Thursday, January 31, 2019

τι σημαινει πεταω

πως να διευρυνω τις γνωσεις μου
Λάρισα: Έβδομη ημέρα αγωνίας για τον Δημήτρη Μπατσίλα που αγνοείται

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου αγνοούμενου άνδρα.


Αστυνομία και Πυροσβεστική συνεχίζουν τις εντατικές έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του 48χρονου Δημήτρη Μπατσίλα, τα οποία χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή (09/03) από το σπίτι της οικογένειάς του, στη Λάρισα.


τι σημαινει πεταω



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου πραγματοποιούνται στην περιοχή του Πηνειού ποταμού, αλλά και σε άλλα σημεία της Λάρισας, στα οποία οι Αρχές κρίνουν πως υπάρχουν στοιχεία και πληροφορίες για τον εντοπισμό του.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη στην Αττική: 43χρονος παιδόφιλος έβλεπε online βιασμούς ανηλίκων

Στα... άκρα! Τουρκικά πλοία, υποβρύχια, ελικόπτερα και πεζοναύτες απέναντι από τη Μυτιλήνη



τι σημαινει πεταω
ζυλαπουρ για καλαζαρ
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html

ποταμια φιλιππινων

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html
καμερα νεα υορκη
ρεσεαρψη γατε
ποταμια φιλιππινων

Και ενώ συνωμοσιολόγοι συνεχίζουν με αμείωτη ένταση το «ντιμπέιτ» για το ποιος τράβηξε τη σκανδάλη, υπάρχει και ένας ακόμη… ένοχος για το θάνατο του Κένεντι, που δεν «θυμάται» σχεδόν κανένας. Και ποιος είναι αυτός;


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html

Η χρόνια μάχη του Κένεντι με τους πόνους στη μέση του και ο «κηδεμόνας», που φορούσε, και δεν τον άφησε να σκύψει για να προστατευτεί από τη δεύτερη σφαίρα του δολοφόνου του. Ο νεαρότερος πρόεδρος των ΗΠΑ δέχτηκε μια σφαίρα στο λαιμό και μια στο κεφάλι, και, όπως αναφέρει το CNNi, ο «κηδεμόνας» δεν του επέτρεψε να πέσει στο πάτωμα του αυτοκινήτου για να προστατευτεί.


ποταμια φιλιππινων

2017 10 26T050512Z 1556614873 RC194A7AFE20 RTRMADP 3 USA TRUMP JFK
Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ / Dallas Police Department/Dallas Municipal Archives/University of North Texas/Handout/File Photo via REUTERS


«Ο κηδεμόνας ήταν ουσιαστικά ένας στενός κορσές γύρω από τους γοφούς, το κάτω μέρος της μέσης αλλά και λίγο υψηλότερα» δήλωσε ο δρ. Τhomas Pait, νευροχειρουργός και ένας εκ των συγγραφέων μελέτης για τις αποτυχημένες επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Κένετι.


«Το έδενε πολύ σφιχτά και στη συνέχεια έβαζε και έναν επίδεσμο, σε σχήμα του οκτώ, γύρω από τον κορμό του. Σκεφτείτε το, εάν έχετε αυτόν τον κηδεμόνα μέχρι πάνω στο στήθος σας, πάνω από τις θηλές, και πολύ σφιχτά, θα καταφέρνατε να σκύψετε προς τα εμπρός;» είπε ο ίδιος.



Τα προβλήματα υγείας του Κένεντι



Παρότι η οικογένεια Κένεντι κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό τα προβλήματα υγείας του νεαρού προέδρου – ακόμη και μετά τη δολοφονία του - ορισμένες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας.


Είναι άλλωστε δύσκολο να κρύψει κάποιος φωτογραφίες του Τζον Κένεντι να περπατά με πατερίτσες μετά από κάποια από τις επεμβάσεις στην πλάτη του. Το 2002 ο ιστορικός Ρόμπερτ Ντάλεκ έλαβε άδεια πρόσβασης σε μια σειρά από έγγραφα της περιόδου 1955 και 1963. Τότε άρχισαν να δημοσιοποιούνται και οι πρώτες συγκεκριμένες πληροφορίες για τα προβλήματα υγείας του Κένεντι.


Ο δρ. Justin Dowdy, ο άλλος συγγραφέας της μελέτης για τις αποτυχημένες επεμβάσεις του Κένεντι, διάβασε με μεγάλη προσοχή το βιβλίο του ιστορικού αλλά και πολλές άλλες βιογραφίες για τον Αμερικανό πρόεδρο. «Πραγματικά αιφνιδιάστηκα από τον πόνο που αισθανόταν ο Κένεντι» είπε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Πόσο καιρό βρισκόταν αντιμέτωπος με τον πόνο, παρότι η ζωή του ήταν σύντομη, πώς επηρέασε τη ζωή του και πώς κατάφερε να αποκρύψει τα περισσότερα από αυτά από τον κόσμο και σίγουρα από τους πολιτικούς αντιπάλους του».


Η ζωή του


Ο Κένεντι ήταν ασθενικό παιδί. Κόλλησε οστρακιά σε ηλικία δύο ετών και κατά τη διάρκεια της εφηβείας του έμπαινε και έβγαινε από τα νοσοκομεία με πόνους στις αρθρώσεις και συμπτώματα γρίπης. Πηγή ανησυχίας αποτελούσε για την οικογένειά του και η απώλεια βάρους... Στην ηλικία των 15 ετών, ζύγιζε μόλις 53 κιλά και η οικογένειά του φοβόταν ότι πάσχει από λευχαιμία. Αυτός είναι και ο λόγος που την αμέσως επόμενη χρονιά της ζωής του, μεταφέρθηκε για εξετάσεις στη γνωστή Mayo Clinic, όπου οι γιατροί κατέληξαν σε μια διαφορετική διάγνωση: πεπτικό έλκος, αυτό που σήμερα ονομάζεται κολίτιδα.


Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων στο Χάρβαρντ, επισκεπτόταν τακτικά γιατρούς και έπαιρνε «κοκτέιλ» φαρμάκων. Παρόλα αυτά, έχανε συνεχώς βάρος, αισθανόταν αδύναμος και είχε σοβαρούς στομαχικούς πόνους.


2017 10 26T050413Z 1669634134 RC1BC8AF3160 RTRMADP 3 USA TRUMP JFK
Πηγή: JFK Library/The White House/Cecil Stoughton/File Photo via REUTERS


Εκείνη την εποχή άρχισε να «αστειεύεται» ότι το τέλος είναι κοντά. «Έριξα μια ματιά στον ιατρικό μου φάκελο και μπορούσα να δω ότι μου έπαιρναν νοητά μέτρα για φέρετρο» είχε γράψει κάποτε ο ίδιος σε έναν φίλο του.



