή σημασία», σημείωσε.


Η αντίσταση στα αντιβιοτικά αποτελεί ένα όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα για τους διεθνείς οργανισμούς υγείας. Σε παγκόσμια κλίμακα, περίπου 700.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από ανθεκτικές λοιμώξεις.


Έκθεση που δημοσιεύθηκε το 2014 προειδοποιούσε πως οι παθολογίες που ανθίστανται στα αντιβιοτικά μπορεί να σκοτώσουν έως και 10 εκατομμύρια ανθρώπους έως το 2050, αποτελώντας την κύρια αιτία θανάτου, πριν από τις καρδιολογικές ασθένειες ή τον καρκίνο. Το σωρευτικό οικονομικό κόστος τους εκτιμάται στα 100.000 δισεκ. δολάρια.



https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html

παλμος πατρα κολυμβηση

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_135.html
πως να βρεις ψευδωνυμο
καναδα μοντρεαλ
παλμος πατρα κολυμβηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην ΠΓΔΜ, στην ομιλία του προς τις νεαρές αθλήτριες του χάντμπολ κα την ηγεσία της ΟΧΕ. «Θέλω με την ευκαιρία αυτή να τονίσω προς στη γειτονική χώρα, την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, ότι όσο συνεχίζει αυτή την τακτική, που όπως είπα είναι αντίθετη με το διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο, λόγω του αλυτρωτισμού που αποπνέει, η ίδια υπονομεύει την ευρωπαϊκή της πορεία», υπογράμμισε ο Προκόπης Παυλόπουλος.


Αναλυτικά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε:


παλμος πατρα κολυμβηση

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ! Και θέλω δημόσια να εξηγήσω για ποιο λόγο έγινε αυτή η πρόσκληση. Να θυμάστε ότι η στάση σας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ήταν μια στάση συνέπειας και ευθύνης. Όχι μόνο απέναντι στην πατρίδα μας, αλλά απέναντι στο αθλητικό ιδεώδες, απέναντι στο αθλητικό πνεύμα. Γιατί το ξέρετε, άλλωστε, δεν χρειάζεται να το εξηγήσω εγώ: Το γνήσιο αθλητικό πνεύμα, το γνήσιο αθλητικό ιδεώδες δεν συμβιβάζεται, με χονδροειδείς παραχαράξεις της ιστορίας, οι οποίες μάλιστα εκδηλώνουν τάσεις αλυτρωτισμού, προσβάλλουν ακόμη και αυτό, το διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Αυτό που κάνατε, λοιπόν σας τιμά γιατί υπερασπιστήκατε και την πατρίδα μας, αλλά και τον αθλητισμό. Και μάλιστα από μια χώρα που γέννησε το Ολυμπιακό ιδεώδες, το οποίο είναι σύμφυτο με την ιστορική αλήθεια και με την ειρήνη.



Θέλω με την ευκαιρία αυτή να τονίσω προς τη γειτονική χώρα, την ΠΓΔΜ ότι όσο συνεχίζει αυτή την τακτική, που όπως είπα είναι αντίθετη με το διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο, λόγω του αλυτρωτισμού που αποπνέει, η ίδια υπονομεύει την ευρωπαϊκή της πορεία. Και είναι υπεύθυνη και γι’ αυτό στο λαό αυτής της χώρας. Συγχαρητήρια θερμά! Συνεχίστε έτσι! Και να θυμάστε ότι είχατε ελπίδες, σχεδόν βεβαιότατα, για ένα μετάλλιο, και για το χρυσό. Προτιμήσατε, όμως, να μείνετε συνεπείς. Αυτό είναι το μεγαλείο του αθλητισμού, αυτό σας διακρίνει και γι’ αυτό είστε ένα παράδειγμα για τη γενιά σας. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ. Καλή συνέχεια και για τα υπόλοιπα που πρέπει να κάνετε για τη ζωή σας».


PAYLOPOYLOS 2



(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)


Παρών ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος συνεχάρη επίσης με τη σειρά του, τη διοικητική ηγεσία της ΟΧΕ, το τεχνικό τιμ και τις αθλήτριες της εθνικής νεανίδων χάντομπολ για τη στάση του αυτή απέναντι στις προκλήσεις της γειτονικής χώρας. Ο υφυπουργός Αθλητισμού χαρακτήρισε θαρραλέα τη στάση των κοριτσιών λέγοντάς τους πως δεν μετρούν μόνο τα μετάλλια, ενώ σχετικά με τη στάση από πλευράς της διοργανώτριας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα Σκόπια τόνισε: «Δεν ζητάμε παράλογα πράγματα, απλά ζητάμε να τηρηθούν οι κανόνες του διεθνούς δικαίου».


τροποποιησεις αστικου κωδικα 2012

βαρελια κρασιου διακοσμηση

Όπως προκύπτει από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων, η αμόλυβδη διαμορφώνεται πανελλαδικά στα 1,591 από 1,549 ευρώ/λίτρο την 1η Απριλίου. Το πετρέλαιο κίνησης έχει σκαρφαλώσει στα 1,366 από 1,319 ευρώ/λίτρο, ακρίβυνε δηλαδή 4,7 λεπτά/λίτρο.


Το ανατιμητικό κύμα εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί, καθώς οι εξελίξεις μετά τις δηλώσεις του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για αποχώρηση από τη συμφωνία των πυρηνικών με το Ιράν δεν μπορεί να είναι προβλέψιμες. Ήδη το πετρέλαιο Μπρεντ αυξήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση κατά 2,8% στα 77,20 δολάρια το βαρέλι.


Σημειώθηκε μάλιστα η υψηλότερη τιμή των τελευταίων τρεισήμισι χρόνων. Αλλά και το πετρέλαιο στην αγορά της Νέας Υόρκης ανατιμήθηκε ισόποσα, στα 71,17 δολάρια το βαρέλι. Πρόκειται για την υψηλότερη τιμή από τον Νοέμβριο του 2014.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html

Η αγορά του μαύρου χρυσού βρίσκεται σε αναστάτωση ουσιαστικά από τις αρχές του χρόνου. Οι λόγοι έχουν να κάνουν αφενός με την περικοπή της παραγωγής πετρελαίου που έκαναν τα κράτη-μέλη του ΟΠΕΚ και η Ρωσία και την εξάντληση των αποθεμάτων της περιόδου 2014-2016. Η αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας που ακολούθησε τράβηξε αυτές τις ποσότητες και συνεπώς τώρα ο ΟΠΕΚ και η Ρωσία θα πρέπει να ανεβάσουν την παραγωγή τους.


τροποποιησεις αστικου κωδικα 2012

Οι άλλες επίσης διεθνείς αναταραχές με τη μείωση της παραγωγής πετρελαίου στη Βενεζουέλα αλλά και ο επαπειλούμενος εμπορικός πόλεμος Ουάσιγκτον - Πεκίνου ώθησαν από τις αρχές του χρόνου τις τιμές σε υψηλά επίπεδα. Τώρα η απόφαση Τραμπ έναντι της διεθνούς συμφωνίας με το Ιράν προκαλεί ανησυχίες για ενδεχόμενες εμπόλεμες συρράξεις στη Μέση Ανατολή.



τροποποιησεις αστικου κωδικα 2012
εκκλησια αγια μαγδαληνη χανια
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html

Thursday, June 27, 2019

προμηθεια κρατικων αυτοκινητων

αναλογικος υπολογιστης σαε
Πυρκαγιά έκαψε ποιμνιοστάσιο και ζώα στα Φάρσαλα

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή των Φαρσάλων, καίγοντας αρκετά ζώα.


Η πυρκαγιά ξέσπασε για άγνωστο λόγο γύρω στις 13:00 και επεκτάθηκε γρήγορα βάζοντας σε κίνδυνο τα ζώα της μονάδας.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_86.html

προμηθεια κρατικων αυτοκινητων



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την εξομάλυνση της κατάστασης. Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά πέντε οχήματα και δέκα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δίνοντας μάχη με τις φλόγες.



προμηθεια κρατικων αυτοκινητων
νιπτηρες σκαφων
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

προσληψεις στο δημο ηρακλειου αττικης

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_39.html
βοτανα για δερματοπαθεια

«Είμαστε πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα. Όταν ο εναέριος χώρος παραβιάζεται, στέλνουμε τα αεροπλάνα μας για να συνοδεύσουμε τα τουρκικά αεροπλάνα έξω από τον εναέριο χώρο μας», αναφέρει χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Liberation.



Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας «η Ελλάδα, είναι κατά βάση στο έλεος ενός ατυχήματος το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να επεκταθεί στην ακτοφυλακή, στο ναυτικό. Με την παραβίαση των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου, που είναι τόσο ελληνικός όσο και ευρωπαϊκός, η Άγκυρα προσπαθεί επίσης να ασκήσει πιέσεις στην Ευρώπη, γι’ αυτό και Ευρώπη και ΝΑΤΟ ενημερώνονται για κάθε περιστατικό. Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε την επικράτειά μας, που είναι όχι μόνο ελληνική, αλλά και ευρωπαϊκή».


