Thursday, February 28, 2019

φορμα αναγγελιας εργατικου ατυχηματος

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html

Ωστόσο, προβλέπεται και η δυνατότητα λήψης μέτρων σε περίπτωση που ο οφειλέτης κρίνεται «ύποπτος» για δόλια προσπάθεια μεταφοράς περιουσιακών στοιχείων του σε τρίτους κ. λπ., ενώ, σε κάθε περίπτωση η ρύθμιση χάνεται εάν δεν καταβληθούν τρεις δόσεις, ή ο οφειλέτης παραλείψει να υποβάλει τρεις δηλώσεις ΦΠΑ.


Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ περιγράφει περιπτώσεις στις οποίες κάποιος οφειλέτης χρωστά, όχι μόνον στο Δημόσιο αλλά και σε τρίτους (τράπεζες, προμηθευτές, εργαζομένους κ. λπ.), οι οποίοι διαπραγματεύονται και συναποφασίζουν για την τύχη των χρεών του.


καρτες γραφικων αγγελιες

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εγκύκλιο:


- Εφόσον το συνολικό ύψος της βασικής βεβαιωμένης έως τις 31/12/2016 οφειλής προς το Δημόσιο είναι έως 3.000 ευρώ (στο οποίο δεν προσμετρούνται τυχόν οφειλές που έχουν ήδη υπαχθεί σε ρύθμιση σύμφωνα με τους ν. 4152/2013, 4174/2013,4305/2014 και 4321/2015 των οποίων οι όροι τηρούνται), προβλέπεται ότι:


i) η αποπληρωμή τους (και των προσαυξήσεων ή τόκων εκπρόθεσμης καταβολής) γίνεται τμηματικά σε 36 μηνιαίες δόσεις κατ' ανώτατο όριο,


συμφωνητικό παραχώρησης χρήσης ακινήτου

ii) η ελάχιστη μηνιαία δόση ορίζεται σε 50 ευρώ,


iii) δεν υφίσταται δυνατότητα διαγραφής κανενός ποσού.


- Για βασικές οφειλές άνω των 3.000 και έως 20.000 ευρώ:


i) η αποπληρωμή αυτών και των επ' αυτών προσαυξήσεων ή τόκων εκπρόθεσμης καταβολής, γίνεται τμηματικά σε 120 μηνιαίες δόσεις κατ' ανώτατο όριο,


ii) η ελάχιστη μηνιαία δόση είναι 50 ευρώ,


iii) δεν υφίσταται δυνατότητα διαγραφής βασικής οφειλής.


- Εάν στη σύμβαση αναδιάρθρωσης προβλέπεται διαγραφή οφειλών προς το Δημόσιο, αυτή γίνεται κατά σειρά παλαιότητας, από την παλαιότερη οφειλή προς τη νεότερη, με κριτήριο το πότε δημιουργήθηκαν και βεβαιώθηκαν, και όχι με βάση τον χρόνο λήξης της νόμιμης προθεσμίας καταβολής αυτής, είτε η καταβολή γίνεται εφάπαξ, είτε σε δόσεις. Η διαγραφή των οφειλών τελεί υπό τον όρο της ολοσχερούς αποπληρωμής των ρυθμιζόμενων οφειλών προς κάθε πιστωτή και της μη απώλειας, ακύρωσης ή ανατροπής της σύμβασης αναδιάρθρωσης.


- Ως έσοδα για την ικανότητα αποπληρωμής, προκειμένου για φυσικά πρόσωπα, λαμβάνονται υπόψη μόνο τα πραγματικά εισοδήματα φορολογητέα ή μη, όπως κέρδη από άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας, της πιο κερδοφόρας χρήσης της τελευταίας τριετίας πριν από την υποβολή της αίτησης του οφειλέτη, μισθοί, ενοίκια, τόκοι και άλλα. Δεν λαμβάνονται υπόψη τα τεκμαρτά εισοδήματα, όπως εισόδημα από δωρεάν παραχώρηση ακινήτων, τεκμήρια διαβίωσης και άλλα.


- Στις περιπτώσεις συμμετοχής του Δημοσίου, ως πιστωτή, στη διαδικασία του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών κατά τις διατάξεις του ν. 4469/2017, ο εκπρόσωπος του Δημοσίου υπερψηφίζει ορισμένη πρόταση οφειλέτη, ή αντιπρόταση πιστωτή, για αναδιάρθρωση οφειλών που τίθεται σε ψηφοφορία.


- Δεν επιτρέπονται:


*παροχή περιόδου χάριτος για την αποπληρωμή οφειλών προς το Δημόσιο και


*ικανοποίηση απαιτήσεων του Δημοσίου με άλλα ανταλλάγματα (π. χ. σπίτια) αντί για χρήματα.


- Εάν ο οφειλέτης έχει ήδη προχωρήσει ρύθμιση χρεών στην εφορία, ο εκπρόσωπος του Δημοσίου αποδέχεται τροποποίηση της ρύθμισης, εφόσον αυτή περιορίζεται μόνο στην επαύξηση του αριθμού των δόσεων της υφιστάμενης ρύθμισης, έως το μέγιστο όριο των 120 δόσεων.


- Προβλέπεται αναστολή μέτρων είσπραξης σε βάρος οφειλετών, στις εξής περιπτώσεις:



φορμα αναγγελιας εργατικου ατυχηματος
φορμα αναγγελιας εργατικου ατυχηματος
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

συντηρητικο ξυλου διαλυτου

sony φακοι skroutz
συντηρητικο ξυλου διαλυτου

Πιο συγκεκριμένα, η πληρωμή του οικογενειακού επιδόματος αναμένεται να γίνει από 27 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου.


εγκατασταση προγραμματος google earth

Σε ότι αφορά το ποσό του επιδόματος, αυτό καθορίζεται από το συνολικό οικογενειακό εισόδημα, αλλά και από τον αριθμό των εξαρτώμενων τέκνων και ανέρχεται ως τα 40 ευρώ τον μήνα για κάθε παιδί.


συντηρητικο ξυλου διαλυτου

Το επίδομα καταβάλλεται ανά τρίμηνο, και συγκεκριμένα την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε ημερολογιακού τριμήνου, με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμού στα ΕΛ. ΤΑ. του δικαιούχου.


Τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ χορηγούνται στις οικογένειες που έχουν εξαρτώμενα τέκνα, με βάση εισοδηματικά κριτήρια.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

Εξαρτώμενα τέκνα θεωρούνται:


α) Τα άγαμα τέκνα που προέρχονται από γάμο, φυσικά, θετά ή αναγνωρισθέντα που δεν υπερβαίνουν το 18ο έτος της ηλικίας τους ή το 19ο έτος, εφόσον φοιτούν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ, ΚΕΤΕΚ).


β) Τα τέκνα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, εφόσον φοιτούν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή Κολλέγια καθώς και σε Ι. Ε.Κ., Δημόσια ή ιδιωτικά. Τα επιδόματα καταβάλλονται μόνο κατά το χρόνο φοίτησης των τέκνων και σε καμία περίπτωση πέρα από τη συμπλήρωση του 24ου έτους της ηλικίας τους (ανεξάρτητα εάν συνεχίζουν να φοιτούν). Διευκρινίζεται ότι στην ανώτερη ή ανώτατη εκπαίδευση περιλαμβάνονται και οι σχολές του Δημοσίου Ανώτατης ή Ανώτερης Εκπαίδευσης (Στρατιωτικές, Αστυνομίας, Ναυτικού, κ. λ.π.), καθώς και τα αναγνωρισμένα Ιδρύματα του Εξωτερικού.


γ) Τα τέκνα με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, μέχρι τη συμπλήρωση του 24ου έτους της ηλικίας τους.




https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

πως βραζουμε φαβα

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html
capital forex cs
ο ηγεμων μακιαβελι βιβλιο pdf

Το Μαξίμου προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις εσωκομματικές αντιδράσεις και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την πρότασή του προς το πρόσωπο του Βύρωνα Πολύδωρα, έχοντας ωστόσο ως κεντρικό στόχο το να πείσει πως είναι η ΝΔ το κόμμα που φέρει την ευθύνη για την μη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.


Ως προς τις εσωτερικές γκρίνιες που εκδήλωσαν κάποιοι βουλευτές από την ομάδα των 53 – με τον Χρήστο Καραγιαννίδη να ζητεί ανοιχτά «μην μας εξευτελίζετε» και την Αννέτα Καββαδία συγκεκαλυμμένα να επικαλείται στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη – η κυβέρνηση απαντά πως η αναγκαιότητα της πλειοψηφίας των 4/5 για το ΕΣΡ επιβάλλει αυτονόητα συζήτηση και με αντιπάλους. Το μήνυμα που έστειλε δε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης προς «εσωκομματικούς και εξωκομματικούς επικριτές» ήταν πως «ο Πολύδωρας δεν έγινε ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σε γραμμή Πολύδωρα».


Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν πως η επιλογή Πολύδωρα «εξυπηρετεί μία σκοπιμότητα», τονίζοντας πως η στόχευση ήταν να εκτεθεί πολιτικά η ΝΔ για να φανεί ότι δεν ψηφίζει κανένα πρόσωπο, ακριβώς διότι δεν επιθυμεί την συγκρότηση ΕΣΡ.



πως βραζουμε φαβα
πως βραζουμε φαβα
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

βεβαιωση επιχειρηματικησ δραστηριοτητασ 2014

γραφειο διοικητικων υποθεσεων
βεβαιωση επιχειρηματικησ δραστηριοτητασ 2014

Τη φημολογία αυτή πυροδότησε ο Γιώργος Τράγκας σε εκπομπή του στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» όταν αναφέρθηκε σε «περιπετειώδες και μυστικό ταξίδι του πρωθυπουργού και της οικογένειάς του στις Μαλδίβες».


βεβαιωση επιχειρηματικησ δραστηριοτητασ 2014

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε παρέμβαση των ΟΥΚ, που διέσωσαν τον Αλέξη Τσίπρα.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

«Επειδή βλέπω διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη, ξεκαθαρίζω προς όλους. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος, ότι έχουμε να πούμε τα λέμε δημόσια και ευθέως, ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε. Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς», έγραψε σε ανάρτησή του o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.


γιαπωνεζικο ουισκι



Επειδή βλέπω διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη, ξεκαθαρίζω προς όλους . Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος ότι έχουμε να πούμε τα λέμε δημόσια και ευθέως ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε. Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς.

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) February 2, 2019


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html

θεματα πανελληνιων 2013 γραμμικο σχεδιο

καρότα ονειροκρίτης
Κάλυμνος: Στη φυλακή ο 64χρονος που προσπάθησε να εισπράξει 650 εκατομμύρια ευρώ!

Ποινή κάθειρξης 10 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη επιβλήθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε 64χρονο Ρουμάνο για την υπόθεση απόπειρας εκταμίευσης από τράπεζα της Καλύμνου, ποσού 650.000.000 ευρώ, με τη χρήση εικονικού διεθνούς εμβάσματος, ενώ αθώος κρίθηκε 65χρονος Καλύμνιος.


Στην υπόθεση κατηγορούνταν συνολικά τρία άτομα, ο 64χρονος Ρουμάνος ο οποίος αν και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δικάστηκε ως να ήταν παρών, ένας 65χρονος Καλύμνιος, τον οποίο το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Παναγιώτη Αβρίθη έκρινε αθώο και ένας 67χρονος Γερμανός ο οποίος απεβίωσε και έπαυσε για αυτόν η ποινική δίωξη για απόπειρα απάτης ιδιαίτερα μεγάλης αξίας που είχε ασκηθεί σε βάρος τους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Για τους εμπλεκόμενους όλα ξεκίνησαν στις 26 Φεβρουαρίου 2013 όταν οι κατηγορούμενοι επισκέφθηκαν το Τραπεζικό Υποκατάστημα της Καλύμνου, προκειμένου να ενημερωθούν για την τύχη του εμβάσματος, επανυποβάλλοντας φωτοαντίγραφο της συγκεκριμένης εντολής πίστωσης.


στεφανος μιχαηλ ασπρα μπαλονια

Άμεσα ξεκίνησε έλεγχος από την τράπεζα προκειμένου να δοθεί η έγκριση για την ανάληψη των χρημάτων. Τα 650 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν επρόκειτο να πιστωθούν σε λογαριασμό που δήθεν είχε ο 67χρονος Γερμανός σε υποκατάστημα Φιλανδικής τράπεζας του Λονδίνου και στη συνέχεια θα κατατίθεντο στο λογαριασμό που είχε ανοίξει στο όνομά του στο υποκατάστημα της Ελληνικής τράπεζας στην Κάλυμνο, από όπου και θα τα έκανε ανάληψη!


