Monday, April 8, 2019

φορτιστής ταξιδίου samsung

Με αφορμή αναφορές του προέδρου της ΝΔ, χθες στη Βουλή, σε πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας, χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη ως «ενορχηστρωτή της εκστρατείας συγκεκριμένων μέσων, ηλεκτρονικών και τηλεοπτικών, ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που με περίτεχνη κοπτοραπτική, εφαρμόζουν λογική μονταζιέρας, απαιτώντας πάση θυσία εξιλαστήρια θύματα και στοχοποιώντας με ανερυθρίαστα».


τρυπα στον αφαλο επουλωση

Για την βουλευτή της ΝΔ, που δήλωσε ότι ο προκάτοχός της στην Περιφέρεια, παρέδωσε «πλήρη εγκεκριμένη μελέτη» που «θα προφύλασσε την περιοχή», ενώ η σημερινή διοίκηση επέδειξε ολιγωρία, η κ. Δούρου τονίζει ότι «διαστρεβλώνει συνειδητά την πραγματικότητα», ενώ παραθέτει συγκριτικά στοιχεία για τα προωθούμενα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης.


φορτιστής ταξιδίου samsung

Η πλήρης δήλωση της περιφερειάρχη Αττικής, είναι η ακόλουθη:


«Οι μάσκες έπεσαν. Χωρίς έκπληξη πια, ενημερώθηκα ότι ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας θεσμικός παράγοντας με το κύρος που φέρει ο ρόλος του ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επέλεξε χθες να αγορεύσει στη Βουλή για την τραγωδία που δοκιμάζει τούτες τις μέρες τους συμπολίτες μας στη Δυτική Αττική, χρησιμοποιώντας το πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας, έμπλεο παραπληροφόρησης και συκοφαντίας.


Χθες λοιπόν έγινε γνωστό στο πανελλήνιο ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι ο ενορχηστρωτής της εκστρατείας συγκεκριμένων μέσων, ηλεκτρονικών και τηλεοπτικών, ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που με περίτεχνη κοπτοραπτική, εφαρμόζουν λογική μονταζιέρας, απαιτώντας πάση θυσία εξιλαστήρια θύματα και στοχοποιώντας με ανερυθρίαστα.


Όμως οι συμπολίτες μας, που έχουν και μνήμη και κρίση, δεν έχουν να περιμένουν τίποτε καλύτερο από εκείνους που επί χρόνια θήτευσαν σε καίριες θέσεις όπως αυτή του προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.


Το περιβάλλον ήταν ο μεγάλος απών από τους απολογισμούς των θητειών τους. Και αυτό είναι γνωστό τοις πάσι. Φαίνεται στα μπαζωμένα ρέματα, στις αδράνειες και την αβελτηρία π. χ. στην υλοποίηση των Σχεδίων Διαχείρισης κινδύνου πλημμύρας, στη βάση Οδηγίας της ΕΕ από το… 2007.



φορτιστής ταξιδίου samsung
ωοειδή
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

No comments:

Post a Comment