Friday, May 17, 2019

ισλανδια ελλαδα live streaming

καμίλο μπερνέρι
ισλανδια ελλαδα live streaming

Οι βουλευτές αναμένεται να ψηφίσουν την ερχόμενη Τρίτη για την συμφωνία της Μέι με την ΕΕ για το Brexit και όπως αναμένεται ευρέως θα την απορρίψουν μετά την αποτυχία της πρωθυπουργού να κερδίσει την υποστήριξη του μικρού Δημοκρατικού Ενωτικού Κόμματος της Βόρειας Ιρλανδίας (DUP), από το οποίο εξαρτάται η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της βρετανικής κυβέρνησης.


«Αν η κυβέρνηση δεν μπορέσει να περάσει την πιο σημαντική της νομοθεσία, τότε θα πρέπει να γίνουν γενικές εκλογές με την πρώτη ευκαιρία», θα πει ο Τζέρεμι Κόρμπιν, σύμφωνα με το κείμενο της ομιλίας που θα εκφωνήσει στο Γουέικφιλντ, στη βόρεια Αγγλία, αποσπάσματα από το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το Εργατικό Κόμμα.


ισλανδια ελλαδα live streaming

Σε απάντηση στον Κόρμπιν, ο πρόεδρος του Συντηρητικού Κόμματος της Μέι δήλωσε ότι οι Εργατικοί δεν έχουν σχέδιο για το Brexit.


«Αντ' αυτού επιχειρηματολογούν δημοσίως για το αν θα ματαιώσουν την απόφαση του βρετανικού λαού και θα επαναλάβουν το δημοψήφισμα», δήλωσε ο Μπράντον Λιούις.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

Η Μέι αρνείται μέχρι σήμερα να υποχωρήσει από την συμφωνία της, η οποία προτείνει στενούς εμπορικούς δεσμούς με την ΕΕ, αλλά χωρίς η Βρετανία να έχει οποιονδήποτε λόγο πάνω στην πολιτική που ακολουθείται όπως έχει τώρα, μετά την αποχώρησή της στις 29 Μαρτίου.




αλεξανδρος κοντος αγιογραφος
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

No comments:

Post a Comment