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html

θεματα πανελληνιων 2013 γραμμικο σχεδιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πάντα ήταν άψογα σχεδιασμένα και ακόμη και η φόρμα με την ηλεκτρονική εντολή για να δοθούν τα χρήματα άριστα συμπληρωμένη και αρκετά αληθοφανές.

Ωστόσο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ηλεκτρονική εντολή δεν είναι τόσο διαδεδομένη στην περιοχή μας έκανε την τράπεζα να το ψάξει λίγο περισσότερο και τελικά να ανακαλύψει ότι το διεθνές έμβασμα ήταν πλαστό!

Στην συνέχεια αντιπρόσωπος του Τραπεζικού Καταστήματος κατήγγειλε στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τα «ευρήματα» του ελέγχου που είχε κάνει.

Άμεσα ενημερώθηκε για την υπόθεση το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες συνέλαβε στις 27 Φεβρουαρίου 2013 το μεσημέρι τους τρεις κατηγορούμενους, όταν εξέρχονταν από το Τραπεζικό Υποκατάστημα της Καλύμνου, το οποίο είχαν επισκεφτεί εκ νέου για να δουν τι είχε γίνει με τα χρήματά τους.

Ακολούθησαν έρευνες στους χώρους κατοικίας των κατηγορουμένων και σε επιχείρηση που διατηρεί ο 67χρονος Γερμανός, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναλυτικά:

  • Μια μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή
  • Δυο ψηφιακά μέσα αποθήκευσης δεδομένων (usb-sticks)
  • Τρεις ψηφιακοί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων (CD)
  • Δυο κινητά τηλέφωνα και δυο κάρτες sim
  • Διάφορα έγγραφα σχετιζόμενα με την υπόθεση

Επίσης στην κατοχή του 60χρονου Ρουμάνου εντοπίστηκαν:

  • Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • Δυο κινητά τηλέφωνα
  • Ένας φάκελος που περιείχε έγγραφα σχετικά με την υπόθεση
  • Δυο σημειωματάρια με τηλέφωνα
  • Το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, 6 δολαρίων και 150 σέκελ.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές στάλθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς από την επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήθηκε εντοπίστηκαν σε αυτούς ηλεκτρονικά αρχεία σχετικά με την υπόθεση.



θεματα πανελληνιων 2013 γραμμικο σχεδιο
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html

πιτα παππου θεσσαλονικη

γιαννης ντουρας

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Διαχειριστή του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ), το 2016 εντοπίστηκαν 10.616 κρούσματα ρευματοκλοπών, μέγεθος που είναι το υψηλότερο όλων των εποχών, έναντι 400 το 2006. Δηλαδή σε μια δεκαετία οι ρευματοκλοπές αυξήθηκαν κατά 27 φορές, ενώ θεαματική είναι και η αύξηση του όγκου της κλεμμένης ενέργειας: σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι κλεμμένες κιλοβατώρες από 0,5 % του συνόλου της κατανάλωσης κατά την περίοδο 2000 - 2010 εξαπλασιάστηκαν και εκτοξεύθηκαν στο 3,2 % το 2016. Με συνολική κατανάλωση για το 2016 ύψους 51.245 γιγαβατωρών, η ρευματοκλοπή αντιστοιχεί συνεπώς σε 1.640 γιγαβατώρες. Σχηματικά ο όγκος του ρεύματος που χάνεται λόγω κλοπής κάθε χρόνο αντιστοιχεί στην κατανάλωση του συνόλου των νησιών του Αιγαίου (Κυκλάδες και Δωδεκάνησα), πλην Ρόδου και Κρήτης.


κλαιω αρχαια κλιση

πιτα παππου θεσσαλονικη

Με συντηρητικούς υπολογισμούς και με τιμή κιλοβατώρας (χωρίς ΦΠΑ) τα 9 λεπτά οι απώλειες κυμαίνονται ετησίως στα 150 εκατ. ευρώ ενώ κορυφαία πηγή της ΔΕΗ εκτιμά πως κινούνται συνολικά, στα 200-300 εκατ. ευρώ «μέγεθος που αντιστοιχεί στις απώλειες από το λαθρεμπόριο καυσίμων», όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.


Η εξέλιξη των μεγεθών της ρευματοκλοπής περιγράφεται από τον ΔΕΔΔΗΕ ως «δραματική αύξηση που οφείλεται εν μέρει στην οικονομική κρίση και απαιτεί περαιτέρω συστηματική δράση».


Στο «οπλοστάσιο» των αρμόδιων αρχών περιλαμβάνεται ο νέος Κώδικας Διαχείρισης του Δικτύου που εξέδωσε η ΡΑΕ και περιγράφει τις διαδικασίες που ακολουθούνται για τους ελέγχους και τον καταλογισμό των ποινών, ενώ είναι σε εκκρεμότητα η έκδοση και ειδικού «Εγχειριδίου για τις Ρευματοκλοπές» που θα ρυθμίζει όλες τις λεπτομέρειες για τις αυτοψίες, τον τρόπο με τον οποίο θα εκτιμάται ο όγκος της ενέργειας που έχει κλαπεί, ο προσδιορισμός της χρονικής στιγμής έναρξης της κλοπής με βάση αντικειμενικά ιστορικά στοιχεία κατανάλωσης, κ. α.


Ο Κώδικας Διαχείρισης προβλέπει ότι ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να επιβάλει αναδρομικές χρεώσεις σε βάθος έως και 5 ετών για την ενέργεια που καταναλώθηκε χωρίς να πληρωθεί, η οποία θα τιμολογείται με ειδικό προσαυξημένο τιμολόγιο. Σύμφωνα με την πρόταση του Διαχειριστή το πρόστιμο που θα καλείται να πληρώσει όποιος συλλαμβάνεται να κλέβει ενέργεια θα φθάνει μέχρι και στο διπλάσιο του κανονικού τιμολογίου. Επίσης θα υφίσταται διακοπή της ηλεκτροδότησης αν δεν πληρώσει τα οφειλόμενα (η παροχή θα κόβεται και σε κάθε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι η ρευματοκλοπή εγκυμονεί κινδύνους ασφαλείας).



πιτα παππου θεσσαλονικη
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html

μπιφτεκια γαλοπουλας με λαχανικα

μπιφτεκια γαλοπουλας με λαχανικα
μπιφτεκια γαλοπουλας με λαχανικα

Ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων (ΣΕΕΒΙ) αποφάσισε την Τρίτη με συντριπτική πλειοψηφία άνω του 90%, να προχωρήσει σε αναστολή της διανομής των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, καθώς το υπουργείο τους χρωστάει οφειλή 50 εκατομμυρίων ευρώ για όλο το περσινό πανεπιστημιακό έτος (2016-17), αλλά και επιπλέον χρήματα για το προπέρσινο εαρινό έτος του 2015-16.


γυναικολογοι μυτιληνης

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΕΒΙ Θάνος Ψυχογιός, μιλώντας στο CNN Greece έκανε λόγο για «οικονομικό στραγγαλισμό», εξηγώντας ότι «πολύ απλά διότι οι αντοχές μας σε οικονομικό επίπεδο βιβλίων έχουν εξαντληθεί».





nel lines εκλεισε
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

κοροιδο στα αρχαια

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html
κοροιδο στα αρχαια

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις πρόωρες αυστριακές βουλευτικές εκλογές της 15ης Οκτωβρίου, και στο πλαίσιο τηλεοπτικής αναμέτρησης με τον απερχόμενο Αυστριακό καγκελάριο και αρχηγό των Σοσιαλδημοκρατών Κρίστιαν Κερν, ο Στράχε είχε τονίσει πως μία κυβέρνηση στην οποία θα συμμετέχει το κόμμα του θα ενισχύσει τις επαφές της Αυστρίας με τις χώρες της Ομάδας του Βίσεγκραντ, προσθέτοντας πως θα ήταν καλό αν μπορούσε μάλιστα να γίνει και μέλος της.


Η Ομάδα του Βίσεγκραντ ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1991 στην ομώνυμη ουγγρική πόλη του Δούναβη, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα βόρεια της Βουδαπέστης, από τρεις κεντροευρωπαϊκές χώρες, πρώην μέλη του Συμφώνου της Βαρσοβίας, την Ουγγαρία, την Πολωνία και την τότε ενιαία ακόμη Τσεχοσλοβακία.


κοροιδο στα αρχαια

Στόχος των τριών χωρών - που έγιναν τέσσερις μετά τη διάσπαση την 1.1.1993 της Τσεχοσλοβακίας σε Τσεχία και Σλοβακία - ήταν η στενότερη μεταξύ τους συνεργασία στην αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων, η προώθηση της ολοκλήρωσής τους στην ΕΕ, η ένταξή τους στο ΝΑΤΟ και ένας συντονισμός τους στους τομείς της οικονομίας, του πολιτισμού και των θεμάτων των μεταναστών.


Μετά την ένταξη στο ΝΑΤΟ (της Ουγγαρίας, της Πολωνίας και της Τσεχίας τον Μάρτιο του 1999 και της Σλοβακίας τον Μάρτιο του 2004) που ακολούθησε κατόπιν η ένταξη και των τεσσάρων στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004, η Ομάδα του Βίσεγκραντ φέρεται να ατόνησε και να περιήλθε, σύμφωνα με παρατηρητές στη Βιέννη, σε ένα είδος "χειμερίας νάρκης", από την οποία αφυπνίστηκε κάπου το καλοκαίρι του 2015 με την προσφυγική κρίση.


Γιατί η καθημερινή ροή από τα τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου εκείνης της χρονιάς, χιλιάδων προσφύγων προς την Κεντρική Ευρώπη, συνένωσε ξαφνικά σε μία κοινή αντίδραση και αντίσταση τις τέσσερις χώρες του Βίσεγκραντ, αρχικά στηρίζοντας τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν στην ύψωση φρακτών στα σύνορα της χώρας του.


Ακολούθησε η αποστολή από μέρους των τεσσάρων, στρατιωτών τους στην ΠΓΔΜ για το κλείσιμο των συνόρων προς την Ελλάδα και κατόπιν η δημιουργία κοινού σθεναρού μετώπου τους ενάντια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο θέμα ανακατανομής προσφύγων σε όλες τις χώρες της ΕΕ, όπως επίσης και η αποτυχημένη προσφυγή για το θέμα αυτό, της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.


Η πρόσφατη πρόταση του για προσχώρηση στην Ομάδα του Βίσεγκραντ, εξηγείται από το γεγονός πως ο Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε χαιρέτισε και επαίνεσε επανειλημμένα τη στάση των τεσσάρων χωρών της ακριβώς σε αυτή την προσφυγική κρίση την οποία ο ίδιος και το κόμμα του εκμεταλλεύτηκαν κατά κόρον στις προεκλογικές εκστρατείες τους.


Τόσο σε εκείνη για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στη Βιέννη τον Οκτώβριο του 2015 – έχοντας περιορισμένη επιτυχία – όσο και στις πρόσφατες πρόωρες βουλευτικές εκλογές στις οποίες πέτυχαν σημαντική άνοδο της δύναμής τους, ώστε να είναι ο μελλοντικός εταίρος στην κυβέρνηση του Σεμπάστιαν Κουρτς.



πανεπιστημιο μακεδονιας θεση παγκοσμιως
το καλυτερο σουβλακι νεα φιλαδελφεια
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

αντλία νερού για πηγάδι

μονομερήσ προσφυγή στη διαιτησία
Σάλος με ροζ σκάνδαλο στη Θεσσαλονίκη: Οι γυναίκες κι οι καυτές αποκαλύψεις

Μία… έκπληξη έκρυβε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Παράνομο οίκο ανοχής, που λειτουργούσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης, με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών μασάζ, εντόπισαν μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση το απόγευμα της Δευτέρας (09/07/2018), αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Για την υπόθεση, συνελήφθη η 34χρονη αλλοδαπή υπεύθυνη του παράνομου οίκου ανοχής, η οποία λειτουργούσε την «επιχείρηση» για λογαριασμό των δύο Ελλήνων ιδιοκτητών της.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_146.html

Διαβάστε περισσότερα στο Thestival.gr


αντλία νερού για πηγάδι

αντλία νερού για πηγάδι

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ταϊλάνδη: Απεγκλωβίστηκαν δύο ακόμα παιδιά από το σπήλαιο



αφράτη ζύμη για πίτσα
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html

φυσικη γενικης πανελληνιες 2013

απο θεσσαλονικη για λονδινο

Την Πέμπτη, ο Πρωθυπουργός - σε ώρες που αναμένεται να καθοριστούν - θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.