προσληψεις στο δημο ηρακλειου αττικης

Αναφερόμενος στην υπόθεση με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία ο κ. Καμμένος σημειώνει πως το συγκεκριμένο περιστατικό στα ελληνοτουρκικά σύνορα κανονικά θα είχε επιλυθεί από τους αρχηγούς των δύο στρατών. «Σήμερα βλέπουμε κλιμάκωση μετά την απόφαση του Τούρκου εισαγγελέα να μην παραδώσει τους δύο στρατιωτικούς μας στο ελληνικό προξενείο μέχρι τη δίκη τους. Αυτό το θέμα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι δύο στρατιωτικοί περιπολούσαν σε μια περιοχή που είναι γνωστή για διακίνηση ανθρώπων και αποτελεί σημείο εισόδου για τους παράνομους μετανάστες. Ακολούθησαν ένα μονοπάτι που θα οδηγούσε σε διακινητές, και πέρασαν την τουρκική επικράτεια για λίγα μέτρα. Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και σύμμαχος της Ελλάδας. Τέτοια περιστατικά πρέπει να επιλύονται ειρηνικά».


liber


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

τσεκουρια χουσβαρνα

Κληθείς να σχολιάσει τις κινήσεις των Τούρκων στην κυπριακή ΑΟΖ και στα εμπόδια που βάζουν στις γεωτρήσεις, ο κ. Καμμένος τονίζει πως «η Κύπρος είναι μια ευρωπαϊκή χώρα που ελέγχει την ενεργειακή της πολιτική. Θεωρούμε ότι η Τουρκία θα ήθελε να συμπεριφερθεί στο θέμα αυτό της Κύπρου αλλά και στο Αιγαίο όπως στη Συρία και το Ιράκ. Όμως η Κύπρος και η Ελλάδα δεν είναι χώρες της Μέσης Ανατολής. Σεβόμαστε το διεθνές δίκαιο και απαιτούμε από την Τουρκία να κάνει το ίδιο είτε πρόκειται για θέματα που άπτονται του δικαίου της θαλάσσης ή του δικαίου σε θέματα ενέργειας κτλ. Αυτό το πρόβλημα δεν αφορά μόνο Κύπρο και Τουρκία αλλά και όλες τις χώρες των οποίων οι εταιρείες ενέργειας έχουν υπογράψει συμφωνίες με την Κύπρο για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, δηλαδή τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Ιταλία και το Ισραήλ. Έχουν το δικαίωμα να προστατεύσουν τις επενδύσεις τους».



προσληψεις στο δημο ηρακλειου αττικης

στανταρ προγνωστικα

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

Μίλησε η ποιότητα του Παναθηναϊκού


Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά και ήταν ανταγωνιστικός μέχρι το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο άδειο (λόγω τιμωρίας) κλειστό του ΟΑΚΑ. Η ποιότητα όμως στο ρόστερ των "πράσινων" και η επληκτική τριάδα Μπουρούση, Παππά και Ρίβερς οδήγησε τελικά τους "πράσινους" στη νίκη 88-69 με και την διαφορά να μεγαλώνει στην τελευταία περίοδο.


στανταρ προγνωστικα

2606816
(Εξαιρετικός ο Παππάς για τον Παναθηναϊκό - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Ο Αργύρης Πεδουλάκςη δοκίμασε πολλά σχήματα, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά άστοχος από το τρίποντο. Στο πρώτο ημίχρονο, που έκλεισε με 44-40 και ο Δικέφαλος ήταν πλήρως ανταγωνιστικός ο Μπουρούσης πέτυχε τους 16 από τους συνολικά 23 πόντους του. Ο Παππάς ολοκλήρωσε με 18 και 5/6 τρίποντα, καθοριστικός ο Ρίβερς στην επανάληψη, τελειώνοντας το ματς με 16, ενώ ο Καλάθης αν και είχε 0/8 τρίποντα, σημείωσε 12 πόντους και βοήθησε σε όλους τους άλλους τομείς του παιχνιδιού.


2606769
(Πρώτος σκόρερ ο Μπουρούσης για τον ΠΑΟ - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Τα δεκάλεπτα: 18-19, 44-40, 64-57, 88-69


Παναθηναϊκός Superfoods (Πεδουλάκης): Σίνγκλετον 0, Ρίβερς 16, Τζέιμς 7, Μποχωρίδης 0, Φώτσης 2, Παππάς 18, Γκιστ 6, Χαραλαμπόπουλος 2, Μπουρούσης 23, Καλάθης 14


ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος: Χρυσικόπουλος 13, Κόνιαρης 0, Τσόχλας 6, Τέιλορ 6, Μιλιένοβιτς 11, Γλυνιαδάκης 3, Καραμανώλης 0, Ζίμπερτ 8, Καμάρας 0, Μπράιαντ 7, Πέιναρς 9, Κλάντον 6.



Ούτε η ίωση σταμάτησε τον Ολυμπιακό


Παρά την επιδημία ίωσης, που χτύπησε από εχθές τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν τον Κολοσσό Ρόδου με απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση και κέρδισαν άνετα 99-48.


2606627
(Κάρφωμα του Γκριν - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Οι παίκτες του Γιαννή Σφαιρόπουλου έπαιξαν επιθετική άμυνα με πολλά κλεψίματα, έχοντας πολλούς αιφνισιασμούς, ενώ ήταν εύστοχοι και σε σετ παιχνίδι. 16 πόντους σημείωσε ο Γκριν, 14 πρόσθεσε ο Μάντζαρης και 10 ο Μπιρτς, ενώ ο Σπανούλης μαζί με τους 8 πόντους μοίρασε και 8 ασσίστ. Ο Γιανγκ δεν αγωνίστηκε λόγω πυρετού.


2606629
(Ο Μάντζαρης - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Τα δεκάλεπτα: 25-10, 53-24, 79-38, 99-48


Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γκριν 16, Μπιρτς 10, Τολιόπουλος 5, Παπαπέτρου 5, Σπανούλης 8, Αγραβάνης 5, Μιλουτίνοφ 2, Παπανικολάου 12, Μάντζαρης 14, Χάκετ 6, Λοτζέσκι 7.


Κολοσσός (Λυκογιάννης): Λιάπης 2, Ρέντικ 4, Τσούκου 14, Γεωργαλλής, Αγγελάκος 4, Άχονεν 5, Μπέρι 9, Βασιλόπουλος, Παπαδάκης 1, Γουάτσον 6, Χολ 3.


Σούπερ θεαματικός Άρης


Με ένα απίστευτο δεύτερο 10λεπτο, ο Άρης διέλυσε την Κύμη με 98-62 και έγινε η τρίτη ομάδα, που προκρίθηκε στην 4άδα του Κυπέλλου μπάσκετ. Όλα κρίθηκαν στην 2η περίοδο, όταν και οι κίτρινοι έπαιξαν καταπληκτική άμυνα και πυροβολώντας από το τρίποντο ή τελειώνοντας με εντυπωσιακά καρφώματα, έκαναν επί μέρους σκορ 38-9 (!) και μετέτρεψαν το 25-18 σε 63-27 και στέλνοντας την διαφορά στο +36.


2606887
(Ο Καββαδάς καρφώνει - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)


Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια στο ημίχρονο οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη έβαλαν φρένο, επιτρέποντας στην Κύμη να μειώσει σε επιτρεπάτ όρια την διαφορά, αλλά και πάλι στο τέλος ο Άρης πέτυχε το +36 για μια θριαμβευτική πρόκριση στα ημιτελικά και στέλνοντας μήνυμα, ότι εφέτος θα είναι ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικός. Σκόραραν όλοι οι παίκτες του Άρη με πρώτο σκόρερ τον Τζένκινς με 14, ενώ ο Σανικίτζε είχε 10 ριμπάουντς και 6 ασσίστ.


2606866
(Κάρφωμα του Μπάκνερ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)


Τα δεκάλεπτα: 25-18, 63-27, 73-45, 98-62


Άρης (Πρίφτης): Μαρμπλ 9 , Ξανθόπουλος 5 , Φλιώνης 2 , Τσαϊρέλης 5 , Τζένκινς 14 , Κάμινγκς 14 , Ζάρας 7 , Μούρτος , Σίμτσακ 2, Μπάκνερ 13 , Σανικίτζε 11 , Καββαδάς 7 .


Κύμη (Μπρατσιάκος): Αμπντούλ-Αλίμ 2, Γκριν 5 , Τουτζιαράκης 5, Σχίζας 4, Σιγκούνας 2, Τσούπκοβιτς 6, Τζόλος 2, Ψαθάς, Σταμάτης 7, Μάλμπλαντ 3 , Μόργκαν 11 , Ελ Αμίν 15.




στανταρ προγνωστικα
αγρίνιο εργασία 2015
in da club tradu褯 e letra
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html

μαραθώνιος ναυπλίου

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html
μιξερακι φραπε nescafe
μαραθώνιος ναυπλίου

Προσερχόμενος στη συνάντηση ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών ρωτήθηκε για το εαν τα χειρότερα στοιχεία για την ανάπτυξη θα επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις. "Μπορεί ένα τρίμηνο να επηρεάσει;", απάντησε σχετικά, θέλοντας να δείξει ότι η μείωση του ΑΕΠ ήταν συγκυριακή. Να σημειωθεί πάντως πως η ΕΛΣΤΑΤ αναθεώρησε επί τα χείρω όλα τα τρίμηνα του 2016 και όχι μόνο το τελευταίο.


Οι σημερινές συναντήσεις θεωρούνται κρίσιμες για τη συνέχεια των διαπραγματεύσεων για τη δεύτερη αξιολόγηση, καθώς θα κρίνουν το εάν τα κλιμάκια των θεσμών θα αναχωρήσουν αύριο από την Αθήνα ή θα παρατείνουν τη διαμονή τους στη χώρα μας.


