Sunday, March 31, 2019

σταροβας ραδιοφωνο

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html
lg κλιματιστικο προβλημα
σταροβας ραδιοφωνο

Δικαιώματα και ευεργετήματα που συνδέονται με την καταβολή των εισφορών, παραμένουν ενεργά, μέχρι την ημερομηνία αυτή (ρυθμίσεις, ασφαλιστική ενημερότητα, ασφαλιστική ικανότητα).


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html

Κανονικά, έπρεπε η εν λόγω καταβολή να γίνει έως 31 /5.


Ωστόσο η εκκαθάριση των εισφορών του 2017 επέβαλλε την καταβολή των εισφορών του Μαρτίου έως τις 18/05 ενώ έως 31/05 πρέπει να γίνει η καταβολή της 1ης δόσης των χρεωστικών υπολοίπων.


σταροβας ραδιοφωνο

Υπό αυτές τις συνθήκες και για να διευκολυνθούν οι επαγγελματίες και οι αγρότες να καταβάλλουν τις τρέχουσες εισφορές τους, ο ΕΦΚΑ αποφάσισε την παράταση της καταβολής των εισφορών Απριλίου έως 08/06.


Υπενθυμίζεται ότι η 2η δόση των υπολοίπων του 2017 πρέπει να καταβληθεί έως 29/06.




usps tracking

φορμα ιουνιου 2017

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html
θειος βανιας αριστοτελειον θεσσαλονικη
φορμα ιουνιου 2017
Συναγερμός στις Αρχές: Εξαφανίστηκε 16χρονη στον Κορυδαλλό

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές από την εξαφάνιση ενός 16χρονου κοριτσιού στην περιοχή του Κορυδαλλού.


βασικη αλγεβρα ασκησεις

Τα ίχνη της Κικής Δ. χάθηκαν στις 22.00 το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου. Έχει ύψος 1,65 m, είναι 49 kg έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μπορντό παντελόνι και φούξια αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html

φορμα ιουνιου 2017


σερβις σιτιζεν

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html
ebay.gr ρουχα

Το πλαίσιο που καταρχήν επεξεργάζονται στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) θέλει να αποκτούν δικαίωμα «κάλυψης» έως 40.000 εργαζόμενοι που έως τώρα παρέχουν υπηρεσίες εξαρτημένης απασχόλησης με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών (ΔΠΥ) σε έως δύο εργοδότες. Στις προθέσεις του υπουργείου Εργασίας είναι οι δικαιούχοι να είναι είτε φυσικά, είτε νομικά πρόσωπα τα οποία απασχολούν εργαζόμενους με Δελτία Παροχής Υπηρεσιών και θα έχουν εγγραφεί στην σχετική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ έως τη στιγμή της επίσημης έναρξης του προγράμματος.


σερβις σιτιζεν

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα θα προβλέπει την υποχρέωση διατήρησης του συνόλου του προσωπικού για ορισμένο διάστημα πριν την έναρξη της επιδότησης και διατήρηση των ωφελούμενων εργαζομένων με την ίδια σχέση εργασίας (εξαρτημένη εργασία) για ορισμένο διάστημα μετά τη λήξη της επιδότησης.


σερβις σιτιζεν

Αφορμή για να προκύψει η παραπάνω ιδέα για επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών των εργοδοτών ήταν η διαγνωστική μελέτη για την αδήλωτη εργασία στην Ελλάδα που συνέταξε η ΔΟΕ τον Ιούλιο του 2016. Εκεί γινόταν συγκεκριμένη αναφορά στο ότι ένα από τα βασικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν στην αγορά εργασίας είναι η ψευδής αυτοαπασχόληση. Πρόκειται για το φαινόμενο εκείνο όπου πίσω από το «μπλοκάκι» κρύβεται η εξαρτημένη εργασία, η μέθοδος με την οποία ο κατ’ ουσίαν μισθωτός μεταμφιέζεται σε αυτοαπασχολούμενο. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της μεταμφίεσης είναι η παράκαμψη όλου του θεσμικού πλαισίου προστασίας της εργασίας εις βάρος του εργαζομένου, σε ότι αφορά ωράρια, μισθούς, επιδόματα, δώρα εορτών, άδειες κλπ.


