Sunday, April 7, 2019

παγκοσμια ημερα παιδικου βιβλιου στο νηπιαγωγειο

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html
παγκοσμια ημερα παιδικου βιβλιου στο νηπιαγωγειο

Η συμφωνία με τον Σκίμπε θα κυμανθεί οικονομικά στο προηγούμενο συμβόλαιό του (περίπου 500 χιλιαδές € ετησίως) και οι Κώστας Τσάνας και Θωμάς Στράτος θα παραμείνουν οι άμεσοι συνεργάτες του.


1 4280105
(Στράτος (κ) και Τσάνας (δ) παραμένουν οι συνεργάτες του Μίκαελ Σκίμπε (αρ.) στην εθνική ομάδα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Ο Γερμανός προπονητής θα έρθει την Πέμπτη στην Ελλάδα και αφού ολοκληρωθούν τα τυπικά, θα δώσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο. Η εθνική ομάδα θα έχει άμεσα αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς το 2018 ξεκινά το UEFA Nations League.


Η ανακοίνωση της ΕΠΟ


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γερμανό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Μίκαελ Σκίμπε για τα επόμενα 2 χρόνια.


μικρα ψυγεια βιτρινα

Ο κ. Σκίμπε θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ε. Π.Ο.


Θα ακολουθήσουν, στις 13.00, η επίσημη παρουσίαση του από τον Πρόεδρο της Ε. Π.Ο. Ε. Γραμμένο και η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών προς τα Μ. Μ.Ε. στα γραφεία της Ομοσπονδίας (αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής).


4281585
(Την Πέμπτη θα μιλήσει στους δημοσιογράφους ο Μίκαελ Σκίμπε - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)



παγκοσμια ημερα παιδικου βιβλιου στο νηπιαγωγειο
ιδια
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

No comments:

Post a Comment