Στις 16:00, ο κ. Τσίπρας θα προσέλθει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί «Ανταλλαγή απόψεων των Ηγετών με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μ. Σούλτς».


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html

Ακολουθεί, στις 17:30, η «Οικογενειακή Φωτογραφία» και στις 17:45 θα συνέλθει η πρώτη συνεδρία εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Στις 20:00 θα δοθεί δείπνο εργασίας.


υψηλά λεμφοκύτταρα χαμηλά πολυμορφοπύρηνα

φυσικη γενικης πανελληνιες 2013


φυσικη γενικης πανελληνιες 2013
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html

τροχαία ατυχήματα στην κρήτη

γενικό νοσοκομείο αθηνών γ. γεννηματάς αθήνα
Μυστήριο στο Ρέθυμνο με νεαρό πολυτραυματία

Εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή και μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο


αδεια παραμονης για καναδα

Αδιευκρίνιστες είναι μέχρι αυτή την ώρα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε βαριά τραυματισμένος σε ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου ένας νεαρός άνδρας, νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (1/3).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 20χρονος τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής και από εκεί, συνοδεία γιατρού, στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό και φέρει πολλαπλά τραύματα.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_88.html

τροχαία ατυχήματα στην κρήτη


τροχαία ατυχήματα στην κρήτη
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

ποια θαλασσα θα'ναι αρκετα μεγαλη

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html
παιχνιδια online με φαρμες
ποια θαλασσα θα'ναι αρκετα μεγαλη

Ο ιστορικός οργανωτής της Θύρας 13, όπως τόνισε, ήταν ένα από τα «παιδιά» του μεγαλύτερου παράγοντα στην ιστορία του Παναθηναϊκού.


Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:


ποια θαλασσα θα'ναι αρκετα μεγαλη



«Δεν έχω να πω πολλά σήμερα πενθούμε όλοι. Είμαι ένα από τα παιδιά του όπως λέμε στη Θύρα 13. Μας δίδαξε ήθος και να είμαστε ταπεινοί. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο συλλυπητήρια στην οικογένεια του».





απαλος συνώνυμα
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_45.html

το γουρι του λαλαουνη

τυποποιηση φραγκοσυκου
το γουρι του λαλαουνη

Ομοσπονδιακό Δικαστήριο ζήτησε να δοθούν τα πλάνα που δείχνουν τη δολοφονία του Angilau από μία αστυφύλακα, η οποία στον φάκελο της υπόθεσης αναφέρεται ως «Jane Doe», το όνομα γενικής καταγραφής ανωνύμων δηλαδή.


Ο 25χρονος, ο οποίος ήταν μέλος συμμορίας, εμφανίζεται να αρπάζει ένα στυλό και να επιτίθεται σε έναν μάρτυρα, επίσης μέλος συμμορίας, που καταθέτει. Ο μάρτυρας καταφέρνει να ξεφύγει και ο Angilau πέφτει νεκρός έχοντας δεχθεί τέσσερις πυροβολισμούς.


δυσκοιλιοτητα και βρεφος

Η οικογένεια του θύματος δεν δέχθηκε τις αιτιάσεις της αστυνομικού πως πυροβόλησε ενώ βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα και ο περιφερειακός δικαστής John Dowdell, πιστεύει πως υπάρχει πράγματι κατάχρηση εξουσίας στην υπόθεση.


«Το βίντεο αποδεικνύει πως διαψεύδονται οι αιτιάσεις της υπεράσπισης της φρουρού, ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα πριν πυροβολήσει», φέρεται να είπε ο δικαστής, σύμφωνα με βρετανικό μέσο ενημέρωσης, που επικαλείται δημοσίευμα του Deseret News.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html

Ο Angilau, ο οποίος είχε καθίσει στο εδώλιο – μαζί με ακόμη 16 μέλη της συμμορίας – κατηγορούμενος για ένοπλες ληστείες, εκβιασμούς, επίθεση και τραυματισμό δύο ομοσπονδιακών αστυνομικών, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, ύστερα από μέρες νοσηλείας.



το γουρι του λαλαουνη

δεσποινα πατισερι

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html
ρολα σπιτιων
δεσποινα πατισερι
Παΐσιος: Πότε πιάνουν τα μάγια και πως λύνονται

Ένα ερώτημα που αιώνες τώρα απασχολεί πολλούς. Αλλωστε η θρησκεία μας αποδέχεται την μαγεία. Διαβάστε την διδαχή του Παϊσιου για το εν λόγω θέμα.


-Γέροντα πότε πιάνουν τα μάγια;




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


-Για να πιάσουν τα μάγια, πρέπει να δώσει κανείς δικαιώματα στον διάβολο. Να δώσει δηλαδή σοβαρή αφορμή και να μην τακτοποιηθεί με την μετάνοια και την εξομολόγηση.

Σε έναν που εξομολογείται, και με το φτυάρι να του ρίχνουν τα μάγια, δεν πιάνουν.


εμβαδόν τραπεζίου φυσικη

Γιατί, όταν εξομολογείται...

Διαβάστε περισσότερα στο iEllada.gr



δεσποινα πατισερι
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_125.html

σογκουν ταινια

ζωντανη μουσικη στην καστορια
σογκουν ταινια

Η υποβολή των αιτήσεων αρχίζει στις 14 Μαρτίου 2018, ημέρα Τετάρτη, και λήγει στις 5 Απριλίου 2018, ημέρα Πέμπτη. Η κατάθεση αιτήσεων (βιογραφικών) θα γίνεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mixanodigoi@trainose.gr


Σημειώνεται ότι από σήμερα, Δευτέρα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εισέρχεται στη νέα ηλεκτρονική εποχή, καθώς ανοίγει η αυλαία για την πώληση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.


Το εισιτήριο θα είναι πλήρως διαλειτουργικό και θαεπικυρώνεται στις πύλες του προαστιακού, του μετρό, του ηλεκτρικού και των λεωφορείων.


Οι επιβάτες θα προμηθεύονται το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλα τα εκδοτήρια της εταιρείας στην Αττική, ενώ αυτό θα μπορεί να αποθηκεύει προϊόντα κομίστρου τόσο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Προαστιακό) όσο και του ΟΑΣΑ.


σογκουν ταινια

Θα μπορεί να επαναφορτιστεί, εκτός από τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε αυτά του ΟΑΣΑ και στα αυτόματα εκδοτικά μηχανήματα που βρίσκονται σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού.


Το εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς για 90 λεπτά, όπως όλα τα υπόλοιπα προϊόντα κομίστρου του ΟΑΣΑ.




εταιρειες security ξανθη
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

ελιες ταχειας αναπτυξης

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου (24/2) στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα 3ου ορόφου επί της οδού Άγγελου Σικελιανού στο Νέο Ψυχικό.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html

Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα για να κατασβέσουν τη φωτιά.


μορια ασεπ μεταπτυχιακο

ελιες ταχειας αναπτυξης



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου επί της οδού Άγγελου Σικελιανού στο Ν. Ψυχικό Αττικής. Επιχειρούν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

ελιες ταχειας αναπτυξης
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 24, 2018

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγη ώρα αργότερα. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς απεγκλωβίστηκαν με πλήρεις αισθήσεις 3 άτομα.


πολιτιστική πρωτεύουσα 2017

Υπό έλεγχο η #πυρκαγιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου, επί της οδού Άγγελου Σικελιανού στο Ν. Ψυχικό Αττικής. Με την χρήση κλιμακοφόρου οχήματος, κατά την διάρκεια της #κατάσβεσης απεγκλωβίστηκαν με πλήρεις αισθήσεις 3 άτομα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 24, 2018

μπουκαλια κρασιου καματερο

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας το βράδυ τη Δευτέρας στο Kontra Channel, για τον κουμπάρο του, κ. Καλογρίτσα, τόνισε: «Πώς διευκόλυνα τον κ. Καλογρίτσα ή οποιονδήποτε άλλο κύριο να πάρει δάνειο στην τράπεζα Αττικής; Πώς διευκόλυνα τον κ. Καλογρίτσα να συμμετέχει στον διαγωνισμό και μάλιστα να ευνοηθεί από ότι καταλαβαίνω να υπονοούν οι λασπολόγοι που το διακινούν είτε είναι από το πολιτικό σύστημα είτε από τις εφημερίδες να το καταθέσουν εδώ ανοιχτά. Το πώς; Το να το λένε μόνο είναι λάσπη στον ανεμιστήρα. Λοιπόν εγώ είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει, του απλού πολίτη, των ΜΜΕ, οποιουδήποτε άλλου στελέχους να μου πει πώς ευνοήθηκε ο κ. Καλογρίτσας. Αν είναι να ποινικοποιούνται οι φιλικές σχέσεις που υπήρχαν ή υπάρχουν για κάθε πολιτικό, ε με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι τρέλα, είναι παράνοια».


Παράλληλα, ο κ. Σπίρτζης εκτίμησε ότι βάλλεται επειδή προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ: «Μπορεί όσοι έχουν μείνει στο ΠΑΣΟΚ να έχουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και προσωπικό μαζί μου και με τους ανθρώπους που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και έχουν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό που ζούμε τον τελευταίο καιρό, δηλαδή η λάσπη από πάρα πολλές πλευρές και η στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων πρέπει να αποδεικνύεται κιόλας».


μπουκαλια κρασιου καματερο

Ο υπουργός Υποδομών αναφερόμενος, στην υπόθεση της Τράπεζας Αττικής είπε: «Υπήρξα πρόεδρος του ΤΕΕ από το 2010 μέχρι το 2015, τους πρώτους μήνες του 2015 που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας μου πρότεινε να μπω στην κυβέρνηση ενώ ήμουν πρόεδρος του ΤΕΕ. Η σχέση μου με την τράπεζα Αττικής, είναι στο ότι έχω ένα λογαριασμό, δεν έχω ούτε δάνεια ούτε είχα κάποια συνεργασία ποτέ επειδή ήμουν πρόεδρος του ΤΕΕ για να τιμήσω...».



μπουκαλια κρασιου καματερο
θεατρον κεντρο διασκεδασησ
περιγεννητικό πένθος

Wednesday, February 27, 2019

στεφανος ντουσαν βικιπαιδεια

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html

Με αφορμή άρθρο του, όπου προτείνει να τεθεί ανώτατο όριο στους βουλευτές της νέας παράταξης οι τρεις θητείες στην εθνική αντιπροσωπεία, o Γιάννης Ραγκούσης ρωτήθηκε κατά πόσο θεωρεί ότι υπάρχει θετική ανταπόκριση των συνυποψηφίων του για την ηγεσία της νέας παράταξης στο θέμα αυτό.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html


«Η συγκεκριμένη πρόταση απευθύνεται σε όλους τους συνυποψηφίους για την ηγεσία. Είναι μία πρόταση για τη θεσμοθέτηση της ανανέωσης. Πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνήσουν το θέμα αυτό να τεθεί στην κρίση των μελών της νέας παράταξης», απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης και πρόσθεσε:



«Προφανώς ο καθένας μπορεί και πρέπει να διατυπώσει τη δίκη του εναλλακτική πρόταση. Άλλος μπορεί να πει κανένα ή διαφορετικό όριο, για παράδειγμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, επειδή δεν εκλέγουμε μόνο ηγεσία αλλά ιδρύουμε και μια νέα παράταξη, το θέμα της διαρκούς ανανέωσης είναι στρατηγικό θέμα για την επαναπροσέγγιση των προοδευτικών πολιτών. Συνιστά μια μεγάλη αλλαγή στο πολιτικό σύστημα που κανένα κόμμα δεν έχει τολμήσει να καθιερώσει στο εσωτερικό του. Προσωπικά, ανεξαρτήτως της απάντησης τους, θα αγωνιστώ ως το τέλος για την οριστική υιοθέτηση αυτού του κανόνα», ο υποψήφιος για την προεδρία του νέου κομματικού φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης. Σημείωσε μάλιστα ότι η εκλογή του προέδρου πρέπει να γίνει και με ηλεκτρονική ψηφοφορία, ώστε να διευρυνθεί το δημοκρατικό κεκτημένο.