Όπως επισημάνθηκε νωρίτερα σήμερα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο υπουργείο Εργασίας, το πρώτο βήμα έγινε με τη δημιουργία της πλατφόρμας του ΕΦΚΑ και του επιμερισμού των ασφαλιστικών εισφορών σε όσους παρέχουν υπηρεσία-εργασία σε έως δύο εργοδότες και δηλώνονται σε αυτήν.


Τώρα γίνεται πράξη το επόμενο βήμα της παρέμβασης σε αυτό το πεδίο της αγοράς εργασίας και ουσιαστικά παρέχεται η ευκαιρίας στους εργοδότες που θα επιλέξουν να μετατρέψουν σε μισθωτό, τον απασχολούμενο σε αυτούς με ΔΠΥ, με κίνητρο την επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών τους. Ουσιαστικά δίνεται το κίνητρο να μετατραπεί η ψευδώς δηλωμένη αυτοαπασχόληση, σε μισθωτή εργασία.


Η υλοποίηση του προγράμματος αποτελεί μία από τις ενέργειες για την καταπολέμηση του φαινομένου της ψευδούς αυτοαπασχόλησης. Το επόμενο διάστημα θα διεξαχθούν κύκλοι ελέγχων του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ. ΕΠ. Ε.) επικεντρωμένοι στο φαινόμενο αυτό.



ψηφιακα θερμομετρα τι ειναι
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

χριστουγεννιάτικο δείπνο μενού

μουσικες εκδηλωσεις λαρισα
χριστουγεννιάτικο δείπνο μενού
χριστουγεννιάτικο δείπνο μενού
Επεισόδιο στο Αιγαίο - Κανονιοφόρος Αρματωλός: Αυτή είναι η πορεία του τουρκικού πλοίου (pics)

Κανονιοφόρος Αρματωλός - Όλες οι ειδήσεις: Το τουρκικό φορτηγό πλοίο «Karmate», επιχείρησε στις 04:10 τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/5), να εμβολίσει την κανονιοφόρο (Κ/Φ) του Πολεμικού Ναυτικού «Αρματωλός» ανοιχτά της Μυτιλήνης.


Το πλοίο, σύμφωνα με το Αυτόματο Σύστημα Αναγνώρισης πλοίων (Automatic Identification System - AIS), ξεκίνησε από τη Σμύρνη με προορισμό τη Ραιδεστό, στη Θάλασσα του Μαρμαρά, στην Ανατολική Θράκη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


karmatebasic

Το πλοίο, όπως μαρτυράει και το στίγμα του, στο ύψος των νοτίων ακτών της Μυτιλήνης, εισήλθε στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, ενώ αμέσως μετά το σοβαρό περιστατικό με την Κανονιοφόρο Αρματωλός, εισήλθε και πάλι στα τούρκικα χωρικά ύδατα, κοντά στα παράλια της Μικράς Ασίας.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html

Αυτή τη στιγμή, το φορτηγό πλοίο «Karmate», βρίσκεται στη ράδα του λιμανιού στο Δεκελί, απέναντι από τα παράλια της πόλης της Μυτιλήνης.

Φωτογραφίες από το marinetraffic.com


Επεισόδιο στο Αιγαίο - Κανονιοφόρος Αρματωλός: Αυτή είναι η πορεία του τουρκικού πλοίου (pics)
01
Επεισόδιο στο Αιγαίο - Κανονιοφόρος Αρματωλός: Αυτή είναι η πορεία του τουρκικού πλοίου (pics)

θεοδωρου αφροδιτη ψυχιατρος
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html

αεροβολα πιστολια σκοτωνουν

αεροβολα πιστολια σκοτωνουν
αεροβολα πιστολια σκοτωνουν

Η FIBA ετοίμασε ένα πρόγραμμα στην συνδρομητική της τηλεόραση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο You Tube το promo video με τίτλο: Ο σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο, έτοιμος να λάμψει για την Ελλάδα.


"Στο NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να βελτιώνεται κάθε σεζόν, που αγωνίζεται με τους Μιλγουόκι Μπακς. Η εθνική Ελλάδας μπορεί να ποντάρει πάνω στον Greek Freak για τα τουρνουά που έρχονται".


Δείτε το σχετικό βίντεο, αλλά και το link που μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα κάνονατς την σχετική εγγραφή.





