Tuesday, January 29, 2019

ατομικό δελτίο υγείας του μαθητή (αδυμ)

ατομικό δελτίο υγείας του μαθητή (αδυμ)

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο, ο ένοπλος, που αναγνωρίστηκε στο πρόσωπο του 46χρονου Ρόμπερτ Μπάουερς, παραδόθηκε στις Αρχές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html

πηλιο δωματια φθηνα

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως ο δράστης φώναζε «όλοι οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν» την ώρα που πυροβολούσε.


ατομικό δελτίο υγείας του μαθητή (αδυμ)

Ο Μπάουερς, όπως φαίνεται είχε πλούσιο ιστορικό σε αναρτήσεις αντισημιτικού χαρακτήρα σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.


Δύο ώρες προτού εισβάλει στη συναγωγή και ανοίξει πυρ, ο Μπάουερς έκανε μια ανάρτηση στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Gab.com σχετικά με την Hebrew Immigrant Aid Society (HIAS), μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που βοηθά Εβραίους πρόσφυγες να εγκατασταθούν στις ΗΠΑ.


πρωτη φορα με γυναικα

«Στη HIAS αρέσει να φέρνει εισβολείς για να σκοτώσουν το λαό μας. Δεν μπορώ να κάθομαι άπραγος και να βλέπω τον λαό μου να σφαγιάζεται. Στα τσακίδια οι απόψεις σας, μπουκάρω» έγραψε ο Μπάουερς, ένας λευκός παχουλός άνδρας με γένια.



#Breaking #Usa: segnalato un uomo armato che ha aperto il fuoco in una sinagoga di #Pittsburgh,#Pennsylvania. Polizia e servizi d'emergenza sono giunti sul luogo pic.twitter.com/ebTR4KpFDP

— Atlantide (@Atlantide4world) 27 Οκτωβρίου 2018


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

No comments:

Post a Comment