ανταλλακτικα opel astra καθρεπτης

μουσειο λαικης τεχνης ωραριο
Εξέλιξη - ΣΟΚ στο θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη: «Ήταν ζωντανή…»

Σοκάρει το συμπληρωματικό υπόμνημα του Ανδριανού Γκουρμπάτση για την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.


ανταλλακτικα opel astra καθρεπτης

Στις 15 επιπλέον σελίδες, ο επίτιμος υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αναφέρει στοιχεία που - σύμφωνα με τον ίδιο - δείχνουν ότι ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας δεν οφείλεται σε αυτοχειρία, αλλά σε εγκληματική ενέργεια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παράλληλα, ο ειδικός πραγματογνώμονας, Αναστάσιος Δέδες αναλύοντας το πελματιαίο αποτύπωμα του παπουτσιού που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο εξήγησε ότι όταν έγινε το εντύπωμα του παπουτσιού της Ειρήνης υπήρχε εξέλιξη της φωτιάς, πράγματα που «δείχνει» ότι η άτυχη γυναίκα ήταν ζωντανή και προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο.


ανταλλακτικα opel astra καθρεπτης

Στο υπόμνημα, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κ. Γκουρμπάτσης αναφέρει ότι η 44χρονη καθόταν κατά την έναρξη, ανάπτυξη, εξέλιξη και αυτοκατάσβεση της φωτιάς στη θέση του συνοδηγού.

Αυτό προκύπτει από το κάψιμο της ζώνης του συνοδηγού στο συγκεκριμένο σημείο και από το άκαυστο πίσω μέρος του καθίσματος του συνοδηγού.

Σύμφωνα με το νέο υπόμνημα:

  • Δεν αποδείχθηκε ούτε αυτοπυρπολισμός του θύματος ούτε φυσικά πυρπόληση του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
  • Η αυτοκτονία ως πράξη παραφροσύνης δε συνοδεύεται και δε μπορεί να συνοδεύεται από οργάνωση και σχεδιασμό.
  • Η νηφαλιότητα και η ολική εξωτερική εικόνα δεν παραπέμπουν σε αυτοκτονικό επεισόδιο.
  • Αν υποθετικά επιχειρούσε να αυτοπυρποληθεί δε θα οδηγείτο στο πίσω κάθισμα από ενστικτώδη κίνηση.

«Εδραιώνεται η πεποίθησή μου ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα αυτοχειρίας της Ειρήνης Λαγούδη», τόνισε ο επίτιμος υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, μιλώντας στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη - Ραγδαίες εξελίξεις: Στον εισαγγελέα ο εραστής της 44χρονης


Εξέλιξη - ΣΟΚ στο θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη: «Ήταν ζωντανή…»
01
Εξέλιξη - ΣΟΚ στο θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη: «Ήταν ζωντανή…»












καταλογος φυτων ενυδρειου
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html

τσαπα μεταχειρισμενη

τσαπα μεταχειρισμενη

Αυτά τα λόγια επέλεξε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, για να καλύψει πολιτικά τις κινήσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, μετά και την επίθεση της ΝΔ, για την υπόθεση του αντιπροέδρου του ΣτΕ.



«Αυτό το έπραξε όταν η υπόθεση έγινε πάνδημα γνωστή, μετά από το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας και τη σχετική ερώτηση βουλευτή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Η κυβέρνηση σε κάθε περίπτωση ασκεί, ως οφείλει, τα καθήκοντά της με πλήρη σεβασμό στη διάκριση των λειτουργιών και αρμοδιοτήτων, και του απαραβίαστου του ιδιωτικού βίου», αναφέρει η κ. Γεροβασίλη σε ανακοίνωσή της.



Η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγορεί τη ΝΔ πως προσπαθεί «με κάθε τρόπο τον επηρεασμό της Δικαιοσύνης» και τονίζει πως «το έπραξε όταν ο κ. Μητσοτάκης στράφηκε κατά Ανώτατου Δικαστικού από κομματική συνεδρίαση της ΝΔ. Το έπραξε όταν ο κ. Φορτσάκης από το βήμα της Βουλής στράφηκε κατά του ΣτΕ κάνοντας λόγο για «διακοπές των δικαστικών», «υπεράσπιση στενών συμφερόντων» και «αυτοκτονικές τάσεις». Το πράττει όταν ο κ. Μητσοτάκης οικειοποιείται και παραποιεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των Ενώσεων Δικαστών και Εισαγγελέων προκειμένου να την εκμεταλλευτεί πολιτικά».


Η ίδια χαρακτηρίζει αποκλειστικότητα της ΝΔ και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη την πρακτική παρεμβάσεων και εκβιασμών στη Δικαιοσύνη και τονίζει:



τσαπα μεταχειρισμενη
κοχυλια δημιουργιες
db oracle certification
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

στεγη τεχνων και γραμματων προγραμμα

πάμελα ντράκερμαν
Κλείνουν νωρίτερα και σήμερα την Ακρόπολη, λόγω καύσωνα

Στο κλείσιμο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης και του Θεάτρου του Διονύσου, λόγω καύσωνα, προχώρησε το υπουργείο Πολιτισμού, Κυριακή και Δευτέρα, επικαλούμενο την ισχύουσα εργατική νομοθεσία.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

στεγη τεχνων και γραμματων προγραμμα

Το υπουργείο ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ότι «για την προστασία των επισκεπτών και των εργαζομένων, και σύμφωνα με την ισχύουσα εργατική νομοθεσία, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου κλείνει για το κοινό στις 14:00».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Οι επισκέπτες που έχουν ήδη εκδώσει ηλεκτρονικό εισιτήριο για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες από το διαδίκτυο, παρακαλούνται να προσέλθουν στα εκδοτήρια προκειμένου να το αντικαταστήσουν με άλλο, σε ημερομηνία της αρεσκείας τους».


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

Κλείνουν νωρίτερα και σήμερα την Ακρόπολη, λόγω καύσωνα
01
Κλείνουν νωρίτερα και σήμερα την Ακρόπολη, λόγω καύσωνα

στεγη τεχνων και γραμματων προγραμμα
μαλέφισεντ full movie

pure evil μεταφραση

Ωστόσο, ο Μακρόν προειδοποίησε ότι η Βρετανία δεν θα έχει πλήρη πρόσβαση στην ενιαία αγορά, αν δεν δεχθεί τους κανόνες της.


