Thursday, April 11, 2019

γιαννησ σαμπανησ εκπαιδευτησ σκυλων

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου και νέας Διοικητικής Επιτροπής στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.


Ο κ. Μίχαλος, αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε:


φωτεινη βασιλειαδου βιογραφικο

γιαννησ σαμπανησ εκπαιδευτησ σκυλων

«Αυτές οι εκλογές στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων απέδειξαν ότι ο επιμελητηριακός και επιχειρηματικός κόσμος της χώρας μπορεί να κάνει πράξη τη σύνεση, συναίνεση και συνεργασία προκειμένου να συμβάλει τα μέγιστα για την έξοδο της χώρας από την ύφεση, καθώς οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων που ανέδειξαν το νέο Πρόεδρο και τη νέα Διοικητική Επιτροπή ψήφισαν μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο βάζοντας στην άκρη «κόμματα και χρώματα».


Εδώ και οκτώ χρόνια ο επιχειρηματικός κόσμος πρωτοστατεί στη σκληρή μάχη ενάντια στην κρίση και έχει καταφέρει να συμβάλει τα μέγιστα στο ΑΕΠ της χώρας, αλλά και στη μείωση της ανεργίας.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

γιαννησ σαμπανησ εκπαιδευτησ σκυλων

Έχει καταφέρει να ενισχύσει σημαντικά την εξωστρέφεια της οικονομίας παρά τις αντιαναπτυξιακές πολιτικές οριζόντιας λιτότητας που έχουν επιβληθεί και επιτείνουν την ύφεση.


Τα Επιμελητήρια και η Κεντρική Ένωση που τα εκπροσωπεί θα συνεχίσουν να δρουν προς όφελος του συνόλου της ελληνικής επιχειρηματικότητας να στηρίζουν αποτελεσματικά τον αγώνα των μελών τους να διεκδικούν μεγαλύτερη συμμετοχή και λόγο στις κρίσιμες αποφάσεις που λαμβάνονται για την ελληνική οικονομία και δε θα επιτρέψουν σε κανέναν να απαξιώσει την εκατοντάχρονη και πλέον προσφορά του Επιμελητηριακού θεσμού.


Η θητεία της νέας Διοίκησης της ΚΕΕ ξεκινάει σε μία περίοδο όπου ναι μεν οι ρυθμοί ανάπτυξης επιταχύνονται, αλλά απομένουν πολλά να γίνουν για να βγούμε οριστικά από τα μνημόνια και την οικονομική ύφεση.


Στο άμεσο μέλλον υπάρχουν πέντε σημαντικές προκλήσεις:



  • Το υψηλό ποσοστό ανεργίας.

  • Το υψηλό δημόσιο χρέος.

  • Το υψηλό ποσοστό απόθεμα μη εξυπηρετούμενων δανείων στα χαρτοφυλάκια των τραπεζών.

  • Η ανάγκη να προσελκύσουμε σημαντικές ξένες και εγχώριες επενδύσεις κυρίως σε κλάδους που μπορούν να εξάγουν διεθνώς εμπορεύσιμα αγαθά.

  • Η χρηματοδότηση από τις αγορές με διατηρήσιμους όρους μετά τη λήξη του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018.


Οι μεταρρυθμίσεις συνεπώς πρέπει να συνεχισθούν με πρώτες αυτές της μείωσης της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών.



οραμα hotel ευβοια

No comments:

Post a Comment