Sunday, May 5, 2019

αγαπανθος πληρωνω στιχοι

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html
αγαπανθος πληρωνω στιχοι

Η συγκεκριμένη αποτελεί θέση κλειδί και δεν υποβιβάζει τον εξαιρετικά δημοφιλή στη Γερμανία Σόιμπλε. Αντιθέτως, του επιτρέπει να αποκτήσει έναν ακόμα πιο βαρύνοντα πολιτικό ρόλο, δεδομένης της παρουσίας στο γερμανικό Κοινοβούλιο των ακροδεξιών του AfD.


Ωστόσο, τώρα τα τρία κόμματα πρέπει να βρουν από κοινού τον νέο υπουργό Οικονομικών. Οι πρώτες συζητήσεις αναφέρουν ότι τη θέση αναμένεται να καταλάβει κάποιο στέλεχος των Φιλελευθέρων. Με δεδομένη την πολιτική της βαρύτητα, ο επικεφαλής τους θα έχει τον πρώτο λόγο.


σκουμπι ντου βιντεο

Ο λόγος για τον 38χρονο πολιτικό, Κρίστιαν Λίντνερ, που «ανέστησε» ουσιαστικά το FDP μετά την αποτυχία του κόμματος να μπει στη Γερμανική Βουλή το 2013. Ο Λίντνερ εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής το 2000 όταν ήταν μόλις 21 ετών και αποτέλεσε το νεότερο μέλος του Κοινοβουλίου. Ωστόσο, είχε προλάβει να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό του και να εργαστεί για μικρό διάστημα σε μία start-up. Αξίζει να επισημανθεί πως ο ίδιος δεν χαίρει θερμής αποδοχής από την καγκελάριο όσον αφορά την πλήρωση της θέσης του συγκεκριμένου υπουργείου.


αγαπανθος πληρωνω στιχοι

2017 09 24T173227Z 218365188 UP1ED9O1CQ2P1 RTRMADP 3 GERMANY ELECTION REACTION LINDNER


Πηγή: REUTERS/Ralph Orlowski


Ένα ακόμα μέλος του FDP που διεκδικεί τη θέση του υπουργού Οικονομικών είναι και ο Βόλφγκανγκ Κουμπίτσκι ο οποίος είναι 65 ετών. Ο Κουμπίτσκι εκλέχθηκε στην Μπούντεσταγκ τη δεκαετία του '90, και πρωταγωνίστησε στη δημιουργία μιας κυβέρνησης στο κρατίδιο Σλέσβιγκ - Χολστάιν, όπου συνεργάστηκε με τους Χριστιανοδημοκράτες και τους Πράσινους όπως ακριβώς δηλαδή πρόκειται να γίνει και σε ομοσπονδιακό επίπεδο τώρα.


2017 09 25T110624Z 2135091268 UP1ED9P0UUN0F RTRMADP 3 GERMANY ELECTION REACTION FDP


Πηγή: REUTERS/Wolfgang Rattay


Ο τρίτος υποψήφιος είναι ο Βόλκερ Βίσινγκ ετών 47 και πρώην μέλος της Επιτροπής Οικονομικών. Ο Βίσινγκ υπουργός οικονομίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ρηνανία - Παλατινάτου είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής και προέρχεται από την αμπελουργική περιοχή του Παλατινάτου. Αποτελεί μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του κόμματος και είναι πρόεδρος της επιτροπής χρηματοπιστωτικής και φορολογικής πολιτικής του κόμματος. Ο ίδιος ως υπουργός οικονομίας έχει συνεργασθεί με τους Πράσινους στην κυβέρνηση της περιοχής του.


volker


Πηγή: Twitter/ Volker Wissing


Έταιρος υποψήφιος είναι και ο 50χρονος αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αλεξάντερ Γκραφ Λάμπσντορφ, ο οποίος κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του Georgetown ενώ ξεκίνησε τη διπλωματική του σταδιοδρομία στα μέσα της δεκαετίας του 1990, όταν υπηρέτησε στη γερμανική πρεσβεία στην Ουάσινγκτον. Είναι ανιψιός του Ότο Γκραφ Λάμπσντορφ, υπουργού οικονομίας στις κυβερνήσεις του καγκελαρίου Χέλμουτ Σμιτ και του Χέλμουτ Κολ.


Alexander Graf Lambsdorff


Πηγή: Facebook/Alexander Graf Lambsdorff



βιογραφια μικη θεοδωρακη βιβλιο
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html

No comments:

Post a Comment