Μιλώντας στον δημοσιογράφο Άντριου Μαρ του BBC, σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο Κυριακή από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, όμως αποσπάσματά της οποίας δόθηκαν ήδη στη δημοσιότητα, ο Γάλλος πρόεδρος διευκρίνισε ότι η λύση που θα βρεθεί θα είναι «ίσως κάτι μεταξύ της πλήρους πρόσβασης και της εμπορικής συμφωνίας».


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html

Ωστόσο ο Μακρόν τόνισε ότι η πλήρης πρόσβαση του Λονδίνου στην ενιαία αγορά «δεν είναι κάτι ρεαλιστικό», διότι «δεν θα πρέπει να είναι δυνατό να μπορεί να επιλέγει κανείς αυτό που του αρέσει από την ενιαία αγορά, καθώς αυτό θα σημάνει τη διάλυσή της».


δονουσα τζι τζι



pure evil μεταφραση
pure evil μεταφραση
αστεια με ξηρο
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html

νοσοκομεια στη ζυριχη

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html
μπρουτζινα σποτ
νοσοκομεια στη ζυριχη

Κατά την έναρξη της συνομιλίας τους εξέφρασαν την κοινή πεποίθηση ότι η κυβέρνηση και οι εταίροι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας πρόσθεσε ότι τώρα είναι ώρα για γενναίες αποφάσεις για όλες τις πλευρές.


Από την πλευρά του, ο κ. Μοσκοβισί, επεσήμανε ότι είναι ώρα και για εμάς να αναλάβουμε την ευθύνη μας και σημείωσε ότι πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος και ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε αυτή τη συζήτηση.


ΤΣΙΠΡΑΣ 1


(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συμπλήρωσε ότι στο κρίσιμο Europgroup της 5ης Δεκεμβρίου πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για να ανοίξει ο δρόμος για μια συνολική λύση, κάτι που θα είναι, όπως τόνισε, ένα πάρα πολύ θετικό σήμερα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρωζώνη.


Ειδικότερα, στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες κατά την έναρξη της συνάντησης τους, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία» και ότι όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά η Ευρώπη ως σύνολο αντιμετωπίζουν κρίσιμες προκλήσεις.


Επισήμανε ότι, η Ελλάδα ως χώρα, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στα νοτιοανατολικά σύνορα της ΕΕ αντιμετωπίζει προκλήσεις όχι μόνο αναφορικά με την οικονομική κρίση, αλλά και την προσφυγική κρίση και την κρίση ασφάλειας.


«Γι’ αυτό πιστεύω», υπογράμμισε, «ότι τώρα είναι πιο κρίσιμο από ποτέ να ληφθούν γενναίες αποφάσεις για όλες τις πλευρές», σημειώνοντας ότι έχουμε ήδη αποδείξει τη βούληση μας και πως όμως περιμένουμε και από τους εταίρους μας να κάνουν το ίδιο.



νοσοκομεια στη ζυριχη
παλιες φωτογραφιες μοσχατο

πυροβολισμοι χρυση αυγη

πυροβολισμοι χρυση αυγη

Όπως αναφέρει δημοσίευμα των Financial Times, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Bank Τζον Κράιαν έδωσε έμφαση στον χαρακτήρα της ως επενδυτικής τράπεζας στα σχέδια που έκανε για την αναδιάρθρωσή της, ενώ πολλά ανώτατα στελέχη υποστηρίζουν ότι η γερμανική τράπεζα θα είναι ο μοναδικός ευρωπαϊκός όμιλος που θα διατηρηθεί στην παγκόσμια σκηνή σε λίγα χρόνια.


Ωστόσο, τα τελευταία στοιχεία από την Coalition, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στις τράπεζες, έδειξαν ότι η θέση της Deutsche κλυδωνίζεται στη δική της περιοχή. Όντας μόνη δεύτερη στην κατάταξη για το πρώτο εξάμηνο του 2016 και ολόκληρο το 2015, μοιράσθηκε τη δεύτερη θέση με τη Goldman Sachs για το σύνολο του 2016, σύμφωνα με την Coalition.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html

σταυρους βαρουφακης

Η Deutsche είχε, επίσης, υποχωρήσει στα μέσα του 2016 στην έκτη θέση της κατάταξης των επενδυτικών τραπεζών σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ήταν μεταξύ των τριών πρώτων το 2014, καθώς περιόρισε τη χρηματοδότησή της σε ορισμένες περιοχές και υπέστη πλήγμα από τους φόβους πελατών της για την οικονομική της κατάσταση.


γιωργοσ γιαννιασ - γι' αυτο σ' αγαπω στιχοι


πυροβολισμοι χρυση αυγη
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html

πλατεια ναυαρινου ηλιουπολη

ελ τσαπο νεα

Το όχημα του άντρα ξέφυγε – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – από την πορεία του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.


Στην συνέχεια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «καρφώθηκε» κολώνα φωτισμού.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν σοβαρά τραυματισμένο τον οδηγό από το όχημά του, όμως λίγη ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

Η Τροχαία Καλλιθέας διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.


πλατεια ναυαρινου ηλιουπολη

17955759


17955760


17955761


17955765


17955766


πηγή φωτογραφιών: ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ/ΑΠΕ-ΜΠΕ



πλατεια ναυαρινου ηλιουπολη
αγριο ροδο λυκαβηττος

προβλεψεις για το 2016 απο λιτσα πατερα

ωσ ποτε παλληκαρια θα ζουμε στα στενα στιχοι
Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο από οπλισμένα τουρκικά αεροσκάφη

Δεκάδες παραβιάσεις πραγματοποίησαν την Τετάρτη (20/6) τουρκικά αεροσκάφη στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.


προβλεψεις για το 2016 απο λιτσα πατερα

Τα συνολικά εννέα τουρκικά αεροσκάφη (επτά F-16 τα οποία πετούσαν σε τρεις σχηματισμούς και δύο CN-235) προέβησαν σε 29 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου καθώς και έξι παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σημειώνεται ότι δύο από τα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα.

Τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html


προβλεψεις για το 2016 απο λιτσα πατερα
ニューバランス wo625h
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html

σιδηρο και ασβεστιο

Ο κ. Παυλόπουλος συνεχάρη επίσης τα δυο στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειες τους για το «έξοχο φρόνημα» και το «υποδειγματικό ήθος» που επέδειξαν όλον αυτόν τον καιρό.


