Wednesday, February 27, 2019

οστεοχονδρίτιδα αστραγάλου

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

Γυρισμένη από το ρωσικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο Russia 24, η συνέντευξη του αγοριού προβάλλεται σήμερα απ' όλα σχεδόν τα δημόσια ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται να παρουσιαστεί στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ κατά την επόμενη συνεδρίασή τους, ως απόδειξη «χειραγωγήσεων» που συνδέονται μ' αυτή τη φερόμενη επίθεση, δήλωσε ο ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπένζια.


Στο ρεπορτάζ του με τίτλο «Η σκηνοθεσία του πολέμου», το δίκτυο παρουσιάζει την ιστορία του 11χρονου Χάσαν Ντιάμπ. Ο μικρός, όπως υποστήριξε, υποδύθηκε το θύμα χημικής επίθεσης σε βίντεο που γυρίσθηκε, σύμφωνα με το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο, από τη μη κυβερνητική οργάνωση Λευκά Κράνη, τους διασώστες που επιχειρούν σε ζώνες που ελέγχονται από τους αντάρτες και οι οποίοι επισήμαναν αυτή τη φερόμενη επίθεση. Οι δηλώσεις του δεν κατέστη δυνατό να επαληθευθούν με ανεξάρτητο τρόπο από το Γαλλικό Πρακτορείο.


αδικη καταρα υποθεση

Το αγόρι δεν λέει τίποτε περί παρουσίας καμερών επιτόπου, όμως ένας άνδρας που εμφανίζεται από το Russia 24 ως ο πατέρας του, ο Όμαρ Ντιάμπ, υποστήριξε πως «οι μαχητές έδωσαν για τη συμμετοχή σ' αυτό το γύρισμα χουρμάδες, γλυκά και ρύζι».





οστεοχονδρίτιδα αστραγάλου
οστεοχονδρίτιδα αστραγάλου
σαντουρι κετιμε
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html

No comments:

Post a Comment