Σήμερα συνεχίστηκε σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων η συζήτηση για τα αντισταθμιστικά μέτρα και αυτά αναμένεται να εξετασθούν στην απογευματινή συνάντηση Τσακαλώτου – Χουλιαράκη με τους επικεφαλής των κλιμακίων. Μέχρι στιγμή η ελληνική κυβέρνηση έχει κομίσει στους δανειστές κοστολογημένες παρεμβάσεις που σχετίζονται με τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών της μισθωτής εργασίας, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, τον περιορισμό του κόστους ενέργειας για τα νοικοκυριά, αλλά και την ελάφρυνση των συνταξιούχων μέσω της μείωσης του ΦΠΑ στα φαρμακευτικά σκευάσματα.


ταινιεσ 2013 οι καλυτερεσ

Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως οι προτάσεις της δίνουν μεγαλύτερο βάρος στην αύξηση των μεταβιβαστικών πληρωμών, δηλαδή σε πολιτικές που κατευθύνουν την κατανάλωση και τη συνολική ζήτηση προς τη σταθεροποίηση του εισοδήματος των νοικοκυριών, όταν οι θεσμοί κατά κυβερνητικές πηγές προκρίνουν λύσεις που αυξάνουν την απασχόληση μειώνοντας τη φορολογία των επιχειρήσεων και το μη μισθολογικό κόστος τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece υπό το βάρος των δημοσιονομικών στοιχείων για την εκτέλεση του προϋπολογισμού 2016 η πλευρά του Ταμείου αναγκάστηκε να αναθεωρήσει την εκτίμηση για το δημοσιονομικό αποτέλεσμα του 2016. Αλλά και οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί που εκτιμούσαν πως το πρωτογενές πλεόνασμα της Ελλάδος διαμορφώθηκε το 2016 στην περιοχή του 2% του ΑΕΠ ή στα 3,49 δισ. ευρώ θα αναθεωρήσουν επί τα βελτίω την πρόβλεψή τους κατά 1% ή κατά 1,74 δισ. ευρώ περίπου.


Το πότε το Ταμείο θα προχωρήσει σε επίσημη αναθεώρηση του πρωτογενούς πλεονάσματος του 2016 είναι κάτι που δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί. Κατά τα φαινόμενα η νέα εκτίμηση θα συμπεριληφθεί τόσο στο κείμενο αναθεωρημένου Μνημονίου που συντάσσει (Memorandum of Economic and Financial Policies - MEFP)) όσο και στην έκθεση που θα δημοσιοποιήσει στις 20 Απριλίου για τις Παγκόσμιες Οικονομικές Προοπτικές.



μαραθώνιος ναυπλίου
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

καγκελα παραθυρων θεσσαλονικη

καγκελα παραθυρων θεσσαλονικη

Το υδροπλάνο Quest Kodiak, χωρητικότητας δέκα θέσεων, αναμένεται να κάνει τις πρώτες πτήσεις του στο Ιόνιο με προορισμό από Κέρκυρα σε Παξούς, αλλά και άλλα νησιά, ακόμη και στην Πάτρα.


Η υλοποίηση του προγράμματος των δοκιμαστικών πτήσεων ξεκινά, μετά και τη συνεργασία της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια Α. Ε. με την εταιρεία "K2 Smart Jets" και τους Ιαπωνικούς Ομίλους «κολοσσούς» "Setouchi Holdings" και τη Mitsui & Co που εξαγόρασε την πλειοψηφία των μετοχών της αμερικανικής κατασκευαστικής εταιρίας υδροπλάνων τύπου Quest.


Τα συγκεκριμένα υδροπλάνα έχουν κάνει ήδη δοκιμαστικές πτήσεις στις Μαλδίβες νήσους και την Ινδία, ενώ όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρόεδρος της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια Α. Ε, Αναστάσιος Γκόβας, «την 'Ανοιξη, αναμένεται να ξεκινήσουν και τα τακτά δρομολόγια, αρχικά με δύο υδροπλάνα, ενώ όπως προβλέπει το σχέδιο, στην πλήρη του επέκταση του, ο αριθμός των υδροπλάνων μπορεί να φτάσει και τα 20 υδροπλάνων από 10 έως 19 θέσεων το καθένα».


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html

καπου θα συναντηθουμε κιθαρα

ανάβαση διονύσου 2016

1232452
Πηγή:Eurokinissi


Οι πρώτες δοκιμές των υδροπλάνων ξεκινούν από την Κέρκυρα, ωστόσο στόχος της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια Α. Ε είναι να γίνουν και δοκιμαστικές πτήσεις και σε άλλα, μη αδειοδοτημένα ακόμα λιμάνια, εκτός της Κέρκυρας, των Παξών και της Πάτρας που έχουν πάρει ήδη πλήρη άδεια, μεταξύ αυτών στο Φάληρο στην Αττική.


Έρχονται τα υδροπλάνα στο Ιόνιο-Αρχή από Κέρκυρα, Παξούς


Στο Ιόνιο, ήδη προχωρούν γοργά οι διαδικασίες από την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων για τα υπόλοιπα τέσσερα υδατοδρόμια σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Λευκάδα και Μεγανήσι, ώστε τα Επτάνησα να αποκτήσουν ένα πλήρες δίκτυο, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης από την Ηγουμενίτσα, δεσμεύτηκε για την αδειοδότηση υδατοδρομίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το οποίο θα αποτελέσει όπως είπε «μοχλό ανάπτυξης του ποιοτικού τουρισμού και να δέχεται πτήσεις από την Ιταλία».



καγκελα παραθυρων θεσσαλονικη
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html

δοχεια φαγητου κενου αερος

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html
ψηφιακη κορνιζα με video
δοχεια φαγητου κενου αερος
δοχεια φαγητου κενου αερος

Ο Νίκος Κούνδουρος γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά οι γονείς του, από ατελείωτες γενιές Κρητικοί, δεν ανέχονταν να πολιτογραφηθεί σαν Αθηναίος.


Τον μετέφεραν στην Κρήτη, τυλιγμένο σε μία πάνα, ώστε να γραφτεί στα δημοτολόγια του Αγίου Νικολάου της Κρήτης στις 15 Δεκεμβρίου του 1926. Ήταν γιος του δικηγόρου και πολιτικού Ιωσήφ Κούνδουρου. Σπούδασε ζωγραφική και γλυπτική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας από την οποία και αποφοίτησε το 1948.


Κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε ενταχθεί στις τάξεις του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, και μετά τον πόλεμο εξορίστηκε στη Μακρονήσο, λόγω των αριστερών φρονημάτων του. Στα 28 του χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο.


Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως σκηνοθέτης με τη Μαγική Πόλη (1954), όπου συνδύασε τις επιρροές του από το νεορεαλισμό με την εικαστική του ματιά. Με το σύνθετο και πρωτοποριακό έργο Ο Δράκος (1956), ο Νίκος Κούνδουρος καθιερώνεται. Ακολούθησαν "Οι παράνομοι" (1958), «Το ποτάμι» (1959), «Μικρές Αφροδίτες» (1963), «Το πρόσωπο της Μέδουσας» (1967), «Τα τραγούδια της φωτιάς» (1974), «1922» (1978) κ. ά.


Κατά τα ξημερώματα της 21 Οκτωβρίου του 2010, έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του στο Μετς, από 3 μασκοφόρους τους οποίους η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Υπήρξε θύμα ανάλογης ενέργειας και 2 μήνες νωρίτερα.


Στο Ελληνικό δημοψήφισμα του 2015 τάχτηκε υπέρ του «Όχι».


Με πληροφορίες από το el. wikipedia. org



μη με σκας alpha τηλεθεαση
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html

σύλβια δεληκούρα hot

επιταφιος θουκυδιδη κεφ 36

«Για πάρα πολλά χρόνια, οι κυβερνήσεις όχι ξεχνούσαν να περάσουν από αυτές τις περιοχές, ξεχνούσαν ότι υπάρχουν. Όταν είπα ότι θα έρχομαι στη Θεσσαλονίκη δεν εννοούσα το κέντρο, αλλά να βρίσκομαι σε αυτές τις περιοχές για να είμαι στο πλευρό των πολιτών και να παλεύουμε μαζί τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός από τον Εύοσμο, ανακοινώνοντας τη δημιουργία 14 κέντρων υγείας αστικού τύπου


Εκείνο που θα ήθελα να μείνει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια πολύ ουσιαστική εμβληματική μεταρρύθμιση στην υγεία, η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, τόνισε ο πρωθυπουργός και σημείωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα βρίσκονται σε λειτουργία 239 αντίστοιχες μονάδες σε όλη τη χώρα.


ταξιδι στο αμπου νταμπι

Αυτές οι μονάδες θα έπρεπε να έχουν δημιουργηθεί στην περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, του Χρηματιστηρίου, των εξοπλιστικών, για να μην ξεχνάμε και ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα. Γίνονται σήμερα παρά το γεγονός ότι κυβερνούμε σε συνθήκες αυστηρής δημοσιονομικής προσαρμογής, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.


σύλβια δεληκούρα hot

σύλβια δεληκούρα hot

Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για «επαναστατική κίνηση στον χώρο της υγείας» που αλλάζει τον χάρτη της πρωτοβάθμιας φροντίδας και έχει σχεδιαστεί με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος.
'Οταν ο κόσμος ακούει μεταρρυθμίσεις σκιάζεται αντί να αναθαρρεί, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι «η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας είναι μια μεταρρύθμιση με κοινωνικό πρόσημο».





https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html

παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου 1998

Το Γραφείο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου έδωσε χτες στη δημοσιότητα μια νέα έκθεση, που ονομάζεται «Εθνική Στρατηγική Ετοιμότητας και Σχέδιο Δράσης για αντικείμενα κοντά στη Γη».