«Με δεδομένο ότι έχει απωλεσθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στο κομματικό σύστημα, η νέα προοδευτική παράταξη οφείλει να δώσει η ίδια δείγματα γραφής για τις αλλαγές που επαγγέλλεται στο κράτος και στο πολιτικό σύστημα. Ένα θέμα από το οποίο πρέπει να γίνει η αρχή είναι η θεσμοθέτηση μόνιμου κανόνα για την ανανέωση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Για αυτό προτείνω να προβλέπεται από το καταστατικό της παράταξης ότι οι βουλευτές θα μπορούν να εκλέγονται μόνο για τρεις θητείες ή 12 χρόνια, ενώ όσοι καταλαμβάνουν υπουργικά αξιώματα θα μπορούν να παραμένουν σε αυτά το πολύ μέχρι οκτώ χρόνια. Έτσι η ανανέωση καθίσταται μία διαδικασία συνυφασμένη με την ταυτότητα της νέας προοδευτικής παράταξης. Αυτή η δέσμευση θα αποτελέσει και ένα μήνυμα προς την κοινωνία για το στίγμα της παράταξης και τις πραγματικές προθέσεις του πολιτικού προσωπικού που την απαρτίζει. Και μάλιστα οφείλουμε να δεσμευτούμε προς αυτή την κατεύθυνση από την πρώτη στιγμή», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιάννης Ραγκούσης.


στεφανος ντουσαν βικιπαιδεια

στεφανος ντουσαν βικιπαιδεια


οσιος μελετιος οινοη
διακοπη ρευματος συρος

βρωμη κριθαρι

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html
ελληνικα παραμυθια η ωραια κοιμωμενη
βρωμη κριθαρι
βρωμη κριθαρι

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Έλληνας Πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα του χρέους, επισημαίνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση προτίθεται να ολοκληρώσει τη δεύτερη αξιολόγηση σύντομα και εντός των χρονοδιαγραμμάτων.


Ο κ. Τσίπρας υπενθύμισε ότι η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης συνδέεται με τη συμφωνία του περασμένου Μαΐου για το ελληνικό χρέος και ως εκ τούτου επιθυμεί έως το τέλος του χρόνου να υπάρξει λύση που θα το καθιστά βιώσιμο. «Ευήκοον ους» από τον κ. Σουλτς, σημείωσαν οι κυβερνητικές πηγές για τη θέση της ελληνικής πλευράς για το χρέος, επισημαίνοντας ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ειδικότερα οι Επιτροπές Οικονομικών Υποθέσεων και Απασχόλησης έχουν συμβάλει στην προώθηση της συζήτησης για το χρέος και θα συνεχίσουν να το κάνουν.


βραδυνες καουρες


πως ηταν το αρχαιο θεατρο

πως ηταν το αρχαιο θεατρο

Ρεπορτάζ: Μίνα Καραμήτρου, Λευτέρης Σουχάιμπ


Η υπερασπιστική γραμμή που φαίνεται ότι θα ακολουθήσει ο 60χρονος στον ανακριτή, θα είναι στη γραμμή και της απολογίας του στους αστυνομικούς: δηλαδή ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικό πρόβλημα και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Όμως οι Αρχές συγκέντρωσαν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούσαν για να καταρρίψουν αυτόν τον ισχυρισμό, ενώ τα δεδομένα του κινητού του τηλεφώνου θα είναι στα χέρια του δικαστικού λειτουργού σε λίγες ημέρες.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html

μεσαιωνικά ονόματα

Τα δεδομένα του τηλεφώνου ίσως δώσουν στις δικαστικές Αρχές και άλλα στοιχεία προς αυτή την κατεύθυνση. Την ίδια ώρα, ο 60χρονος δράστης κρατείται μόνος του, σε ένα κελί του 7ου ορόφου όπου βρίσκονται τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης. Ο φόβος για αντιδράσεις και επιθέσεις από τους άλλους κρατούμενους έκανε τους αστυνομικούς να βάλουν τον 60χρόνο σε απόλυτα ελεγχόμενο κρατητήριο χωρίς τη παρουσία άλλων δραστών που είτε περιμένουν να μεταφερθούν στις φυλακές, είτε στα δικαστήρια.





πως ηταν το αρχαιο θεατρο
ακατα μακατα η εκπομπη για το καλοκαιρι
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html

γηπεδο ρεαλ

έλεγχος νομιμότητας αποφάσεων οτα

Το μνημόνιο αφορά την ίδρυση του Kέντρου Aνάπτυξης Νεοφυών Επιχειρήσεων BIC (Business Incumbation Center), το οποίο θα στηρίζει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις νέες τεχνολογίες.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε σημαντικό βήμα την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας και ανέφερε ότι η Ελλάδα επανακάμπτει σε έναν τομέα ο οποίος είχε αφεθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.



«Η χώρα μπορεί να ξανακερδίσει το στοίχημα και σε αυτόν τον τομέα» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι η Ελλάδα διαθέτει το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό και πρωτοπορεί σε τομείς που σχετίζονται με τη διαστημική τεχνολογία, όπως η γεωργία, η ναυτιλία κ. λπ.


δεσφα νικας


Ο επικεφαλής της ESA σημείωσε ότι είναι σημαντικό να στηριχθούν οι νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, οι οποίες ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες, και συμπλήρωσε ότι οι επιχειρήσεις που θα συνεργαστούν με την Υπηρεσία θα έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν σημαντικούς οικονομικούς πόρους καθώς και πολύτιμη τεχνογνωσία, με στόχο τη γρήγορη ανάπτυξή τους.


γηπεδο ρεαλ




γηπεδο ρεαλ
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html

παρασκευη δισκιων

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html
παρασκευη δισκιων

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το ταξί είναι "κολλημένο" στην κίνηση - κοντά στην Αγία Πετρούπολη - και κινείται πολύ αργά.


Ο επιβάτης τότε βγάζει το χέρι του από το παράθυρο και πετάει το μπουκάλι. Έξαλλος ο οδηγός, βγαίνει από το ταξί, ρίχνει τη μπύρα στο κάθισμα που κάθεται ο άνδρας και στη συνέχεια τον σηκώνει και τον βγάζει έξω, πετώντας τον στην άκρη του δρόμου.


Τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο είναι ενθαρρυντικά κυρίως υπέρ του οδηγού.





παρασκευη δισκιων
σχεδιο σπιτιου 80 τ μ
τόσο όσο θέλει κόμμα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html

rip.ie off

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html

Συγκεκριμένα, το αίτημα αφορά στη διερεύνηση τυχόν διοικητικών παραλείψεων κατά τη διαδικασία επιστροφής δέκα Σύρων αιτούντων άσυλο από την Ελλάδα στην Τουρκία, αλλά και καταγγελίες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για απαγόρευση προσέγγισης ομάδας προσφύγων που κρατούνταν σε αστυνομικό τμήμα της Πελοποννήσου.


rip.ie off

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, το αίτημα για διεξαγωγή έρευνας «δεν θέτει σε καμία περίπτωση υπό αμφισβήτηση την εκπεφρασμένη πρακτική της ελληνικής Πολιτείας να ερωτώνται επανειλημμένα οι πρόσφυγες/μετανάστες αν επιθυμούν να υποβάλουν αίτημα ασύλου, και όσοι το εκφράζουν να μην υπάγονται στις διαδικασίες επιστροφής».


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html

τελος ο βασιλαρας


rip.ie off
νανοτεχνολογια προιοντα καθαρισμου

νικητης x factor 2

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html
καταχρηστικη διαταγη πληρωμης
Καθαρά Δευτέρα: Δείτε τα έκτακτα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το τριήμερο

Σε ενίσχυση των δρομολογίων της προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το τριήμερο, κυρίως για το Πατρινό Καρναβάλι, αλλά και για τα καρναβάλια της Ξάνθης, της Φλώρινας, της Νάουσας και του Τυρνάβου.


νικητης x factor 2

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ενισχύει τα δρομολόγια των τρένων το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς στην αχαϊκή πρωτεύουσα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Επιπλέον, από την Πέμπτη (15/2) έως και την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου ενισχύονται τα δρομολόγια των λεωφορείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο τμήμα Κιάτο - Πάτρα και αντίστροφα.

Για το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου έχουν εξάλλου προγραμματιστεί έκτακτα βραδινά δρομολόγια.

Παράλληλα, αυξάνονται οι χωρητικότητες των συρμών στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Πάτρας.

Αντίστοιχα αυξάνονται και τα δρομολόγια προς τα καρναβάλια στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς επίσης και για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.



νικητης x factor 2
η συμπεριφορα σε ατυχημα
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

θυμαρι φαγητα

θυμαρι φαγητα

Μετά από 13 συνεχόμενα τζακ ποτ, το ποσό των κερδών είχε αγγίξει τα 9 εκατομμύρια!


Και αυτή τη φορά, η κληρωτίδα έβγαλε δύο τυχερούς, που πλέον είναι πολυεκατομμυριούχοι! Για την ακρίβεια κέρδισαν από 4.588.897,01 ευρώ!


Τα τυχερά δελτία κατατέθηκαν σε Καλαμάτα και Γρεβενά.


χριστουγεννιάτικα πακέτα διακοπών 2017

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κλήρωση της Κυριακής (12/08) ήταν οι: 5, 13, 21, 31, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 5.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html

θυμαρι φαγητα

tzoker2


Στη δεύτερη κατηγορία (5αρια), 47 τυχεροί κερδίζουν από 4.624,80 ευρώ.


Δείτε πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία:


tzoker4




ηλιας βρεττος συναυλιες 2015

βιταμινη β

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html
βιταμινη β

Μόλις κατέβηκαν από την πολυκατοικία για να δουν τι συμβαίνει διαπίστωσαν ότι το πάνω μέρος από το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου, είχε δεχτεί μία σφαίρα ενώ στο οδόστρωμα εντόπισαν ένα ακόμη βλήμα.


κτηματολογιο δαφνης χαρτης

Αμέσως ειδοποιήθηκε η άμεση δράση και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις και να προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις για το περιστατικό.


Το βλήμα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση ενώ έγινε και έρευνα στα διπλανά σπίτια μήπως υπήρχε κάποιο άτομο που να πυροβολούσε άσκοπα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.


Οι αρχές πάντως δεν μπορούν να δώσουν ακόμα σαφή απάντηση αν πρόκειται για κάτι προσωπικό ή εάν υπάρχει κάτι άλλο που κρύβετε πίσω από την υπόθεση των πυροβολισμών.


IMG 0260


IMG 0261


(Το σημείο όπου κατέληξε η σφαίρα)



βιταμινη β
απωλειες σιδηρου

η σεληνη γυριζει γυρω απο τον ηλιο

σνιτσελ γαλοπουλας γεμιστο
η σεληνη γυριζει γυρω απο τον ηλιο

Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης διεκδικούν το Europa League στο Stade de Lyon (Groupama Stadium) στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας. Ο τελικός έχει πρεσβευτή τον Ερίκ Αμπιντάλ, άλλοτε παίκτη της Μπαρτσελόνα αλλά και του Ολυμπιακού, καθώς ο άλλοτε διεθνής Γάλλος αμυντικός έχει γεννηθεί σε ένα προάστιο της Λιόν και πριν πάρει μεταγραφή για τους Καταλανούς είχε κατακτήσει τίτλο σε κάθε μια από τις τρεις σεζόν που έπαιξε με τους «λιονέ».


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κατακτήσει δυο φορές στο παρελθόν τη διοργάνωση, το 2010 και το 2012, ενώ η Μαρσέιγ έχει δυο χαμένους τελικούς αλλά και μια κατάκτηση Champions League το 1993. Διαιτητής του τελικού θα είναι ο 45χρονος Ολλανδός, Μπιόρν Κάιπερς, ο οποίος είχε διευθύνει και τον τελικό του Champions League το 2014 ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο.


