Friday, May 31, 2019

παρεξηγούμαι ή παρεξηγούμαι

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html
πει φορτηγου τιμες
παρεξηγούμαι ή παρεξηγούμαι
παρεξηγούμαι ή παρεξηγούμαι
Συναγερμός στην Κρήτη: Μεγάλες πυρκαγιές στα Φαλάσαρνα και στο Αρολίθι

Δύο φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κρήτη το βράδυ της Κυριακής (15/07).


Σε εξέλιξη, καίγοντας χαμηλή χορτολιβαδική έκταση βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Φαλασάρνων του δήμου Κισάμου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο της πυρκαγιάς επιχειρούν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τα Χανιά και την Κίσαμο με 13 άνδρες, ενώ σύμφωνα με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Γιάννη Μαραγκάκη σε κατάσταση γενικής επιφυλακής έχει τεθεί το σύνολο της Πυροσβεστικής δύναμης Κισάμου.

Αυτή την ώρα έχει « πέσει» η ένταση των ανέμων με τους πυροσβέστες να επιχειρούν στο κύριο μέτωπο της φωτιάς και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο επέκτασης της σε χαμηλότερα σημεία όπου υπάρχουν καλλιέργειες, κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες.

Στο πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η φωτιά στο Δήμο Ρεθύμνου πλησίον του χωριού Αρολίθι η οποία εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα κινητοποιώντας εκ νέου τις πυροσβεστικές δυνάμεις της περιοχής.

Έντεκα οχήματα με 23 πυροσβέστες και την ενίσχυση πεζοπόρου τμήματος της ΕΜΑΚ δίνουν μάχη με τις φλόγες η οποία κατακαίει χαμηλή βλάστηση χωρίς να απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Στο μεταξύ σε πλήρη έλεγχο τέθηκε φωτιά στο Αμάρι Ρεθύμνου η οποία ξέσπασε κοντά στον Κάλαμο το μεσημέρι και με την άμεση κινητοποίηση της Π. Υ κατασβήστηκε σε σύντομο χρόνο. Στο σημείο επιτηρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπύρωση στα 12 στρέμματα τα οποία κάηκαν.

Τέλος οι φωτιές στην Ανατολική Κρήτη που λόγω των ισχυρών ανέμων είχαν κινητοποιήσει μεγάλες δυνάμεις πυρόσβεσης σε Μάλες και Σητεία έχουν κατασβηστεί παρά ταύτα όμως στην περιοχή επιτηρούν πυροσβέστες.

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών προβλέπεται για σήμερα πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

• Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Σάμος, Ικαρία)

• Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκάνησα)

• Περιφέρεια Κρήτης (Ηράκλειο, Λασίθι)

Πηγή φωτογραφίας: flashnews.gr



κουρεμα γκαζον γηπεδου
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

αγρυπνια ταινια online

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_50.html
καστρι λουτρο χαρτης
αγρυπνια ταινια online
αγρυπνια ταινια online

Όπως δήλωσαν στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ο διευθυντής του ΕΠΑΛ προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία τα καλοριφέρ του σχολείου, όπως κάθε πρωί, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Έκπληκτος διαπίστωσε ότι η δεξαμενή στην οποία μόλις την προηγούμενη ημέρα έβαλε 2700 λίτρα δεν είχε ...ούτε σταγόνα.


Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες με τη συνδρομή της. Σύμφωνα με τα στελέχη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης, το κτίριο δεν φέρει σε κανένα σημείο στις πόρτες ή τα παράθυρα ίχνη παραβίασης.


Έρευνες για την διερεύνηση των πραγματικών περιστατικών και το πώς οι κλέφτες κατάφεραν να μεταγγίσουν το πετρέλαιο θέρμανσης έχει αναλάβει η ασφάλεια, ενώ έχουν γίνει και μηνύσεις στην αστυνομία.



οξύμωρο λεξικο
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_135.html

οδηγωντας αεροπλανο

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html
οδηγωντας αεροπλανο

Είναι σημαντικό η λύση στο Κυπριακό να βρεθεί από τους ίδιους τους Κυπρίους, χωρίς έξωθεν πιέσεις, τόνισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στην κοινή διάσκεψη Τύπου με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.


αγρυπνια αθηνα

Η Ρωσία, συνέχισε, «έχει ως θέση αρχής τη συνολική και δίκαιη λύση του Κυπριακού, στη βάση των αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών καθώς και των συμφωνιών μεταξύ των δύο πλευρών».


Στη δήλωσή του ο Ρώσος πρόεδρος χαρακτήρισε τις συνομιλίες με τον πρόεδρο Αναστασιάδη «ουσιώδεις». Όπως είπε, είχαν μια «ουσιώδη ανταλλαγή απόψεων για διμερή και περιφερειακά θέματα», προσθέτοντας ότι έχουν χαράξει τις προοπτικές για ανάπτυξη στο μέλλον.




#Moscow, #Kremlin: Russia-Cyprus talks https://t.co/uR6nvyVtL0 pic.twitter.com/rdSatuJ5Tx

— President of Russia (@KremlinRussia_E) 24 Οκτωβρίου 2017


οδηγωντας αεροπλανο
αποκριατικες στολες κετσαπ μουσταρδα
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html

έντυπο για φοιτητική χορηγία 2016

πρωτογονη ζωγραφικη
έντυπο για φοιτητική χορηγία 2016

Το άτυχο ζευγάρι, έναν 83χρονο και μια 77χρονη, υπηκόους Γερμανίας, εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν το λιμεναρχείο και το ΕΚΑΒ.


Τα σωστικά συνεργεία έφθασαν άμεσα στο σημείο, όμως ήταν αργά για τους άτυχους τουρίστες, καθώς είχαν ήδη αφήσει την τελευταία τους πνοή.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_39.html

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του αθηναϊκού πρακτορείου από τις αρμόδιες αρχές, ο θάνατός τους οφείλεται πιθανότατα σε πνιγμό, καθώς ο ένας από τους δύο ενδεχομένως κινδύνεψε και ο δεύτερος έσπευσε προς διάσωσή του, με αποτέλεσμα να πνιγούν αμφότεροι. Η νεκροψία - νεκροτομή αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.


έντυπο για φοιτητική χορηγία 2016


ika ramen omaha
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html

μηχανικος αυτοκινητων γερμανια

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html
μηχανικος αυτοκινητων γερμανια
μηχανικος αυτοκινητων γερμανια

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, οι άγνωστοι μπήκαν μέσα στον χώρο του ΗΣΑΠ και άρχισαν να καταστρέφουν τα ακυρωτικά μηχανήματα χωρίς φυσικά κανένας να τους σταματήσει και πολύ περισσότερο να τους συλλάβει.


Όλα δείχνουν ότι η ομάδα που στο παρελθόν προκαλούσε καταστροφές στα ακυρωτικά μηχανήματα επαναδραστηριοποιήθηκε και όταν μάλιστα ατόνησε ή εξαφανίστηκε από την ΕΛ. ΑΣ. το ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο που είχε εκπονηθεί ώστε να συλληφθούν τα άτομα που προκαλούσαν τους βανδαλισμούς.


Τώρα οι Αρχές από τις κάμερες ασφαλείας θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν στοιχεία για την ομάδα κάτι όμως που και στο παρελθόν δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.



σορτσακια καυτα
10 off lowes coupon for moving and new homeowners
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html

αεκ μιλαν σεζαρ

σωφερινα δικαστηριο

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε στο ιστορικό χωριό για τις εκδηλώσεις για την ανακήρυξη του Καλλικράτη Σφακίων ως μαρτυρικού χωριού και ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης.


ετοιμες κουζινες stock

Σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight μετά τη λήξη της εκδήλωσης και κατά τη διάρκεια του δείπνου έλαβε χώρα ένα τραγικό περιστατικό.


Κάποιος από τους παρευρισκόμενους κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του, ωστόσο, σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην άμεση παρέμβαση του κ. Πολάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό με ανάρτησή του στο Facebook.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html




αεκ μιλαν σεζαρ
αεκ μιλαν σεζαρ
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

τυπική και άτυπη μάθηση

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html
τυπική και άτυπη μάθηση

Όπως τονίζεται όλοι οι Κορεάτες πρέπει να «προωθήσουν τις επαφές, τις μετακινήσεις και τη συνεργασία μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας», προσθέτοντας πως η Πιονγιάνγκ θα «διαλύσει» οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο για την επανένωση της κορεατικής χερσονήσου.


Η ανακοίνωση εκδόθηκε έπειτα από μια κοινή συνεδρίαση κυβερνητικών και κομματικών αξιωματούχων, τονίζοντας ότι οι Κορεάτες πρέπει να προσπαθήσουν ενεργά για την αποκλιμάκωση των στρατιωτικών εντάσεων και να δημιουργήσουν ένα ειρηνικό κλίμα στην κορεατική χερσόνησο.


ακαδημια θεσσαλονικη εστιατοριο

Οι στρατιωτικές εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο αποτελούν ένα «βασικό εμπόδιο» για τη βελτίωση των διακορεατικών σχέσεων και στην προοπτική της ενοποίησης, ανέφερε το KCNA.


Παράλληλα σημειώνεται ότι τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια με «εξωτερικές δυνάμεις» αποδείχθηκε ότι δεν βοηθούν στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας.


2ο δημοτικό σχολείο ηλιούπολης πουσουλίδου 10

Η Πιονγιάνγκ δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον λόγο σύγκλησης της συνεδρίασης, αλλά η ανακοίνωση ανέφερε ότι αυτή στόχευε να στηρίξει τις δηλώσεις του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν αναφορικά με την επανένωση στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.


Όπως υπογραμμίζεται αυτή η χρονιά είναι σημαντική από κοινού για τη Βόρεια και την Νότια Κορέα καθώς αποτελεί την 70η επέτειο ίδρυσης του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας, ενώ η Νότια Κορέα θα φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες τον επόμενο μήνα.



τυπική και άτυπη μάθηση

συνεδριαση δημοτικου συμβουλιου χανιων

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html
αυτο θα πει αγαπη μητροπανος
καταχωρίζω σημασια

Η αρχική φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα κέντρο κράτησης μεταναστών στα σύνορα ΗΠΑ - Μεξικού από τον φωτογράφο του Getty Images Τζον Μουρ και έχει αναπαραχθεί από πολλά έντυπα στο πλαίσιο της κάλυψης της πολιτικής της κυβέρνησης Τραμπ που προβλέπει τον χωρισμό των παιδιών παράτυπων μεταναστών από τους γονείς τους.


«Η κόρη μου έχει αναχθεί σε σύμβολο (…) του χωρισμού των παιδιών στα αμερικανικά σύνορα. Ίσως μάλιστα να άγγιξε την καρδιά του προέδρου Τραμπ», σχολίασε ο Ντένις Βαλέρο σε συνέντευξή του στο Reuters.


συνεδριαση δημοτικου συμβουλιου χανιων

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κόρη του και η μητέρα της, η Σάντρα Σάντσες, κρατούνται μαζί στην πόλη Μακάλεν στο Τέξας, όπου η Σάντσες υπέβαλε αίτηση για την παροχή ασύλου.


Η υφυπουργός Εξωτερικών της Ονδούρας Νέλι Χερές επιβεβαίωσε την εκδοχή του Βαλέρα.


Ο Βαλέρα επεσήμανε ότι εξεπλάγη και συγκλονίστηκε όταν πρωτοείδε τη φωτογραφία της κόρης του να κλαίει στην τηλεόραση. «Αυτό που της συνέβαινε εκείνη τη στιγμή θα ράγιζε την καρδιά οποιουδήποτε», είπε.