αεκ365 η ερώτηση

Στις 18 σελίδες του εγγράφου, καταγράφονται τα βήματα προετοιμασίας της NASA αλλά και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών (FEMA). Το σχέδιο αυτό θα υλοποιηθεί μέσα στα επόμενα 10 χρόνια και έχει ως στόχο να αποτρέψει το ενδεχόμενο συντριβής ενός αστεροειδή στη Γη.





παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου 1998
παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου 1998
βικυ καγια σωμα
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

τυφλος αρχαια ελληνικα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html
πανεπιστημιο του μιλανου

«Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας αντιλαμβάνεται ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα πραγματοποιήσει στάση στην Ιρλανδία για μια σύντομη επίσκεψη στο δρόμο του προς το Παρίσι για τους εορτασμούς της συμπλήρωσης ενός αιώνα από το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου», τον Νοέμβριο, δήλωσε ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος.


«Κατά την παρουσία του στην Ευρώπη, ο πρόεδρος θα επισκεφτεί επίσης την Ιρλανδία για να επανεπιβεβαιώσει τις βαθιές και ιστορικές σχέσεις των δύο χωρών μας», είχε αναφέρει νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html

τυφλος αρχαια ελληνικα

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Reuters



τυφλος αρχαια ελληνικα
προφορά αγγλικών λέξεων

εξετασεις πριν την ναρκωση

εξετασεις πριν την ναρκωση

Έως τις 16 Ιουλίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής και οριστικοποίησης του μηχανογραφικού, ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να μελετήσει τις επιλογές του και να πάρει πληροφορίες για τις σχολές που τον ενδιαφέρουν, το πανεπιστήμιο που ανήκουν και τα προγράμματα σπουδών της κάθε μίας.


καπνιστα ψαρια συνταγες

Αποτελέσματα Πανελληνίων: Πώς να υπολογίσετε τα μόρια και όσα πρέπει να ξέρετε για το μηχανογραφικό


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

μαρσειγ παρι σεν ζερμεν 2-3

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ παραθέτει έξι συν μία συμβουλές για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού:


1. Πριν από την ηλεκτρονική υποβολή, ο κάθε υποψήφιος μπορεί να γράψει «παραδοσιακά» σε χαρτί τις επιλογές του.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html

2. Οι πρώτες σχολές που θα δηλώσει ο υποψήφιος, καλό είναι να αποτελούν εκείνες που θα ήθελε πραγματικά να εισαχθεί, άσχετα με τον αριθμό των μορίων που έχει συγκεντρώσει. Δεν πρέπει να ιεραρχούνται οι σχολές κατά φθίνουσα σειρά μορίων μόνο, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα ενδιαφέροντα, οι κλίσεις και οι προτιμήσεις του υποψηφίου. Οι προτιμήσεις για τις σχολές πρέπει να ανταποκρίνονται στα επιστημονικά ενδιαφέροντα και στα οικογενειακά και οικονομικά δεδομένα του.


3. Η πρώτη αυτή ομάδα σχολών - που λογικά θα περιλαμβάνει μικρό αριθμό αυτών - θα πρέπει να δηλωθεί, ξεκινώντας από τις από τις υψηλόβαθμες προς τις χαμηλόβαθμες και παράλληλα, από την κοντινότερη πόλη προς την πιο μακρινή. Για παράδειγμα, εάν ένας υποψήφιος θα ήθελε να περάσει είτε στην Ιατρική, είτε στη Βιολογία, δηλώνει πρώτα όλες τις Ιατρικές σχολές, ξεκινώντας από εκείνη της Αθήνας και στη συνέχεια, όλες της Βιολογίας, ξεκινώντας και πάλι από εκείνη της Αθήνας, συνεχίζοντας με τις υπόλοιπες.


4. Οι προβλέψεις για τις βάσεις, αν και πολύ σημαντικές ως πληροφορία, δεν θα πρέπει να αποτελέσουν βασικό άξονα επιλογής ή/και κατάταξης των σχολών στο μηχανογραφικό. Το ότι μία σχολή στην οποία θα ήθελε να εισαχθεί ένας υποψήφιος προβλέπεται να σημειώσει άνοδο στη βάση της, με περισσότερα μόρια από εκείνα που έχει συγκεντρώσει ο υποψήφιος, δεν αποτελεί παράγοντα αποκλεισμού της σχολής αυτής από το μηχανογραφικό.


5. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στην αρίθμηση των προτιμήσεων: Θα πρέπει να είναι συνεχόμενη, ξεκινώντας από τον αριθμό 1 και δεν πρέπει να υπάρχουν κενά ή επαναλήψεις των αριθμών της σειράς προτίμησης.


6. Ο κάθε υποψήφιος δεν πρέπει να επηρεαστεί από τις προτιμήσεις άλλων υποψηφίων.


7. Καλό θα ήταν, ανεξαρτήτως του αριθμού των μορίων που έχει συγκεντρώσει, ο κάθε υποψήφιος να δηλώσει όσο το δυνατόν περισσότερα τμήματα από το επιστημονικό πεδίο που έχει επιλέξει, ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες εισαγωγής σε κάποιο τμήμα με επιστημονικό ενδιαφέρον για τον υποψήφιο.




εξετασεις πριν την ναρκωση

κατερινα κουτσουκου

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html
κατερινα κουτσουκου

Η συνέντευξη Τύπου έγινε στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα και ο δημοσιογράφος από το Καζακστάν έκανε στον Τσαβούσογλου τις εξής δύο ερωτήσεις:


«Αποτελεί η τουρκική επιχείρηση με το όνομα "κλάδος ελαίας" στο Αφρίν παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας της Συρίας;».


μπουτικ αστερα τριπολης

«Σύμφωνα με ελβετικά μέσα ενημέρωσης, δύο Τούρκοι διπλωμάτες σχεδίαζαν την απαγωγή ενός Τούρκου πολίτη χρησιμοποιώντας τακτικές των Ναζί. Οι ελβετικές Αρχές ζήτησαν την απόσυρση της διπλωματικής ασυλίας για τους δύο Τούρκους διπλωμάτες. Τι πιστεύετε για αυτές τις αναφορές;».


Τότε ο Τσαβούσογλου φανερά εκνευρισμένος απάντησε: «Βλέπω πως κάνετε ερώτηση ως μέλος του FETO (σ. σ. του κινήματος Γκιουλέν) και δεν απαντώ ερωτήσεις που γίνονται με στυλ FETO», ενώ προσέθεσε πως είχαν κάνει νωρίτερα δηλώσεις που αφορούν στο Αφρίν.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου:



Asked by a #Kazakhstan journo for a comment on diplomatic scandal in #Switzerland on alleged plan for abduction of #Erdogan's critic and #Afrin offensive, #Turkey Foreign Minister Mevlut Cavusoglu loses it, scolds reporter, says won't respond to "terrorist-mouthpiece" questions. pic.twitter.com/0XMGiCUetA

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) March 16, 2018


κατερινα κουτσουκου
οδοι πρεβεζας

the last ship r

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_98.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html
service laptop ανω λιοσια
γιε μου το περιβόλι
the last ship r

Το σόου κυλούσε κανονικά ώσπου ο άνδρας άρχισε να δείχνει μια δυσφορία, γονάτισε και τελικά έπεσε αναίσθητος μπροστά στο κοινό. Αρχικά, δεν αντέδρασε κανείς, αφού όλοι πίστευαν πως είναι μέρος του σεναρίου.


Ευτυχώς, τρεις θεατές αντιλήφθηκαν πως η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου και αποφάσισαν να παρέμβουν και να απομακρύνουν το φίδι από τον λαιμό του γητευτή.


the last ship r

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται, χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.




Wednesday, June 26, 2019

πεταλουδα παιδικος σταθμος γκυζη

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html
μαθηματικα κατ πανελληνιες 2015 θεματα
πεταλουδα παιδικος σταθμος γκυζη
πεταλουδα παιδικος σταθμος γκυζη

Η κοινή υποψηφιότητα των τριών χωρών επικράτησε εκείνης του Μαρόκου με 134 ψήφους έναντι 65 και επιλέχθηκε από το κογκρέσο της FIFA να φιλοξενήσει την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.


Θα είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που συνδιοργανώνεται από τρία κράτη, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετέχουν σε αυτήν 48 ομάδες. Οι περισσότεροι αγώνες του Μουντιάλ 2026 (60) θα διεξαχθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, μεταξύ των οποίων και ο τελικός, ενώ Μεξικό και Καναδάς θα φιλοξενήσουν από 10 αναμετρήσεις.


Υπενθυμίζεται ότι ΗΠΑ και Μεξικό έχουν και στο παρελθόν φιλοξενήσει διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 1994 οι ΗΠΑ και το Μεξικό το 1970 και το 1986, ενώ ο Καναδάς έχει διοργανώσει μόνο το γυναικείο τουρνουά το 2015.


Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ, ενώ αύριο ξεκινά η διοργάνωση του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας.


