Saturday, May 25, 2019

γιουτιουμπ ζωες παραλληλες

Τα παραπάνω ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος στη διάρκεια του χαιρετισμού του στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) Γιώργος Κωνσταντόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής.


Ο κ. Παυλόπουλος ανακάλεσε στη μνήμη του την πρώτη συνάντηση με τη διοίκηση του ΣΕΒΕ στις 19 Ιουνίου 2015, με την ευκαιρία της επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, και αφού παρατήρησε πως εκείνη η συνάντηση έγινε σε πολύ πιο δύσκολους καιρούς και μέσα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα και την προοπτική της στο πεδίο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του σκληρού πυρήνα της, της Ευρωζώνης, σημείωσε τα εξής:


φιλοσοφια της φωτογραφιας

«Τότε, σας είχα διαβεβαιώσει ότι "θ' αντέξουμε". Καθώς κι ότι η χώρα μας όχι μόνο θα μείνει συνεπής στον ευρωπαϊκό της προσανατολισμό αλλά και ότι θα συμβάλλει, στο μέτρο που της αναλογεί, στην ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος και στην εμπέδωση της συνοχής της Ευρωζώνης, με "αιχμή του δόρατος" ένα ισχυρό Ευρώ. Επιπλέον, σας είχα ζητήσει να πιστέψετε στις αστείρευτες δυνάμεις σας και να πρωταγωνιστήσετε σ' αυτή την Εθνική, κυριολεκτικώς, προσπάθεια.


τηλεφωνα σταθερα τιμη


γιουτιουμπ ζωες παραλληλες
γιουτιουμπ ζωες παραλληλες
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html

No comments:

Post a Comment