Ολόκληρη η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας:


σιδηρο και ασβεστιο


Η αποφυλάκιση και απελευθέρωση των δύο στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη, αφενός συνιστά στοιχειώδη πράξη δικαιοσύνης εκ μέρους των τουρκικών αρχών. Αφετέρου δε δείχνει και τον δρόμο που μπορεί και πρέπει ν’ ακολουθήσει εφεξής η Τουρκία, προκειμένου ν’ αποκατασταθεί πλήρως το κλίμα φιλίας και καλής γειτονίας με την Ελλάδα, η οποία έχει αποδείξει εμπράκτως ότι κινείται πάντοτε προς αυτήν την κατεύθυνση.


μεσσηνια σπαρτη

Θερμά συγχαρητήρια στα δύο στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων και στις Οικογένειές τους για το έξοχο φρόνημα και το υποδειγματικό ήθος που επέδειξαν, καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της επώδυνης δοκιμασίας.


σιδηρο και ασβεστιο



δαφνη λαμπρογιαννη οικογενειακη κατασταση
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html

αυστρια ωρα τωρα

νησακια λουτσα live
αυστρια ωρα τωρα
αυστρια ωρα τωρα

Ο Γιαν Έγκελαντ προειδοποίησε ότι τα μέλη του διεθνούς συνασπισμού που βοήθησαν τη Βαγδάτη στον τριετή της πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών, ίσως πλέον μειώσουν δραστικά τον προϋπολογισμό τους για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Ιράκ.


σητεια μαντιναδες

Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άνθρωποι που αναγκάστηκαν τα τελευταία τρία χρόνια να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στο Ιράκ εξαιτίας της βίας που συνδέεται με το ΙΚ δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στα σπίτια τους. Η διαμάχη μεταξύ της ιρακινής κυβέρνησης και των Κούρδων μετά το δημοψήφισμα του Σεπτεμβρίου για την ανεξαρτητοποίηση του Ιρακινού Κουρδιστάν προκάλεσε νέο κύμα εκτοπισμών.


«Νέοι πολιτικά, πολιτιστικά και δογματικά χάσματα φαίνεται να δημιουργούνται», επεσήμανε ο Έγκελαντ. «Υπάρχουν πάρα πολλοί διαχωρισμοί στο Ιράκ. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερα εμπόδια και σίγουρα όχι περισσότερη βία», πρόσθεσε.


Το NRC είναι υπεύθυνο για μια από τις μεγαλύτερες ξένες επιχειρήσεις παροχής βοήθειας στο Ιράκ.


Το χαλιφάτο που είχε κηρύξει το ΙΚ το 2014 κατέρρευσε ουσιαστικά τον Ιούλιο όταν ο υποστηριζόμενος από τις ΗΠΑ ιρακινός στρατός ανακατέλαβε τη Μοσούλη, την ντε φάκτο πρωτεύουσα των τζιχαντιστών στο Ιράκ, έπειτα από μια επιχείρηση που διήρκησε εννέα μήνες, εξαιτίας της οποίας μεγάλο μέρος της πόλης μετατράπηκε σε ερείπια.


Σχεδόν ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη Μοσούλη από το 2014, όμως μόλις το ένα τρίτο των κατοίκων της έχουν καταφέρει να επιστρέψουν, επισημαίνουν οι οργανώσεις αρωγής.




https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_98.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

vintage παιχνιδια

αϋπνία αιτιες

Σε ομιλία του κατά την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, ο Ερντογάν είπε πως οι ΗΠΑ έχασαν την αξιοπιστία τους με την εμπλοκή τους σε παγκόσμιους εμπορικούς πολέμους.


Ο Ερντογάν είπε πως οι διακυμάνσεις της λίρας δεν αντανακλούν την οικονομική πραγματικότητα και πως η Τουρκία είναι έτοιμη να υπερβεί τις επιθέσεις, όπως τις χαρακτήρισε, στην οικονομία.


Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ακόμη πως αποκαθίσταται η ισορροπία στην οικονομία της Τουρκίας και εξέφρασε την ελπίδα πως οι τεταμένες σχέσεις με τις ΗΠΑ, που οδήγησαν την Ουάσινγκτον να επιβάλει κυρώσεις και να αυξήσει τους δασμούς, θα βελτιωθούν σύντομα.

Η Άγκυρα και η Ουάσινγκτον έχουν εμπλακεί σε διπλωματική αντιπαράθεση σχετικά με την κράτηση στην Τουρκία του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον.


vintage παιχνιδια

Ο Ερντογάν είπε πως η Τουρκία δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τη δημοσιονομική πειθαρχία ούτε θα εγκαταλείψει τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς και ότι σκοπεύει να προσελκύσει ξένες επενδύσεις.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

Αναφερόμενος στη Συρία, ο Τούρκος πρόεδρος είπε πως η Τουρκία επιδιώκει να εξασφαλίσει τον έλεγχο της βόρειας Συρίας ανατολικά του ποταμού Ευφράτη, απομακρύνοντας την πολιτοφυλακή των Κούρδων της Συρίας YPG από την περιοχή.


Ο Ερντογάν είπε πως η Τουρκία σκοπεύει επίσης να «καθαρίσει» τις επαρχίες Σίντζαρ και Καντίλ του Ιράκ από τους Κούρδους μαχητές. Η Άγκυρα περιλαμβάνει την YPG στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων, κατηγορώντας την για στενούς δεσμούς με το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) που διεξάγει εδώ και δεκαετίες αντάρτικο στη νοτιοανατολική Τουρκία.



vintage παιχνιδια
ο αδιαφορος συζυγος

φαρμακεια ανοιχτα βολος

ευα μπαιλα δισκογραφια
φαρμακεια ανοιχτα βολος

Ο Γιοχάνες Χαν, ο Επίτροπος που είναι αρμόδιος για τη Διεύρυνση, είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στα Σκόπια ότι «έχει τη χαρά να ανακοινώσει σήμερα την επίσημη έναρξη της αναλυτικής εξέτασης του κεκτημένου». Εξήγησε ότι η εξέταση αυτή θα επιτρέψει στην πΓΔΜ και τη γειτονική Αλβανία να εξοικειωθούν με τους ευρωπαϊκούς κανόνες αλλά και την ΕΕ να διαπιστώσει κατά πόσο είναι έτοιμες να συμμορφωθούν με αυτούς, ιδίως στα κεφάλαια που αφορούν το κράτος δικαίου.


«Ας αρχίσουμε την δουλειά, έχετε ένα ραντεβού με την ιστορία. Έτσι, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Είμαστε μόνο στην αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού», είπε ο Επίτροπος, ο οποίος απευθύνθηκε στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης στα Σκόπια.


«Έχετε μια μοναδική ευκαιρία να ενώσετε όλες τις διαφορετικές δυνάμεις στην κοινωνία και να κάνετε τη διαφορά προς το καλύτερο. Υπάρχει μια σειρά προκλήσεων μπροστά μας, γι 'αυτό σας παροτρύνω να είστε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι», πρόσθεσε.