The story behind TIME's Trump "Welcome to America" cover https://t.co/zTTjFs9leu

— TIME (@TIME) June 22, 2018


συνεδριαση δημοτικου συμβουλιου χανιων
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_135.html

ξενοδοχειο στο περιστερι

διεύθυνση ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μοσχατο
ξενοδοχειο στο περιστερι

Ο Τούρκος υποψήφιος για την προεδρία απάντησε σε τρία ερωτήματα Ελλήνων δημοσιογράφων και εκτός από τους Έλληνες στρατιωτικούς αναφέρθηκε και στα ελληνικά νησιά και την επίσκεψή του στην Κομοτηνή.


«Παλεύω για να γίνει η Τουρκία κράτος δικαίου και θα παρακολουθήσω το θέμα με τους δύο στρατιωτικούς αλλά δεν είμαι σε θέση - από τη θέση που βρίσκομαι - να παρεμβαίνω στη Δικαιοσύνη» είπε ο ίδιος, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα xronos.gr.


«Δεν πιστεύω ότι είναι [σ. σ. φυλακισμένοι] λόγω παρέμβασης Ερντογάν. Κάποιους στρατιωτικούς που ζητάει η Τουρκία από την Ελλάδα να τους δώσει δεν τους δίνει, κάποιους στρατιωτικούς που ζητάει η Ελλάδα δεν τους δίνει η Τουρκία. Είναι θέμα διμερών σχέσεων» είπε προκλητικά ο Ιντζέ.


Απέφυγε, ωστόσο, να απαντήσει ευθέως σε ερώτημα για τις «βλέψεις» της Τουρκίας στο Αιγαίο, ο κ. Ιντζέ απάντησε: «Πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι και να συζητήσουμε».





ξενοδοχειο στο περιστερι
προσκληση βαφτισης αγορι κειμενο
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html

ιωαννης σουπιος διαιτα

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html
ιωαννης σουπιος διαιτα

Το ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζει επιφυλάξεις για το κατά πόσο οι προτάσεις που περιέχονται στη νομοθετική ρύθμιση μπορούν να εφαρμοσθούν και δεν θα προκύψουν θέματα αντισυνταγματικότητας κ. ά.


Μεταξύ άλλων, η ΚΕΔΕ συμφωνεί με τη διαδικασία πρόσληψης μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ και τα χρονοδιαγράμματα που περιέχονται στην πρόταση του υπουργείου, όπως, επίσης, και με την παράταση των συμβάσεων αυτών των εργαζομένων για άλλους οκτώ μήνες.


Για τους διαγωνισμούς πρόσληψης μόνιμου προσωπικού, ζητεί οι συγκεκριμένοι συμβασιούχοι να έχουν αυξημένη μοριοδότηση επειδή είχαν προσληφθεί με διαδικασίες τύπου ΑΣΕΠ και έχουν ξεπεράσει το 24μηνο.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

Οι επιφυλάξεις της ΚΕΔΕ θα συζητηθούν και στη συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα αντιπροσωπεία του ΔΣ της με τον Πάνο Σκουρλέτη.


ροζ χρυσο μονοπετρο


ιωαννης σουπιος διαιτα
κλιση ουσιαστικων αρχαια ανδρας

σχολή εκπαίδευσησ χειριστών ταχύπλοων σκαφών

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html
χρονια κοπωση καταθλιψη
σχολή εκπαίδευσησ χειριστών ταχύπλοων σκαφών

Οι αετοί είχαν εκπαιδευτεί προκειμένου να κυνηγούν μη επανδρωμένα αεροπλανάκια στις ζώνες όπου απαγορεύεται να πετούν, όμως τα αρπακτικά αποδείχτηκαν υπερβολικά ανυπάκουα και, επιπλέον, η συντήρησή τους κόστιζε πολύ.


Η ζήτηση για πτηνά που θα καταδιώκουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη δεν είναι τόσο υψηλή και η εκπαίδευση των αετών είναι πιο ακριβή και πιο σύνθετη απ' όσο εκτιμούσαν οι αρχές, σημειώνει η εθνική αστυνομία. Για τους λόγους αυτούς υποχρεώθηκε να «απολύσει» τους απείθαρχους αετούς, τους οποίους είχε αγοράσει όταν ήταν ακόμη νεοσσοί.


Οι αρχές στην Ολλανδία ανησυχούσαν ιδιαίτερα για τη χρήση μη επανδρωμένων, τηλεχειριζόμενων αεροσκαφών σε περιοχές όπου απαγορεύεται η πτήση τους, όπως πάνω από αεροδρόμια ή σε δημόσιες συγκεντρώσεις. Για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στράφηκε πέρσι σε μια πανάρχαιά μέθοδο κυνηγιού με πουλιά, τα οποία ήλπιζε ότι θα έπιαναν στον αέρα τα ανεπιθύμητα ιπτάμενα αντικείμενα.


ριζες ευκαλυπτου




σχολή εκπαίδευσησ χειριστών ταχύπλοων σκαφών
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

σεβαστή

σεβαστή
18 Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


Σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου γιορτάζουν οι: Αθανάσιος, Θανάσης, Νάσος, Σάκης, Θάνος, Θανάσος, Θανασάκης, Σούλης, Αθανασία, Νάσια, Νάνσυ, Θανασία, Θανασούλα, Σούλα, Νάσα, Σούλη, Κύριλλος, Κυριλλία, Κυρίλλα, Κυρίλλη, Θεόδουλος, Θεοδούλιος, Θεοδούλης, Θεοδουλία, Θεοδούλα, Θεόδουλη




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας

Εξέχουσα μορφή της Χριστιανικής Εκκλησίας, που διακρίθηκε για τους μακροχρόνιους και σκληρούς αγώνες του υπέρ της ορθής πίστης και εναντίον της αίρεσης του Αρειανισμού. Γι’ αυτό τον λόγο ονομάσθηκε από την εκκλησία Μέγας. Η μνήμη του εορτάζεται κάθε χρόνο στις 18 Ιανουαρίου από την Ορθόδοξη Εκκλησία και στις 2 Μαΐου από την Καθολική Εκκλησία. Την ημέρα αυτή η Ορθοδοξία τιμά την ανακομιδή των λειψάνων του. Στα καθ’ ημάς, είναι πολιούχος Άγιος του Διδυμοτείχου, της Ιστιαίας και της Αμφιλοχίας.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_27.html

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

(Πηγή: Eortologio.net, sansimera.gr)

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στο Μαξίμου για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Έγγραφο βόμβα

Συνάντηση Τσίπρα - Φώφης σε σπίτι γνωστού εκδότη



σεβαστή
βετα γκογκου
βιβλια λειτουργικης

αρση βαρων καλαματα

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html
εκπαιδευτικοι για εξωτερικο
αρση βαρων καλαματα

Τόνοι νερού, μουσική, χορός, παιχνίδια και μούσκεμα μέχρι… τελικής πτώσης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για ένα διήμερο.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου, για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, χιλιάδες νεροπίστολα και παιχνίδια με νερό θα δημιουργήσουν 2 μέρες γεμάτες, κέφι, μουσική και παιχνίδι, φέρνοντας έτσι στις μνήμες όλων μας το αγαπημένο μας ‘’μπουγέλο’’ στην πιο σύγχρονη και ευφάνταστη διασκευή του!


αρση βαρων καλαματα

Την ώρα που το θερμόμετρο θα «χτυπά κόκκινο», εμείς επιλέγουμε διασκέδαση και «παίρνουμε το όπλο μας» για το πιο ξέφρενο μπουγέλο της ζωής μας! Ανεβάζουμε ρυθμούς με το πιο Hot Dj's & Live Acts line up και ετοιμαζόμαστε για την πιο πρωτόγνωρη και πρωτάκουστη γιορτή! 20.000 ετοιμοπόλεμοι μαχητές φουλάρουν τα νεροπίστολά τους για τρελές «μάχες» με νερό, οπλισμένοι με ατελείωτο κέφι, διαλέγουν ομάδα και το παιχνίδι αρχίζει


water1


ανοιχτο παραθυρο ιωαννινα

Διαλέγεις και αρχηγό: Ντορέττα Παπαδημητρίου ή Δημήτρη Ουγγαρέζο



water3


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Red ομάδα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Blue! Διαλέχτε χρώμα και εμπνευστή γιατί μάχη χωρίς "στρατηγό" δε γίνεται...!


Στα δύο εντυπωσιακά stages του Waterbomm Festival θα ανέβουν πάνω από 40 αγαπημένοι Dj's και Live Acts στο πιο hot – ever – μουσικό line-up του πιο εκρηκτικού festival!




Thursday, May 30, 2019

ανθρωπογενείς πηγές ρύπανσης

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html
αθηνα πατρα με τρενο
ανθρωπογενείς πηγές ρύπανσης
Νέα Σμύρνη: Ήταν υγιές το βρέφος που βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο - Αβοήθητο για 12 ώρες

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση θανάτου του νεογέννητου μωρού που βρέθηκε νεκρό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.


Ασύλληπτη φρίκη - Ποιος άφησε να πεθάνει το αγγελούδι; Παθολογικά τα αίτια θανάτου λόγω έλλειψης φροντίδας


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η έγκατάλειψη και ο θάνατος βρέφους στην περιοχή της Νέας Σμύρνης στην Αθήνα. Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο «φως» το Σάββατο, όταν η καθαρίστρια της πολυκατοικίας εντόπισε κάτω από φαράσι ένα νεκρό νεογέννητο μωρό.

Το άτυχο αγοράκι εντοπίστηκε στις 16:00 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Την ώρα που η γυναίκα καθάριζε την πολυκατοικία, ήρθε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος θεωρείται ότι έμεινε από 12 - 20 ώρες αβοήθητο, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, πριν τελικά αφήσει την τελευταία του πνοή.

4438201

Ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή μαζί με την ιατροδικαστή Σουλτάνα Μαριανού, δήλωσε πως η «προσωρινή αιτία θανάτου του μωρού είναι απροσδιόριστη», ενώ ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι τα αίτια θανάτου του να ήταν παθολογικά, λόγω έλλειψης φροντίδας που ήρθε ως απόρροια της εγκατάλειψής του.

Το βάρος του βρέφους ήταν 3.350 γραμμάρια. «Επρόκειτο για τελειόμηνο βρέφος, η κύηση είχε συμπληρώσει κανονικά όλες τις εβδομάδες» εξήγησε ο κ. Ντιλέρνια, προσθέτοντας πως, «δεν βρήκαμε την ακριβή αιτία θανάτου. Δεν είχε κακώσεις στο σώμα του. Του κάναμε και ακτινογραφία. Δεν έδειξε καθόλου κατάγματα».

4438199

«Φως» αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. «Έχουμε πάρει ιστολογικά και τοξικολογικά στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν να καταλάβουμε αν είχε περιγεννητική ασφυξία, δηλαδή λίγο πριν ή μετά τη γέννα ή αν είχε προβλήματα υποξίας του εγκεφάλου».

Στην ερώτηση αν το μωράκι άφησε την τελευταία του πνοή από το κρύο, ο ιατροδικαστής τόνισε πως «δε μπορεί να αποδειχτεί ιατροδικαστικά ότι αιτία θανάτου ήταν το κρύο. Το σώμα του δεν είχε κάτι που να “δείχνει” υποθερμία».

Το νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας με τον ομφάλιο λώρο και με τα αίματα από τη γέννα. Δεν αποκλείεται όπως εξηγεί ο ιατροδικαστής «να μη βοηθήθηκε κατά τη γέννα ώστε να μπορέσει να αναπνεύσει». Πρόκειται για μια διαδικασία που κάνει κατά τον τοκετό ο γυναικολόγος ώστε το μωρό να αποβάλλει διάφορα βλεννώδη υγρά. «Αν γεννηθεί και το αφήσεις έτσι μπορεί να πεθάνει» συμπλήρωσε ο κος Ντιλέρνια.