πιτσα με βαση κιμα
μοναχοσ μακαριοσ μαρουδα
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

προγραμμα αγωνων γ εθνικη

ποιοι δικαιουνται επιδομα τεκνων 2015
προγραμμα αγωνων γ εθνικη

«Έχουν ξαμοληθεί - υποστηρίζει - τα κυβερνητικά στελέχη να πείσουν τον κόσμο ότι τα αντίμετρα ‘ισορροπούν’ τα μέτρα. Δεν υπάρχει πιο κραυγαλέο ψέμα. Διότι για να εφαρμοστούν τα αντίμετρα στο σύνολό τους, θα πρέπει το πρωτογενές πλεόνασμα να φτάσει στο 5,5%. Να γίνει πλήρες ξεζούμισμα δηλαδή!», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Ειδήσεις».


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

ονοματα γερμανικων ποιμενικων

Με την επισήμανση ότι «η ΝΔ έχει σταθερές θέσεις, (αντιθέτως) αυτός που είναι σε πολιτικό βέρτιγκο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο ότι «όχι μόνο δεν μας έβγαλαν από το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο, όπως είχαν υποσχεθεί, αλλά μας έχωσαν ακόμη πιο βαθιά στα μνημόνια».


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όσον αφορά την «επόμενη μέρα» - εφόσον κερδίσει τις επόμενες εκλογές η ΝΔ - ο Κ. Χατζηδάκης δηλώνει: «Πρόθεση της ΝΔ είναι, ακόμη και αν έχει αυτοδυναμία, να συνεργαστεί με όλες τις μεταρρυθμιστικές, φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις και να δημιουργήσει μια πλατιά συμμαχία με στόχο να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια».


προγραμμα αγωνων γ εθνικη


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html

διαλεξη λιαντινη

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

Η εξέλιξη αυτή ήταν αντίθετη στην πορεία που ακολούθησαν οι αποδόσεις των άλλων κρατικών ομολόγων της Ευρωζώνης, οι οποίες κινήθηκαν ανοδικά, καθώς η Τράπεζα της Αγγλίας αύξησε τα επιτόκια για πρώτη φορά έπειτα από μία δεκαετία και η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) είναι σε τροχιά να τα αυξήσει στο τέλος του έτους.


Οι δημοπρασίες ομολόγων της Ισπανίας και της Γαλλίας συνέβαλαν, επίσης, στην ελαφρά ανοδική πίεση στις αποδόσεις των κρατικών τίτλων της Ευρωζώνης, πολλές από τις οποίες είχαν υποχωρήσει σε χαμηλά επίπεδα πολλών μηνών μετά την παράταση του προγράμματος αγορών ομολόγων της ΕΚΤ την περασμένη εβδομάδα. Η Γαλλία και η Ισπανία πούλησαν σήμερα ομόλογα αξίας περίπου 13 δισ. ευρώ.


Η χαλαρή στάση της ΕΚΤ έρχεται σε αντίθεση με αυτή της Fed, η οποία ανέφερε χθες ότι η ανάπτυξη της αμερικανικής οικονομίας είναι εύρωστη και η αγορά εργασίας ενισχύεται, υποδηλώνοντας ότι είναι σε τροχιά να αυξήσει τα επιτόκια τον Δεκέμβριο.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html

διαλεξη λιαντινη

Υπήρχαν ελπίδες για μία μεγαλύτερη βεβαιότητα σήμερα σχετικά με τη μελλοντική πορεία της νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ, καθώς ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να ανακοινώσει πως ο Τζέρομ Πάουελ θα είναι ο επόμενος επικεφαλής της Fed.


Στη Βρετανία, οι αξιωματούχοι της Τράπεζας της Αγγλίας αύξησαν σήμερα τα επιτόκια, για πρώτη φορά από το 2007, αντιστρέφοντας την έκτακτη μείωσή τους μετά την απόφαση της Βρετανίας να φύγει από την ΕΕ. Η κεντρική τράπεζα πρόσθεσε ότι αναμένει μόνο «πολύ σταδιακές» περαιτέρω αυξήσεις την επόμενη τριετία.