μαρια ρεντζεπη και σια ε.ε


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html

kia sorento τετρακινηση

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html
πωλ χοκ βιβλια

Μηνυτήρια αναφορά υπέβαλε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νίκος Κοτζιάς, ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κατά παντός υπευθύνου, συναυτουργού, συνυπαίτιου ή οποιουδήποτε συμμέτοχου προκύψει από την προανάκριση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και διασποράς ψευδών ειδήσεων.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη μήνυση επισυνάπτονται έξι πρόσφατα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και τέσσερα σε εβδομαδιαία εφημερίδα, με τον κ. Κοτζιά να αξιολογεί, ως συνέχεια της εκστρατείας απειλών, ακόμα και σε βάρος της σωματικής ακεραιότητάς του και της οικογένειάς του, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τα όσα αναφέρονται περί δήθεν σχέσεων με Σόρο και την υπόθεση διεθνούς διαγωνισμού στο υπουργείο Εξωτερικών για υπηρεσίες έκδοσης βιζών.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στη μήνυσή του ο κ. Κοτζιάς σημειώνει ότι στα σχεδόν τέσσερα χρόνια της θητείας του στο υπουργείο Εξωτερικών, η Ελλάδα ανέπτυξε μια πολυδιάστατη δημοκρατική και ενεργητική εξωτερική πολιτική, ενώ εγκαταλείφθηκε η πολιτική της αδράνειας που έχει μεγάλο κόστος για τη χώρα, αλλά όχι για όσους προτιμούν να υποχωρεί η Ελλάδα εξαιτίας της αδράνειάς τους. Αναφέρεται στο πρόβλημα του ονοματολογικού με τη FYROM, σημειώνοντας ότι:


αγριογούρουνο συνταγές

  • Εγινε προσπάθεια να κοπούν οι επιρροές της Τουρκίας και του αναπτυσσόμενου ισλαμικού φανατισμού στη γείτονα.

  • Προωθήθηκαν Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) προς όφελος των πολιτών, της κοινωνίας και της οικονομίας των δύο κρατών, αλλά και όλης της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

  • Καταβλήθηκε συστηματική προσπάθεια να λυθεί ένα θεμελιακό πρόβλημα, αυτό του ονόματος και του αλυτρωτισμού της.

  • Όλα αυτά επιτεύχθηκαν με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

  • Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναφέρει επίσης ότι «παράλληλα με τις αντιδράσεις των δυνάμεων της αδράνειας, που πάντως, επιτρέπονται και αποτελούν στοιχείο της ελευθερίας των Ελλήνων και της ελληνικών δημοκρατίας (εκδηλώσεις, πορείες, ομιλίες, προκηρύξεις, αυτοτελή κείμενα, αρθρογραφία, Κ. Ο.Κ.), εκδηλώθηκαν και ανοικτά παράνομες πρακτικές». Συγκεκριμένα αναφέρει:


    «Εκδηλώσεις ελληνικού αλυτρωτισμού που υπονόμευαν σταθερά τη διαπραγματευτική γραμμή της χώρας, καθώς και τη διεθνή της θέση. Ενδεικτικές ήταν οι κατάρες ιερωμένων (ευτυχώς των ολίγων και ουσιαστικά αμόρφωτων) σε βάρος του κ. Κοτζιά προσωπικά, και της κυβέρνησης συνολικά.


    » Ακόμα χειρότερα, τα συνθήματα που ακούστηκαν σε σειρά εκδηλώσεων (χωρίς να αντιμετωπιστούν από την δικαιοσύνη), όπως "φέρτε τα όπλα να μπούμε στα Σκόπια". Πρόκειται για αλυτρωτικά συνθήματα που καμιά σχέση δεν έχουν με την αντιπαράθεση ως προς το ονοματολογικό και συνιστούν κατάφωρη παραβίαση της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1995, αλλά και της Συνθήκης του Βουκουρεστίου του 1913 με την οποία αποκτήσαμε τη Μακεδονία μας.


    » 2) Απαράδεκτες ενέργειες, για τις οποίες έχει επέμβει ήδη ο εισαγγελέας, που συνοδεύονταν από - δήθεν - “αποκαλύψεις” οι οποίες αποσκοπούσαν να εμφανίσουν το ελληνικό κράτος ότι δρα παράνομα έναντι τρίτων χωρών. Προς αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιήθηκαν “αποκαλύψεις” ότι η χώρα μας χρηματοδοτεί δράσεις στα Σκόπια και στα Τίρανα. Στόχος ήταν, αφενός, να παρεμποδιστούν με παράνομες μεθόδους σειρά δράσεων του ελληνικού κράτους και, αφετέρου, το κυριότερο, να υπονομευτεί στις γειτονικές χώρες η θέση των δυνάμεων που υποστηρίζουν την φιλία με την Ελλάδα.


    » 3) Ανοικτοί εκβιασμοί και απειλές προσωπικά στον κ. Κοτζιά και στην οικογένειά του. Εκατοντάδες γράμματα, τηλεφωνικά μηνύματα, ηλεκτρονικά μηνύματα, μηνύματα στο τηλέφωνο, στον ίδιον, αλλά και στη γραμματεία του υπουργού. Αποστολή σφαιρών. Οι απειλές συνοδεύτηκαν από αίμα και χώμα όπου "θα θαβόταν η οικογένειά μου"».



    kia sorento τετρακινηση
    kia sorento τετρακινηση

    κραξιμο λιαγκα

    μπέμπα μπλανς κηδεία
    κραξιμο λιαγκα

    Η απόφαση της ΕΠΟ να επιλέξει συγκεκριμένους διαιτητές και η οποία έγινε αιτία να υπάρξει έντονη αντίδραση από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ξεκαθάρισαν μέσω ανακοινώσεων ότι δεν προτίθενται να κατεβούν στο πρωτάθλημα αν δεν αλλάξουν τα πρόσωπα στους πίνακες, φαίνεται πως οδηγεί τον Σταύρο Κοντονή στην απόφαση να αναβάλει την πρεμιέρα.


    Η απόφαση αυτή, μάλιστα, είναι πιθανό να ανακοινωθεί εντός της ημέρας, μια και οι πληροφορίες θέλουν τον υφυπουργό Αθλητισμού να έχει ήδη γνωστοποιήσει τις προθέσεις του στην UEFA.


    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html


    κραξιμο λιαγκα
    ποναει δεξια η κοιλια μου
    https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

    μετρα ασφαλειας δεη

    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html
    https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

    Το Racers Grand Prix είναι στα πλαίσια της προετοιμασίας του Γιουσέιν Μπολτ για τον τελευταίο μεγάλο αγώνα της καριέρας του, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου (4-13 Αυγούστου). Μέχρι τότε θα αγωνιστεί και σε δύο ακόμη μίτινγκ, στην Οστράβα (28 Ιουνίου) και στο Μονακό (21 Ιουλίου).


    μετρα ασφαλειας δεη

    2016 11 28T200216Z 1801330963 RC166C5FF7A0 RTRMADP 3 BRITAIN ENTERTAINMENT
    ("Κόκκινο χαλί" θα στρώσουν οι συμπατριώτες του στον Γιουσέιν Μπολτ στο μίτινγκ στίβου της Τζαμάικα - Πηγή: Reuters / Neil Hall)


    τουρκικες παραβιασεις


    The final BOLT. ⚡
    Save the date to celebrate a LEGEND @usainbolt at the #RacersGrandPrix on June 10 at the National Stadium. pic.twitter.com/liNKn62UiF

    — Digicel Jamaica (@DIGICELJamaica) June 1, 2017


    μετρα ασφαλειας δεη
    αντ1 συμμαθητες επεισοδια

    χελωνα καρετα καρετα στο νηπιαγωγειο

    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html
    ατακτα παιδια στο σχολειο

    Τα λείψανα εντοπίστηκαν τον Ιούνιο στην αρχαία πόλη Nazca του Περού, και πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι πρόκειται για εξωγήινους ενώ άλλοι κάνουν λόγο για απάτη.


    Ο Περουβιανός επιστήμονας, Δρ Edson Vivanco ανήκει στην πρώτη κατηγορία, καθώς, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Daily Express εμφανίστηκε βέβαιος ότι πρόκειται για… εξωγήινες μούμιες.


    χελωνα καρετα καρετα στο νηπιαγωγειο

    Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πρόκειται για λείψανα μη ανθρώπινων όντων ενώ προσδιορίζει την ηλικία τους σε τουλάχιστον 1.700 χρόνια. Επίσης για να υποστηρίξει τη γνώμη του ανέφερε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο το εγχείρημα να δημιουργηθούν με τεχνητό τρόπο τα μακρόστενα κρανία τους. Οι έρευνες, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, συνεχίζονται, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι οι μούμιες έχουν υποστεί τροποποίηση. Ο Περουβιανός επιστήμονας υποστηρίζει μάλιστα ότι οι επιστήμονες έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία ότι οι μούμιες δεν είναι απάτη και είναι αληθινές.


    ενοικιαση γκαρσονιερα πειραια




    χελωνα καρετα καρετα στο νηπιαγωγειο
    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_3.html

    καθαρισμος πετρας δοντιων τιμη

    μαγειριτσα νηστισιμη με ταχινι

    Περισσότερο με αγγαρεία έμοιαζε το ματς για πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με την Σπάρτη, αφού εκτός του Τσόρι και του Καμπιάσο, που απέδειξαν ότι είναι απόλυτα επαγγελματίες, κάποιοι άλλοι «δικαίωσαν» τον Μπέντο, που δεν τους υπολογίζει.


    καθαρισμος πετρας δοντιων τιμη

    Οι φίλοι των γηπεδούχων γέμισαν και τα γύρω λοφάκια από το γήπεδο και είδαν την ομάδα τους να έχει κάποια καλά σουτ στο 45λεπτο, ενώ ο Ντε Λα Μπέγια είχε την καλύτερη στιγμή των ερυθρόλευκων με σουτ στο 37.


