Monday, May 20, 2019

στανη αθηνα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html
ειδα στον υπνο μου στιχοι χαρα βερρα
στανη αθηνα

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Ντονγκμίνγκ Γουάνγκ της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Χουατζόνγκ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "European Journal of Preventive Cardiology" της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καρδιολογίας, αξιολόγησαν στοιχεία (μετα-ανάλυση) από δέκα μελέτες που αφορούσαν συνολικά περίπου 3,1 εκατομμύρια γυναίκες, από τις οποίες οι 150.500 είχαν εμφανίσει καρδιακή νόσο ή εγκεφαλικό.


μου ψιθυρίζεις stan

Διαπιστώθηκε μια σημαντική συσχέτιση ανάμεσα στην τεκνοποίηση και στον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Κάθε γέννα σχετίζεται με 4% μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου, άσχετα με το βάρος μιας γυναίκας, αν έχει διαβήτη, υπέρταση ή καπνίζει. Ειδικότερα κάθε τοκετός σχετίζεται με 5% μεγαλύτερο κίνδυνο για στεφανιαία νόσο και 3% για εγκεφαλικό.


Η καρδιά εργάζεται πιο σκληρά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τόσο της μητέρας όσο και του εμβρύου. Μέχρι σήμερα η επίπτωση της κύησης στην ανάπτυξη μελλοντικού καρδιαγγειακού προβλήματος παραμένει ζήτημα επίμαχο μεταξύ των επιστημόνων.


Η νέα μελέτη ρίχνει περισσότερο «φως» σε αυτό το ζήτημα.



στανη αθηνα
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html

No comments:

Post a Comment