Tuesday, April 23, 2019

νομικη βιβλιοθηκη θεσσαλονικη

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, είπε ότι με βάση την ενημέρωση που είχε στις 08:00 το πρωί, υπήρχε ηρεμία και συμπλήρωσε πως «το γεωτρύπανο και το αντίστοιχο πλοίο είναι εκεί και φαντάζομαι ότι θα ξεκινήσουν σήμερα οι δοκιμές όπως έχει ανακοινωθεί». Για την τουρκική άσκηση εξήγησε πως είναι χωρίς πραγματικά πυρά.


νομικη βιβλιοθηκη θεσσαλονικη

Ο αναπληρωτής υπουργός εκτίμησε πως το Κυπριακό «δεν έχει λήξει» καθώς «πετύχαμε να βάλουμε τα ουσιαστικά ζητήματα με τα στρατεύματα και το σύστημα των εγγυήσεων μπροστά σε όλο τον κόσμο». Ακόμα είπε πως λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων, η Ελλάδα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην περιοχή ως παράγοντας σταθερότητας αλλά σημείωσε πως απαιτούνται συνολικότερα πρωτοβουλίες και όχι πυροσβεστικές κινήσεις. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι:


νομικη βιβλιοθηκη θεσσαλονικη


Η πολιτική μου εκτίμηση είναι ότι είχαμε περάσει περιόδους με μεγαλύτερη ένταση με την Τουρκία που πολλές φορές δεν είχαν μεγάλη επικοινωνιακή κάλυψη... Εμείς καλούμε πάντα την άλλη πλευρά να κατανοήσει και να ηρεμήσει. Αντιμετωπίζουμε το θέμα με ηρεμία, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Ούτε πρόκειται να μπούμε σε παγίδες όπως οι εξοπλισμοί.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html



κια ξανθη


κατσαρίδες αντιμετώπιση

No comments:

Post a Comment