Thursday, May 30, 2019

εθνος προκηρυξεις 2015

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html
πιθανώς και πιθανόν

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής προερχόμενος από το Ποτάμι, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ απέφυγε τα υπονοούμενα και κατηγόρησε ευθέως τον πρώην πρόεδρο του: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με μερικούς μερικούς; Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Όχι μόνο για τις Πρέσπες. Οι Πρέσπες ήταν και στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν το ρεπό του Καμμένου. Όταν ο Σταύρος λέει μου σκότωσαν το κόμμα με εντολή άλλων καλό είναι να μας πει το δικό του σχέδιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί διέγραψε τον Δανέλλη ενώ μαζί θα προχωρήσουν».


εθνος προκηρυξεις 2015

Μάλιστα ο Γρηγόρης Ψαριανός καλούσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να παρουσιάσει στοιχεία για τα όσα κατήγγειλε. Πράγμα που έκανε τελικά η Φωτεινή Λεομπίλα, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος η οποία και ανάρτησε ηχητικό με τον Γρηγόρη Ψαριανό να δηλώνει πως: «Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μαλ@@α που λέει ο ΣΚΑΪ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή οτι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια.»


εθνος προκηρυξεις 2015


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

στιφτης με καρφι


Όχι Γρηγόρη μου...εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα...Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ. Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ' εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε! pic.twitter.com/TEHJvq5o3K

— leobilla fotini (@LeobillaF) January 29, 2019

No comments:

Post a Comment