Το ερώτημα του δημοψηφίσματος η επόμενη «δοκιμασία» για τον Ζάεφ


Τόνισε ότι όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις προτεραιότητα θα πρέπει να δοθεί στους βασικούς τομείς που προσδιορίσθηκαν από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συνεχίσει να συνδράμει στη διαδικασία αυτή της χώρας που καλύπτει τη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος, την καταπολέμηση της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος, τη μεταρρύθμιση των δομών ασφαλείας και πληροφοριών και τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης. Το επικείμενο προβλεπόμενο δημοψήφισμα θα είναι σημαντικό για το μέλλον της χώρας ανέφερε και κάλεσε όλους τους πολίτες, ιδίως τους νέους να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα, διότι όπως ανέφερε κάθε ψήφος είναι σημαντική.




φαρμακεια ανοιχτα βολος
βελουχιωτης εγκληματα
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html

αποστειρωση βαζων παρλιαρος

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
αποστειρωση βαζων παρλιαρος

«Καμία καθυστέρηση δεν υπάρχει από πλευράς κυβέρνησης για το Ελληνικό. Σε ό, τι αφορά την μετεγκατάσταση της ΟΣΥ, ο επενδυτής κατέθεσε το σχέδιο ολοκληρωμένης ανάπτυξης το καλοκαίρι του 2017 και με καθυστέρηση 7 μηνών» είπε ο κ. Σπίρτζης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.


«Αν οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία είχε τέτοια καθυστέρηση, καταλαβαίνετε τι θα γινόταν. Χωρίς σχέδιο ολοκληρωμένης ανάπτυξης, δεν μπορούσε να γίνει καμία μελέτη για τη μεταφορά του αμαξοστασίου» υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης και πρόσθεσε ότι «η παράδοση του Ελληνικού, όπως προβλέπει η συμφωνία, πρέπει να γίνει εντός τριών μηνών μετά την παράδοση των μετοχών».


στεναχωρια λυπη

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντινόπουλος αντέτεινε ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην υλοποίηση της συμφωνίας, όταν - όπως είπε - ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, διαβεβαίωνε ότι έως τέλος του έτους θα έμπαιναν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό.


suzuki sx4 παρουσιαση

«Αν ο επενδυτής είχε προχωρήσει σε αυτά που όφειλε, θα μπορούσε μέχρι τέλος του έτους να προχωρήσουν οι εργασίες και να μπουν οι μπουλντόζες» απάντησε ο κ. Σπίρτζης και κατέληξε:


αποστειρωση βαζων παρλιαρος


Η ΟΣΥ έχει προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες και δραστηριότητες για να μεταφερθούν σε άλλα αμαξοστάσια τα λεωφορεία της και να ευχηθούμε να μην υπάρχει καμία άλλη καθυστέρηση από πλευράς επενδυτή για να προχωρήσει η επένδυση.




https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

τα δωδεκα ευαγγελια τ 'αποστολη

εορταστικο ωραριο πασχα 2015 χανια
Δικαστές: «Χυδαίες οι αναφορές τον Τύπο κατά δικαστικών λειτουργών»

Με μια σκληρή ανακοίνωση η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), απαντά σε δημοσιεύματα του Τύπου στα οποία γίνονται χυδαίες, όπως τις χαρακτηρίζει, αναφορές κατά δικαστικών λειτουργών σε σημείο που να διαπομπεύονται δικαστές και εισαγγελείς.


σημερα ημιαργια

τα δωδεκα ευαγγελια τ 'αποστολη

Η ΕΔΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει αναλυτικότερα ότι «το τελευταίο διάστημα πύκνωσαν και πάλι δημοσιεύματα που είτε κάνουν χυδαίες αναφορές στην προσωπική ζωή δικαστικών λειτουργών είτε κατασκευάζουν φανταστικά σενάρια συνωμοσίας που εμπλέκουν προέδρους Πρωτοδικών, αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου μέχρι και τον πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου».


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σημειώνει, ακόμα, ότι «πέρα από τη φαιδρότητα τέτοιων δημοσιευμάτων και το αστήρικτο των αναφορών, θα πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητή η στόχευση που επιδιώκεται» και προσθέτει ότι «η αγριότητα και η σφοδρότητα του επιχειρηματικού πολέμου δεν έχει όρια».

Παράλληλα, η Ένωση αναφέρει ότι «η προσωπική - ονομαστική διαπόμπευση δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών και η απαίτηση επιβολής ενός άτυπου πειθαρχικού ελέγχου, όχι από τα αρμόδια όργανα, αλλά από Μέσα Ενημέρωσης προσπαθεί να λειτουργήσει εκβιαστικά και εκφοβιστικά, ώστε τελικά οι συνειδήσεις των δικαστών να είναι έμμεσα ελεγχόμενες από τα παράκεντρα οικονομικής εξουσίας, τα οποία έχουν το θράσος να επικαλούνται τη Δικαιοσύνη ως πυλώνα Δημοκρατίας και να θεωρούν ότι ορθή δικαστική κρίση είναι μόνο αυτή που ταυτίζεται με τα συμφέροντά τους».

Επίσης, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η ΕΔΕ γνωρίζει πως «τέτοιες "δημοσιογραφικές" αναφορές δεν θα σταματήσουν να γίνονται όσο υπάρχουν οι συνθήκες που τις δημιουργούν», όμως, «ο ελληνικός λαός, με την εμπειρία που έχει αποκτήσει, αντιλαμβάνεται τις σκοπιμότητες τέτοιων δημοσιευμάτων και ποιοι εξυπηρετούνται από αυτά».

Η ΕΔΕ, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, στηρίζει όλους τους δικαστές και εισαγγελείς οι οποίοι «με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια επιτελούν το καθήκον τους, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, η νομοθεσία και η συνείδησή τους, χωρίς να λογαριάζουν τέτοιου είδους συκοφαντικές επιθέσεις».

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή: Τηλεφώνημα – απάτη έχει «τρελάνει» αρκετούς συνδρομητές στη χώρα

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (16/04) το έπαθλο;



τα δωδεκα ευαγγελια τ 'αποστολη
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

περιποίηση προσώπου στο σπίτι

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ανδρουλάκης κατέστησε σαφές ότι ο β’ γύρος θα γίνει, καθώς η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν συγκέντρωσε το 50%. «Πρέπει να τιμήσουμε τους πολίτες που έδωσαν μήνυμα ότι η παράταξη υπάρχει, κι ότι οι αντίπαλοι μας είναι οι μόνοι ηττημένοι» σχολίασε.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε άνοιγμα στους υπόλοιπους υποψήφιους, που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου αναφέροντας ότι θα μιλήσει με όλους. Επιπλέον, χαρακτήρισε το χθεσινό αποτέλεσμα παρακαταθήκη για την παράταξη.


