Friday, May 31, 2019

αρση βαρων καλαματα

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html
εκπαιδευτικοι για εξωτερικο
αρση βαρων καλαματα

Τόνοι νερού, μουσική, χορός, παιχνίδια και μούσκεμα μέχρι… τελικής πτώσης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για ένα διήμερο.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου, για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, χιλιάδες νεροπίστολα και παιχνίδια με νερό θα δημιουργήσουν 2 μέρες γεμάτες, κέφι, μουσική και παιχνίδι, φέρνοντας έτσι στις μνήμες όλων μας το αγαπημένο μας ‘’μπουγέλο’’ στην πιο σύγχρονη και ευφάνταστη διασκευή του!


αρση βαρων καλαματα

Την ώρα που το θερμόμετρο θα «χτυπά κόκκινο», εμείς επιλέγουμε διασκέδαση και «παίρνουμε το όπλο μας» για το πιο ξέφρενο μπουγέλο της ζωής μας! Ανεβάζουμε ρυθμούς με το πιο Hot Dj's & Live Acts line up και ετοιμαζόμαστε για την πιο πρωτόγνωρη και πρωτάκουστη γιορτή! 20.000 ετοιμοπόλεμοι μαχητές φουλάρουν τα νεροπίστολά τους για τρελές «μάχες» με νερό, οπλισμένοι με ατελείωτο κέφι, διαλέγουν ομάδα και το παιχνίδι αρχίζει


water1


ανοιχτο παραθυρο ιωαννινα

Διαλέγεις και αρχηγό: Ντορέττα Παπαδημητρίου ή Δημήτρη Ουγγαρέζο



water3


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Red ομάδα και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την Blue! Διαλέχτε χρώμα και εμπνευστή γιατί μάχη χωρίς "στρατηγό" δε γίνεται...!


Στα δύο εντυπωσιακά stages του Waterbomm Festival θα ανέβουν πάνω από 40 αγαπημένοι Dj's και Live Acts στο πιο hot – ever – μουσικό line-up του πιο εκρηκτικού festival!




No comments:

Post a Comment