Το γήπεδο του τελικού είναι χωρητικότητας 56.500 θεατών και βρίσκεται 10 χλμ. Ανατολικά του κέντρου της Λιόν. Χρησιμοποιήθηκε στο Euro 2016 που διοργάνωσε η Γαλλία για έξι αγώνες. Πριν από τον τελικό θα γίνει τελετή έναρξης στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο διάσημος Γάλλος DJ, Όφενμπαχ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το τρόπαιο του Europa League ζυγίζει 15 κιλά, δεν έχει λαβές και είναι το βαρύτερο από όλα τα τρόπαια της UEFA.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

Το UEFA Europa League, ουσιαστικά, έχει την τωρινή του μορφή από το 2009 αντικαθιστώντας το Κύπελλο UEFA. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, μέχρι τη σεζόν 1997-1998, οι τελικοί ήταν «διπλοί» στην έδρα του κάθε φιναλίστ. Τότε έγινε ο πρώτος μονός τελικός με την Ίντερ να επικρατεί 3-0 της Λάτσιο ενώ από τότε έχουν αρχίσει να μετρούν διάφορα ρεκόρ που παρουσιάζονται στο ακόλουθο γράφημα.


19513262


Το γράφημα αποτυπώνει όλα τα ρεκόρ των τελικών του ιστορικού ποδοσφαιρικού θεσμού / ΑΠΕ - ΜΠΕ / Επιμέλεια: Αντ. Βαζογιάννης



η σεληνη γυριζει γυρω απο τον ηλιο
γιαννης μανωλιας

ιδρυμα onassis

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html
ρεαλ νους
fide chess ratings philippines
ιδρυμα onassis

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, βρέθηκε σε συμβολαιογραφικό γραφείο, την ημέρα που επρόκειτο να βγουν στο «ηλεκτρονικό σφυρί» δεκάδες ακίνητα και είχε μια έντονη συζήτηση με την συμβολαιογράφο και συνεργάτες της, σχετικά με την διαδικασία που επρόκειτο να ακολουθηθεί.


Κατέγραψε μάλιστα την «επίσκεψή» της αυτή σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στην ιστοσελίδα freedomtv.gr, σημειώνοντας: «Ορίστε τα πρόσωπά αυτών που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, πίσω από κλειστές πόρτες, με την προστασία της Κυβέρνησης και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος».


Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ


ιδρυμα onassis


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html

σκι bus κλαουδατος

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html
σκι bus κλαουδατος

Όπως είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, θα το κάνει εάν του ζητηθεί κάτι τέτοιο και εάν υπάρχει αναγκαιότητα, γιατί δεν είναι «ρίψασπις», προσθέτοντας, όμως ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι στις προτεραιότητές του.


φοξ βαγεν μοντελα

«Θα σφυγμομετρήσω την κατάσταση. Θα δω αν υπάρχει αναγκαιότητα. Και ακολούθως θα πρέπει να αποφασίσω. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ρίψασπις, δεν φοβάμαι. Αλλά δεν προτίθεμαι μέχρι του παρόντος να ασχοληθώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φράγκος ερωτηθείς αν του ζητηθεί από πολίτες και φορείς να ηγηθεί κόμματος.


σκι bus κλαουδατος

Σημείωσε επίσης ότι τα τελευταία 6-7 χρόνια που έχει αποστρατευθεί, έχουν γραφεί πολλά περί της ανάμιξής του στην πολιτική, ειδικότερα πως θα ηγηθεί κόμματος, ξεκαθάρισε πάντως ότι θα δεχθεί μόνο εάν είναι απόλυτα των δημοκρατικών αντιλήψεων αυτοί που θα του το ζητήσουν.


Για το συλλαλητήριο το απόγευμα της Κυριακής υποστήριξε ότι είχε περίπου 800.000 κόσμο επικαλούμενος την ιταλική τηλεόραση ΡΑΙ και ότι ο ίδιος μίλησε όχι ως πολιτικός αλλά ως ενεργός πολίτης. Διευκρίνισε ότι δεν έχει ακούσει κάτι για συλλαλητήριο στην Αθήνα, αλλά το πληροφορήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όπως είπε, θα παραστεί στη διοργάνωσή του αν προσκληθεί.


Επανέλαβε ότι όσοι δώσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια θα τους βρουν μπροστά, αλλά αυτό, διευκρίνισε, «δεν το λέει σαν απειλή». Σύμφωνα με τον κ. Φράγκο, ο ελληνικός λαός όταν νιώθει ότι απειλείται, αντεπιτίθεται. «Αν δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια θα είναι ολέθριο στο μέλλον», εκτίμησε.



ιατρικες σχολες βασεις 2014

ομορφα ρουχα για παιδια

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html
το καφε χρωμα ζουζουνια
ομορφα ρουχα για παιδια
Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι έκλεψαν χαλκό βάρους 3,5 τόνων από τη Νέα Παραλία
EUROKINISSI

Φύλλα χαλκού βάρους 3,5 τόνων έκλεψαν άγνωστοι από τον καταρράκτη στον Κήπο του Νερού, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

Η κλοπή έγινε γνωστή λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τα περιστατικά κλοπών και βανδαλισμών που σημειώνονται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών 'Εργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του κεντρικού δήμου, Θανάσης Παππάς, μέσω σημερινής ανακοίνωσης αναφέρει πως «εκλάπησαν δύο σειρές φύλλων χαλκού, μήκους 88,00μ. και πλάτους 0,45μ. έκαστο, που κάλυπταν το κανάλι υπερχείλισης του καταρράκτη, δίπλα στο πεζοδρόμιο της οδού Μ. Κάλλας. Η κλοπή διαπράχθηκε πολύ πιθανόν από πολυπληθή ομάδα, αφού απαιτήθηκε ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία/εργασία για να αποκολληθούν όλα τα παραπάνω, να φορτωθούν σε οχήματα και να απομακρυνθούν».

Σύμφωνα με τον κ. Παππά, η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης έστειλε επιστολή προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και στον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών, ενώ το περιστατικό θα γνωστοποιηθεί και στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

«Θέλω να καταγγείλω τον "ασύμμετρο πόλεμο" που συντελείται στη Νέα Παραλία, λόγω των συνεχών βανδαλισμών και των κλοπών αυτών των στοιχείων αστικού εξοπλισμού και να ζητήσω τη σύμπραξη όλων των φορέων με μοναδικό σκοπό να παταχθεί το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο που πλήττει την κοινωνία μας προτού να είναι πάρα πολύ αργά», προσθέτει στην ανακοίνωση του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:


1-4.jpg
01














Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή φωτογραφιών: thestival.gr

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι και γιατί θέλουν να κουκουλώσουν το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου;

Τρύφων Καρατζάς: Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός



ομορφα ρουχα για παιδια
διαιτα ορακ για κοιλια

οστεοχονδρίτιδα αστραγάλου

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

Γυρισμένη από το ρωσικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο Russia 24, η συνέντευξη του αγοριού προβάλλεται σήμερα απ' όλα σχεδόν τα δημόσια ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται να παρουσιαστεί στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ κατά την επόμενη συνεδρίασή τους, ως απόδειξη «χειραγωγήσεων» που συνδέονται μ' αυτή τη φερόμενη επίθεση, δήλωσε ο ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπένζια.


Στο ρεπορτάζ του με τίτλο «Η σκηνοθεσία του πολέμου», το δίκτυο παρουσιάζει την ιστορία του 11χρονου Χάσαν Ντιάμπ. Ο μικρός, όπως υποστήριξε, υποδύθηκε το θύμα χημικής επίθεσης σε βίντεο που γυρίσθηκε, σύμφωνα με το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο, από τη μη κυβερνητική οργάνωση Λευκά Κράνη, τους διασώστες που επιχειρούν σε ζώνες που ελέγχονται από τους αντάρτες και οι οποίοι επισήμαναν αυτή τη φερόμενη επίθεση. Οι δηλώσεις του δεν κατέστη δυνατό να επαληθευθούν με ανεξάρτητο τρόπο από το Γαλλικό Πρακτορείο.


αδικη καταρα υποθεση

Το αγόρι δεν λέει τίποτε περί παρουσίας καμερών επιτόπου, όμως ένας άνδρας που εμφανίζεται από το Russia 24 ως ο πατέρας του, ο Όμαρ Ντιάμπ, υποστήριξε πως «οι μαχητές έδωσαν για τη συμμετοχή σ' αυτό το γύρισμα χουρμάδες, γλυκά και ρύζι».





οστεοχονδρίτιδα αστραγάλου
οστεοχονδρίτιδα αστραγάλου
σαντουρι κετιμε
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html

κινητο εως 200 ευρω 2016

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html
κινητο εως 200 ευρω 2016

Στην ανάρτησή του ο κ. Καψώχας αναφέρει:


ποσο κανει ενα τατουαζ

κινητο εως 200 ευρω 2016


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ακάματους εργάτες της "αριστείας" για τις νουθεσίες περί ορθής δημοσιογραφίας. Φαντάζομαι πως τις εγκολπώθηκαν από το μαύρο της ΕΡΤ και γονιμοποιήθηκαν στο έδαφος της "προωθημένης" αντίληψης τους για τη Δημοκρατία του λόγου και της πράξης.


κινηματογραφικη ομαδα ρεθυμνου

Το ύφος και το ήθος των επιθέσεων αλλά και του περιεχομένου των επιχειρημάτων που χρησιμοποιούν, αποτελούν στην ουσία την απόδειξη της αυτοαπαξίωσής τους.


Όσο για το παρεάκι του αριστεροδεξιού συνδικαλιστικού φορέα, της ΕΣΗΕΑ, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη νέα αντίληψη που προωθούν σχετικά με την ελευθερία στη διατύπωση του γραπτού και προφορικού λόγου. Είναι προφανές ότι αντί να εγκαλείται η "εξουσία" για τις απειλές και τον εκφοβισμό στην εκφορά διαφορετικής άποψης και ερμηνείας, λοιδορείται ο δημοσιογράφος και νομιμοποιείται η φίμωση της κριτικής παρέμβασης.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html

Όπως έχει πει και ο μεγάλος Όργουελ "Δημοσιογραφία θα πει να δημοσιεύεις όσα ενοχλούν τους άλλους και δεν θέλουν να μαθευτούν. Όλα τα άλλα είναι δημόσιες σχέσεις", ή πολιτική σπέκουλα, θα έλεγα εγώ.


Ως τελευταίο, θα έλεγα στους εκλεκτούς συναδέλφους της διοίκησης, να μην μπουν στον κόπο να με καλέσουν στα πειθαρχικά όργανα της Ένωσης. Τους τα χαρίζω, όπως επίσης τους παραδίδω και την ταυτότητα μέλους της ΕΣΗΕΑ».



Νωρίτερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κατήγγειλε τη «χρήση προσβλητικών σχολίων και ακραίων χαρακτηρισμών στον δημόσιο λόγο από μέλη της» με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε με τον δημοσιογράφο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:



«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, καταγγέλλει τη χρήση προσβλητικών σχολίων και ακραίων χαρακτηρισμών στον δημόσιο λόγο από μέλη της, κυρίως όταν βάλλουν κατάφωρα εναντίον των δημοκρατικών αξιών και της αξιοπρέπειας, τόσο των θεσμικών παραγόντων όσο και των απλών πολιτών.


Για τον λόγο αυτό και με αφορμή τον σχολιασμό της ομιλίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από δημοσιογράφο στην ΕΡΤ, δηλώνει, για μία ακόμη φορά, ότι η τήρηση του Κώδικα Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας των δημοσιογράφων είναι υποχρέωση και αυτοδέσμευση, οι οποίες περιφρουρούν το κύρος και την αξιοπιστία του έργου μας.


Η μετάδοση της είδησης και ο σχολιασμός των γεγονότων είναι καθήκον των δημοσιογράφων, όμως, πρέπει να γίνονται με αίσθημα ευθύνης, σε πλαίσιο ευπρέπειας και δεοντολογίας. Εξάλλου το άρθρο 1 εδ. δ΄ του Κώδικα ρητά αναφέρει: "Ο δημοσιογράφος οφείλει να μεταδίδει την πληροφορία και την είδηση ανεπηρέαστα από τις προσωπικές, πολιτικές, κοινωνικές, θρησκευτικές, φυλετικές και πολιτισμικές απόψεις ή πεποιθήσεις του".


Κατόπιν αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ τονίζει σε κάθε περίπτωση ότι ο σεβασμός των αρχών του Κώδικα Δεοντολογίας πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα κατά την άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.