«Το δίπολο σπάει, αυτό είναι το μήνυμα του λαού (…) Η παράταξη είναι εδώ, εγγυούμαι και τη ενότητα και την πολιτική ανανέωση. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα, ισχυρή παράταξη» επισήμανε και τόνισε ότι στρατηγικός του αντίπαλος είναι το κληρονομικό δικαίωμα στην πολιτική.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

«Υπάρχουμε και θα πρωταγωνιστήσουμε μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα» είπε και πρόσθεσε: «Θα φτιάξουμε θεσμικό όχι αρχηγικό κόμμα στο ιδρυτικό συνέδριο, όλα θα συζητηθούν (…) tabula rasa (λευκή πλάκα) - όλα από την αρχή».

Όπως ανέφερε, στόχος είναι μια παράταξη με ρεαλιστικό πρόγραμμα «που θα σκοτώσει το πελατειακό κράτος και τη δημαγωγία και θα επιλύει ζητήματα όπως η ανεργία και η δημογραφική γήρανση».


περιποίηση προσώπου στο σπίτι


περιποίηση προσώπου στο σπίτι
γκαλετι ατλετικο μαδριτης
προηγηθεί στα αγγλικά

ja 不祥事 ニュース

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html
Μαρτυρία: «Είναι φρικτό! Χάθηκαν αγγελάκια, ξεκληρίστηκαν ολόκληρες οικογένειες»

«Έφυγα από τη δουλειά μου στην ΕΡΤ και αμέσως βρέθηκα δίπλα στους ανθρώπους που πάλευαν με τις φωτιές»! Εικόνες αποκάλυψης ζούνε οι κάτοικοι της Αττικής, αφού οι φλόγες έχουν γίνει ο εφιάλτης τους. Μαρτυρία ΣΟΚ από τον έγκριτο δημοσιογράφο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης κ. Νίκο Παγιωτέλη!


καφετεριες με οτε tv πειραιας

Το Newsbomb Κύπρου βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στην πύρινη κόλαση της Αττικής, για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό της εξελίξεις στην πρωτοφανή τραγωδία. Ο Κυριάκος Αποστόλου μίλησε με τον Νίκο Παγιωτέλη που εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται στην ΕΡΤ, ως δημοσιογράφος. Ο κάτοικος της ανατολικής Αττικής τα προηγούμενα χρόνια «πάλεψε» για να σώσει την περιουσία του, αλλά και τη ζωή του από τις φλόγες.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.com. cy




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μαρτυρία: «Είναι φρικτό! Χάθηκαν αγγελάκια, ξεκληρίστηκαν ολόκληρες οικογένειες»
01
Μαρτυρία: «Είναι φρικτό! Χάθηκαν αγγελάκια, ξεκληρίστηκαν ολόκληρες οικογένειες»





































































ja 不祥事 ニュース
ja 不祥事 ニュース
αγιος εφραιμ βολος
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html

καπη χαλανδριου τηλεφωνο

πλατύφυλλα και φυλλοβόλα δέντρα
καπη χαλανδριου τηλεφωνο

Ο οδηγός ταξί, αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να σταματήσει τον δράστη (επιχείρησε και να ανέβει στο καπό του αυτοκινήτου του), παρά τα τραύματα, μετέβη με το επαγγελματικό όχημά του σε σταθμό πρώτων βοηθειών της ιταλικής συμπρωτεύουσας, όπου κατάφεραν να του βάλουν ράμματα και θα μπορέσει να επιτρέψει στην δουλειά σε ένα μήνα.


Ο δε Αντόνιο Μπίνι, ο οποίος ασχολείται με μπόντι - μπίλντινγκ και εργάζεται ως υπάλληλος εταιρίας ιδιωτικής φύλαξης, συνελήφθη και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο με την κατηγορία της πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης.


Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και ο ίδιος ο οδηγός ταξί, εκείνο που προκαλεί τεράστια εντύπωση (ακόμη περισσότερο και από την βάρβαρη συμπεριφορά του δράστη), είναι η αδιαφορία που έδειξαν όλοι οι περαστικοί, οι οποίοι παρακολούθησαν από «απόσταση ασφαλείας» όλη την επίθεση.



καπη χαλανδριου τηλεφωνο
κουζινα επε τηλ
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html

Wednesday, January 30, 2019

νανι νανι του πασα μου στιχοι

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html
ψαλτης σουβλακια σερρες
νανι νανι του πασα μου στιχοι

Το κυβερνών κόμμα τονίζει ότι «οι φασιστικές αυτές πρακτικές πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα. Ο κ. Μητσοτάκης, έστω και την ύστατη στιγμή, οφείλει να αντιληφθεί τις τεράστιες ευθύνες του. Αν έστω και τώρα δεν πάρει αποστάσεις από αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεται ο ίδιος πίσω από αυτές».


μένιο παναγιώτου

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Να γνωρίζουν καλά ότι κανένα στέλεχος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κανένας βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου δεν εκφοβίζεται από τέτοιες μεθόδους του υπόκοσμου».



νανι νανι του πασα μου στιχοι
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html

mission στέφανος κοκολογιάννης

ίδης 6 πειραιάς
τρακαρισμενα αυτοκινητα προς πωληση κυπρος
mission στέφανος κοκολογιάννης

Πρόκειται για περίπου 1.000 συντάξεις δημοσίων υπαλλήλων του πρώην ΤΕΑΔΥ και ειδικότερα υπαλλήλων των υπουργείων Οικονομικών και Παιδείας, καθώς και εργαζομένων σε νοσοκομεία. Σημειώνεται ότι η χορήγηση νέων επικουρικών συντάξεων έχει παγώσει για τρία χρόνια, από το 2015, με αποτέλεσμα σήμερα να εκκρεμούν συνολικά 110.000 αιτήσεις.


Οι νέες συντάξεις θα είναι μειωμένες μεσοσταθμικά κατά 22% λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση. Οι μειώσεις θα συνεχιστούν το 2019 με την περικοπή έως 18% των προσωπικών δια - φορών που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συντάξεις ακόμα και... 30 ευρώ.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_38.html

Τις μεγαλύτερες μειώσεις στις επικουρικές τους θα υποστούν τραπεζοϋπάλληλοι, εμποροϋπάλληλοι, πρώην εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ πλην ΔΕΗ, υψηλόμισθοι μισθωτοί που ήταν ασφαλισμένοι στο πρώην ΙΚΑ, ναυτιλιακοί - τουριστικοί πράκτορες κ. ά..


