Thursday, April 4, 2019

r-all about that bass

ανωτέρα σχολή πολέμου

Οι αλλεπάλληλες παρατάσεις της προθεσμίας κρίθηκαν απαραίτητες καθώς το υπουργείο Οικονομικών διαπίστωσε ότι στις δηλώσεις Ε9, οι οποίες αποτελούν τη βάση υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ, υπήρξαν φέτος όπως και τα προηγούμενα χρόνια σοβαρά λάθη στην περιγραφή των ακινήτων. Τα λάθη αυτά δεν αποκλείεται να κοστίζουν ακριβά κατά την εκκαθάριση του φόρου, ιδίως στο μέτωπο των αγροτεμαχίων.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

Με βάση τις διαπιστώσεις του υπουργείου Οικονομικών, ένα κλασικό λάθος που έχουν κάνει πολλοί ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων είναι η δήλωσή τους «πλάι στο κύμα». Εκ παραδρομής κατά τη συμπλήρωση του Ε9 είχαν επιλέξει ως απόσταση από τη θάλασσα την πρώτη κατηγορία 0-100 μέτρα, ενώ στην πραγματικότητα, όπως διευκρινίζεται αρμοδίως, μπορεί να πρόκειται για χωράφι στο βουνό.


μυκητιαση φυτων

Ενα άλλο λάθος το οποίο συχνά κάνουν οι φορολογούμενοι αφορά τον όροφο στον οποίο βρίσκεται το διαμέρισμα, παράμετρος που μπορεί να φουσκώσει σημαντικά τον φόρο, ενώ δεν λείπουν τα λάθη στη δήλωση βοηθητικών χώρων ως κύριων ή σε θέματα που αφορούν την ψιλή κυριότητα και την επικαρπία του ακινήτου.


r-all about that bass



r-all about that bass
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_80.html

No comments:

Post a Comment