Saturday, April 20, 2019

βιολογικο ελαιολαδο μυτιληνης

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για τις κρίσιμες κάλπες της Κυριακής, μια εκλογική αναμέτρηση που θεωρείται ως η πιο κρίσιμη των τελευταίων δεκαετιών στην Τουρκία. Ο νικητής των εκλογών θα αποκτήσει σαρωτικές νέες εξουσίες, καθώς τίθενται σε ισχύ οι συνταγματικές μεταρρυθμίσεις που απορρέουν από το δημοψήφισμα του 2017.


βιολογικο ελαιολαδο μυτιληνης

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μια πολιτική φυσιογνωμία που κυριαρχεί στην πολιτική σκηνή της γειτονικής χώρας τα τελευταία 15 χρόνια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την «επόμενη ημέρα» της Τουρκίας και το νέο της προεδρικό σύστημα.


εορταστικο ωραριο χριστουγεννων 2014 πρεβεζα

«Θεού θέλοντος, η Τουρκία θα απογειωθεί με το σύστημα αυτό… Με αυτό το σύστημα, θα μπορέσουμε να πετύχουμε πράγματα που άλλοι δεν θα μπορούν καν να φανταστούν» είπε ο Τούρκος πρόεδρος, απευθυνόμενος σε χιλιάδες υποστηρικτές του στη συνοικία Εσενγιούρτ Κωνσταντινούπολης - την πρώτη από τις πέντε ομιλίες που έχει προγραμματίσει να κάνει το Σάββατο στην πόλη.


Ο 64χρονος πολιτικός υποσχέθηκε, μάλιστα, στους υποστηρικτές του πως το επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν και νέα έργα υποδομών. Άλλωστε, ο Ερντογάν έχει συνδέσει την πολιτική του καριέρα με την κατασκευαστικά έργα ή μεγαλόπνοα έργα υποδομών.


βιολογικο ελαιολαδο μυτιληνης



scooter bmw c 600
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

No comments:

Post a Comment