Βάσει της ιατροδικαστικής εξέτασης, υπολογίζεται ότι το μωρό πετάχτηκε κατά πάσα πιθανότητα βράδυ καθώς είχαν συμπληρωθεί 12-20 ώρες από τη στιγμή που το άφησαν στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε.

Στενεύει ο κύκλος των υπόπτων

Ο κύκλος των υπόπτων στο θρίλερ με το νεκρό νεογέννητο στη Νέα Σμύρνη φαίνεται να έχει στενέψει. Οι Αρχές έχουν εντοπίσει και λάβει καταθέσεις από τους περισσότερους ενοίκους των πολυκατοικιών που έχουν πρόσβαση στον κοινό ακάλυπτο χώρο και αναζητούν τους υπόλοιπους.

Ωστόσο το πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τους αστυνομικούς που συμμετέχουν στην έρευνα είναι πως η μητέρα δεν είναι ένοικος κάποιου εκ των διαμερισμάτων των πολυκατοικιών αλλά ενδεχομένως έχει επαφή με κάποιον που μένει εκεί.



ανθρωπογενείς πηγές ρύπανσης
new balance παπουτσια τιμες

μαρα μειμαριδη συμβουλες για χρηματα

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html
βενεζουελα ελλαδα διαφορα ωρας

Οι απεργοί πείνας, όλοι άνδρες, διαμαρτύρονται για την πολύμηνη καθυστέρηση της διαδικασίας εξέτασης των αιτημάτων ασύλου από τις δευτεροβάθμιες επιτροπές. Οι 12 πρόσφυγες, τυλιγμένοι με τις κουβέρτες τους έχουν εγκατασταθεί μπροστά από τα γραφεία της υπηρεσίας ασύλου, ενώ όπως υποστηρίζουν βρίσκονται στη Λέσβο από 3 έως 8 μήνες ο καθένας.


Ας σημειωθεί ότι ενώ οι επιτροπές ασύλου τους τελευταίους μήνες έχουν ενισχυθεί και εκδίδονται πιο γρήγορα οι αποφάσεις, τόσο από τις πρωτοβάθμιες όσο και από τις δευτεροβάθμιες επιτροπές, για τους πρόσφυγες και ιδιαίτερα για τους Σύρους κουρδικής καταγωγής, οι επιτροπές περιμένουν την απόφαση του ΣτΕ που συνεδρίασε στις αρχές του Μαρτίου. Με αυτήν αναμένεται να κριθεί η νομιμότητα της όλης διαδικασίας και το αν η Τουρκία είναι ασφαλής χώρα, ώστε να επιστρέψουν εκεί πρόσφυγες στο πλαίσιο της εφαρμογής της κοινής δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας.


μαρα μειμαριδη συμβουλες για χρηματα

Πάντως, οι ροές προσφύγων στη Μυτιλήνη είναι μηδενικές εδώ και μία εβδομάδα, ενώ οι εργασίες μέσα στο κέντρο της Μόριας συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση οικίσκων και οι συνθήκες διαμονής περίπου 2.000 ατόμων να είναι ανθρώπινες.


μαρα μειμαριδη συμβουλες για χρηματα


σμσ μενιδι
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html

επιδομα αδειασ ταξι

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html
επιδομα αδειασ ταξι

Οι πολίτες απευθύνονται στις Υπηρεσίες Πρόνοιας των Δήμων που υπάγονται και υποβάλλουν τα αντίστοιχα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, σύμφωνα με το Ν. Δ. 57/1973, με την ΚΥΑ 2673/2001, όπως και σύμφωνα με τη ρύθμιση που προωθείται για να συμπεριληφθεί και η δεύτερη κατοικία.


Επίσης, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι στην ιστοσελίδα θα αναρτώνται συνεχώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όσον αφορά τα έκτακτα μέτρα στήριξης, τα οποία έχουν ανακοινωθεί από την ελληνική κυβέρνηση.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

σαμπουαν για μετα τη θεραπεια με κερατινη

Σημειώνεται ότι το υπουργείο Εσωτερικών είναι αρμόδιο για την καταβολή των παρακάτω αποζημιώσεων:


εφευρεση τηλεορασης ποτε

  • Οικονομική ενίσχυση, ποσού 586,94 Ευρώ σε κάθε οικογένεια που η πληγείσα κατοικία είναι η κύρια για την κάλυψη των πρώτων αναγκών τους (Άμεσες Βιοτικές Ανάγκες).

  • Εκτός των 586,94 Ευρώ που δίνονται για την κάλυψη των πρώτων αναγκών, οι οικογένειες που υπέστησαν ζημιά και είναι πολύτεκνες ενισχύονται με επιπλέον 586,94 Ευρώ.

  • Επιπλέον οικονομική ενίσχυση 586,94 Ευρώ λαμβάνουν οι πληγείσες οικογένειες για κάθε μέλος τους που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και επιδοτείται από την πρόνοια.

  • Οικονομική ενίσχυση ποσού μέχρι 5.869,41 Ευρώ κατά νοικοκυριό, για την επισκευή κύριας οικίας (απλές επισκευαστικές εργασίες) ή αντικατάσταση οικοσκευής για την κύρια οικία.

  • Οικονομική ενίσχυση 4.402,05 Ευρώ σε άτομα που υπέστησαν αναπηρία (67% και άνω) από τραυματισμό στη θεομηνία.

  • *Για τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018, η καταβολή των ανωτέρων αποζημιώσεων θα αφορά και στη δεύτερη κατοικία, πέραν της κύριας, και θα είναι ακατάσχετες. Προωθείται σχετική ρύθμιση.




    επιδομα αδειασ ταξι

    προφητικος παγκοσμιος χαρτης

    κοντρα πλακε ρωσιας
    φορολογηση υποτροφιων εξωτερικου

    Το Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας, του οποίου προεδρεύει ο ηγέτης της Κούβας Ραούλ Κάστρο, απηύθυνε έκκληση «σε όλες τις δυνάμεις της χώρας» ώστε να επανέλθει σε φυσιολογικές συνθήκες η ζωή «το συντομότερο δυνατόν», όπως μετέδωσαν τα δημόσια Μέσα ενημέρωσης.


    Μία ημέρα μετά το πέρασμα του κυκλώνα ο Κάστρο είχε ζητήσει να αποκατασταθεί σύντομα η ηλεκτροδότηση όμως οι σοβαρές ζημιές που έχουν υποστεί ορισμένοι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως εκείνος του Ματάνσας που ηλεκτροδοτεί την Αβάνα, έχουν ως αποτέλεσμα να παραμένουν στο σκοτάδι πολλά νοικοκυριά. Ταυτόχρονα, λόγω της διακοπής στην ηλεκτροδότηση, προκαλούνται και προβλήματα στην παροχή νερού σε πολλές επαρχίες.


    «Δεν μπορούμε να πούμε πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης», τόνισε στο Συμβούλιο ο υφυπουργός Ενέργειας Γιούρι Βιγιαμόντε.


    2017 09 12T181651Z 262935560 RC1F0D169BC0 RTRMADP 3 STORM IRMA CUBA 1


    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_150.html

    (Πηγή: Reuters)


    Στο βόρειο τμήμα του νησιού, που επί 72 ώρες βρισκόταν στο έλεος του κυκλώνα, η ζωή επανέρχεται σταδιακά σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Τα αεροδρόμια της Αβάνας και του Βαραδέρο, αφού παρέμειναν κλειστά επί τρεις ημέρες, άνοιξαν ξανά. Σχολεία και πανεπιστήμια που δεν υπέστησαν σοβαρές ζημιές άνοιξαν το πρωί της Τρίτης.


    Στην Αβάνα, μπριγάδες νέων και δημόσιοι υπάλληλοι συνεχίζουν να εργάζονται σε όλες τις συνοικίες για να απομακρύνουν συντρίμμια και πεσμένα δέντρα από τους δρόμους. Η Μαλεκόν, η παραλιακή λεωφόρος, παραμένει ακόμη κλειστή για την κυκλοφορία.



    προφητικος παγκοσμιος χαρτης
    προφητικος παγκοσμιος χαρτης
    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html

    μαυρο προβατο χανια τηλεφωνο

    φωτια στο ξενοδοχειο

    Ειδικότερα, το πρωινό της 31ης Μαΐου ο άνδρας μεθυσμένος άρπαξε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε την γειτόνισσα του στην κοιλιακή χώρα, ενώ πιο ελαφρά τραυματίστηκε από το ίδιο μαχαίρι ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος προσπαθούσε να τον αποτρέψει.


    Τελικά μετά από νοσηλεία 35 ημερών η 63χρονη κατέληξε και η κηδεία της έγινε την Τρίτη, σύμφωνα με το lamiareport.gr.


    μαυρο προβατο χανια τηλεφωνο

    Ο δράστης όταν την επόμενη ημέρα οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης ζήτησε συγνώμη από την 63χρονη και την οικογένειά της, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Ψυχιατρείο των φυλακών, αφού αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.


    https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html


    μαυρο προβατο χανια τηλεφωνο
    ελληνικος ποιμενικος χαρακτηρας
    https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_103.html

    ορκωμοσια κυβερνησης 2012

    ορκωμοσια κυβερνησης 2012

    Η πυρκαγιά που ξέσπασε, από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες, έχει τυλίξει στις φλόγες δασικές εκτάσεις στις απόκρημνες βουνοπλαγιές του όρους Παντοκράτορα, ενώ μεγάλη πυροσβεστική δύναμη βρίσκεται στην περιοχή.


    Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευθύμης Γεωργακόπουλος, η φωτιά που κινείται στην κορυφογραμμή του όρους Παντοκράτορα και στις κρημνώδεις βουνοπλαγιές του, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και έχει συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω των ανέμων που φυσούν στην περιοχή».


    ορκωμοσια κυβερνησης 2012

    fotia1


    Στην προσπάθεια περιορισμού της πύρινης λαίλαπας, που στο πέρασμά της έχει κάψει εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης, συμμετέχει όλη η πυροσβεστική δύναμη του νησιού και πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα πυροσβεστικά ελικόπτερα τύπου πετζετέλ και τρία ελικόπτερα τύπου καναντέρ. Στην πυροσβεστική δύναμη έχουν προστεθεί οι υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας της Κέρκυρας, αλλά και δυνάμεις από την Ηπειρωτική Ελλάδα.


    οδοσ νικηταρα αθηνα

    fotia0


    Από χθες το απόγευμα, τα ορεινά χωριά Λούτσες και Περίθεια έμειναν για αρκετές ώρες χωρίς ρεύμα, ενώ δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.


    «Όλη η πυροσβεστική δύναμη καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον περιορισμό της φωτιάς. Δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές, ούτε η Παλιά Περίθεια» επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Γεωργακόπουλος.


    Η Παλιά Περίθεια, που βρίσκεται σε 420 μέτρα υψόμετρο, είναι ένα ερειπωμένο σήμερα χωριό, που είναι χτισμένο στην καρδιά του όρους Παντοκράτορα. Πρόκειται για ένα από τα αξιολογότερα αρχιτεκτονικά στολίδια της Κέρκυρας, καθώς διατηρεί αναλλοίωτη την ατμόσφαιρα και την τέχνη της ενετικής εποχής. Οι αμέτρητες εκκλησίες της Παλιάς Περίθειας και τα περίπου 130 ερειπωμένα αρχοντικά σπίτια της είναι πέτρινα και χτισμένα βάσει ενετικών προτύπων, ενώ θεωρούνται, από τους ειδικούς, αρχιτεκτονικά αριστουργήματα.



    ip address υπολογιστη
    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html
    https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

    εθνος προκηρυξεις 2015

    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html
    πιθανώς και πιθανόν

    Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής προερχόμενος από το Ποτάμι, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ απέφυγε τα υπονοούμενα και κατηγόρησε ευθέως τον πρώην πρόεδρο του: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με μερικούς μερικούς; Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Όχι μόνο για τις Πρέσπες. Οι Πρέσπες ήταν και στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν το ρεπό του Καμμένου. Όταν ο Σταύρος λέει μου σκότωσαν το κόμμα με εντολή άλλων καλό είναι να μας πει το δικό του σχέδιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί διέγραψε τον Δανέλλη ενώ μαζί θα προχωρήσουν».


