Monday, May 6, 2019

μανιταρια κοκκινα κυπρου

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html

Σύμφωνα με τον σερίφη Χόνι, ο αριθμός των ανθρώπων που παραμένουν αγνοούμενοι μετά την πυρκαγιά Καμπ, που σάρωσε την πόλη Πάρανταϊς, μειώθηκε σε 563.


Ο νέος απολογισμός που έδωσε ο σερίφης της Κομητείας Μπιούτ αυξάνει τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τις πυρκαγιές στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας σε τουλάχιστον 86, καθώς η πυρκαγιά που οι αρχές ονόμασαν Woolsey στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους.



Πώς φαίνεται η καταστροφή από το διάστημα


Τη έκταση της περιβαλλοντικής καταστροφής που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, κατέγραψε ο φακός της NASA.


«Η πυρκαγιά Woolsey στη νότια Καλιφόρνια έχει αφήσει ένα σημάδι στο τοπίο τόσο μεγάλο που είναι εύκολα ορατό από το διάστημα», αναφέρει σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο twitter, η NASA.


Στη φωτογραφία, οι καμένες εκτάσεις εμφανίζονται με καφέ χρώμα ενώ η περιοχή όπου υπάρχει ακόμη βλάστηση είναι πράσινη.


Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, η πυρκαγιά «Camp Fire» που ξέσπασε στις 8 Νοεμβρίου έχει προκαλέσει τον θάνατο 79 ανθρώπων, ενώ 699 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.



The #WoolseyFire in Southern California has left a scar on the landscape so large that it is easily visible from space. Learn how our @NASAEarth satellite data helps recovery efforts:https://t.co/ESlZhrXRiT pic.twitter.com/kD90Ste8QS

— NASA (@NASA) 20 Νοεμβρίου 2018


μανιταρια κοκκινα κυπρου
μανιταρια κοκκινα κυπρου
εβραικα φυλα
γλυκερινη αναλογια
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html

No comments:

Post a Comment