Οι αποδόσεις των γερμανικών 10ετών ομολόγων αυξήθηκαν έως και 3 μονάδες βάσης στο 0,40%, ενώ στη συνέχεια υποχώρησαν στο 0,38%, καθώς οι επενδυτές εστίασαν στην επιφυλακτικότητα που εξέφρασε η Τράπεζα της Αγγλίας στη σημερινή συνεδρίασή της. Οι αποδόσεις των αντίστοιχων ιταλικών τίτλων σημείωσαν άνοδο κατά 1 μονάδα βάσης στο 1,81%.


Η Aberdeen Standard αναμένει τουλάχιστον πέντε αυξήσεις των αμερικανικών επιτοκίων τα επόμενα δύο χρόνια. Από την άλλη πλευρά, τα επιτόκια της αγοράς χρήματος δείχνουν ότι η ΕΚΤ δεν θα αυξήσει τα επιτόκια έως και μετά τη λήξη της θητείας του σημερινού Προέδρου της Μάριο Ντράγκι, τον Οκτώβριο του 2019.



διαλεξη λιαντινη
χαρτης ελλαδα λευκαδα
gourmet olives wholesale

αν μου φτάναν τα λεφτα καραοκε

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html
στειλε δωρα απο την cosmote
αν μου φτάναν τα λεφτα καραοκε

Ο κ. Τσακαλώτος, όπως αναφέρει το ilialive.gr, συνοδευόταν από τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θοδωρή Μιχόπουλο και ευχαριστήθηκε την θάλασσα.


Ο υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στην παραλία της Κουρούτας και χάρηκε για αρκετές ώρες την παραλία και τον ήλιο.


Μάλιστα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο κ. Τσακαλώτος, έπαιξε beach volley, ενώ δεν δίστασε να επιδείξει τις ικανότητές του και στις ρακέτες.


DIAKOPES 1


αιγλη σινεμα θεσσαλονικη

DIAKOPES 2


DIAKOPES 3


(Πηγή φωτογραφιών ilialive.gr)



αν μου φτάναν τα λεφτα καραοκε
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

τηλέφωνο λιμάνι πειραιά

διοδια αθηνα θεσσαλονικη παρακαμψη
τηλέφωνο λιμάνι πειραιά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δήλωσή του για τον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο αναφέρει:


«Δεν υπάρχει πλέον διέξοδος στο αδιέξοδο που μόνος του δημιούργησε ο κ. Καμμένος, με τις δόλιες ενέργειές του. Οι αποκαλύψεις υπήρξαν συνταρακτικές, συντριπτικά αποδεικτικές εγκληματικής μεθόδευσης σε βάρος αθώου.


εξαρτηματα και υλικα μοδας

Περίτρανες είναι οι αποδείξεις ότι υπήρξε πρωταγωνιστής μιας σκευωρίας, την οργάνωση της οποίας ανέλαβε με τη σύμπραξη σημαιοφόρων του κιτρινισμού και για την εκτέλεσή της στρατολόγησε τον πρόθυμο καταχραστή της εξουσίας του, λιμενικό Χριστοφορίδη.


Αντλώντας γνώση από τον τρόπο της προσωπικής του λειτουργίας, αποδίδει σε άλλους ό, τι ο ίδιος πράττει. Δολοπλοκεί, απειλεί, συκοφαντεί προκλητικά και υποκρίνεται τον προστάτη της Δικαιοσύνης, την απόπειρα χειραγώγησης του έργου της οποίας, έχει ομολογήσει.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html

Ο Μαρινάκης δεν επιζήτησε ποτέ και από κανέναν κάλυψη. Των δικών σας εγκλημάτων, κ. Καμμένε, βιώνει την αποκάλυψη.


Οργανωμένο είναι το δικό σας έγκλημα, κ. Υπουργέ. Οι ενέργειές σας αποτελούν ανεπίτρεπτη, ομολογημένη και ωμή επέμβαση της εκτελεστικής στα έργα της δικαστικής εξουσίας.


Αξιοπιστία πλέον δεν έχετε. Καήκατε, κ. Καμμένε, από τα θλιβερά σας καμώματα», καταλήγει η δήλωση του κ. Μαρινάκη.