    εθνος προκηρυξεις 2015

    Μάλιστα ο Γρηγόρης Ψαριανός καλούσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να παρουσιάσει στοιχεία για τα όσα κατήγγειλε. Πράγμα που έκανε τελικά η Φωτεινή Λεομπίλα, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος η οποία και ανάρτησε ηχητικό με τον Γρηγόρη Ψαριανό να δηλώνει πως: «Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μαλ@@α που λέει ο ΣΚΑΪ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή οτι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια.»


    εθνος προκηρυξεις 2015


    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

    στιφτης με καρφι


    Όχι Γρηγόρη μου...εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα...Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ. Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ' εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε! pic.twitter.com/TEHJvq5o3K

    — leobilla fotini (@LeobillaF) January 29, 2019

    ξενοδοχειο ποσειδων ληξουρι

    ξενοδοχειο ποσειδων ληξουρι

    Μετά και τη χθεσινή δέκατη πέμπτη ημέρα της σχετικής διαδικασίας, έγινε γνωστό πως κατατέθηκαν 3.887 συνολικά αιτήσεις. Από τις 3.887 αιτήσεις, οι 1.336 κατατέθηκαν στον δήμο Ραφήνας - Πικερμίου, οι 1.548 στον δήμο Μαραθώνα, οι 580 στον δήμο Μεγαρέων και οι υπόλοιπες 421 στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.


    Παράλληλα, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοινώνει πως με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι διαδικασίες ελέγχου των αιτήσεων, με αποτέλεσμα, χθες, Τρίτη, να έχουν ήδη καταβληθεί σε 1.137 νοικοκυριά και 43 επιχειρήσεις τα επιδόματα των 6.200 ευρώ και 9.200 ευρώ, καθώς πραγματοποιείται ταυτόχρονη καταβολή στους δικαιούχους και του τηλεπικοινωνιακού επιδόματος των 1.200 ευρώ, μαζί με τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης των 5.000 ευρώ και 8.000 ευρώ.


    Οπότε, εφεξής καταβάλλεται στα νοικοκυριά το ποσό των 6.200 ευρώ και στις επιχειρήσεις αντίστοιχα ποσό ύψους 9.200 ευρώ.


    Παράλληλα, επισημαίνει πως χθες ολοκληρώθηκε η καταβολή του τηλεπικοινωνιακού επιδόματος των 1.200 ευρώ σε 818 νοικοκυριά και 30 επιχειρήσεις που είχαν λάβει αρχικά τα επιδόματα των πέντε και οκτώ χιλιάδων ευρώ.


    ξενοδοχειο ποσειδων ληξουρι


    θεραπευτικη διατροφολογικη
    αλεξάντερ φράι
    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html
    https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html

    γυαλα μονομαχου

    τι σημαινει η λεξη εσοδα
    γυαλα μονομαχου
    γυαλα μονομαχου

    Η δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, που είχε ως μοναδικό κίνητρο την άρνησή της να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις των δύο δραστών, προκαλεί ανατριχίλα και οι λεπτομέρειες σοκάρουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους…


    «Πέταξαν τα σεντόνια με το αίμα της Ελένης», «η κοπέλα τούς ζητούσε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, οι ίδιοι την επιβίβασαν στο όχημα», «καθάρισε με χλωρίνη το αυτοκίνητο», «φοβόμουν ότι θα ήταν μέσα στο σπίτι νεκρή», «την έβαλαν γυμνή στη θέση του συνοδηγού με την προϋπόθεση να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο το οποίο επιζητούσε απεγνωσμένα», «είναι λίγο οξύθυμος όταν δεν του μιλήσει κάποιος ευγενικά», «έκανε τσαμπουκά στο γυμναστήριο που πάει», «είναι αμίλητος και ψυχρός», «ξέρω μόνο ότι παίρνει σκευάσματα γυμναστηρίου», «πλήξη με θλον όργανο (ηλεκτρικό σίδερο)», «κυκλική εκχύμωση ως δια δακτυλικής πιέσεως (απόπειρα στραγγαλισμού)», «ήταν δυνητικά θανατηφόρες αν δεν μεσολαβούσε ο πνιγμός», «οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η απόπειρα στραγγαλισμού είχαν γίνει δύο ώρες πριν τον πνιγμό».


    Οι προτάσεις αυτές αποτελούν μέρη καταθέσεων του ενός κατηγορούμενου, αυτοπτών μαρτύρων και του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, τις οποίες φέρνει στο «φως» ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».


    Όπως τονίζει η εφημερίδα, η ηρεμία στην ομολογία των λεπτομερειών της δολοφονίας από τον 19χρονο κατηγορούμενο σόκαρε ακόμη και τον αξιωματικό του Λιμενικού που κατέγραψε την κατάθεσή του.





    λαμια καιρος ανα ωρα
    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html
    https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html

    τσαρουχης ανοιξη

    Το Μουσείο Βασιλικών Τάφων των Αιγών, με ανακοίνωσή του, σχολιάζει το συγκεκριμένο περιστατικό, επισημαίνοντας ότι «ουδεμία βλάβη προκλήθηκε σε αρχαία αντικείμενα.


    Παράλληλα, στο δελτίο Τύπου, διευκρινίζεται ότι από την πλευρά του μουσείου, ασκήθηκε μήνυση κατ’ αγνώστου και ότι την υπόθεση διερευνά η αστυνομία.


    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_27.html

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μουσείου Βασιλικού Τάφων των Αιγών:


    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html

    τσαρουχης ανοιξη

    τσαρουχης ανοιξη

    «Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στο Μουσείο Βασιλικών Τάφων των Αιγών, επισκέπτρια ψέκασε με άχρωμο υγρό τις λίθινες όχι αρχαίες βάσεις επιτύμβιων στηλών και εποπτικό υλικό της έκθεσης. Ουδεμία βλάβη προκλήθηκε σε αρχαία αντικείμενα, ενώ ο εξοπλισμός της έκθεσης καθαρίστηκε αμέσως χωρίς το ελαιώδες υλικό ν’ αφήσει κατάλοιπα ή ίχνη. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως, ασκήθηκε μήνυση κατ’ αγνώστου και έκτοτε η ΕΛ. ΑΣ. διερευνά την υπόθεση, ενώ παράλληλα έγιναν επιπλήξεις και συστάσεις στο φυλακτικό προσωπικό».



    disney παιδικα επιπλα
    coca cola κατα την εγκυμοσυνη

    υδρα παραλιες φωτο

    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html
    σταροβας κορη

    Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:


    Αττική


    Καιρός: Αίθριος.


    Άνεμοι: Βόροιοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα Ανατολικά 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: Από 24 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα Βόρεια και Ανατολικά του νομού, η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: Αίθριος.


    Άνεμοι: Ανατολικοί Νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    Καιρός: Γενικά αίθριος


    Άνεμοι: Ανατολικοί Βορειοανατολικοί 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 και στην Κεντρική Μακεδονία κατά τόπους 35 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


    Καιρός: Γενικά αίθριος


    Άνεμοι: Ανατολικοί Βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


    Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τοπικά στα ανατολικά τις πρωινές ώρες.


    Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοανατολικό 4 με 6 και στα Αντολικά και Νότια 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.


    Θερμοκρασία: Από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά κυρίως παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



    υδρα παραλιες φωτο
    υδρα παραλιες φωτο
    μειωμενο ωραριο μετα το εξαμηνο

    ο κορακας και η αλεπου

    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html

    Ένα βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο «μαρτυρά» τις συνθήκες που επικρατούσαν στο πλοίο στο οποίο είχαν φορτωθεί τα ζώα τον περασμένο Αύγουστο, στάθηκε η αφορμή για να δοθεί εντολή να διερευνηθεί ενδελεχώς το περιστατικό, με τον αρμόδιο υπουργό να μιλά για «άθλιες συνθήκες» και να δηλώνει σοκαρισμένος από την εικόνα των νεκρών ζώων, πολλά από τα οποία βρίσκονταν σε κατάσταση σήψης.


    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html


    «Οι εικόνες που είδα είναι σοκαριστικές», είπε ο Ντέιβιντ Λίτλπραουντ, σημειώνοντας πως πάνω σε αυτό το πλοίο βρισκόταν ο μόχθος των αυστραλών αγροτών».


    ο κορακας και η αλεπου


    Το πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Φρίμαντλ την 1η Αυγούστου του περασμένου έτους, μεταφέροντας 63.804 πρόβατα στο Κατάρ, το Κουβέιτ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Όμως πάνω από 2.400 από αυτά, δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, καθώς πέθαναν εξαιτίας της ασφυκτικής ζέστης που επικρατούσε στα αμπάρια του πλοίου.


    Ο μαζικός θάνατος ζώων, αύξησε τα ποσοστά θνησιμότητας κατά 3,76%, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα την ομοσπονδιακή υπηρεσία περιβάλλοντος της Αυστραλίας η οποία διερεύνησε το περιστατικό. Έστειλε μάλιστα τα συμπεράσματά της στον αρμόδιο υπουργό, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτο το υψηλό ποσοστό θνησιμότητας εξαιτίας της ζέστης και ζήτησε περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού, πολύ πριν φτάσει στα χέρια του το βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο παραδέχθηκε πως τον ενόχλησε και τον σόκαρε.



    ο κορακας και η αλεπου
    χιτσκοκ ταινιες θριλερ
    δανεια τεμπμε καταγγελια

    ναγια δρακια

    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html
    ολοι θα ζησουμε στιχοι
    ναγια δρακια
    Θρίλερ με το θάνατο εφοριακού

    Ο 49χρονος αυτοκτόνησε την Τρίτη (20/02) στρέφοντας στο στήθος του μια κυνηγετική καραμπίνα - Τι αναζητούν οι αστυνομικές αρχές - Ποιες υποθέσεις του εφοριακού εξετάζονται


    «Φως» στην υπόθεση αυτοκτονίας ενός εφοριακού, αναμένεται να ρίξει το άνοιγμα φακέλων που άφησε πίσω του ο 49χρονος Πατρινός.


    https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html

    μαριναδα για σολωμο στη σχαρα



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Πρόκειται, σημειώνει το dete.gr, για φακέλους που περιέχουν έγγραφα, με αποδέκτες οικεία και συγγενικά πρόσωπα του αυτόχειρα που αναμένεται να «δώσουν» πιθανές απαντήσεις για τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι αναμένουν το «πράσινο φως» από τις Δικαστικές αρχές, καθώς οι φάκελοι αυτοί εμπίμπτουν στο κληρονομικό δίκαιο.

    Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές αναφέρουν, πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και η έρευνα συνεχίζεται. Πάντως από την προνακριτική εξέταση δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να σχετίζουν την αυτοχειρία με θέματα που πιθανά να αντιμετώπιζε ο 49χρονος, με υποθέσεις που χειριζόταν.

    Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει συγγενείς, φίλους και συναδέλφους καθώς όλοι κάνουν λόγο για ένα φιλήσυχο άνθρωπο.