Η υπόθεση διαβιβάζεται προς διερεύνηση στα αρμόδια όργανα της ΕΣΗΕΑ».



φωτης αγιοι αναργυροι τηλ

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

Σύμφωνα με τον απολογισμό του έργου της, η υπηρεσία εξέτασε συνολικά 819 ενστάσεις και διεκπεραίωσε 528 τηλεφωνικές και 56 ψηφιακές καταγγελίες.


Επίσης, διενεργήθηκαν 286 τακτικοί και έκτακτοι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά τους οποίους διαπιστώθηκαν 176 παραβάσεις σε 135 καταστήματα, ενώ εκτελέστηκαν 21 διοικητικές κυρώσεις και 15 αυτοψίες.


Παράλληλα, σε συνεργασία με την ΕΛ. ΑΣ. και άλλους φορείς, συγκροτήθηκαν 86 μικτά κλιμάκια, με στόχο τον έλεγχο του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, τη βεβαίωση τροχονομικών παραβάσεων και την τήρηση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας. Επιπλέον, 200 μαθητές από τρία δημοτικά σχολεία πήραν μέρος στο πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής, που υλοποιεί η Δημοτική Αστυνομία.


Κατόπιν ενεργειών της Υπηρεσίας, κατασχέθηκαν συνολικά 40 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί παράνομα από τους μπλε κάδους ανακύκλωσης της πόλης.



φωτης αγιοι αναργυροι τηλ
φωτης αγιοι αναργυροι τηλ
barman ηρακλειο
παραδοσιακός ξενώνας φιλυρα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html

skroutz καλυμματα καθισματων αυτοκινητου

μεχμετ ακιφ αλακουρτ και κανσου ντερε

«Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι η κατάργηση του ΕΚΑΣ ψηφίστηκε και με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. Εμείς αυτό το είχαμε ως δεδομένο» τόνισε.


συμβαση αποφυγησ διπλησ φορολογιασ ελλαδασ ελβετιασ

skroutz καλυμματα καθισματων αυτοκινητου

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αντικατέστησε το ΕΚΑΣ με την εθνική σύνταξη, που, όπως είπε ο υπουργός «καλύπτει αποτελεσματικότερα την ανάγκη να προστατευτούν οι συνταξιούχοι από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό».


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_21.html

«Η εθνική σύνταξη είναι καλύτερη από το ΕΚΑΣ γιατί δίνεται σε όλους χωρίς έλεγχο εισοδημάτων. Είναι αλήθεια όμως ότι η εθνική σύνταξη θα αρχίσει να αφορά αυτούς που παίρνουν σήμερα το ΕΚΑΣ μετά το 2018» σημείωσε ο κ. Κατρούγκαλος και πρόσθεσε:



Προσπαθούμε να δώσουμε ισοδύναμα σε αυτούς που χάνουν το ΕΚΑΣ και βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Το πρώτο μέτρο που πήραμε ήδη είναι ότι εξασφαλίσαμε πως θα παίρνουν τα φάρμακά τους με χαμηλή φαρμακευτική δαπάνη. Και θα σκεφτούμε από το κοινωνικό πλεόνασμα, τι μπορούμε να δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους.


skroutz καλυμματα καθισματων αυτοκινητου


Αναφορικά με τις αναπηρικές συντάξεις τόνισε ότι «τις κρατάμε όπως είναι σήμερα» και επεσήμανε: «Εμείς αποδείξαμε ότι δεν είμαστε αυτοί που μειώνουμε τις συντάξεις».



https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html

μεταχειρισμενες συσκευες μαζικης εστιασης

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html
θα χυθει αιμα ημερομηνία κυκλοφορίας στο σινεμά

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον “Βηματοδότη”, η τυχαία συνάντησή τους έγινε στο εντευκτήριο της Βουλής.


Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος, πλησίασε προς το μέρος του Κώστα Καραμανλή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, χρησιμοποιεί στις εισόδους και στις εξόδους του στη Βουλή το εντευκτήριο βουλευτών γιατί τον βολεύει. Πρώτον, στο προαύλιο παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής και οι υπουργοί (καμιά φορά και οι αντιπρόεδροι της Βουλής) και, δεύτερον, αποφεύγει την κύρια είσοδο του Κοινοβουλίου και τις ενοχλητικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.


βιολογικη λαικη προγραμμα

μεταχειρισμενες συσκευες μαζικης εστιασης

Όταν ο κ. Καραμανλής αντιλήφθηκε την παρουσία του Πάνου Καμμένου, έκανε ένα μορφασμό αποδοκιμασίας αλλά δεν μετακινήθηκε από τη θέση του.


Ο κ. Καμμένος ήταν όμως γρήγορος, έφθασε μπροστά του, αγνόησε τους υπόλοιπους βουλευτές που ήταν γύρω, έκανε ένα είδος... υπόκλισης και τον χαιρέτησε με τη φράση:



«Τα σέβη μου, κύριε πρόεδρε». Δεν θα έμενε περισσότερο εκεί, αλλά ένας από την παρέα (όχι βουλευτής) που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον κ. Καμμένο και ο οποίος ήθελε κουβέντα μαζί του, δεν του έλεγε : «Πάνο, εγώ θα σε φέρω πάλι πίσω στη ΝΔ. Τώρα σε θέλουμε δίπλα στον Τσίπρα, να τον στηρίζεις. Όταν θα σε έχουμε ανάγκη θα σε αποσύρουμε και θα πέσει η κυβέρνηση» του είπε γελώντας.




μεταχειρισμενες συσκευες μαζικης εστιασης
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html

τακτικος μισθος

τακτικος μισθος

Η εμπειρία νίκησε τον ενθουσιασμό


Η Ναβάρο είναι στο νούμερο 23 της παγκόσμιας κατάταξης και διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία από τη Μαρία Σάκκαρη. Παρότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε με ενθουσιασμό και 4-2 στο πρώτο σετ, δεν τα κατάφερε και έχασε τελικά με 6-4.


αναρχικο στεκι ναδιρ

18045457
(Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα της Σάκκαρη - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TATYANA ZENKOVICH)


Χωρίς καλή ψυχολογία η Σάκκαρη έχασε και το 2ο σετ με 6-2 και έτσι δεν μπόρεσε να προχωρήσει περισσότερο και να επαναλάβει την εξαιρετική της παρουσία στις αρχές του έτους στο AUSTRALIAN OPEN.


το ψεμα σαρη

18045460
(Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στο French Open - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TATYANA ZENKOVICH)


Στον 2ο γύρο, η Ισπανίδα θα αντιμετωπίσει τη Σοράνα Κιρστέα από τη Ρουμανία, η οποία απέκλεισε την Κινέζα Σουάι Πενγκ στον 1ο γύρο.


Άφησε ελπίδες για το μέλλον ο Τσιτσιπάς


Στο ντεμπούτο του σε τουρνουά Grand Slam ο 18χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις απέναντι στον Κροάτη Ίβο Κάρλοβιτς (ν. 24 στον κόσμο). Και μόνον η πρόκριση του στο κεντρικό ταμπλό από τα προκριματικά και το νούμερο 202 αποτελούσε επιτυχία για τον Έλληνα πρωταθλητή, αλλά στο κορτ δυσκόλεψε πολύ τον αντίπαλό του και αποκλείστηκε για 5 games.


17634366
(Καταπληκτικό ήταν το ντεμπούτο του Τσιτσιπά στο Roland Garros - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / KOEN SUYK)


Ο Κάρλοβιτς κέρδισε 3-0 σετ (7-6, 7-5 και 6-4) αλλά ο Τσιτσιπάς πάλεψε σε όλο το παιχνίδι και αναγκάσε τον Κροάτη να κάνει πολύ κολακευτικά σχόλια για τον Έλληνα αντίπαλο του.




τακτικος μισθος
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html

σομπεσ πελλετ καλοριφερ τιμεσ λαρισα

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html
επικληση λεξικο
σομπεσ πελλετ καλοριφερ τιμεσ λαρισα

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε πέμπτος στην ημιτελική σειρά που συμμετείχε, με χρόνο 13.47, και τελικά πλασαρίστηκε στην 13η θέση.


«Ήταν μια γρήγορη κούρσα, προσπάθησα, κυνήγησα όσο μπορούσα. Ήμουν κοντά στην πρόκριση στον τελικό, έφθασα στην πηγή, αλλά δεν ήπια νερό... ήθελα κάτι καλύτερο στην τρίτη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος όμως δήλωσε ότι δεν το βάζει κάτω και στοχεύει στον επόμενο αγώνα.


Εκτός τελικού, στο άλμα εις μήκος, έμεινε και η Λίλη Αλεξούλη, καθώς η επίδοσή της 6,13μ. στα ημιτελικά ήταν αρκετά μακριά από το όριο πρόκρισης (6,75μ) για τον τελικό του αγωνίσματος.


σομπεσ πελλετ καλοριφερ τιμεσ λαρισα


φτωχολογια 1965
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html

Tuesday, February 26, 2019

εφίδρωση ετυμολογία

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html
εφίδρωση ετυμολογία

ΝΔ: Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει από καιρό για μια γενναία Συνταγματική αλλαγή


Θετική στην έναρξη της διαδικασίας του Συντάγματος εμφανίζεται η ΝΔ, αν και εκτιμά ότι πίσω από την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κρύβεται πολιτική σκοπιμότητα. «Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει από καιρό για μια γενναία Συνταγματική αλλαγή» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση ωστόσο προσθέτει «μακάρι να αποδειχθεί, έστω για μια φορά, πολιτικά ώριμος και ο κ. Τσίπρας».


Η ανακοίνωση ξεκινά με επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό: «Την ώρα που ο κυνικός συνεταιρισμός των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παραπαίει και ο κ. Τσίπρας αναζητεί εναγωνίως ευκαιριακές πλειοψηφίες επιβίωσης για λίγους ακόμη μήνες στην εξουσία, θυμήθηκε ξαφνικά την - ξεχασμένη και από τον ίδιο - Συνταγματική Αναθεώρηση. Ζητεί μάλιστα τη συναίνεση της αντιπολίτευσης, την ώρα που καθημερινά την υβρίζει, τη συκοφαντεί και την απειλεί ακόμη και με διώξεις».


Ακολούθως επαναλαμβάνει τη θέση της ΝΔ: «Η θέση της ΝΔ για τη Συνταγματική αναθεώρηση ήταν και παραμένει ξεκάθαρη. Η χώρα χρειάζεται μια ευρεία και τολμηρή αλλαγή του καταστατικού της χάρτη. Γι αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε να καταστούν αναθεωρητέα όλα τα άρθρα που εισηγούνται κυβέρνηση και αντιπολίτευση και να επιλέξουν οι πολίτες την κατεύθυνση των αλλαγών με την ψήφο τους στις επικείμενες εκλογές».


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html

μονακο λυων live

εφίδρωση ετυμολογία

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση επιχειρεί να ενισχύσει τον αντιλαϊκό χαρακτήρα του Συντάγματος



«Οι επιδιωκόμενες αλλαγές στο Σύνταγμα, όχι μόνο δεν αλλάζουν, αλλά ενισχύουν τον αντιλαϊκό χαρακτήρα του. Αυτό επιδιώκεται και με την αντιδραστικοποίηση διατάξεων (όπως είναι η ενίσχυση του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας), αλλά και με κάποια ημίμετρα αντί για κατοχύρωση υπερώριμων αιτημάτων, όπως ο πλήρης διαχωρισμός κράτους - εκκλησίας. Επίσης, με ψευδεπίγραφα συνθήματα 'περί ενίσχυσης της δημοκρατίας' υποκρύπτεται η επιδίωξη της κυβέρνησης να ενισχυθεί ο διπολικός καβγάς με τη ΝΔ, στη βάση του κάλπικου διλήμματος 'πρόοδος - συντήρηση', τη στιγμή που ταυτίζονται στα κρίσιμα ζητήματα».



Αυτό επισημαίνει σχόλιο του ΚΚΕ για την επιστολή του πρωθυπουργού σχετικά με την συνταγματική αναθεώρηση.


«Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ήταν αυτή που έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2015, μετατρέποντας σε ένα βράδυ το λαϊκό ΟΧΙ σε ΝΑΙ και υλοποίησε ένα σωρό αντιλαϊκών μέτρων με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου; Όπως επίσης ότι είναι αυτή η κυβέρνηση που έφερε διάταξη η οποία βάζει μεγάλα εμπόδια στο δικαίωμα στην απεργία;» αναφέρει στην συνέχεια το ΚΚΕ, προσθέτοντας: «αποδεικνύεται ότι η όποια αναγνώριση κάποιων δικαιωμάτων στο Σύνταγμα, έχει περισσότερο διακηρυκτικό χαρακτήρα και συνοδεύεται με ρήτρες, προϋποθέσεις, νόμους, που τα καταστρατηγούν στην πράξη».


«Το ΚΚΕ θα τοποθετηθεί συγκεκριμένα και θα πάρει μέρος στη διαδικασία που προβλέπεται, καταθέτοντας τις δικές του προτάσεις», καταλήγει το κόμμα στο σχόλιό του.


Ποτάμι: Πρόταση επτά σημείων για την αναθεώρηση του Συντάγματος


Με ανακοίνωσή του, το Ποτάμι σημειώνει επτά θέσεις, ως απάντηση στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στο Σταύρο Θεοδωράκη.


Αυτές είναι οι εξής:


1. Να μην παραγράφονται τα αδικήματα των υπουργών σε χρόνους συντομότερους από εκείνα των πολιτών.
2. Για την άρση της ασυλίας των βουλευτών να αποφασίζει δικαστικό συμβούλιο και όχι τα κόμματα στη Βουλή.
3. Να μην ορίζεται η ηγεσία της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση χωρίς κριτήρια και χωρίς εγγυήσεις αμεροληψίας.
4. Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας να μη μπορεί να χρησιμοποιείται για την πτώση της κυβέρνησης.
5. Οι ιεράρχες να μην καθορίζουν την πολιτική στην Παιδεία και να μη στέκονται εμπόδιο στη διεύρυνση των δικαιωμάτων.
6. Οι νέοι να μπορούν να σπουδάζουν και σε μη κρατικά πανεπιστήμια και να μην αναγκάζονται να ξενιτευτούν για να κάνουν τις σπουδές που θέλουν.
7. Να γίνει δεσμευτική για την εκάστοτε κυβέρνηση η δυνατότητα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.


«Αυτές είναι οι επτά σημαντικότερες προτάσεις του Κινήματός μας για το νέο Σύνταγμα. Η πλήρης πρότασή μας έχει από καιρό δημοσιοποιηθεί και απαντά σε όλα τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί τα δέκα τελευταία χρόνια. Θα προσέλθουμε στη διαδικασία της αναθεώρησης, αλλά αποφασισμένοι να μη θυσιάσουμε τις αναγκαίες αλλαγές στον βωμό μικροκομματικών και ευκαιριακών σκοπιμοτήτων. Είναι η ώρα η χώρα να αποκτήσει ένα νέο σύγχρονο Σύνταγμα χωρίς ιδεοληψίες και λαϊκισμούς», καταλήγει το Ποτάμι.



ζηνα μοσχατο

rack για δικτυο

rack για δικτυο

Παρότι οι ιθύνοντες δεν έχουν κάνει λόγο για τραυματίες, το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει πως τραυματίστηκαν τουλάχιστον δύο άτομα κατά τη διάρκεια του συμβάντος.


ανδρικη μοδα ανοιξη 2017

Η νομαρχία της περιοχής όπου σημειώθηκε το περιστατικό, ανήρτησε στο twitter φωτογραφία από το κτήριο που κατέρρευσε. Μάλιστα, κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

Η δήμαρχος Sabine Bernasconi γνωστοποίησε πως το κτήριο που κατέρρευσε ήταν σε κακή κατάσταση και είχε προηγηθεί εντολή εκκένωσής του, αλλά δεν μπόρεσε να αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιος να συνέχιζε να διαμένει εκεί.



URGENT - Effondrement d'un immeuble rue d'Aubagne à #Marseille. Aucune information sur de potentielles victimes. @Prefet13 ouvre immédiatement une cellule de suivi à la préfecture avec @prefpolice13 et @MarinsPompiers
Évitez le secteur ! Priorité aux secours ! pic.twitter.com/lllhHWStJM


καθαρισμα μπανιου με χλωρινη
— Préfet de la région PACA et des Bouches-du-Rhône (@Prefet13) 5 Νοεμβρίου 2018


rack για δικτυο
https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

λεωφόρο αθηνών 112

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
μπακλαβαδακια αγορα
λεωφόρο αθηνών 112
Θεσπρωτία: Συνεπλάκη με συγχωριανό του και έπαθε καρδιακή προσβολή

Καρδιακό επεισόδιο, μετά τον ξυλοδαρμό του, υπέστη ο 62χρονος στο Ράγιο Θεσπρωτίας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποίος διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή.


Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης διαπίστωσε πως το θύμα έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 62χρονος συνεπλάκη για κτηματικές διαφορές με ένα συγχωριανό του 40 ετών, ο οποίος λίγο αργότερα, παραδόθηκε στην Αστυνομία, η οποία σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Την Παρασκευή ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί στον ανακριτή.


Φθιώτιδα: Συνεπλάκη με συγχωριανό του και έπαθε καρδιακή προσβολή
01
Φθιώτιδα: Συνεπλάκη με συγχωριανό του και έπαθε καρδιακή προσβολή

λεωφόρο αθηνών 112
καλαμαρακια στιφαδο ντουκαν
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

νικος εγγονοπουλος ποιηση 1948

ωοειδή
μικροι σκυλοι φυλακες
νικος εγγονοπουλος ποιηση 1948

“Οι προκλήσεις για την ελληνική οικονομία, που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν στο επόμενο διάστημα είναι πρώτον, το υψηλό δημόσιο χρέος και η ΤτΕ έχει κάνει της προτάσεις της για την βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους. Δεύτερον το πρόβλημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων και των στρατηγικών κακοπληρωτών και για αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλα τα εργαλεία για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Τρίτον, η στέρηση των επενδύσεων. Μόνος τρόπος για την αντιμετώπισή του προβλήματος είναι η προσέλευση ξένων άμεσων επενδύσεων. Η Ελλάδα κατατάσσετε χαμηλά στον τομέα αυτό και το κράτος θα πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειά του για την βελτίωση του επενδυτικού κλιματος. Τέταρτον η χαμηλή Πιστοληπτική διαβάθμιση της χώρας και πέμπτον οι περιορισμοί στη διακίνηση κεφαλαίων και σε αυτό χρειάζεται η πλήρης άρση τους.”


Όπως είπε ο κ. Στουρνάρας, στην Ελλάδα η κρίση ήταν κρίση του δημόσιου τομέα που στη συνέχεια μόλυνε τις τράπεζες. Από την αρχή της κρίσης η Ελλάδα εφάρμοσε ένα πρόγραμμα που βελτίωσε την ανταγωνιστικότητα ως προς το κόστος εργασίας και εξάλειψε το δημοσιονομικό έλλειμμα. Η πρόοδος στην εφαρμογή του προγράμματος είχε θετικές επιδράσεις στην οικονομική δραστηριότητα και στην εμπιστοσύνη στη χώρας.


νικος εγγονοπουλος ποιηση 1948

Αυτό φαίνεται από τις εξαγωγές τις ξένες επενδύσεις από τους δείκτες οικονομικού κλίματος ενώ οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων μειώθηκαν σημαντικά.”


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html

Στο τραπεζικό σύστημα έχει πραγματοποιηθεί αναδιάταξη και αναδιάρθρωση και οι καταθέσεις αυξήθηκαν.
Αναφορικά με τους τραπεζικούς κινδύνους, ο κ. Στουρνάρας είπε ότι ο τραπεζικός κίνδυνος εμφάνισε σταθεροποιητικές τάσεις, ενώ οι τράπεζες έχουν την οικονομική επάρκεια να καλύψουν το ήμισυ των μη εξυπηρετούμενων δανείων.”


Ο προβλέψεις σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα δείχνουν ενίσχυση τη ανάκαμψης για την ελληνική οικονομία στα επόμενα έτη. Συγκεκριμένα για το 2018 αναμένουμε ανάπτυξη 2,4 % και το 2019 2,5%, ενώ οι επενδύσεις προβλέπεται να αυξηθούν, όπως και οι εξαγωγές. Τόνισε ωστόσο ότι οι προβλέψεις βασίζονται στην προϋπόθεση ότι το πρόγραμμα προσαρμογής θα ολοκληρωθεί ομαλά.


Ελληνοϊσραηλινές σχέσεις


Αναφορικά με τις σχέσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ ο κ. Στουρνάρας είπε ότι αυτές έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά, σε μία σειρά θεμάτων, όπως η ενέργεια, η άμυνα και ο τουρισμός.


“Ωστόσο οι διμερείς εμπορικές σχέσεις υπολείπονται σε σχέση με τις παραπάνω συνεργασίες όπως επίσης και οι επενδύσεις.


Η Ελλάδα αποτελεί ιδανική γέφυρα για το Ισραήλ για τις αναδυόμενες αγορές τις Ανατολικής Ευρώπης και μπορεί να ενισχυθεί η συνεργασία των δύο χωρών στην τεχνολογία , την έρευνα και την καινοτομία και αυτή τη χρονική στιγμή οι δύο χώρες έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν σε πεδία μεγάλων προκλήσεων", δήλωσε.



https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html

προγραμμα υπολογισμου ξυλινης στεγης

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html
προγραμμα υπολογισμου ξυλινης στεγης

Οι διασταυρώσεις γίνονται με «Ειδικό Λογισμικό Αυτοματοποιημένου Ελέγχου Προσαύξησης Περιουσίας», το οποίο επικεντρώνει στον προσδιορισμό της συνολικής καθαρής ατομικής/οικογενειακής τραπεζικής περιουσίας για κάθε ΑΦΜ κατ’ έτος και συγκρίνει τα ευρήματα με τα δηλωθέντα ατομικά/οικογενειακά εισοδήματα, έτσι ώστε να προσδιορίζεται η αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη κατ’ έτος.


Το «Ειδικό Λογισμικό Αυτοματοποιημένου Ελέγχου Προσαύξησης Περιουσίας», εντοπίζει και επεξεργάζεται μόνο τα στοιχεία πρωτογενών καταθέσεων, δηλαδή των ποσών που εμφανίζονται για πρώτη φορά κατατεθειμένα στους τραπεζικούς λογαριασμούς κάθε ελεγχόμενου, καθώς έχει τη δυνατότητα να εξαιρεί από τα προς διασταύρωση στοιχεία μεταφορές κεφαλαίων από λογαριασμό σε λογαριασμό του ιδίου προσώπου, δάνεια και αντιλογισμούς.


Μέσω αυτοματοποιημένων λογιστικών αλγορίθμων, το σύστημα μπορεί να συσχετίζει τα στοιχεία των πρωτογενών καταθέσεων με τα δηλωθέντα εισοδήματα μέσα σε λίγη ώρα, οδηγώντας σε κάποιες πρώτες ενδείξεις πιθανής φοροδιαφυγής. Το σύστημα όμως σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά το έργο των ελεγκτών.


bmw σειρα 1 2015 τιμη

Δεν υπολογίζονται ως πρωτογενείς καταθέσεις οι αντιλογισμοί, οι μεταφορές χρημάτων μεταξύ των τραπεζικών λογαριασμών του ελεγχόμενου, οι ανανεώσεις τραπεζικών και χρηματιστηριακών προϊόντων (repos, αμοιβαία κεφάλαια, προθεσμιακές καταθέσεις), διάφορες συμψηφιστικές κινήσεις κ. α., καθώς δεν συνιστούν νεοεισερχόμενο χρήμα στους λογαριασμούς του.


προγραμμα υπολογισμου ξυλινης στεγης

Το τρέχον έτος θα διενεργηθούν 24.750 πλήρεις και μερικοί φορολογικοί έλεγχοι από τα Ελεγκτικά Κέντρα (Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων, Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου) και τις ΔΟΥ και άλλοι 4.650 στοχευμένοι έλεγχοι από την Υπηρεσία Ελέγχου και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ) της ΑΑΔΕ. Εξ αυτών οι 2.027 υποθέσεις φυσικών προσώπων προς έλεγχο, επιλέχθηκαν από το «Ειδικό Λογισμικό Αυτοματοποιημένου Ελέγχου Προσαύξησης Περιουσίας».