τηλέφωνο λιμάνι πειραιά
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

πιτα με λαχανικα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html
τα ζωδια και η λαμπα
φαιβ ναιτ ατ φρεντις

Κατά την διάρκεια της συνομιλίας των δύο πλευρών ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε στις πέντε βασικές αρχές για την Ευρώπη του μέλλοντος, ενώ ο κ. Πιτέλα από την πλευρά του δήλωσε φανατικός υπερασπιστής της Ελλάδας και τόνισε πως πρέπει να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση και να προχωρήσει η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της Ευρώπης προς την κατεύθυνση της Ομοσπονδιακής Διακυβέρνησης και ολοκλήρωσης, αρκεί όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, ακολουθώντας, όπως σημείωσε, τις αρχές της Ειρήνης, της Αλληλεγγύης, της Δημοκρατίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Βιώσιμης Ανάπτυξης, που θα οδηγήσουν σε μια Ευρώπη συνεκτική και ισχυρή.


πιτα με λαχανικα

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογικών αναμετρήσεων σε Αυστρία και Ολλανδία, σημείωσε ότι είπαν όχι στον αντιευρωπαϊσμό και τον λαϊκισμό και εξέφρασε την βεβαιότητά του, ότι και ο γαλλικός λαός θα δώσει την ίδια απάντηση.


4078850


(Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)


Σχετικά με τον παγκόσμιο ρόλο που έχει να διαδραματίσει η Ευρώπη, ο κ. Παυλόπουλος έκανε λόγο για την ανάγκη μιας ισχυρής και συνεκτικής Ευρώπης και υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα είναι με τους λαούς εκείνους που θα πρωταγωνιστήσουν έτσι ώστε η Ευρώπη να βρει τον δρόμο που της ταιριάζει και της αναλογεί.


4078848


(Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Τζιάνι Πιτέλα, αφού δήλωσε φανατικός υπερασπιστής της Ελλάδας, τόνισε ότι πρέπει να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση και να προχωρήσει η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.


4078845


(Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)



πιτα με λαχανικα

να σ πω παντελιδης στιχοι

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html
δημος πολυμερης

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο, πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα που διασώθηκαν από την πυροσβεστική υπηρεσία κατά την κατάσβεση, ενώ είχαν χάσει τις αισθήσεις τους.


να σ πω παντελιδης στιχοι

Φέρουν ελαφρά εγκαύματα και έχουν διακομισθεί σε νοσοκομείο.







Κατά την διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Κύπρου στην Πετρούπολη Αττικής, απεγκλωβίστηκαν 2 άτομα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 30 Αυγούστου 2017


να σ πω παντελιδης στιχοι
napoli city of the damned

βιντεο ντοκουμεντο ρωμανος

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html
βιντεο ντοκουμεντο ρωμανος
βιντεο ντοκουμεντο ρωμανος
1 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


Σήμερα Πέμπτη 1 Μαρτίου γιορτάζουν οι: Ευδοκία, Ευδοκή, Παρασκευή, Εύη, Παρασκευούλα, Βούλα, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παράσχος, Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)


ρωτα την αγαπη 112 ελληνικοι υποτιτλοι


sip of sunshine price

ομοαξονική έξοδος ψηφιακού ήχου

θαυμα στο μιλανο ταινια

Την επομένη της κλήρωσης, όταν ο τυχερός παίκτης διαπίστωσε ότι είχε κερδίσει τον πρώτο λαχνό, μάζεψε την οικογένειά του, αλλά τους αποκάλυψε μόνο ένα μικρό μέρος από το έπαθλο. Έτσι, λοιπόν, τους είπε ότι είχε κερδίσει 100.000 ευρώ, δηλαδή το εγγυημένο έπαθλο που κληρώνει κάθε εβδομάδα το Λαϊκό Λαχείο σε έναν νικητή. Εκείνοι πέταξαν από τη χαρά τους.


Όταν καταλάγιασε ο μεγάλος ενθουσιασμός και αφού είχαν κάνει σχέδια ύψους 100.000 ευρώ, ο τυχερός παίκτης εκμυστηρεύτηκε στη γυναίκα του το πραγματικό ποσό που είχε κερδίσει και την άφησε κυριολεκτικά άφωνη.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

ελεγχοι για ρευματοκλοπη


ομοαξονική έξοδος ψηφιακού ήχου
ομοαξονική έξοδος ψηφιακού ήχου

φαρμακειο ασκληπιειο βουλας

φαρμακειο ασκληπιειο βουλας
φαρμακειο ασκληπιειο βουλας

Σύμφωνα με την αστυνομία, η εξαφάνισή του δηλώθηκε χθες στην Ασφάλεια Αγρινίου από συγγενικό του πρόσωπο, που μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι τα ρούχα του 41χρονου βρέθηκαν στη θέση Φουσκάρι, σε κοντινή απόσταση από αυλάκι.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_146.html

Αμέσως μετά ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 41χρονου, με συμμετοχή πυροσβεστών, αστυνομικών, αλλά και πολιτών. Τελικά η σορός του βρέθηκε μέσα σε αρδευτικό κανάλι.