    Η χθεσινή αδικαιολόγητη απουσία από την εργασία του, κινητοποίησε συναδέλφους και οικείους, που μετέβησαν σπίτι του 49χρονου επί της οδού Σεφέρη 60 στην Πάτρα. Η πόρτα του διαμερίσματος του, ήταν κλειδωμένη. Με την συνδρομή κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι και ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

    Ο εφοριακός είχε καταφέρει θανατηφόρο πλήγμα στην καρδιά με κυνηγετικό όπλο. Δίπλα του βρέθηκαν δυο σημειώματα.

    Διαβάστε επίσης:

    Προανακριτική Novartis: Live η συζήτηση και η ψηφοφορία στη Βουλή

    Πλειστηριασμοί: «Τσουνάμι» κατασχέσεων σήμερα για ακίνητα όλων των κατηγοριών



    ναγια δρακια

    καιροσ βερολινο οκτωβριο

    βουλη των ελληνων κατατεθεντα νομοσχεδια

    Ο Σάγιεντ Χασάν Νασράλα δεσμεύτηκε επίσης να ξεκινήσει μια εκστρατεία για την καταπολέμηση της διαφθοράς στον Λίβανο, προειδοποιώντας ότι η χώρα θα έρθει αντιμέτωπη με την οικονομική κατάρρευση εάν δεν αντιμετωπίσει τις αλόγιστες δαπάνες.


    καιροσ βερολινο οκτωβριο

    καιροσ βερολινο οκτωβριο

    Η Ουάσιγκτον επιδιώκει να εμποδίσει τις δυνατότητες χρηματοδότησης της Χεζμπολάχ, με την επιβολή κυρώσεων, που αποφάσισε μεταξύ των άλλων μέτρων σε βάρος της Τεχεράνης, αφού ο Ντόναλντ Τραμπ αποσύρθηκε από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.


    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html

    Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις την περασμένη εβδομάδα στον εκπρόσωπο της Χεζμπολάχ στο Ιράν, όπως επίσης σε έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο και σε πέντε εταιρείες στην Ευρώπη, τη Δυτική Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Η Ουάσιγκτον και οι εταίροι της των χωρών του Κόλπου ανακοίνωσαν επιπρόσθετες κυρώσεις εναντίον της ηγεσίας της Χεζμπολάχ.


    Ο Νασράλα χαρακτήρισε τις κυρώσεις «μέρος της μάχης», επισημαίνοντας ότι δεν θα έχουν επιπτώσεις στην ηγεσία της οργάνωσης αλλά θα μπορούσαν να βλάψουν τους υποστηρικτές της.


    «Όταν εκείνοι (επιβάλλουν κυρώσεις) σε βάρος λιβανέζικων εταιρειών ή οργανισμών… φυσικά, αυτό είναι πολύ επιβλαβές και επομένως κανείς δεν πρέπει να το υποτιμήσει» τόνισε ο Νασράλα, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε, και μεταδόθηκε στην τηλεόραση, με αφορμή την επέτειο της απόσυρσης του Ισραήλ από τα κατεχόμενα τμήματα του νότιου Λιβάνου το 2000.


    Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση του Λιβάνου ευθύνεται όταν οι πολίτες πλήττονται από κυρώσεις και δεν πρέπει να γυρίζει την πλάτη σε αυτούς.



    κρατησεις ικα υπολογισμος
    https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html

    τι τρωνε τα γουρουνια

    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html
    στρωμα κατακλισης
    τι τρωνε τα γουρουνια

    Η Παμπούκ, η πρώτη τροπική καταιγίδα που πλήττει αυτήν την περιοχή, εκτός της εποχής των μουσώνων εδώ και περίπου 30 χρόνια, ενέσκηψε στις ανατολικές ακτές της Νότιας Ταϊλάνδης στις 12.45 τοπική ώρα.


    Αφού ενισχύθηκε σήμερα το πρωί με ανέμους να πνέουν σε ταχύτητα 75χλμ/ώρα και με κύματα ύψους 5 μέτρων στον κόλπο της Ταϊλάνδης, τις τελευταίες ώρες έχει αποδυναμωθεί.


    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

    παπανικολαου νοσοκομειο λεωφορεια

    Πολλά νοικοκυριά έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι λόγω της διακοπής της ηλεκτροδότησης στις επαρχίες Νακόν Σι Ταμαράτ και Σουράτ Τανί έπειτα από πτώσεις δέντρων, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο έναν αξιωματούχο της τοπικής εταιρείας ηλεκτρισμού.



    Tropical storm #Pabuk is nearing #Thailand. It could become the most devastating #Cyclone to hit the region since 1962. pic.twitter.com/fNyqjFrRGF

    — Frederic Spohr (@fspohr) January 2, 2019


    τι τρωνε τα γουρουνια

    ότο πρέμινγκερ

    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html
    βολλευ γυναικων παναθηναικοσ
    ότο πρέμινγκερ

    Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο Αμερικανός ομόλογός του, Μάικ Πομπέο συζήτησαν επίσης τη μελλοντική συνεργασία των δύο χωρών στη Συρία και τα βήματα που χρειάζεται να ληφθούν για τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην Μανμπίζ, ανέφερε η ανακοίνωση.


    Οι δύο υπουργοί συμφώνησαν επίσης να διεξάγουν περαιτέρω συναντήσεις για την επίλυση τρέχοντων διμερών ζητημάτων, και τόνισαν ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ παραμένουν δεσμευμένοι στην αντιμετώπιση κοινών ανησυχιών «στο πνεύμα συμμαχικής συνεργασίας».



    ότο πρέμινγκερ
    ποδοσφαιρικη ενδυση
    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

    ασκησεις για εκταση γονατος

    Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, ενώ αύριο ο κ. Τσίπρας αναμένεται να έχει γύρο συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Μέγαρο Μαξίμου.


    Το τετ-α-τετ Τσίπρα - Μητσοτάκη προγραμματίστηκε για τις 10:00 το πρωί, ενώ η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, θα γίνει στις 13:30 το μεσημέρι.


    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html

    Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η Φώφη Γεννηματά ζήτησε σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, καθώς το Κίνημα Αλλαγής θεωρεί πως η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία γραμμή και πως ο πρωθυπουργός ακολουθεί «μυστική διπλωματία». Παρόλα αυτά, τονίζει πως αυτονόητα θα παραβρεθεί στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 12:30.


    ασκησεις για εκταση γονατος

    Για τις 15:00 ορίστηκε το ραντεβού του κ. Τσίπρα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.


    Το «μίνι» υπουργικό συμβούλιο


    Να σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 ένα «μίνι» υπουργικό συμβούλιο προκειμένου να ενημερώσει τους υπουργούς για τις επαφές που είχε στο Νταβός σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ αλλά και τα επόμενα βήματα μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.


    Στο μίνι υπουργικό θα συμμετέχει και όλη η ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών.


    Ο Αλέξης Τσίπρας είχε νωρίτερα συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, όπου τον ενημέρωσε κατ’ ιδίαν για τα τεκταινόμενα.



    ασκησεις για εκταση γονατος
    form onsubmit
    βραζιλιανικη κερατινη ισιωμα τιμες
    https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html

    vodafone app for iphone

    https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html
    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html
    Χριστούγεννα στο χιονισμένο Άγιο Όρος και τη Μονή Βατοπεδίου (pics)

    Μία μοναδική πνευματική εμπειρία έζησαν οι φιλοξενούμενοι και οι επισκέπτες της Μονής Βατοπεδίου, στο χιονισμένο Άγιο Όρος. Το βράδυ της Κυριακής και τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου τελέστηκε με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια η ολονύκτια αγρυπνία για την εορτή των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το αγιορείτικο ημερολόγιο.


    vodafone app for iphone

    Οι σφοδρές χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών είχαν δημιουργήσει έναν λευκό κλοιό γύρω από την Αθωνική Χερσόνησο. Σε ορισμένες περιοχές του Αγίου Όρους το χιόνι έφτανε το ένα μέτρο, πολλές Μονές είχαν αποκλειστεί και οι δρόμοι είχαν κλείσει. Παρά την κακοκαιρία, το χιόνι, τις χαμηλές θερμοκρασίες και τη θαλασσοταραχή, που απέτρεψαν πολλούς προσκυνητές από την παρουσία τους, οι αρμονικές ψαλμωδίες των πατέρων κατάφεραν να ανάγουν τις ψυχές των παρευρεθέντων σε κλίμα ευλάβειας και κατανύξεως.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Στη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων παρέστη και ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους, Κωνσταντίνος Δήμτσας, με μέλη της ακολουθίας του. Στην πανηγυρική τράπεζα που ακολούθησε, ο καθηγούμενος της Μονής, αρχιμανδρίτης Εφραίμ, μίλησε για τη σημασία των Χριστουγέννων στη ζωή των πιστών. Τόνισε ότι ο Θεός έγινε άνθρωπος για να κάνει τον άνθρωπο κατά Χάριν Θεό. Αυτήν την υψηλή κλήση που έχει ο άνθρωπος για τη θέωσή του έχει λησμονήσει ο σύγχρονος άνθρωπος γι' αυτό δυστυχεί και αστοχεί στη ζωή του.


    νομικη βιβλιοθηκη αθηνων

    tif_tiffany instagram

    Στην αντιφώνησή του, ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον γέροντα για την ευκαιρία που του δόθηκε να εορτάσει για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα στο Άγιο Όρος και τη Μονή Βατοπεδίου και αναφέρθηκε στην πνευματική προσφορά του Αγίου Όρους στη χώρα και την αρωγή που έδειξαν οι Μονές και οι αδελφότητες, όπως το Βατοπέδι, στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό τα χρόνια της κρίσης.


    Χριστούγεννα στο χιονισμένο Άγιο Όρος και τη Μονή Βατοπεδίου (pics)
    01
    Χριστούγεννα στο χιονισμένο Άγιο Όρος και τη Μονή Βατοπεδίου (pics)


















    vodafone app for iphone

    σωνε

    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html
    βαλβιδα εξαερωσης λεβητα
    σωνε

    Ο βαρυποινίτης Νίκος Παλαιοκώστας δικαιούται να αιτηθεί άδεια από τη φυλακή αλλά η απάντηση και στις 27 προηγούμενες αιτήσεις χορήγησης αδείας ήταν σταθερά η ίδια: «Το αίτημά σας για χορήγηση αδείας απερρίφθη διότι η ποινική σας κατάσταση και η σχέση με την ελληνική Δικαιοσύνη δεν παρέχουν τη βεβαιότητα ότι θα κάνετε ορθή χρήση αυτής».


    Σύμφωνα με έγγραφο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Καταστήματος Κράτησης Πατρών έκανε δεκτή την αίτηση του βαρυποινίτη Νίκου Παλαιοκώστα για τη χορήγηση αδείας.


    Ωστόσο, δύο μέρες αργότερα ο αρμόδιος εισαγγελέας Εφετών προσέφυγε σε βάρος της απόφασης αυτής, αναφέροντας: «από την επισκόπηση του φακέλου του, ο αιτών κρατούμενος κρατείται με συγχωνευτική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία ορίστηκε συνολική ποινή στερητική της ελευθερίας 197 ετών και 376 μηνών, εκ των οποίων εκτιτέα ορίζονται τα 25 έτη και ποινή ισόβιας κάθειρξης. Από το πιστοποιητικό κράτησης προκύπτει ότι πληροί τις αναφερόμενες στη μείζονα σκέψη προϋποθέσεις του νόμου για τη χορήγηση αδείας, όμως παρέμεινε εκτός φυλακής λόγω αποδράσεως 16 έτη, 9 μήνες και 43 ημερών. Συνεπώς, προκύπτει ότι ο αιτών κατηγορούμενος δεν παρέχει τα εχέγγυα καλής χρήσης της άδειας».


