Sunday, February 24, 2019

ευρωπαικη πιστη κεφαλονια

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html
ευρωπαικη πιστη κεφαλονια

Εκείνος αντί να φοβηθεί πείσμωσε. Ανήρτησε στην είσοδο της πόλης μια φωτεινή επιγραφή που έλεγε: «Ριάτσε, η πόλη της φιλοξενίας». Η πινακίδα υπάρχει ακόμη σήμερα καθώς και μια άλλη πινακίδα που βρίσκεται σε κεντρική πλατεία της πόλης και αναφέρει τις 20 χώρες από τις οποίες προέρχονται οι μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί: η Ερυθραία, η Σομαλία, η Νιγηρία, το Πακιστάν είναι μερικές από αυτές.


Πριν από λίγες ημέρες, ο δήμαρχος του Ριάτσε Ντομένικο Λουκάνο, γνωστός στους ντόπιους ως «Μίμο», συνελήφθη με την υποψία ότι βοηθάει την παράνομη μετανάστευση.


πως βαζω διαγωνισμο στο facebook

Η εισαγγελία έδωσε εντολή για την παραμονή σε «κατ' οίκον περιορισμό» του Λουκάνο, ο οποίος είναι ύποπτος επίσης για παρατυπίες στη χορήγηση χρηματοδότησης για τη συλλογή των απορριμμάτων στο χωριό του, σύμφωνα με ανακοίνωση των δικαστικών Αρχών.


Ο Λουκάνο κατηγορείται επιπλέον ότι διοργάνωσε εικονικούς γάμους ανάμεσα σε κατοίκους του χωριού του και αλλοδαπές προκειμένου αυτές να εξασφαλίσουν την άδεια παραμονής.


ευρωπαικη πιστη κεφαλονια

Η κατηγορία αυτή, σύμφωνα με την Guardian, αφορά την περίπτωση μιας Νιγηριανής, η οποία ο Λουκάνο φρόντισε να παντρευτεί με έναν Ιταλό ώστε η γυναίκα, η οποία υποχρεωνόταν να εκδίδεται στην Νάπολη, να μπορεί να ζει και να εργάζεται νόμιμα στη χώρα.



πανεπιστημιακο νοσοκομειο ιωαννινων χατζηκωστα

No comments:

Post a Comment