Η μέση επικουρική σύνταξη για όσους έχουν καταθέσει αιτήσεις συνταξιοδότησης από την 1η Ιανουαρίου του 2015 και μετά υπολογίζεται σε 160 - 170 ευρώ.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

Επισημαίνεται ότι οι επικουρικές συντάξεις είναι εγκλωβισμένες σε μόνιμο μηχανισμό περικοπών με ορατό τον κίνδυνο και νέων μειώσεων όχι μόνο εντός του 2018, αλλά και τα επόμενα χρόνια, πέραν αυτών που έχουν ήδη δρομολογηθεί. Πρόκειται για έναν μόνιμο κόφτη που απειλεί τις επικουρικές και τέθηκε σε ισχύ με τον ασφαλιστικό νόμο Κατρούγκαλου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προβλέπει ότι το ύψος των συντάξεων που θα καταβάλλει το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑΕΠ) θα υπολογίζεται με ρήτρες ηλικίας, θνησιμότητας και ελλειμμάτων.


Αυτό οδηγεί σε διαρκείς μειώσεις των καταβαλλόμενων ποσών τα επόμενα χρόνια όπως εκτιμούν ειδικοί αναλυτές του ασφαλιστικού συστήματος.


Ειδικότερα οι νέες επικου - ρικές θα εξαρτώνται άμεσα από την οικονομική ύφεση, την ανάπτυξη, την ανεργία, τους μισθούς και τη γήρανση του πληθυσμού. Ο νόμος 4387/2016 προβλέπει ότι από 1/1/2015 η επικουρική λειτουργεί με το σύστημα καθορισμένων εισφορών νοητής κεφαλαιοποίησης (NDC - ατομικοί λογαριασμοί). Αυτό σημαίνει ότι οι εισφορές κάθε ασφαλισμένου αθροίζονται σε έναν νοητό λογαριασμό και τοκίζονται με ένα επιτόκιο, του οποίου η τιμή καθορίζεται με βάση την πορεία της οικονομίας και όχι από κάποια επενδυτική απόδοση.


Έτσι, σε περιόδους υφέσεων ο τοκισμός μπορεί να είναι ακόμη και μηδενικός. Το συσσωρευμένο ποσό του νοητού λογαριασμού διαιρείται με έναν συντελεστή ο οποίος λαμβάνει υπόψη το προσδόκιμο ζωής (ράντα ζωής). Η τιμή αυτού του συντελεστή μειώνεται όσο η ηλικία αυξάνεται: δηλαδή, δύο ασφαλισμένοι που έχουν καταβάλει τις ίδιες εισφορές αλλά έχουν διαφορετική ηλικία κατά τη συνταξιοδότηση θα λάβουν και διαφορετικό ποσό σύνταξης.


Για τους ασφαλισμένους που υποβάλλουν αίτηση συνταξιοδότησης από 15/5/2016 και μετά το ποσό της επικουρικής υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψη δύο μέρη. Το πρώτο λαμβάνει υπόψη τον χρόνο ασφάλισης μέχρι τις 31/12/2014 και το δεύτερο μέρος τον χρόνο ασφάλισης από 1/1/2015 και μετά. Στο πρώτο εφαρμόζεται νέος συντελεστής αναπλήρωσης, ο οποίος καθορίστηκε στο 0,45% για κάθε έτος ασφάλισης. Ο συντελεστής είναι μειωμένος κατά 21,25% σε σχέση με αυτόν που ίσχυε πριν από την εφαρμογή του Ν. 4387/2016 (0,57% για κάθε έτος ασφάλισης στους μισθωτούς).


Επίσης, οι συντάξιμες αποδοχές επανυπολογίζονται λαμβάνοντας υπόψη τον μέσο όρο μισθών από το 2002 και μετά, αναπροσαρμοσμένες με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Παράλληλα, σύμφωνα με τα Νέα το δεύτερο μέρος της επικουρικής σύνταξης υπολογίζεται με το σύστημα NDC – ατομικοί λογαριασμοί και συντελεστές (ράντες) της υπουργικής απόφασης που δημοσιεύτηκαν στις 20/11/2017.



mission στέφανος κοκολογιάννης

ντουλαπι κουζινας με βιτρινα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html
ντουλαπι κουζινας με βιτρινα

Αυτό εκτίμησε ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Ευθύμιος Λέκκας, μετά τις δύο σεισμικές δονήσεις που «ταρακούνησαν» το Κιλκίς.


«Χρειάζεται κάποια προσοχή, να μην μπαίνουμε σε σπίτια παλιά, αλλά θεωρώ πως δεν πρέπει να υπάρχει έντονη ανησυχία στον κόσμο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λέκκας.


κοψιμο ατσαλιου

«Από τις 00:13 έχουμε την αλλεπάλληλη εκδήλωση σεισμικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ της Δοϊράνης και της Κερκίνης. Είναι φαινόμενα που δεν ξεπερνούν τους 5 βαθμούς. Κυμαίνονται γύρω στο 4 και το κορυφαίο ήταν 4,8. Είναι φαινόμενα που γίνονται αντιληπτά και στην περιοχή της Κερκίνης και της Δοϊράνης αλλά και της Θεσσαλονίκης γιατί έχουμε μια ανώμαλη κατανομή των εντάσεων κι έτσι ο κόσμος θεωρώ πως δικαιολογημένα έχει ανησυχήσει από το φαινόμενο», σημείωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ.


παραδειγματα ρυθμισης

«Έχουμε να κάνουμε με ρήγματα κυρίως Ανατολής-Δύσης, ρήγματα που οριοθετούν το όρος Μπέλες προς τα νότια, ρήγματα τα οποία ενεργοποιούνται και μας δίνουν αυτούς τους μικρούς σεισμούς. Θεωρώ ότι όλο αυτό το φαινόμενο θα συνεχιστεί 1-2 μέρες τουλάχιστον διότι, αν κοιτάξουμε πίσω μας και δούμε το σεισμικό ιστορικό της περιοχής, θα διαπιστώσουμε πως έχουμε να κάνουμε με μια περιοχή που δίνει τέτοιους σεισμούς, τέτοιες ακολουθίες και υποθέτουμε πως και τώρα έτσι θα εξελιχθεί η κατάσταση», πρόσθεσε ο κ. Λέκκας.



