Monday, April 8, 2019

καμπινγκ ικαρια

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html
βολκανο ταινια
ενας συλλογος εμπορικης

«Η λιβυκή κυβέρνηση του Φάγεζ αλ-Σάρατζ ζήτησε τη βοήθεια της Ιταλίας και είναι έτοιμη να δημιουργήσει τη ζώνη Σαρ στα χωρικά ύδατά της, να συνεργαστεί με την Ευρώπη και να επενδύσει στην ακτοφυλακή: όλα αυτά είναι ένδειξη μιας εν εξελίξει επαναφοράς της ισορροπίας στη Μεσόγειο», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα La Stampa.


Το Πολεμικό Ναυτικό της Λιβύης ανακοίνωσε την Πέμπτη τη δημιουργία ανοικτά των ακτών της μιας ζώνης έρευνας και διάσωσης που απαγορεύει, εκτός εάν έχουν λάβει άδεια, την είσοδο ξένων σκαφών, ιδιαίτερα μη κυβερνητικών οργανώσεων που περιπολούν για τη διάσωση μεταναστών.


καμπινγκ ικαρια

Οι Γιατροί χωρίς Σύνορα (MSF) ανακοίνωσαν το Σάββατο (χθες) ότι αναστέλλουν προσωρινά τις δραστηριότητες του "Prudence", του μεγαλύτερου σκάφους διάσωσης μεταναστών στη Μεσόγειο, ως συνέπεια της απαγόρευσης αυτής.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

Το Σάββατο μόνο δύο σκάφη που ανήκουν σε μκο, το 'Sea Eye" και το "SOS Mediterranee", βρίσκονταν ακόμη ανοικτά των λιβυκών ακτών -- όλα τα υπόλοιπα είχαν ελλιμενιστεί κυρίως στη Μάλτα.


καμπινγκ ικαρια

Όμως σήμερα Κυριακή η γερμανική ΜΚΟ Sea Eye ανακοίνωσε με τη σειρά της την αναστολή των επιχειρήσεών της στη Μεσόγειο. «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την εργασία μας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πληρωμάτων μας», σχολίασε ο ιδρυτής της, Μίκαελ Μπουσχάουερ.




No comments:

Post a Comment