που χρειαζεται ποινικο μητρωο
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html

jumbo μολυβι ματιων

μεταχειρισμενο ηλεκτρικο κλαρκ
φαρμακείο αυτοκινήτου

Σύμφωνα με πληροφορίες, Παλαιστίνιοι διαδηλωτές έκαψαν σημαίες του Ισραήλ και ανέβηκαν στις κλούβες των ΜΑΤ για να πετάξουν πέτρες προς την πρεσβεία.


Η πορεία ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης, με τους διαδηλωτές να συγκεντρώνονται στο Μέγαρο Μουσικής για να πραγματοποιήσουν πορεία προς την αμερικανική και στη συνέχεια την ισραηλινή πρεσβεία.


Από νωρίς, κλούβες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί έξω από την αμερικανική πρεσβεία για να αποφευχθούν επεισόδια.


jumbo μολυβι ματιων

jumbo μολυβι ματιων

Η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Κηφισίας έχει αποκατασταθεί με εξαίρεση την πρόσβαση προς τη Λεωφόρο Κατεχάκη.




https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html

θελω να σκισω τα βουνα-στιχοι

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html
αλλεργιες στα χερια
σουτιεν σωστο νουμερο
θελω να σκισω τα βουνα-στιχοι
θελω να σκισω τα βουνα-στιχοι
Έλληνες καταδρομείς θέλουν να κάνουν απόβαση σε βραχονησίδες

Άσκηση πάνω στις βραχονησίδες Ιμια σχεδιάζουν Ελληνες έφεδροι καταδρομείς ζητώντας σχετική γνωμοδότηση από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη.


Την άσκηση προγραμματίζει ο σύλλογος Εφέδρων Πολιτών - Οπλιτών και στην από 26 Μαΐου 2018 επιστολή προς τον αρχηγό ΓΕΝ, που υπογράφει ο υποστράτηγος κατ’απονομήν Σταύρος Βιτάλης, αναφέρεται ότι «θα θέλαμε να σας υποβάλουμε με την παρούσα επιστολή, το αίτημά μας για γνωμοδότηση του Πολεμικού Ναυτικού, επί της προγραμματισμένης άσκησης των Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών, στις βραχονησίδες Ίμια».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παράλληλα, ζητούνται διευκρινίσεις αναφορικά με “τις θέσεις και τις προθέσεις του Πολεμικού Ναυτικού επί του ζητήματος της ελεύθερης πρόσβασης των Ελλήνων πολιτών επί των βραχονησίδων Ίμια, δεδομένου ότι και αυτές, παράλληλα με του Λιμενικού Σώματος, παραμένουν συγκεχυμένες τόσο σε εμάς, όσο και στους αλιείς της Καλύμνου”.

Όπως λέει, μιλώντας στο protothema.gr, ο κ. Βιτάλης, «με την επιστολή αυτή ζητάμε από το Πολεμικό Ναυτικό να μας συνδράμει στην άσκηση, όπως γίνεται σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις ασκήσεων εφέδρων.

Γύρω στα 30 άτομα, καταδρομείς από όλη την Ελλάδα, θα ανέβουμε στα Ιμια.

Το σενάριο της άσκησης περιλαμβάνει την κατασκευή ενός ορύγματος με τσουβάλια άμμου και κάλυψη από τις καιρικές συνθήκες.

Θα τεστάρουμε τις αντοχές των καταδρομέων στην πείνα και στη δίψα πάνω σε μία ελληνική βραχονησίδα».

Όπως σημειώνει ο ίδιος,«εάν δεν απαντήσει το Πολεμικό Ναυτικό σε εύλογο διάστημα στην επιστολή μας εμείς θα προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της άσκησης προσεγγίζοντας τις βραχονησίδες με φουσκωτά.

Το 1996 μετά τα Ιμια με εντολή του τότε Ελληνα πρωθυπουργού παρουσιάστηκα στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας και εισηγήθηκα στον τότε υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Κουρή την πρόταση των Σέρβων να θέσουν στη διάθεση των ελληνικών |Ενόπλων Δυνάμεων μία ολόκληρη ταξιαρχία Σέρβων μαχητών. Ο τότε υφυπουργός αρνήθηκε την πρόταση των Σέρβων».

Ο κ. Βιτάλης υπήρξε επικεφαλής των Ελλήνων εθελοντών στο πλευρό της Σερβικής Δημοκρατίας στις συγκρούσεις στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Το 1995 έγινε κατ’απονομή ταγματάρχης καταδρομών του σερβικού στρατού και το 1999 τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση του σερβικού έθνους, τον μεγαλόσταυρο πρώτης τάξεως, και του απονεμήθηκε τιμητικά ο βαθμός του υποστράτηγου.

Δείτε την επιστολή προς τον αρχηγό ΓΕΝ στη Gallery του Newsbomb.gr


Έλληνες καταδρομείς θέλουν να κάνουν απόβαση σε βραχονησίδες
01
Έλληνες καταδρομείς θέλουν να κάνουν απόβαση σε βραχονησίδες












https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html

παιχνιδι μυστηριου στο κεντρο της αθηνας

Σύμφωνα με αξιόπιστες στρατιωτικές πηγές που επικαλείται το Onalert.gr το UAV έπεσε μακριά από κατοικημένες περιοχές, ενώ εκτιμάται ότι το πιθανότερο είναι η πτώση να οφείλεται σε μηχανική βλάβη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το UAV Sagem Sperwer απογειώθηκε νωρίς το πρωί από τη βάση της Κομοτηνής και στη συνέχεια συνετρίβη.


Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι από την πρώτη στιγμή υπήρξε κινητοποίηση από στρατό, πυροσβεστική και αστυνομία υπό τον συντονισμό του στρατού. Μάλιστα καθώς πρόκειται για στρατιωτικό ελικόπτερο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο στρατός απέκλεισε την περιοχή και δεν επιτρέπει την πρόσβαση σε κανέναν


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

παιχνιδι μυστηριου στο κεντρο της αθηνας


παιχνιδι μυστηριου στο κεντρο της αθηνας
μουσλι πρωινο μου
ποια πανεπιστημια θα απεργησουν
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

λιμανι πειραια ε9

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html
ποσες υπηκοοτητες μπορει να εχει καποιος

Η συγκεκριμένη ακτινοβολία, που έχει ονομαστεί «ανώμαλη εκπομπή μικροκυμάτων», προέρχεται από διάφορα σημεία του ουρανού, αλλά μέχρι τώρα ήταν άγνωστη η πηγή της.


Οι ερευνητές από τη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, με επικεφαλής την αστρονόμο δρα Τζέην Γκριβς της Σχολής Φυσικής και Αστρονομίας του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ στην Ουαλία, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό αστρονομίας "Nature Astronomy", μελέτησαν εκτενώς - με τηλεσκόπια στις ΗΠΑ και την Αυστραλία - το υπέρυθρο φως που προέρχεται από πρωτοπλανητικούς δίσκους γύρω από άστρα.


λιμανι πειραια ε9

Τελικά ταύτισαν τα εκπεμπόμενα μικροκύματα με τη διακριτή «υπογραφή» που έχουν οι μικροσκοπικοί κρύσταλλοι άνθρακα, γνωστοί και ως νανοδιαμάντια, που βρίσκονται στο εσωτερικό της σκόνης και των αερίων που περιβάλλουν τα νεογέννητα άστρα.


Αυτό το συνονθύλευμα σκόνης και αερίων αποτελεί τον πρωτοπλανητικό δίσκο, όπου αρχίζουν να σχηματίζονται σταδιακά οι πλανήτες γύρω από ένα άστρο. Ο καυτός αυτός δίσκος είναι γεμάτος οργανικά μόρια και παρέχει ιδανικές συνθήκες για τη δημιουργία νανοδιαμαντιών. Εκτιμάται ότι το 1% έως 2% του συνολικού άνθρακα σε ένα τέτοιο δίσκο μετατρέπεται σε νανοδιαμάντια.


λιμανι πειραια ε9

Χάρη στην υψηλή ενέργεια που έχουν αυτά τα νανοδιαμάντια, καθώς περιστρέφονται με μεγάλη ταχύτητα στο εσωτερικό του πρωτοπλανητικού δίσκου, εκπέμπουν ακτινοβολία στο τμήμα του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος που αντιστοιχεί στα μικροκύματα. Τέτοια νανοδιαμάντια, που το καθένα είναι εκατοντάδες χιλιάδες φορές μικρότερο από ένα κόκκο άμμου, έχουν συχνά βρεθεί και σε μετεωρίτες, οι οποίοι έχουν πέσει στη Γη, ενώ είναι δυνατό να παραχθούν και με βιομηχανικές μεθόδους.


«Γνωρίζαμε ότι κάποιου είδους σωματίδιο ευθύνεται γι' αυτό το φως των μικροκυμάτων, αλλά η ακριβής πηγή αποτελούσε αίνιγμα από τότε που ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά πριν περίπου 20 χρόνια. Με μια μέθοδο τύπου Σέρλοκ Χολμς, αποκλείσαμε όλες τις άλλες πιθανές αιτίες και με πολλή βεβαιότητα μπορούμε πλέον να πούμε ότι η πιθανότερη αιτία για τη δημιουργία αυτής της λάμψης μικροκυμάτων είναι η παρουσία νανοδιαμαντιών γύρω από νεαρά άστρα», δήλωσε η Γκριβς.



κρασι παρασκευη

τι πρεπει να αποφευγουμε οταν παιρνουμε κορτιζονη

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, κάτοικος κατήγγειλε στο Λιμενικό ότι τέσσερα άγνωστα άτομα σήκωσαν την τουρκική σημαία στην Ψέριμο.


τι πρεπει να αποφευγουμε οταν παιρνουμε κορτιζονη

Άμεσα στο νησί έφτασε κλιμάκιο του Λιμενικού από την Κάλυμνο. Μόνο που η αλήθεια ήταν… πολύ διαφορετική.


Τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για δύο Ισπανούς και δύο Βέλγους, που είχαν πάει στην Ψέριμο με ημερόπλοιο από την Κω.


παρελαση πατρα ωρα

Οι τέσσερις τουρίστες, λοιπόν, όταν έφτασαν στο νησί θέλησαν να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία με φόντο μία κόκκινη σημαία ομάδας!


αμαλθεια παραλια βαρκιζας

Όμως, οι κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι είναι δικαιολογημένα υπερευαίσθητοι το τελευταίο διάστημα εξ αφορμής της τουρκικής προκλητικότητας, θεώρησαν ότι πρόκειται για σημαία της γειτονικής χώρας.


Οι άνδρες του Λιμενικού έκαναν έρευνα στα πράγματα των τεσσάρων τουριστών, όσο και στα κινητά τους τηλέφωνα, και διαπιστώθηκε η απίστευτη παρεξήγηση.



τι πρεπει να αποφευγουμε οταν παιρνουμε κορτιζονη
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

παραδοξος βρογχοσπασμος

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html
tweety sylvester games online
συμβατα γυαλια 3d samsung

Όπως ανακοίνωσε η εκλογική επιτροπή, στις εκλογές που διενεργήθηκαν την Κυριακή συγκέντρωσε ποσοστό που πλησίασε το 70% των ψήφων, με σχεδόν το σύνολο (το 92,6%) των ψηφοδελτίων να έχει πλέον καταμετρηθεί.


Ο σοσιαλιστής πρόεδρος εξασφαλίζει το 67,7% των ψήφων, έναντι 21,2% του σημαντικότερου αντιπάλου του Χένρι Φαλκόν, ο οποίος γνωστοποίησε λίγο νωρίτερα ότι απορρίπτει την εκλογική διαδικασία και απαιτεί την επανάληψη της ψηφοφορίας, ανακοίνωσε η πρόεδρος του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου (Consejo Nacional Electoral, CNE), η Τιμπισάι Λουσένα, κάνοντας λόγο για μια «τάση που είναι αδύνατον να αναστραφεί».


Ο Μαδούρο συγκέντρωσε 5.823.718 ψήφους και ο Φαλκόν 1.820.552, διευκρίνισε η Λουσένα.


Σύμφωνα με την εκλογική επιτροπή, η συμμετοχή ανήλθε στο 46,01%. Ήταν αισθητά μειωμένη από το 80% των προηγούμενων εκλογών. Η αντιπολίτευση υποστήριξε ότι το ποσοστό αυτό είναι πλασματικό και η πραγματική συμμετοχή κυμάνθηκε περί το 30%.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html



παραδοξος βρογχοσπασμος
παραδοξος βρογχοσπασμος