ντουλαπι κουζινας με βιτρινα
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html

ομορφα ρουχα για παιδια

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html
τσαρουχης ανοιξη
ομορφα ρουχα για παιδια

Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι το σχετικό ποσό θα περιορισθεί κατά 50% βάσει των υποχρεώσεων του Μνημονίου. Με δεδομένο ότι ο αριθμός των δικαιούχων θα παραμείνει ο ίδιος, τα ποσά του επιδόματος θα περιορισθούν έως και κατά 50% για τους δικαιούχους. Την ίδια στιγμή, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι κατά 4%, σε αντίθεση με τα εισοδήματα των νοικοκυριών που έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις.


Οι πληροφορίες για τα κριτήρια, εισοδηματικά και περιουσιακά, αναφέρουν πως είναι αυστηρότερα. Το επίδομα θα δοθεί σε δύο δόσεις. Η καταβολή της πρώτης δόσης θα γίνει την 1η Ιανουαρίου του 2018, ενώ η δεύτερη τον Ιούνιο του επόμενου έτους.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω του Taxisnet για να ενταχθούν στο Μητρώο Δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης, όταν ανοίξει η πλατφόρμα.


Η αίτηση θα υποβληθεί στη σχετική ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, αφού ο χρήστης εισέλθει στο σύστημα με χρήση των κωδικών πρόσβασης του στο Taxisnet.


ομορφα ρουχα για παιδια

Μειωμένες οι παραγγελίες


Όπως προκύπτει και από τις πωλήσεις και τις παραγγελίες των πρατηρίων και των εταιρειών εμπορίας, χιλιάδες θα είναι όσοι δεν θα ανάψουν καλοριφέρ, μη μπορώντας να αντεπεξέλθουν στο υψηλό κόστος των καυσίμων. Ήδη οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν μείωση των παραγγελιών κατά 12% σε σχέση με τον περσινό Δεκέμβριο.


Οι φόροι που έχουν επιβληθεί στα καύσιμα και ειδικά στο πετρέλαιο θέρμανσης φτάνουν στο 60%-62% της τελικής τιμής, καθιστώντας την τιμή στην Ελλάδα από τις υψηλότερες στην ΕΕ. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΠΟΠΕΚ, οι έλληνες καταναλωτές καλούνται να πληρώνουν το πετρέλαιο θέρμανσης ακριβότερα από χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ρουμανία ή η Βουλγαρία.


Συγκεκριμένα, την ώρα που οι Έλληνες καλούνται να πληρώνουν 0,987 ευρώ το λίτρο, στο Βέλγιο η τιμή είναι μόλις στα 0,595 ευρώ ανά λίτρο, στο Λουξεμβούργο στα 0,574 ευρώ, στην Αγγλία 0,602 ευρώ ανά λίτρο, στην Ιρλανδία 0,656 ευρώ, στη Γερμανία 0,639 ευρώ ανά λίτρο, στην Αυστρία 0,721 ευρώ, στην Τσεχία 0,688 ευρώ, στη Γαλλία 0,786 ευρώ το λίτρο.



ψαροταβερνες στο αγκιστρι

επαναληπτικες πανελληνιες 2015 κελαφας

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html

Ο Γιάννης Μανιάτης πήγε στον Ολυμπιακό την 1η Ιανουαρίου του 2011 από τον Πανιώνιο και γρήγορα έγινε βασικός, αρχικά στο δεξί άκρο και στη συνέχεια στα χαφ των ερυθρόλευκων, θέση που τον έφερε βασικό και στην εθνική ομάδα. Διετέλεσε αρχηγός του Ολυμπιακού φορώντας 152 φορές την ερυθρόλευκη φανέλα με 11 γκολ και 20 ασίστ. Στο Λιμάνι πανηγύρισε 6 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html

2287718
(Οι δύο πρώην αρχηγοί του Ολυμπιακού Μιλιβόγιεβιτς (αρ) και Μανιάτης στην απονομή του 2015 - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


τοστιερα με αποσπωμενεσ πλακεσ σκρουτζ

Από πέρυσι ο Μανιάτης δεν υπολογιζόταν στον Ολυμπιακό και στο φινάλε της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου (Ιαν. 2016) πήγε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου. Παρότι αρχικά τα ρεπορτάζ ήθελαν τους Βέλγους να ενεργοποιούν τη ρήτρα αγοράς, τελικά αυτό δεν έγινε και ο Μανιάτης επέστρεψε στον Πειραιά.


2152081
(Ο Μανιάτης στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Ch. L. - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)


αλατι και βρεφη

Φάνηκε ότι με τον Βίκτορ θα έχει μια ακόμη ευκαιρία, όμως ο αποκλεισμός από την Μπερ Σεβά στο Champions League ήταν το κύκνειο άσμα του: έγινε αλλαγή στο "Γ. Καραϊσκάκης" από τον Μπουχαλάκη, αντικατέστησε τον Φιγκέιρας στο Ισραήλ και αυτή ήταν η τελευταία του εμφάνιση. Ο 30χρονος μέσος συμφώνησε να λάβει ως αποζημίωση τους μισθούς που του αναλογούσαν ως το καλοκαίρι κι έβαλε την υπογραφή στην λύση του συμβολαίου του. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας, ενώ ακολούθησε το μήνυμα του Γιάννη Μανιάτη στο Instagram.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Μανιάτη. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται προσωπική ευτυχία, υγεία και επιτυχίες στην συνέχεια της καριέρας του.


maniatis gia olympiaco
(Το μήνυμα του Μανιάτη - Πηγή: Instagram / @gmaniatis02)


Πλέον ο Μανιάτης θα πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο προορισμό του στις αγορές, που παραμένουν ακόμη ανοιχτές ή να περιμένει έως το καλοκαίρι για την επόμενη ομάδα του, την στιγμή που ο Σκίμπε τον είχε κανονικά στις αποστολές της εθνικής ομάδας και είχε ζητήσει (κάτι που είχε γίνει δεκτό από τον Ολυμπιακό) να κάνει τουλάχιστον προπονήσεις με την ομάδα.


16697934
(Όλοι οι διεθνείς αγκαλιάζουν το Μανιάτη μετά το εκπληκτικό γκολ που έβαλε με την Αυστραλία το καλοκαίρι - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / JULIAN SMITH)


Ο 30χρονος παίκτης μπορεί να επιλέξει αυτή την στιγμή πρόταση από τα πρωταθλήματα σε Ουκρανία, Ρωσία, Ελβετία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Βουλγαρία, Σερβία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία ή να πάει εκτός Ευρώπης αφού ακόμη επιτρέπονται μετεγγραφές σε Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα, Βραζιλία, Η. Π.Α. και Αυστραλία.





επαναληπτικες πανελληνιες 2015 κελαφας
επαναληπτικες πανελληνιες 2015 κελαφας