    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_98.html

    «Η συμπεριφορά του από την πρώτη στιγμή κράτησης του είναι υποδειγματική. Ο λόγος που επικαλέστηκε ο εισαγγελέας είναι η συμπεριφορά του Νίκου προ της κρατήσεώς του. Ο νομοθέτης θέσπισε τον θεσμό αδειών αφενός για να προετοιμαστεί ο κρατούμενος για επανένταξη στην κοινωνία και αφετέρου για να επιβραβευτεί η καλή συμπεριφορά. Εδώ, παρακάμπτονται αυτές οι βουλήσεις και αναρωτιέμαι γιατί, δεδομένου ότι ο Νίκος Παλαιοκώστας δεν έχει βάψει τα χέρια του με αίμα», αναφέρει η δικηγόρος του Ελισσάβετ Πούλιου.


    jadwal game of thrones season 5 di hbo

    σωνε

    Ο Νίκος Παλαιοκώστας μαζί με τον αδελφό του, Βασίλη, αν και χρησιμοποιούσε όπλα, απέφευγε την άσκοπη βία. Είχε καταφέρει να μείνει ασύλληπτος επί 16 χρόνια και, τελικά, πιάστηκε σε μπλόκο της αστυνομίας το 2006.


    Ο Νίκος μετρά δύο αποδράσεις, ενώ ο αδερφός του, Βασίλης, τέσσερις.


    Ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο "φαντομάς" ή Ρομπέν των Φτωχών, συνελήφθη σαν σήμερα, στις 13 Σεπτεμβρίου 2006, κοντά στην Αράχωβα, λίγες εβδομάδες μετά την κινηματογραφική απόδραση του αδελφού του Βασίλη από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο.



    συνταξιουχος εργαζομενος

    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_150.html
    ευρωπαικη νομισματικη ενωση

    Το "χρυσό κορίτσι" της σκοποβολής έχει εκδηλώσει τα αισθήματά της για τον ΠΑΟΚ και στη διοίκηση του Δικεφάλου ήθελαν να τη βραβεύσουν στο «σπίτι» τους.


    17069632
    (Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / PIXEL / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ)


    Ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης έκανε την απονομή της τιμητικής πλακέτας στην Κορακάκη, που αποθεώθηκε από τους φιλάθλους.


    17070652
    ((Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / PIXEL / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ)


    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html

    συνταξιουχος εργαζομενος

    17070653
    ((Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / PIXEL / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ)


    Πρόσφατα η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν παρούσα στο φιλικό της Δόξα Δράμας με τον ΠΑΟΚ και τιμήθηκε από την ομάδα της πόλης της, αλλά και από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ της Νεάπολης.


    17069633
    ((Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / PIXEL / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ)



    συνταξιουχος εργαζομενος
    πετυχημενα status για το facebook

    αεροδρομιο λονδινου χιθροου

    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html
    https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html
    γλυκα ψυγειου σοκολατα

    Οι συζητήσεις για το κείμενο αυτό πρόκειται να επαναληφθούν αύριο, Τετάρτη, όμως η υιοθέτηση της συμφωνίας παραμένει πολύ αβέβαιη, εφόσον επικρίνεται τόσο από τους υποστηρικτές του Brexit όσο και από τους φιλοευρωπαίους.


    Η ανακοίνωση έγινε σήμερα έπειτα από συνεδρίαση των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η Τερέζα Μέι τους είπε πως δεν αποτελεί κυβερνητική πολιτική η καθυστέρηση του Brexit διά της παρατάσεως του Άρθρου 50 και πως η ιδέα αυτή μπορεί να έχει συζητηθεί από αξιωματούχους της ΕΕ, αλλά όχι και από βρετανούς αξιωματούχους.


    «Η συζήτηση θα αρχίσει αύριο ... Η πρωθυπουργός είπε πως θα κλείσει τη συζήτηση την ερχόμενη Τρίτη, που είναι 15 Ιανουαρίου, όταν θα διεξαχθεί η ψηφοφορία», δήλωσε ο εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους.




    αεροδρομιο λονδινου χιθροου
    αεροδρομιο λονδινου χιθροου
    my heart will go on di cosa parla

    φακελος ληψεις nokia lumia

    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html
    τα ψηφιδωτά της κανακαριάς
    φακελος ληψεις nokia lumia
    φακελος ληψεις nokia lumia

    Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter επιτέθηκε την Παρασκευή στη ΝΔ για το "παρών" της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την απόφαση του Κοινοβουλίου να αποδώσει την ιθαγένεια σε απογόνους Ελλήνων Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος.


    Όπως έγραψε ο πρωθυπουργός:



    Η απόφαση της Βουλής να αποδώσει την ιθαγένεια σε απογόνους Ελλήνων Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος αποκαθιστά ένα ιστορικό χρέος. Η απόφαση αυτή αποτελεί πράξη ισχυρού συμβολισμού εν μέσω ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Δεν εκπλήσσει κανέναν η καταψήφιση από τη ΧΑ. H Νέα Δημοκρατία όμως οφείλει να ντρέπεται για την υποκριτική της στάση.



    Απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία


    «Για μία ακόμα φορά, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Το Κόμμα που συγκυβερνά με τον γνωστό για τα αντισημιτικά του σχόλια, κ. Καμμένο, κάνει κήρυγμα περί αντισημιτισμού. Θράσος χωρίς μέτρο...», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.


    Η Πειραιώς σημειώνει πως το ζήτημα της υπηκοότητας των κατιόντων Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος έχει ρυθμιστεί, κατά μείζονα τρόπο, από νόμο του 2011, επί υπουργίας κ. Χάρη Καστανίδη, τον οποίο είχε υπερψηφίσει η Νέα Δημοκρατία.


    Σχετικά με τη τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή, η Νέα Δημοκρατία προσθέτει πως εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη της, κάτι που αποτυπώνεται με σαφήνεια στα πρακτικά της Βουλής από την τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού της Εκπροσώπου κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.


    Παραθέτει επ'αυτού τα συγκεκριμένα αποσπάσματα από τα πρακτικά:


    «Ιωάννης Κεφαλογιάννης: "Μια αναφορά θα κάνω, απλώς για να ξέρουν τη στάση μας, για την τροπολογία που έχει καταθέσει - και ευτυχώς είναι και παρών εδώ - ο κ. Μηταφίδης. Επειδή, σε εμάς τουλάχιστον, δεν έχει έρθει εις γνώσιν μας κάποια θεσμική πρόταση από πλευράς της εβραϊκής κοινότητας ή από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, πρέπει πραγματικά να μας πείτε γι' αυτό, για να μη βρεθεί κανείς κακοπροαίρετος να πει ότι είναι «φωτογραφική» η συγκεκριμένη τροπολογία".


    Τριαντάφυλλος Μηταφίδης: "Έγινε σε συνεργασία με την ισραηλινή κοινότητα...".


    Ιωάννης Κεφαλογιάννης: "Εντάξει, απλώς, σαν παράταξη, δεν μας έχει έρθει. Εμείς θα είμαστε θετικοί, εφόσον υπάρχει αυτό το θεσμικό αίτημα".


    Τριαντάφυλλος Μηταφίδης: "Και είναι και αίτημα του Δήμου Θεσσαλονίκης".


    Ιωάννης Κεφαλογιάννης: "Μάλιστα, εντάξει. Ύστερα απ' αυτήν τη διευκρίνιση, εμείς είμαστε θετικοί".»


    Ωστόσο, προσθέτει πως «μέσα σε ένα κυκεώνα τροπολογιών της Κυβέρνησης και των στελεχών της», η ψήφος της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς εκ παραδρομής, κατεγράφη ως παρών, παρά τη σαφώς διατυπωμένη σύμφωνη γνώμη της.


    «Τέλος, αφού θυμίσουμε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν εκείνη που αναγνώρισε το Κράτος του Ισραήλ το 1990 - σε αντίθεση με τα Κόμματα της Αριστεράς της εποχής εκείνης - να επισημάνουμε ότι πρόσφατα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση μνήμης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων της Θεσσαλονίκης», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επισυνάπτει εκείνη την ομιλία του κ. Μητσοτάκη «η οποία αποτελεί την καλύτερη απάντηση στους απελπισμένους γκεμπελίσκους της Κυβέρνησης».



    τα καλυτερα δεντρα για καυσοξυλα
    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

    Wednesday, May 29, 2019

    lifo κατοικια στα μεγαρα

    κεντρα απεξαρτησης κυπρου
    lifo κατοικια στα μεγαρα
    lifo κατοικια στα μεγαρα

    Τόσο ο Τρύφων Αλεξιάδης όσο και ο Γιώργος Κατρούγκαλος σχολίασαν το χθεσινό αποτέλεσμα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών να αναφέρει ότι το ποσό που θα εισρεύσει στα δημόσια ταμεία δίνει στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να αυξήσει τα δημόσια έσοδα και να προχωρήσει καλύτερα στη διαχείρισή τους.


    «Οι πρόσφατες εξελίξεις με τα απροσδόκητα έσοδα από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό που κανείς δεν περίμενε αυτό το δώρο, δίνει στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να αυξήσει τα δημόσια έσοδα και να προχωρήσει καλύτερα στη διαχείρισή τους», ανέφερε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη να σχολιάσει πως ως εφοριακός θα πρέπει να γνωρίζει πως πρώτα πρέπει να μπουν τα λεφτά στο ταμείο και μετά να πανηγυρίζει η κυβέρνηση.


    φυσικοθεραπεια σε βρεφη


    https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html
    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html

    το φουστανακι

    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html
    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html
    μαικλ φρειν σκιος
    το φουστανακι
    Κακοκαιρία - Κέρκυρα: Με κλειστού τύπου πλοία η πορθμειακή γραμμή

    Πολλά είναι τα προβλήματα που καταγράφονται στην Κέρκυρα με αφορμή την κακοκαιρία που συνεχίζεται.


    Κυρίαρχα χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα είναι οι δυνατοί άνεμοι αλλά και η συνεχής βροχόπτωση.


    το φουστανακι



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Διαβάστε περισσότερα στο corfutvnews.gr.



    σογια ελλασ ψαχνα ευβοιασ

    σταμπες σε παιδικα μπλουζακια

    μεταφραση γερμανικων κειμενων
    μεγαλύτερο τηλεσκόπιο του κόσμου

    Για τον υπολογισμό του ποσού του Δώρου Πάσχα λαμβάνεται υπ’ όψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.


    https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html

    σταμπες σε παιδικα μπλουζακια

    σταμπες σε παιδικα μπλουζακια

    Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το Δώρο αρχίζει από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Απριλίου κάθε έτους. Συνεπώς αν κάποιος εργαστεί ολόκληρο το ανωτέρω χρονικό διάστημα που αναφέραμε δικαιούται να λάβει μισό μηνιαίο μισθό αν αμείβεται με μισθό και 15 ημερομίσθια αν αμείβεται με ημερομίσθιο.


    Σε περίπτωση όμως που η σχέση εργασίας κάποιου μισθωτού με τον εργοδότη του, δεν είχε διάρκεια ολόκληρο το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα που αναφέραμε είτε γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από την εργασία του, είτε γιατί απολύθηκε, δικαιούται να λάβει αναλογία Δώρου η οποία υπολογίζεται ως εξής: Προκειμένου για αμειβόμενο με μισθό, ποσό ίσο με 1/15 του μισού μηνιαίου μισθού ή ένα ημερομίσθιο ανάλογα με το συμφωνημένο τρόπο αμοιβής, για κάθε 8 (οκτώ) ημερολογιακές ημέρες. Σε περίπτωση που κάποιος εργαστεί λιγότερο από οκτώ ημέρες δικαιούται ανάλογο κλάσμα για Δώρο Πάσχα.


    Το ΚΕΠΕΑ της ΓΣΕΕ έχει δημιουργήσει έναν online μηχανισμό υπολογισμού που μπορείτε να δείτε (εδώ).