μυρτώ νούλα
roth ηχεια
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

χρωμα κιμωλιας σε λακα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html
χρωμα κιμωλιας σε λακα

Το αίτημα για τη σύγκληση του σώματος υπογράφουν η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Βρετανία, το Κουβέιτ, η Σουηδία, η Πολωνία, το Περού, η Ολλανδία και η Ακτή Ελεφαντοστού, έγινε γνωστό από διπλωματικές πηγές, ενώ επαφίεται στην προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας, την οποία ασκεί για τον μήνα Απρίλιο το Περού, να επιβεβαιώσει επισήμως τη διεξαγωγή της έκτακτης συνεδρίασης.


χωρις ρευμα η κυπρος

Το Παρίσι θα αναλάβει τις ευθύνες του


Η Γαλλία διαβεβαίωσε σήμερα ότι θα αναλάβει «πλήρως τις ευθύνες της» μετά την επίθεση με χημικά που φέρονται να διέπραξαν οι κυβερνητικές δυνάμεις στη Συρία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Ζαν Ιβ Λεντριάν, κι ενώ το Παρίσι έχει επανειλημμένως απειλήσει ότι θα πλήξει στρατιωτικούς στόχους στη Συρία, στην περίπτωση χρήσης χημικών όπλων από τη Δαμασκό.


Εκφράζοντας την «βαθύτατη ανησυχία του», ο Γάλλος υπουργός επισήμανε ότι η Γαλλία «θα αναλάβει τις ευθύνες της στη μάχη εναντίον της διάδοσης των χημικών όπλων. Επιπλέον, ζητά τη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση στην ανατολική Γούτα» σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε.


Ο Τραμπ προειδοποιεί με αντίποινα


Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, προειδοποιώντας ότι θα πρέπει να «πληρώσει μεγάλο τίμημα» για τη φονική επίθεση με χημικά όπλα εναντίον αμάχων. Παράλληλα, κατηγόρησε το Ιράν και τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ότι τον υποστηρίζουν.



«Πολλοί νεκροί, περιλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, στην άμυαλη ΧΗΜΙΚΗ επίθεση στη Συρία. Η περιοχή της θηριωδίας είναι κλειδωμένη και περικυκλωμένη από τον Συριακό Στρατό, κάνοντάς την εντελώς απρόσιτη στον έξω κόσμο», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter και συμπλήρωσε:



«Ο πρόεδρος Πούτιν, η Ρωσία και το Ιράν είναι υπεύθυνοι γιατί υποστηρίζουν το Ζώο Άσαντ. Μεγάλο τίμημα θα πρέπει να πληρώσει».



Many dead, including women and children, in mindless CHEMICAL attack in Syria. Area of atrocity is in lockdown and encircled by Syrian Army, making it completely inaccessible to outside world. President Putin, Russia and Iran are responsible for backing Animal Assad. Big price...

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 8 Απριλίου 2018


χρωμα κιμωλιας σε λακα
πινακεσ βαρεων και ανθυγιεινων

dmt ελλαδα

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html
dmt ελλαδα

«Διαθέτουμε πληροφορίες, όμως δεν θα ήταν σωστό να το πούμε δημοσίως αν δεν βεβαιωθούμε απόλυτα» δήλωσε σε δημοσιογράφους ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους, προτού αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη για να επισκεφθεί τη Ρώμη και το Βατικανό.


τα πιο διασημα μονοπετρα

«Όποιος κι αν είναι εκείνος (που παρείχε το όπλο), τάχθηκε στο πλευρό των τρομοκρατών. Μόλις αυτό επιβεβαιωθεί, θα μοιραστούμε με όλον τον κόσμο αυτήν την πληροφορία» συμπλήρωσε.





dmt ελλαδα
μεσι τατουαζ μανικι

πονος της καρδιας

πονος της καρδιας

Και αυτό διότι, όπως πρόσθεσε, «η Τουρκία βρίσκεται πλέον σε μια πάρα πολύ δυσμενή κατάσταση».