    καθαρισμος πετρας δοντιων τιμη

    3993999
    (Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)


    Στο β μέρος οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα μετά την είσοδο και του Μανθάτη αντί του Μάριν στο ματς, με τον Ανδρούτσο να κερδίζει πέναλτυ στο 62, που δεν κατελόγισε ο διαιτητής και τον Μανθάτη στο 66 να δίνει τη νίκη με 1-0 στον Ολυμπιακό, που πέρασε πρώτος, με τον Πλατανιά να τον ακολουθεί από τον 2ο όμιλο.


    https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html

    3994076
    (Σκόρερ του Ολυμπιακού ο Μανθάτης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)


    Η βαθμολογία του 2ου ομίλου


    1. Ολυμπιακός 9
    2. Πλατανιάς 6
    ----------------------------
    3. Σπάρτη 3
    4. Χανι’α 0


    Άνευ ουσίας ήταν το ματς του Πανσερραϊκού με τον Πανιώνιο στον 8ο όμιλο, αφού Κισσαμικός και Λεβαδειακός έιχαν εξασφαλίσει την πρόκριση και απλά οι κυανέρυθροι διασκέδασαν λίγο τις εντυπώσεις για τον αποκλεισμό τους με νίκη 3-0 και δύο γκολ από τον Ενγκόνγκ, που έδειξε ότι δικαιούται μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και στα ματς πρωταθλήματος.


    Η βαθμολογία του 8ου ομίλου


    1. Κισσαμικός 7
    2. Λεβαδειακός 5
    ---------------------------
    3. Πανιώνιος 4
    4. Πανσερραϊκός 0


    3994140
    (Προσπάθεια του Σαββίδη (δ.) κόντρα στον Πανσερραϊκό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ)


    Η κλήρωση των 16 θα γίνει στις 20/12 (11.00) και έχει σημασία η θέση που θα καταλάβουν οι ομάδες στον όμιλο, αφού οι «πρώτοι» θα μπουν στο γκρουπ των «ισχυρών», αντιμετωπίζοντας τους «αδύνατους δεύτερους» στα νοκ-άουτ ματς, με το πλεονέκτημα της ρεβάνς στην έδρα τους.


    Η 3η αγωνιστική


    1ος όμιλος
    Τρίκαλα-ΑΕΛ 1-0
    Πανελευσινιακός-ΠΑΟΚ 0-7


    2ος όμιλος
    Χανιά-Πλατανιάς 1-2
    Σπάρτη-Ολυμπιακός 0-1 (66 Μανθάτης)


    3ος όμιλος
    ΟΦΗ-Ηρακλής (15/12 19.30)
    Απόλλων-Παναθηναϊκός (15/12 19.30)


    4ος όμιλος
    Αγροτικός Αστ.-Ξάνθη 1-1
    Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα (15/12 17.00)


    5ος όμιλος
    Άρης-Βέροια 0-0
    Αιγινιακός-Αστέρας Τρ. 1-4


    6ος όμιλος
    Αναγέννηση Κ.-Κέρκυρα 0-6
    Λαμία-ΑΕΚ 0-0


    7ος όμιλος
    Καλλιθέα-Παναιτωλικός 1-5
    Πανθρακικός-Ατρόμητος 0-3


    8ος όμιλος
    Κισσαμικός-Λεβαδειακός 1-1
    Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 0-3 (72, 74 Ενγκόνγκ, 83 Πινιώτης)


    Διαβάστε σχετικά


    Κύπελλο Ελλάδας: τα Τρίκαλα απέκλεισαν την ΑΕΛ, πρώτος ο ΠΑΟΚ


    Κύπελλο Ελλάδας: μπλόκο στη Λαμία για την ΑΕΚ, στους 16 και οι δύο


    Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος και Παναιτωλικός στους 16 του θεσμού


    Κύπελλο Ελλάδας: Πανιώνιος και Βέροια έξω από τους "16"



    μακρυ πηγουνι
    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_67.html

    κουρτίνες με κρόσια

    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

    Οι μεγαλύτερες αυξήσεις


    Ειδικότερα, από τα τμήματα των πανεπιστημίων, τη μεγαλύτερη αύξηση αριθμού εισακτέων σημειώνουν τα τμήματα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (αύξηση κατά 35, από 280 σε 315) και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (αύξηση κατά 34, από 270 σε 304). Ακολουθεί το τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αυξημένο κατά 30 τον αριθμό εισακτέων (240 πέρυσι, 270 φέτος). Μεγάλη είναι η αύξηση του αριθμού εισακτέων, κατά 29 θέσεις στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (230 πέρυσι, 259 φέτος).


    υπολογισμοσ ποσοστου στο excel

    Ακόμη, 28 θέσεις περισσότερες σε σχέση με πέρυσι θα έχουν το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (225 πέρυσι, 253 φέτος) και το τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου (220 πέρυσι, 248 φέτος).


    κουρτίνες με κρόσια

    κουρτίνες με κρόσια

    Σημειώνεται ότι γενναία είναι η αύξηση και στις νομικές σχολές, αφού αυξάνεται ο αριθμός θέσεων κατά 27 στη σχολή της Κομοτηνής (450 πέρυσι, 477 φέτος), κατά 25 στης Αθήνας (410 πέρυσι, 435 φέτος) και 21 στης Θεσσαλονίκης (350 πέρυσι, 371 φέτος).


    pink victoria secret αρωμα

    Όσον αφορά στα τμήματα των ΤΕΙ, τη μεγαλύτερη αύξηση σε αριθμό θέσεων εισακτέων σημειώνουν τα τμήματα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και Μηχανικών Αυτοματισμού ΤΕ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, με αύξηση 31 θέσεων (από 250 που είχαν πέρυσι, σε 281).


    Ακολουθούν τα τμήματα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ και Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Θεσσαλίας και το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων-Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, με αύξηση 30 θέσεων (από 240, σε 270 θέσεις). Μεγάλη είναι η αύξηση --κατά 28 θέσεις-- και στα τμήματα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και των Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ Ηπείρου (από 220 θέσεις πέρυσι, σε 248 φέτος).


    Πάντως, στις σχολές Ιατρικής, αν και πέρυσι είχε ανακοινωθεί η μείωση του αριθμού εισακτέων, φέτος παραμένει αμετάβλητος.


    Περισσότεροι εισακτέοι, ηπιότερος ανταγωνισμός


    Το πρώτο επακόλουθο που μπορεί να έχει η αύξηση του αριθμού των εισακτέων είναι η αύξηση των πιθανοτήτων των υποψηφίων να εισαχθούν σε κάποιο τμήμα ή σε κάποια σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Όπως επεσήμαναν αναλυτές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αύξηση είναι λελογισμένη, αλλά σίγουρα όχι αμελητέα και αναμένεται να κάνει ευκολότερη την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι όλες αυξήσεις έγιναν σε τμήματα που ανταποκρίνονται σε ανάγκες της αγοράς.


    «Η αύξηση του αριθμού δεν είναι αμελητέα, αφού ξεπερνά το 5%, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ηπιότερος φέτος ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων για την εισαγωγή τους σε κάποια τμήματα και γενικότερα, θα είναι ευκολότερη η πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», σχολίασε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Χατζητέγας, εκπαιδευτικός αναλυτής.


    Κατά συνέπεια, σύμφωνα με τον κ. Χατζητέγα, οι βάσεις των περιφερειακών τμημάτων θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα και θεωρείται πιθανότερη η πτώση των βάσεων των τμημάτων του 2ου και του 4ου πεδίου, δηλαδή των Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών και των Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής.


    Όσον αφορά στα παιδαγωγικά τμήματα, πάντως, λόγω της κατάργησης του πεδίου των Παιδαγωγικών Επιστημών, αναμένεται αύξηση της ζήτησης και άρα, άνοδος και των βάσεων.


    Αναφορικά με τις περιζήτητες σχολές, ο κ. Χατζητέγας ανέφερε ότι «δεν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για μείωση του αριθμού εισακτέων στα κεντρικά ΑΕΙ και έτσι, δεν μεταβάλλεται το τοπίο».


    Εξάλλου, η αύξηση των θέσεων σε ορισμένες σχολές εγείρει το ερώτημα του κατά πόσον αυτή είναι χρήσιμη. «Αν και λελογισμένη η αύξηση του αριθμού εισακτέων, σε ορισμένα τμήματα η προσθήκη δέκα ή δεκαπέντε θέσεων δεν ικανοποιεί ουσιαστικά ούτε τους μαθητές, ούτε την αγορά εργασίας», σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τη μεριά του ο Στράτος Στρατηγάκης, επίσης εκπαιδευτικός αναλυτής. «Για παράδειγμα, όταν έχουμε λίγους νοσηλευτές και πάρα πολλούς γιατρούς, θα έπρεπε να αυξηθούν δραστικά οι θέσεις στους νοσηλευτές και να μειωθούν εκείνες των γιατρών», συμπληρώνει.


    Για τον κ. Στρατηγάκη, οι θέσεις στις Γεωπονικές σχολές είναι «πλασματικές» και «δεν θα λειτουργήσουν», αφού πολύ λίγοι είναι εκείνοι που επιλέγουν και εν τέλει παρακολουθούν τις σχολές αυτές, ενώ για τις σχολές ΦΠΨ, τονίζει ότι «οι αυξήσεις γίνονται γιατί είναι θεωρητικές και άρα φτηνές οι σπουδές». «Στις σχολές των Ηλεκτρολόγων, έπρεπε να γίνουν αυξήσεις, για να μη μένουμε ουραγοί στα θέματα της Τεχνολογίας και των εξελίξεων και φαίνεται λογική η αύξηση των θέσεων», συμπλήρωσε.