    Πότε καταβάλλεται


    Το Δώρο Πάσχα καταβάλλεται τη Μεγάλη Τετάρτη, ωστόσο ο εργοδότης μπορεί να καταβάλει το δώρο και νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία.


    Για το δώρο παρακρατούνται εισφορές υπέρ του ΙΚΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθεί σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα.



    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html

    μυκονος παρος πλοιο

    μυκονος παρος πλοιο

    Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της καθιστικής διαμαρτυρίας που πραγματοποιούσε μερίδα κατοίκων έξω από τις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ, μετά την απόρριψη του αιτήματός τους, να μπει μια αντιπροσωπεία τριών ατόμων στον ΧΥΤΑ, μία φωτοβολίδα στον ουρανό, προκάλεσε το έναυσμα για την αρχή του «πολέμου» με κατοίκους να επιτίθενται στους αστυνομικούς με φωτοβολίδες, κροτίδες, πέτρες και άλλους αυτοσχέδιους μηχανισμούς και την αστυνομική δύναμη να απαντά με χημικά.


    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html

    μυκονος παρος πλοιο

    Από τη σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτοτραυματίστηκε ένας 32χρονος, από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος έσκασε στο χέρι του και του ακρωτηρίασε τον καρπό, ενώ τον τραυμάτισε και στο πρόσωπο.


    Ο 32χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα και η συλλογή στοιχείων από την αστυνομική διεύθυνση Κέρκυρας.


    ελεονωρα μελετη πιππα

    Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές, ενώ εξετάζεται το υλικό από αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς που εντόπισε η αστυνομία, σε σημείο των συμβάντων.


    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html

    Εξάλλου, αναμένεται ο σχηματισμός δικογραφίας που θα σταλεί στην Εισαγγελέα Κέρκυρας.



    και μειναμε μοναχοι

    παρης παρασκευαδης instagram

    Η χρέωση είναι στα 3 λεπτά, και μαζί με το ΦΠΑ φτάνει τα 4. Από 1/1/2019 βέβαια, η χρέωση της πλαστικής σακούλας θα αυξηθεί στα 9 λεπτά.


    παρης παρασκευαδης instagram

    Όσον αφορά το περιβαλλοντικό τέλος, προς το παρόν δεν θα επιβάλλεται σε περίπτερα και λαϊκές αγορές.


    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html

    Σακούλες χρεώνουν τα σούπερ μάρκετ, τα ψιλικατζίδικα, τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι και τα λοιπά καταστήματα λιανικής πώλησης.


    Πιο αναλυτικά


    Στις πλαστικές σακούλες με πάχος μέχρι 50 μm (μικρόμετρα) χρεώνεται περιβαλλοντικό τέλος.


    https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html

    Πλαστικές σακούλες με πάχος από 50 μm έως 70 μm δεν επιβαρύνονται με περιβαλλοντικό τέλος, αλλά είναι υποχρεωτική η τιμολόγησή τους στον πελάτη.


    Εξαιρέσεις


    Για πολύ λεπτές σακούλες, μικρότερες των 15 μικρόμετρων, δεν χρεώνεται περιβαλλοντικό τέλος μόνο στην περίπτωση που απαιτούνται για λόγους υγιεινής ή παρέχονται ως πρωτογενής συσκευασία χύμα (χύδην) τροφίμων.


    Εξαιρούνται οι βιοαποδομήσιμες / λιπασματοποιήσιμες πλαστικές σακούλες μεταφοράς.


    Εξαιρούνται από το τέλος οι σακούλες που διατίθενται από περίπτερα και υπαίθριο εμπόριο.


    Στην πλαστική σακούλα θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία υποχρεωτικού περιεχομένου, αλλά και η αξία του επιβαλλόμενου περιβαλλοντικού τέλους με διακριτό και ευανάγνωστο τρόπο.



    παρης παρασκευαδης instagram
    συγκεντρωτικη τιμολογιων 2014
    εθνικη ασφαλιστικη θεσσαλονικη καταστηματα

    αξεσουαρ τζακιου χαλανδρι

    νεα δημιουργια παιδικος σταθμος ηρακλειο
    αξεσουαρ τζακιου χαλανδρι

    Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων αυτών, ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δίκυκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.


    Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που εφαρμόζει η Τροχαία για την τροχονομική αστυνόμευση και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στην περιοχή της Αττικής, βεβαιώθηκαν 18.258 παραβάσεις από τις οποίες οι 781 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.


    Ενδεικτικά, βεβαιώθηκαν:



    • 657 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 103 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.

    • 1.968 παραβάσεις ορίου ταχύτητας.

    • 335 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

    • 418 για χρήση κινητού τηλεφώνου.

    • 447 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

    • 887 για μη χρήση προστατευτικού κράνους.



    αξεσουαρ τζακιου χαλανδρι
    this is the life testo e traduzione dream theater
    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html
    https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

    πως να κοψω μπουκαλια

    η νοσταλγία του παλιού πόνου
    Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στον Έβρο

    Αναλυτικές αναφορές στο «θρίλερ» που βρίσκεται σε εξέλιξη με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο, κάνει ο τουρκικός διαδικτυακός Τύπος. Στα δημοσιεύματα γίνεται αναφορά για τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή το βράδυ της Πέμπτης (1ης Μαρτίου) ενώ υπογραμμίζεται και το γεγονός ότι η Ελλάδα αρνείται να παραδώσει τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς στην Άγκυρα.


    Το CNN Turk αναφέρεται στη σύλληψη, κάνοντας λόγο για «βαριά χιονόπτωση» που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν οι δύο Έλληνες τον δρόμο και να μπουν στην Τουρκία. «Η νομαρχία Αδριανούπολης ενημέρωσε τα Υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών», αναφέρει το μέσο ενημέρωσης, επισημαίνοντας πως Τούρκοι στρατιώτες συνεχίζουν την ανάκρισή.


    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html

    nikos oikonomopoulos lyrics

    πως να κοψω μπουκαλια



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



    πως να κοψω μπουκαλια
    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html

    προγραμμα ανακτησης δεδομενων κινητου

    το μαντρι ναυπακτος
    προγραμμα ανακτησης δεδομενων κινητου

    «Θα μας τα πείτε;». Το καλωσόρισμα αυτό του Αλέξη Τσίπρα έδωσε το σύνθημα για να γεμίσει το Μέγαρο Μαξίμου με τις χαρμόσυνες φωνές των παιδιών του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου.


    Ο πρωθυπουργός και η σύντροφός του υποδέχθηκαν τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου και άκουσαν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, για να φωτογραφηθούν εν συνέχεια όλοι μαζί μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το Μέγαρο Μαξίμου.


    Ο κ. Τσίπρας χαιρέτισε ένα - ένα τα μικρά παιδιά, ανταλλάσσοντας ευχές, με τον πρωθυπουργό να «ενημερώνεται» από το καθένα για το τι δώρο έχουν ζητήσει να βρουν κάτω απ' το δέντρο το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς. Ο κ. Τσίπρας τους μοίρασε παιδικά βιβλία, τα οποία στη συνέχεια τα παιδιά θα τα ξεφύλλιζαν με την κ. Μπαζιάνα, στο γραφείο του πρωθυπουργού, το οποίο είχε γεμίσει με τους μικρούς επισκέπτες, ενώ ο κ. Τσίπρας είχε συζήτηση με τους δασκάλους των παιδιών.





    προγραμμα ανακτησης δεδομενων κινητου
    συλλαλητηριο χθες
    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html
    https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html

    ενημερωση των ρυθμισεων του icloud

    https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_132.html
    Μενίδι: Δικογραφία σε βάρος των ανηλίκων που εισέβαλαν σε σχολείο με ρόπαλα

    Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων, οι οποίοι εισέβαλαν, κρατώντας ρόπαλα, σε γυμνάσιο του Μενιδίου, προκειμένου να λύσουν διαφορές που είχαν με μαθητές τού συγκεκριμένου σχολείου.


    https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html

    ενημερωση των ρυθμισεων του icloud

    Οι τρεις δράστες είναι ηλικίας 16 ετών, ενώ ο τέταρτος 14 ετών, και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σχολείο.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Σημειώνεται, ότι ο διευθυντής του σχολείου πρόλαβε να κλείσει μία πόρτα μόλις είδε τους εξωσχολικούς και έτσι να αποφευχθούν τα χειρότερα.

    Οι τέσσερις ανήλικοι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι.


    διασ χοτελ ναυπλιο

    Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



    ενημερωση των ρυθμισεων του icloud
    βοσκοπουλος μεθυσμενος

    χας ταγκ

    γαμος οκτωβριος
    χας ταγκ

    Η αλήθεια είναι ότι το κοινό νόμισμα επεφύλασσε στους Γερμανούς αποταμιευτές δυσάρεστες εκπλήξεις. Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και λόγω των χαμηλών επιτοκίων, οι χρηματικές περιουσίες των Γερμανών συρρικνώθηκαν αισθητά: μόνον το 2017 κατά 38 δισ. ευρώ όπως κατέδειξε πρόσφατη έρευνα. Πρόκειται όμως μόνον για τη μισή αλήθεια.


    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html

    Διότι τα τελευταία δέκα χρόνια η Γερμανία κατέβαλε πολύ λιγότερα για την εξυπηρέτηση του χρέους της απ' ότι παλαιότερα. Από το 2008 συγκεκριμένα, το γερμανικό δημόσιο εξοικονόμησε συνολικά 290 δισ. ευρώ σε τόκους. Μόνον το 2017 η ομοσπονδία, τα κρατίδια, οι δήμοι και τα ασφαλιστικά ταμεία πλήρωσαν 50 δισ. ευρώ λιγότερα επιτόκια σε σύγκριση με την εποχή προ κρίσης. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν προσωρινοί υπολογισμοί της γερμανικής Bundesbank που επικαλείται η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.


    Κατακόρυφη μείωση των επιτοκίων


    Για την ανάλυσή της αυτή η Ομοσπονδιακή Τράπεζα συνέκρινε το επίπεδο των επιτοκίων του 2007, τη χρονιά δηλαδή πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση, με τα εκάστοτε επίπεδα των χρόνων που ακολούθησαν. Ενώ η Γερμανία δανείζονταν το 2007 με επιτόκια μέσης απόδοσης 4,23%, έφτασε να δανείζεται το 2017 έναντι επιτοκίων μόλις 1,86%. Η συνεχής πτώση των επιτοκίων δανεισμού είχε φυσικά ως αποτέλεσμα το γερμανικό δημόσιο να καταβάλει όλο και λιγότερα χρήματα για την εξυπηρέτηση του χρέους. Ενώ για παράδειγμα η ομοσπονδία κατέβαλε το 2008 40,2 δισ. ευρώ σε τόκους, το 2016 πλήρωσε μόλις 17,5 δισ. ευρώ, λιγότερα δηλαδή από τα μισά.


    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html

    Η τεράστια αυτή εξοικονόμηση ωφελεί φυσικά και τους Γερμανούς φορολογούμενους και αποταμιευτές, επισημαίνει η Handelsblatt. Διότι τα χρήματα στους προϋπολογισμούς της κεντρικής κυβέρνησης, των κρατιδίων και των δήμων και κοινοτήτων που έπρεπε να καταβληθούν παλαιότερα για την αποπληρωμή επιτοκίων μπορούν να επενδύονται, για παράδειγμα, στην εκπαίδευση ή στις υποδομές. Ή και για τη μείωση της φορολογίας την οποία διαπραγματεύονται τα δυο μεγάλα κόμματα στις εν εξελίξει διερευνητικές.


