Monday, May 13, 2019

θερμικες μηχανες βικιπαιδεια

επισκεψη μερκελ μετρο

Με σημερινή δήλωσή του, ο αρμόδιος υπουργός αφήνει αιχμές για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας και κατηγορεί τους ελεγκτές «για απεργία χωρίς αιτήματα», σημειώνοντας ότι απειλούν με ομηρία χιλιάδες ταξιδιώτες απλώς για να «υπηρετήσουν» μικροκομματικά παιγνίδια και σκοπιμότητες.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html

θερμικες μηχανες βικιπαιδεια

Σύμφωνα με το υπουργείο, στη συνάντηση της Παρασκευής, με τα σωματεία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας σε ερωτήσεις για τα συγκεκριμένα αιτήματα τους, η απάντηση που έδωσαν οι εκπρόσωποι του κλάδου ήταν ότι δεν έγινε διαβούλευση και ότι πιάστηκαν εξαπίνης, ενώ ο υπουργός από την πλευρά του σημείωσε ότι η απεργία έχει κομματικά κίνητρα.


πατεντα του ζωγραφου

"Η επιβεβαίωση", συνεχίζει η ανακοίνωση, "ήρθε λίγο αργότερα, όταν το Σωματείο Ελεγκτών εξέδωσε δελτίο τύπου για τη συνάντηση και σχεδόν ταυτόχρονα το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «προτρέπει» τους ελεγκτές να μην απεργήσουν.


θερμικες μηχανες βικιπαιδεια

Αναρωτιόμαστε εάν ενημέρωσε το σωματείο το γραφείο τύπου της ΝΔ ή όχι. Οι μάσκες έπεσαν. Τα πρόσωπα, οι κομματικές στοχεύσεις και οι επιδιώξεις φάνηκαν πλέον καθαρά".



https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html

No comments:

Post a Comment