Wednesday, May 15, 2019

προστιμο για εκπροθεσμη διακοπη εργασιων

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html
προστιμο για εκπροθεσμη διακοπη εργασιων

Κυβερνητικός παράγοντας που βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους θεσμούς εκτιμά ότι η πιθανότητα επανάκαμψης των εκπροσώπων των δανειστών παίζεται στο 50-50. Κάτι που θα καθοριστεί με βάση το εάν οι θεσμοί δεχτούν την πρόταση της κυβέρνησης να συζητηθούν όλα τα θέματα πακέτο.


ο νοσηλευτής ως δάσκαλος

Το Μαξίμου επιμένει ότι οι θεσμοί δεν πρέπει να επιστρέψουν με βάση το κλίμα που καλλιεργήθηκε στην συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής στις Βρυξέλλες μεταξύ θεσμών και οικονομικού επιτελείου καταλογίζοντας στις άλλες πλευρές μία διάθεση να αφήσουν τον «μουτζούρη» στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης.


Αν και κύκλοι του υπουργείου οικονομικών παραδέχονται ότι έχει σημειωθεί πρόοδος επισημαίνουν ότι επί της ουσίας δεν συζητήθηκε τίποτε περισσότερο από το αίτημα του ΔΝΤ να ψηφισθούν προληπτικά μέτρα 2% του ΑΕΠ και τίποτε περισσότερο. Αυτό θα σήμαινε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, πως εάν οι τροϊκανοί γυρίσουν στο Χίλτον θα αξιώσουν από την ελληνική πλευρά και νέα μέτρα χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν τίποτα, ακριβώς διότι είναι τεχνοκράτες, άρα δεν θα έχουν την ευελιξία να οδηγήσουν την διαπραγμάτευση σε μία πολιτική συμφωνία. Υπό αυτήν την έννοια είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες η διαπραγμάτευση να εξελίσσεται παρασκηνιακά σε πολιτικό πρωτίστως επίπεδο.


Θεωρητικά το ορόσημο της 20ης Φεβρουαρίου δεν έχει χαθεί καθώς μέσα στην εβδομάδα υπάρχει πιθανότητα να γίνουν βήματα προσέγγισης ώστε στο Eurogroup να αποδεχτεί ότι υπάρχει μία βάση συμφωνίας και να ανάψει το πράσινο φως για ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης εφόσον η Βουλή ψηφίσει όσα θα συμφωνηθούν. Η συζήτηση δεν έχει οδηγηθεί όμως ακόμη εκεί.


Προς το παρόν ο πρωθυπουργός στρέφει τα πυρά του στην Γερμανία και στον «πυρομανή» Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καλώντας την Άνγκελα Μέρκελ να τον μαζέψει. Την ίδια ώρα που ανώτερη κυβερνητική πηγή εκτιμά ότι η γερμανίδα Καγκελάριος θα αναγκαστεί να πάρει θέση και να μην μένει αμέτοχη, εκτός εάν θέλει να οδηγήσει την χώρα της σε εκλογές με το ελληνικό θέμα ορθάνοιχτο.



προστιμο για εκπροθεσμη διακοπη εργασιων
ντουμπροβνικ καλοκαιρι 2015
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html

No comments:

Post a Comment