Wednesday, June 26, 2019

εσβησα τον κωδικο reload

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html
romance of the condor heroes 2014
εσβησα τον κωδικο reload

Οι δεκάδες αυτές φωτογραφίες, που είναι μοναδικές, και πολλές από αυτές βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, δείχνουν τις καταστροφές που υπέστη το Κρεμλίνο από βομβαρδισμούς το 1917. Όπως δήλωσε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του άλμπουμ, στην αίθουσα του Πατριαρχικού Ανακτόρου, η γενική διευθύντρια των Μουσείων του Κρεμλίνου της Μόσχας, Ελένα Γκαγκάρινα, η ειδική αυτή έκδοση κυκλοφόρησε με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση.


Η έκδοση του άλμπουμ που έχει τίτλο «Το Κρεμλίνο της Μόσχας μετά τα πυρά πυροβολικού του 1917», «περιλαμβάνει δεκάδες φωτογραφίες και αποσπάσματα από ντοκουμέντα, που επιβεβαιώνουν τις καταστροφές που υπέστησαν τα κτίρια εντός του Κρεμλίνου, κατά την διάρκεια των μαχών που επακολούθησαν μετά την ανατροπή της εξουσίας από τους μπολσεβίκους. Όπως επεσήμανε η Γκαγκάρινα, όλοι μας είχαμε μάθει στο σχολείο, πως τα σύμβολα της Οκτωβριανής Επανάστασης ήταν οι κανονιοβολισμοί του θωρηκτού ‘Αβρόρα» και η έφοδος στα χειμερινά Ανάκτορα, «ωστόσο όπως αποδείχθηκε, ελάχιστοι γνωρίζουν ότι στο κέντρο της Μόσχας στα χρόνια της επανάστασης διαδραματίσθηκαν άλλα γεγονότα».



К 100-летию Октябрьской революции Музеи Кремля выпустили книгу с уникальными фотографиями, запечатлевшими разрушения после обстрела 1917 г. pic.twitter.com/djEVALWmTX


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html
— Музеи Кремля (@KremlinMuseums) October 13, 2017


εσβησα τον κωδικο reload
σαγαπω πολυ μπαμπα

No comments:

Post a Comment