    Όχι σε σπατάλες


    Πολλοί οικονομολόγοι προειδοποιούν πάντως τους δυνητικούς εταίρους να μην εκμεταλλευτούν την ευνοϊκή συγκυρία για αύξηση των κοινωνικών δαπανών. Διότι όταν ανέβουν και πάλι τα επιτόκια - και αυτό σύμφωνα με τους ίδιους είναι απλά θέμα χρόνου - τότε θα αυξηθεί και το κόστος δανεισμού για τα δημόσια ταμεία. Εάν αυξάνονταν το επιτόκιο δανεισμού της Γερμανίας κατά μόλις μια ποσοστιαία μονάδα, το δημόσιο θα έπρεπε να καταβάλει κάθε χρόνο 20 δισ. ευρώ περισσότερα για την εξυπηρέτηση του χρέους.



    χας ταγκ
    στησιμο ψησταριας

    ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και φιλοξενουμενοι

    https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html
    αλλοιωση αυχενα
    ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και φιλοξενουμενοι

    «Υπάρχει ακόμη μια ευκαιρία να πετύχουμε μια καλή και βιώσιμη συμφωνία εξόδου. Η προετοιμασία ωστόσο για κάθε σενάριο αποτελεί ταυτόχρονα δείγμα υπεύθυνης και μακρόπνοης διακυβέρνησης», δήλωσε η κυρία Μέρκελ μιλώντας ενώπιον του ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου στην καθιερωμένη ομιλία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.


    «Αυτό περιλαμβάνει ακόμη και το ενδεχόμενο η Βρετανία να φύγει από την Ε. Ε. χωρίς συμφωνία», πρόσθεσε και, αναφερόμενη στις απαντήσεις που προβάλλει το Λονδίνο, τόνισε ότι «πρέπει πάντα να είναι ξεκάθαρο ότι εάν θέλουμε να αποφύγουμε τις δυσκολίες στο τέλος πρέπει να υπάρχει - και θα υπάρχει πάντα - μια διαφορά μεταξύ του να είναι κανείς μέλος της Ε. Ε. και του να είναι εταίρος της ως τρίτη χώρα».




    ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και φιλοξενουμενοι
    το αστερι του βορια συγχορδιες
    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html

    διαιτα με ρυζι κοτοπουλο μηλο

    μύκονος νεα

    Οι Αρχές εντόπισαν τις σορούς ακόμη επτά θυμάτων της πυρκαγιάς που αποκαλείται Camp Fire, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της Κομητείας Μπιούτ, Κόρι Χόνι. Εκ των 65 νεκρών οι 63 έχουν χάσει τη ζωή τους από τις φλόγες της Camp Fire και οι εναπομείναντες από την Woolsey Fire, στα νότια της Πολιτείας.


    Ο σερίφης Χόνι πρόσθεσε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που θεωρούνται αγνοούμενοι από τις Αρχές στην πόλη Πάρανταϊς και άλλες περιοχές της Κομητείας, που επλήγησαν Camp Fire, αναθεωρήθηκε προς τα πάνω: ανέρχεται πλέον στους 613.


    Η προηγούμενη εκτίμηση των Αρχών ήταν πως αγνοούνταν περίπου 100 κάτοικοι.




    διαιτα με ρυζι κοτοπουλο μηλο
    διαιτα με ρυζι κοτοπουλο μηλο
    υλη βιολογιας γ λυκειου πανελληνιες 2016
    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html
    https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html

    Tuesday, May 28, 2019

    ρατσισμος εκθεση γ λυκειου σχεδιαγραμμα

    https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html
    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html
    ρατσισμος εκθεση γ λυκειου σχεδιαγραμμα

    Τη δήλωση αυτή έκανε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά στην εκδήλωση της «παράταξης Αττική» του Γιάννη Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής. Η κ. Γεννηματά βραβεύτηκε για την προσφορά της στην αυτοδιοίκηση.


    οδυσσεας ελυτης βικι

    ρατσισμος εκθεση γ λυκειου σχεδιαγραμμα

    Η συγκεκριμένη αναφορά έγινε στη στιγμή που αναπτύσσεται η συζήτηση στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς για το θέμα της κυβερνητικής συνεργασίας.


    Η κ. Γεννηματά είπε ότι χρειάζεται είναι ακόμη μεγαλύτερη αποκέντρωση και η αυτοδιοίκηση μπορεί να γίνει ο μοχλός ανάπτυξης της χώρας, καθώς απέδειξε στα δύσκολα χρόνια ότι μπορεί και αντέχει να διαχειριστεί και την ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία. Παράλληλα άφησε αιχμές για την διοίκηση της Ρένας Δούρου λέγοντας ότι αδυνατεί να παίξει τον αναπτυξιακό ρόλο που αρμόζει στο θεσμό, χάνεται μέσα σε ιδεοληψίες του χθες, κρύβεται από την καθημερινότητα και απέχει από αυτά που σήμερα συμβαίνουν.


    «Τους δώσαμε ένα μεγάλο εργαλείο, μπορούσε να ήταν ένα όπλο για τον πολίτη της περιφέρειας και δεν αξιοποιείται όπως πρέπει», επεσήμανε η κ. Γεννηματά.



    κλειδωμα ωμου

    ακαδημαικο ημερολογιο university of nicosia

    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

    Η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση σε πλαγιά και σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν κινδυνεύει κατοικημένη περιοχή.


    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html


    Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν, αρχικώς, 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 1 ελικόπτερο, όμως η εικόνα της φωτιάς είναι καλύτερη πλέον και έχουν αρχίσει να αποχωρούν ορισμένα από τα οχήματα.


    ματσουκα δρομος φμ




    Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Μακρύς Γυαλός Ιεράπετρας Κρήτης. Έχουν κινητοποιηθεί 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 10 άτομα πεζοπόρο και 1 Ε/Π.

    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 22 Σεπτεμβρίου 2018


    ακαδημαικο ημερολογιο university of nicosia
    ακαδημαικο ημερολογιο university of nicosia
    ερμηνεια ονειρων ροδι

    θειας κοινωνιας

    θειας κοινωνιας
    Σεισμός – Δήμαρχος Πύλου στο Newsbomb.gr: Δεν υπάρχουν ζημιές – Η πόλη είναι θωρακισμένη

    Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο κ. Δημήτρης Καφαντάρης μιλώντας στο Newsbomb.gr, για την ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Πύλου.


    ρομπερτ λουις στηβενσον το νησι των θησαυρων

    Ο δήμαρχος της πόλης, τόνισε πως ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός και είχε διάρκεια, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν υπάρχουν ζημιές.


    https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

    κτελ αθηνα ναυπλιο τιμη φοιτητικο



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    «Τα συνεργεία του δήμου μας γυρίζουν όλη την πόλη για τυχόν προβλήματα. Υπάρχει ανησυχία στους κατοίκους καθώς ο σεισμός ήταν πολύ ισχυρός, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν μας έχει αναφερθεί οτιδήποτε για ζημιές».

    Ο κ. Καφαντάρης διεμήνυσε πως η πόλη της Πύλου είναι «θωρακισμένη» απέναντι στους σεισμούς και ασφαλής για κατοίκους και επισκέπτες.


    θειας κοινωνιας

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: H «Νεφέλη» σκεπάζει την Ελλάδα - Έρχονται έντονα φαινόμενα



    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

    καρτα υγειας του ομιλου υγεια

    ολιγωρια λεξικο
    ξενοδοχειο ποσειδων χρυση ακτη παροσ
    καρτα υγειας του ομιλου υγεια

    O εκδοτικός οργανισμός NEW TIMES PUBLISHING διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 5 μμ στο King George Athens Hotel. Στη διάρκειά της θα δοθούν οι διακρίσεις αριστείας SALUS INDEX AWARDS 2018.


    Οι διακρίσεις θα βασιστούν σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια και θα αφορούν τις επιχειρήσεις


    Α) με τα υψηλότερα κέρδη,


    https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html

    Β) με τις περισσότερες προσλήψεις το διάστημα 2016-2017


    Γ) που υλοποίησαν τα σημαντικότερα επενδυτικά σχέδια το 2015-2016


    Δ) με τα σημαντικότερα ερευνητικά προγράμματα και σχέδια καινοτομίας


    Συγκεκριμένα, θα δοθούν οι διακρίσεις SALUS INDEX AWARDS 2018 στις επιχειρήσεις των υποκλάδων:



    • των εν Ελλάδι φαρμακοβιομηχανιών

    • των εισαγωγικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων – θυγατρικών των πολυεθνικών οίκων.

    • των φαρμακαποθηκών

    • των εταιρειών καλλυντικών,

    • των επιστημονικών μηχανημάτων και ιατρικών ειδών

    • και των συμπληρωμάτων διατροφής.


    Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος ετήσιος οδηγός


    Στον οδηγό, που επιμελούνται οι δημοσιογράφοι Σπύρος Κτενάς, Νατάσσα Ν. Σπαγαδώρου και Γιώργος Σακκάς θα περιλαμβάνονται: όλες οι εξελίξεις στον χώρο της υγείας, παρεμβάσεις εκπροσώπων της Πολιτείας και των σημαντικότερων εκπροσώπων του τομέα, κλαδικές αναλύσεις, διαγράμματα, πίνακες και οικονομικά αποτελέσματα των σημαντικότερων επιχειρήσεων του τομέα καθώς επίσης και ειδικό section με τις σημαντικότερες παρουσίες του ιατρικού κόσμου.


    Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου της υγείας, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Έτσι, η συγκεκριμένη εκδήλωση αριστείας θα αποτελέσει ένα βήμα προβολής των θέσεων του κόσμου της υγείας αλλά και της πολιτικής ηγεσίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Από το βήμα της εκδήλωσης θα προβληθούν θέσεις σχετικές με την επενδυτική πολιτική των επιχειρήσεων φαρμάκων – καλλυντικών – συμπληρωμάτων διατροφής και την στήριξη της απασχόλησης και της ελληνικής οικονομίας μεσούσης της κρίσης.





    καρτα υγειας του ομιλου υγεια

    διπλανη πορτα

    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

    «Αυτό το φαινόμενο δεν είναι συχνό, είναι σπάνιο και μάλιστα στην έκταση και στην ένταση που είναι, διότι συνήθως οι θερμοκρασίες π. χ. στη Βόρεια Ντακότα είναι της τάξεως του -20. Φέτος πήγε στους -38 που με τους ανέμους κατεβαίνει περίπου στο -50 περίπου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζερεφός.


    Σημείωσε, δε, ότι «αυτό είναι καμπανάκι, με τη λογική ότι έχουμε πιο συχνά τα τελευταία 50 χρόνια ψυχρές εισβολές, όπως έχουμε και πιο συχνά καύσωνες σε πολλές περιοχές, όπως και στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».


    λοφος village χανια

    διπλανη πορτα

    Εξηγώντας το φαινόμενο, ο καθηγητής επισήμανε πως «υπάρχει ένας μεγάλος πολικός στρόβιλος που παρατηρείται το χειμώνα στο νότιο και το βόρειο ημισφαίριο, ο οποίος μερικές φορές διαταράσσεται κατά τρόπο, έτσι ώστε να μπορεί να παροχετεύει πολικό αέρα σε μικρότερα γεωγραφικά πλάτη» κι αυτό ακριβώς είναι που έχει συμβεί και φέτος.


    https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

    Σημείωσε μάλιστα πως αυτό έχει ξανασυμβεί αρκετές φορές στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. «Ήδη από τους πρώτους προσκυνητές (pilgrims), η Γιορτή των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day) ορίστηκε έτσι ώστε να θυμούνται πώς γλίτωσαν από ένα φοβερό κατέβασμα του πολικού μετώπου, το οποίο οδήγησε σε απώλεια χιλιάδων μεταναστών της εποχής εκείνης», ανέφερε χαρακτηριστικά.


    διπλανη πορτα




    σχολες οαεδ νεο ηρακλειο