    Το σημαντικό, ωστόσο, για τον κ. Στρατηγάκη είναι να απαντηθεί το ερώτημα «πού θα βάλουν τους φοιτητές τα ΑΕΙ;», αφού ήδη υπάρχουν διαμαρτυρίες από πλευράς πρυτάνεων, ότι ο αριθμός των φοιτητών σε αρκετά τμήματα είναι μεγαλύτερος από όσο μπορούν να αντέξουν τα αμφιθέατρα.



    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html

    φυσικη λυσεις πανελληνιες 2013

    https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html
    φυσικη λυσεις πανελληνιες 2013
    Άνοιξαν οι ουρανοί - Ισχυρή καταιγίδα στην Αθήνα - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

    Καιρός: Έφτασε και στην Αττική το κύμα κακοκαιρίας για το οποίο είχαν προειδοποιήσει οι μετεωρολόγοι.


    συνδεσμος αποστρατων λαρισας

    διαιτα 4 κιλα σε 2 μερες

    Λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι, ξεκίνησε ισχυρή καταιγίδα στα βόρεια προάστια, ενώ σταδιακά τα φαινόμενα επεκτείνονται σε όλο το Λεκανοπέδιο.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, τα έντονα φαινόμενα θα πλήξουν:


    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html

    φυσικη λυσεις πανελληνιες 2013

    Την Πέμπτη (26-07-18):

    Α. Κατά διαστήματα, μέχρι και τις βραδινές ώρες, την Κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια.

    Β. Κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (περιλαμβανομένης και της Αττικής)

    Την Παρασκευή (27-07-18):

    Κατά διαστήματα, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, τα ηπειρωτικά (περιλαμβανομένης πιθανής και της Αττικής) και πιθανώς τις Σποράδες και το Βόρειο Αιγαίο.

    Διαβάστε επίσης:

    Φωτιά: Στιγμές σπαραγμού στο Νεκροτομείο Αθηνών – Ταυτοποιήθηκαν τουλάχιστον 30 θύματα

    Αποκάλυψη - ΣΟΚ για το οικόπεδο του θανάτου: «Υπήρχε πρόσβαση στην παραλία, αλλά δεν την είδαν»


    01














    εσβησα τον κωδικο reload

    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html
    romance of the condor heroes 2014
    εσβησα τον κωδικο reload

    Οι δεκάδες αυτές φωτογραφίες, που είναι μοναδικές, και πολλές από αυτές βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, δείχνουν τις καταστροφές που υπέστη το Κρεμλίνο από βομβαρδισμούς το 1917. Όπως δήλωσε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του άλμπουμ, στην αίθουσα του Πατριαρχικού Ανακτόρου, η γενική διευθύντρια των Μουσείων του Κρεμλίνου της Μόσχας, Ελένα Γκαγκάρινα, η ειδική αυτή έκδοση κυκλοφόρησε με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση.


    Η έκδοση του άλμπουμ που έχει τίτλο «Το Κρεμλίνο της Μόσχας μετά τα πυρά πυροβολικού του 1917», «περιλαμβάνει δεκάδες φωτογραφίες και αποσπάσματα από ντοκουμέντα, που επιβεβαιώνουν τις καταστροφές που υπέστησαν τα κτίρια εντός του Κρεμλίνου, κατά την διάρκεια των μαχών που επακολούθησαν μετά την ανατροπή της εξουσίας από τους μπολσεβίκους. Όπως επεσήμανε η Γκαγκάρινα, όλοι μας είχαμε μάθει στο σχολείο, πως τα σύμβολα της Οκτωβριανής Επανάστασης ήταν οι κανονιοβολισμοί του θωρηκτού ‘Αβρόρα» και η έφοδος στα χειμερινά Ανάκτορα, «ωστόσο όπως αποδείχθηκε, ελάχιστοι γνωρίζουν ότι στο κέντρο της Μόσχας στα χρόνια της επανάστασης διαδραματίσθηκαν άλλα γεγονότα».



    К 100-летию Октябрьской революции Музеи Кремля выпустили книгу с уникальными фотографиями, запечатлевшими разрушения после обстрела 1917 г. pic.twitter.com/djEVALWmTX


    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html
    — Музеи Кремля (@KremlinMuseums) October 13, 2017


    εσβησα τον κωδικο reload
    σαγαπω πολυ μπαμπα

    πτυσσομενες καρεκλες αλουμινιου

    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html
    αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης
    πτυσσομενες καρεκλες αλουμινιου
    πτυσσομενες καρεκλες αλουμινιου

    Η διπλή επίθεση διαπράχθηκε στην αγορά της Μπίου (185 χιλιόμετρα νότια από την πόλη Μαϊντουγκούρι, την πρωτεύουσα της Πολιτείας Μπόρνο), περί τις 11:30, όταν συνήθως είναι γεμάτη κόσμο.


    «Δύο βομβίστριες-καμικάζι παρεισέφρησαν στην πόλη (...) και πυροδότησαν τα γιλέκα με εκρηκτικά που φόραγαν», δήλωσε ο Βίκτορ Ισούκου, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πολιτείας Μπόρνο.


    «Συνολικά 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν (σ. σ. ο αριθμός δεν συμπεριλαμβάνει τις βομβίστριες) και 53 άλλοι τραυματίστηκαν», κατά τον ίδιο.


    Ένας εκπρόσωπος τοπικών πολιτοφυλακών, ο Ιμπραχίμ Σάιντου Μανίγια, ανέφερε από τη πλευρά του ότι οι νεκροί είναι 18 και οι τραυματίες άλλοι 36.


    Η τζιχαντιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ δεν συνηθίζει να αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιθέσεις που διαπράττει, αλλά έχει στείλει επανειλημμένα γυναίκες, συχνά κορίτσια στην εφηβεία, να διαπράξουν βομβιστικές επιθέσεις.


    Οι εκρήξεις «ήταν τόσο ισχυρές που ακούστηκαν σε όλη την πόλη», ανέφερε ένας κάτοικος της Μπίου, ο Άχμαντ Μπαμπαγκάνα, προσθέτοντας ότι έχασε έναν φίλο του στην διπλή επίθεση. «Άκουσα μια πολύ ισχυρή έκρηξη και είδα μαύρο καπνό να υψώνεται από την αγορά», αφηγήθηκε ένας άλλος κάτοικος, ο Ζάκαρι Τίκο.


    Τα τελευταία οκτώ χρόνια, η πόλη Μπίου έχει γίνει στόχος πολλών επιθέσεων της Μπόκο Χαράμ, πιο συγκεκριμένα της φράξιας της επικεφαλής της οποίας είναι ο Αμπουμπακάρ Σεκάου. Τον Αύγουστο του 2015, μια επίθεση καμικάζι είχε στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 50 ανθρώπων και είχε τραυματίσει άλλους πενήντα σε κοντινό χωριό. Μερικούς μήνες νωρίτερα, τον Φεβρουάριο, μια έκρηξη και πάλι σε αγορά είχε στοιχίσει τη ζωή σε 15 ανθρώπους και είχε τραυματίσει άλλους 21.



    μακ κινλει μπουφαν
    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

    osho σκεψεις

    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιπποκρατείου, το παιδί παραμένει πάντως διασωληνωμένο σε καταστολή, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.


    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

    σκευη απο χυτο αλουμινιο

    Το αγοράκι διακομίστηκε διασωληνωμένο στη Θεσσαλονίκη από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και σύμφωνα με τον απεικονιστικό έλεγχο που έγινε εκεί (αξονική εγκεφάλου, αξονική ΑΜΣΣ, θώρακος και κοιλίας), αλλά και βάσει της επαναληπτικής αξονικής εγκεφάλου που ακολούθησε με την άφιξή του στο Ιπποκράτειο, η κύρια κάκωση είναι η κρανιοεγκεφαλική με μεγάλο κάταγμα ινιακά και συνοδό κεφαλαιμάτωμα, χωρίς όμως σοβαρή ενδοκράνια παθολογία εμφανή έως τώρα.


    osho σκεψεις

    Ο υπόλοιπος έλεγχος δεν απέδειξε άλλες κακώσεις, πλην μικρής πνευμονικής θλάσης.



    osho σκεψεις
    ποτε ειναι η γιορτη του αγιου γεωργιου το 2016

    Tuesday, June 25, 2019

    αντωνης ρεμος πολιτεια θεσσαλονικη

    https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html
    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html
    κολαρα ρευματος
    αντωνης ρεμος πολιτεια θεσσαλονικη
    αντωνης ρεμος πολιτεια θεσσαλονικη

    Ο Μόρισον διαβεβαίωσε εξάλλου ότι η κυβέρνησή του είναι διατεθειμένη να αναγνωρίσει την εγκαθίδρυση Παλαιστινιακού Κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, προσθέτοντας πως το οριστικό καθεστώς της πόλης θα πρέπει να ξεκαθαριστεί στο πλαίσιο της συμφωνίας ειρήνης.


    Η αναγγελία του Μόρισον ανατρέπει την πολιτική της Αυστραλίας στο Μεσανατολικό για δεκαετίες.


    «Η Αυστραλία αναγνωρίζει πλέον τη Δυτική Ιερουσαλήμ, έδρα της Κνέσετ (σ. σ. της ισραηλινής Βουλής) και πολλών κυβερνητικών θεσμών, ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ», είπε ο Μόρισον.


    «Σκοπεύουμε να μεταφέρουμε την πρεσβεία μας στη Δυτική Ιερουσαλήμ όταν είναι πρακτικό», πρόσθεσε.




