Saturday, May 11, 2019

παρενεργειες απο σπιραλ

παρενεργειες απο σπιραλ
παρενεργειες απο σπιραλ

«Αυτό για το οποίο μιλώ δεν είναι μια περαιτέρω ανταλλαγή επιστολών, αλλά μια σημαντική και νομικά δεσμευτική αλλαγή στη συμφωνία αποχώρησης», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέι στο κοινοβούλιο.


«Το να διαπραγματευθώ μια τέτοια αλλαγή δεν θα είναι εύκολο. Θα σημαίνει ότι η συμφωνία αποχώρησης θα ανοίξει και πάλι, κάτι για το οποίο γνωρίζω ότι δεν υπάρχει μεγάλη όρεξη ανάμεσα στους Ευρωπαίους εταίρους μας», πρόσθεσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός.


τρυπητη κουταλα

Παράλληλα, ανέφερε πως η ψηφοφορία στο κοινοβούλιο είναι μια ευκαιρία να τελειώσουν οι διαιρέσεις που εμπόδισαν το κοινοβούλιο να εγκρίνει μια συμφωνία για το Brexit και μια ευκαιρία να δείξουν οι βουλευτές στην Ευρωπαϊκή Ένωση τι θέλουν.


«Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση τι θα χρειαστεί προκειμένου να περάσει μια συμφωνία από αυτήν τη Βουλή των Κοινοτήτων, τι θα χρειαστεί για να πάμε πέρα από τη σύγχυση και τη διαίρεση και την αβεβαιότητα που τώρα επικρέμαται πάνω από εμάς», ανέφερε η Μέι στο κοινοβούλιο.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html

«Δέχομαι επίσης πως αυτή η Βουλή δεν θέλει τη συμφωνία την οποία έθεσα ενώπιόν της, με τη μορφή που υφίσταται σήμερα. Η ψηφοφορία ήταν αποφασιστική και την άκουσα με μεγάλη προσοχή. Έτσι ο κόσμος ξέρει τι δεν θέλει αυτή η Βουλή Σήμερα πρέπει να στείλουμε ένα εμφατικό μήνυμα για το τι θέλουμε», είπε η Βρετανίδα πρωθυπουργός.


Η Μέι κάλεσε επίσης τους Βρετανούς βουλευτές να στείλουν ένα μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι θα υποστηρίξουν τα σχέδιά της να επαναδιαπραγματευθεί τη συμφωνία για το Brexit και είπε πως με ένα διαιρεμένο κοινοβούλιο θα είναι δυσκολότερη η αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


«Έχει έρθει ο καιρός τα λόγια να γίνουν πράξεις», είπε στους βουλευτές. «Αν θέλετε να πείτε στις Βρυξέλλες τι θα αποδεχθεί αυτή η Βουλή, θα πρέπει να ψηφίσετε γι΄αυτό. Αν θέλετε να φύγουμε με μια συμφωνία, πρέπει να ψηφίσετε γι΄αυτήν. Αν θέλετε το Brexit, πρέπει να ψηφίσετε για το Brexit», ανέφερε, προσθέτοντας:


«Οι πιθανότητες επιτυχίας γίνονται πολύ μεγαλύτερες αν αυτή η Βουλή με στηρίξει. Ως εκ τούτου καλώ τη Βουλή να μου δώσει την εντολή που χρειάζομαι για να παραδώσω μια συμφωνία που αυτή η Βουλή μπορεί να υποστηρίξει. Κάντε το αυτό και μπορώ να εργαστώ ώστε να ξανανοίξει η συμφωνία αποχώρησης».





milka oreo купить спб
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html

No comments:

Post a Comment