Thursday, February 28, 2019

το γουρι του λαλαουνη

τυποποιηση φραγκοσυκου
το γουρι του λαλαουνη

Ομοσπονδιακό Δικαστήριο ζήτησε να δοθούν τα πλάνα που δείχνουν τη δολοφονία του Angilau από μία αστυφύλακα, η οποία στον φάκελο της υπόθεσης αναφέρεται ως «Jane Doe», το όνομα γενικής καταγραφής ανωνύμων δηλαδή.


Ο 25χρονος, ο οποίος ήταν μέλος συμμορίας, εμφανίζεται να αρπάζει ένα στυλό και να επιτίθεται σε έναν μάρτυρα, επίσης μέλος συμμορίας, που καταθέτει. Ο μάρτυρας καταφέρνει να ξεφύγει και ο Angilau πέφτει νεκρός έχοντας δεχθεί τέσσερις πυροβολισμούς.


δυσκοιλιοτητα και βρεφος

Η οικογένεια του θύματος δεν δέχθηκε τις αιτιάσεις της αστυνομικού πως πυροβόλησε ενώ βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα και ο περιφερειακός δικαστής John Dowdell, πιστεύει πως υπάρχει πράγματι κατάχρηση εξουσίας στην υπόθεση.


«Το βίντεο αποδεικνύει πως διαψεύδονται οι αιτιάσεις της υπεράσπισης της φρουρού, ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα πριν πυροβολήσει», φέρεται να είπε ο δικαστής, σύμφωνα με βρετανικό μέσο ενημέρωσης, που επικαλείται δημοσίευμα του Deseret News.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_9.html

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html

Ο Angilau, ο οποίος είχε καθίσει στο εδώλιο – μαζί με ακόμη 16 μέλη της συμμορίας – κατηγορούμενος για ένοπλες ληστείες, εκβιασμούς, επίθεση και τραυματισμό δύο ομοσπονδιακών αστυνομικών, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, ύστερα από μέρες νοσηλείας.



το γουρι του λαλαουνη

No comments:

Post a Comment