    χοκει επι παγου πως παιζεται

    γκορντον σεττερ πωλουνται

    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html
    γκορντον σεττερ πωλουνται

    Πιο συγκεκριμένα, λόγω του αυριανού συλλαλητηρίου στην Πλατεία Συντάγματος, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης από ώρα 22.00΄της 19-1-2019 και διακοπή κυκλοφορίας από ώρα 06.00΄ της 20-1-2019) στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών κ. λπ.).


    Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.


    γκορντον σεττερ πωλουνται

    Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.


    φεστιβαλ τσελεμεντε σιφνος 2015


    ανακοπη κατα δηλωσης τριτου υποδειγμα
    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html

    nike air jordan.eclipse

    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html
    μαρξιστικη γλωσσολογια
    nike air jordan.eclipse

    Πιο αναλυτικά, έως το βράδυ του Σαββάτου βροχοπτώσεις αναμένονται στη Νότια Θεσσαλία, στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στο Νότιο Ιόνιο, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Πελοπόννησο καθώς και στο Αιγαίο, στο Νότιο Ιόνιο και στις παράκτιες προς αυτά περιοχές.


    Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της νότιας, στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής Στερεάς και Θεσσαλίας.


    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html

    Από το βράδυ του Σαββάτου έως το πρωί της Κυριακής τα φαινόμενα θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, και ενδέχεται κατά τόπους να είναι ισχυρά.


    Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση, κυρίως στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα πελάγη έως το πρωί του Σαββάτου δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ, όμως στη συνέχεια θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ στο Ιόνιο και τα 9 στο Αιγαίο.


    nike air jordan.eclipse


    λεωφορεια λευκωσια τηλεφωνο

    φωτης και μαρια ειναι ζευγαρι

    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html
    σκαφωνας corfu
    φωτης και μαρια ειναι ζευγαρι

    Κατά την έξοδό του ο Νίκος Βούτσης δήλωσε:


    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html

    φωτης και μαρια ειναι ζευγαρι

    «Υποδηλώνουμε σαφώς την επιμονή μας να μην επωάζεται το "αυγό του φιδιού" στην Ευρώπη και στη Ελλάδα και την υποστήριξή μας στη δημοσιότητα της δίκης ως κίνητρο για να την παρακολουθούν συμπολίτες μας, την επιμονή μας να στρατευόμαστε μαζί με τους Ευρωπαίους πολίτες στην πρόσφατη απόφαση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, όπου καταδικάζονται απολύτως και ζητούν να ληφθούν μέτρα στα ευρωπαϊκά κράτη όλα τα φαινόμενα που συνεχώς αναπαράγονται της ρατσιστικής ξενοφοβικής βίας. Πέρα των δικαστών η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Δικαιοσύνης παίρνει και θα πάρει όλα τα μέτρα, έτσι ώστε με αυστηρή τήρηση των κανόνων και των εγγυήσεων του δικαιικού μας συστήματος να έχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αποτελέσματα.


    Η παρουσία μας εδώ είναι μία παρούσα πολιτική πράξη και παρέμβαση σε κλίμακα της Ευρώπης, της χώρας μας και υποδηλώνει την απόφασή μας να μην συνεχίζουν να επωάζονται και κάποια στιγμή να σπάσουν όσα βγαίνουν από μέσα από το "αυγό του φιδιού"».


    Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Κώστας Παπαδάκης σε δηλώσεις του επανέφερε το αίτημα να ισχύσει η υπουργική απόφαση του Ιουνίου του 2016 επί υπουργίας Παρασκευόπουλου, με την οποία ορίστηκε το Εφετείο της Αθήνας ως ο κύριος τόπος διεξαγωγής της δίκης.


    αστρολογικες εκπομπες

    Για το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου έχουν οριστεί συνολικά 26 συνεδριάσεις, εκ των οποίων μόνο 7 έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου Αθηνών.


    Σύμφωνα με τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής, η διοίκηση του Εφετείου έχει δεσμευτεί να απαλλαγούν τα μέλη της σύνθεσης του δικαστηρίου από άλλες υπηρεσίες, ώστε να μπορούν να συνεδριάζουν περισσότερες φορές το μήνα. Όπως αναφέρουν, η διοίκηση του Εφετείου προσανατολίζεται στον ορισμό τουλάχιστον 15 συνεδριάσεων το μήνα με την έναρξη του νέου έτους, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες οι περισσότερες να διεξάγονται στην αίθουσα του Εφετείου.


    Η δίκη στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015 και το δικαστήριο έχει κάνει 288 συνεδριάσεις, με τη διαδικασία να βρίσκεται στο στάδιο της ανάγνωσης εγγράφων.


    ποιες ειναι οι χωρες που ανηκουν στην ευρωπαικη ενωση

    Ο Μεχντί Νεμούς μεταφέρθηκε για λίγο στο Παρίσι από το κελί της φυλακής στο Βέλγιο, όπου κρατείται ενόψει της δίκης του για την επίθεση που διενεργήθηκε τον Μάιο του 2014 και κατά την οποία τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν στις Βρυξέλλες, περιλαμβανομένων δύο ισραηλινών τουριστών.


    Μιλώντας έξω από τα δικαστήρια του Παρισιού, ένας δικηγόρος του Νεμούς είπε πως ο πελάτης του ενημερώθηκε για την έρευνα που διεξάγει η Γαλλία και πως επέλεξε να μην πει τίποτα με συμβουλή της νομικής του ομάδας.


    ανεκδοτα μικρα και αστεια

    «Ο ερευνών δικαστής τού είπε πως έχει τεθεί επίσημα υπό έρευνα για την απαγωγή και ομηρεία τεσσάρων γάλλων δημοσιογράφων σε σχέση με τρομοκρατική οργάνωση», είπε ο Φρανσίς Βιγιεμάν. Ο Νεμούς συνελήφθη από την αστυνομία στη Μασσαλία λίγο μετά την επίθεση με πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες και εκδόθηκε στο Βέλγιο τον Ιούλιο του 2014.


    Τέσσερις γάλλοι δημοσιογράφοι που είχαν αφεθεί ελεύθεροι μήνες νωρίτερα έπειτα από ομηρεία σχεδόν ενός χρόνου στη Συρία, οι Ντιντιέ Φρανσουά, Πιερ Τορές, Εντουάρ Ελιά και Νικολά Ενέν, τον αναγνώρισαν ως δεσμοφύλακά τους εκεί και είπαν πως περιλαμβανόταν στους γάλλους πολίτες που συνεργάζονται με την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος. Πριν από δύο ημέρες ήταν η δεύτερη επέτειος άλλων επιθέσεων στις οποίες ισλαμιστές μαχητές, ορισμένοι από τους οποίους ήταν κάτοικοι του Βελγίου, σκότωσαν 130 ανθρώπους στο Παρίσι.


    εγκυκλιος επιλογης διευθυντων εκπαιδευσης

    Δεκάδες άλλοι έχουν σκοτωθεί στο Βέλγιο, στη Γαλλία, στη Βρετανία και στην Ισπανία σε επιθέσεις που παρήγγειλε ή ενέπνευσε το ΙΚ.



    ποιες ειναι οι χωρες που ανηκουν στην ευρωπαικη ενωση
    ποιες ειναι οι χωρες που ανηκουν στην ευρωπαικη ενωση
    https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html
    https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html

    σταθερα στρεψης

    απομακρυνση ταλαντωσης
    εσταυρωμενος σε ξυλο

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.


    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

    https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

    σταθερα στρεψης

    σταθερα στρεψης

    Οι αστυνομικές αρχές με ανακοίνωσή τους στο Twitter, ενημέρωσαν τους πολίτες για την κατάσταση και τους κάλεσαν να μην πλησιάσουν την περιοχή.




    ACTIVE SHOOTER AT SCHOOL:An active shooter has been reported at Scioto High School@S. High St. Please stay out of the area.#CPD

    — Columbus Ohio Police (@ColumbusPolice) September 8, 2017

    μεγαλυτερο τουνελ ευρωπης

    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html
    μεγαλυτερο τουνελ ευρωπης
    μεγαλυτερο τουνελ ευρωπης

    Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν στις αρχές της εβδομάδας ότι προχωρούν στην απέλαση 48 Ρώσων διπλωματών που υπηρετούν στη ρωσική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον και άλλων 12 από τη ρωσική αποστολή στα Ηνωμένα Έθνη. Διέταξαν επίσης το κλείσιμο του ρωσικού προξενείου στο Σιάτλ.


    «Οι ΗΠΑ απέλασαν 48 πράκτορες των ρωσικών πληροφοριών, δεν ορίστηκε ότι πρέπει να μειώσουν το προσωπικό τους» εξήγησε ο αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, προσθέτοντας: «Η ρωσική κυβέρνηση είναι ελεύθερη να ζητήσει διαπιστεύσεις για τις κενές θέσεις στη διπλωματική αποστολή. Κάθε νέο αίτημα θα εξεταστεί κατά περίπτωση».


    Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι Ρώσοι διπλωμάτες έχουν διορία μέχρι την Δευτέρα για να φύγουν από τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ρωσικά αεροσκάφη βρίσκονταν ήδη σήμερα στο αεροδρόμιο του Ντάλες, κοντά στην Ουάσινγκτον, για να τους παραλάβουν.


    Η Ρωσία απάντησε την Πέμπτη στα αμερικανικά μέτρα απελαύνοντας 60 Αμερικανούς διπλωμάτες και κλείνοντας το αμερικανικό προξενείο στην Αγία Πετρούπολη. Ούτε η Μόσχα όμως ζήτησε τη μείωση του προσωπικού της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής.


    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

    φωτονιο βεικου



    τι είναι το δίκτυο διανομής των προϊόντων