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html

Όπως ανέφερε στην συνέχεια ο πρόεδρος της Βουλής:


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html


Η Τουρκία είναι σε σταυροδρόμια και αυτό ενδεχομένως καθιστά κάποιους κύκλους επικίνδυνους, πλην όμως τα μεγάλα προβλήματα που έχει και στα νοτιοανατολικά της σύνορα και στις σχέσεις της με την Δύση και κυρίως στο εσωτερικό της, πιστεύω ότι θα την οδηγήσουν σε σώφρονες σκέψεις.


πονος της καρδιας


Σε αυτό το σημείο ο Νίκος Βούτσης σημείωσε ότι: «είμαι λιγότερο ανήσυχος από άλλες εποχές, αλλά πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σταθεροί και αποφασιστικοί σε αυτά που λέμε και κάνουμε».



τεστ με κλασματα γ δημοτικου
αυτο ξαναπεστο

εργασια ημιαπασχοληση περιστερι

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html
γαμος με τριτα ξαδερφια

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 827,77 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,51%.


Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 828,94 μονάδες (+0,65%).


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 35,026 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν συνολικά 22.380.660 μετοχές. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,33%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,56%.


εργασια ημιαπασχοληση περιστερι

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Εθνικής (+3,40% στα 0,365 ευρώ), της Attica Bank (+3,00% στα 0,103 ευρώ), της ΔΕΗ (+2,88% στα 2,14 ευρώ), της Alpha Bank (+1,90% στα 2,15 ευρώ) και της Viohalco (+1,41% στα 2,87 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Coca Cola HBC (-1,85% στα 28,11 ευρώ), της Motor Oil (-1,30% στα 19,05 ευρώ), της Fourlis (-0,83% στα 5,97 ευρώ) και του ΟΠΑΠ (-0,62% στα 9,59 ευρώ).


Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+1,80%), των Τηλεπικοινωνιών (+1,21%), της Ακίνητης Περιουσίας (+1,16%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+1,16%).




εργασια ημιαπασχοληση περιστερι
δημητριαδησ αντωνησ οε

τα φιλαρακια γιαννιτσα

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html
εκβαθυνση λιμενων

Συγκεκριμένα, οι μαθητές θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ψηφιακά Συστήματα, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Μεταφορά Φορτίων και Οικοδομική.


Λόγω της σεισμικής δόνησης που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο βόρειο Αιγαίο το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να αναβάλει τις εξετάσεις στη Μυτιλήνη και τη Χίο για την ασφάλεια των μαθητών.


λειτουργια χριστουγεννων 2015

τα φιλαρακια γιαννιτσα

«Είναι αυτονόητο ότι προέχει η ασφάλεια των μαθητών που διαγωνίζονται, η εξασφάλιση της συμμετοχής όλων με ίσους όρους. Το Υπουργείο, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση εξασφαλίζοντας την ομαλή συνέχεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.


Σήμερα αναμένεται νέα ανακοίνωση που θα δίνει πληροφορίες για την κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων που έχουν οριστεί ως εξεταστικά κέντρα στη Μυτιλήνη και τη Χίο.


Την Τρίτη οι μαθητές των Γενικών Λυκείων εξετάστηκαν στα μαθήματα της Ιστορίας, της Φυσικής και της Ανάπτυξης Εφαρμογών. Μπορείτε να δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις τους ΕΔΩ.



τα φιλαρακια γιαννιτσα
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html

αλεξ ξενοδοχειο τριπολη

Οι θέσεις αφορούν το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (κεντρική υπηρεσία - Εφορείες Αρχαιοτήτων - Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο), το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, το Μουσείο της Ακρόπολης και την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης.


ηπειρωτικο γλεντι χαιδαρι

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο www.asep.gr - Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (ΦΕΚ 41/1-12-2017/τ. ΑΣΕΠ). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 23 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00.


Η συμμετοχή ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 29η Ιανουαρίου 2018, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:


αλεξ ξενοδοχειο τριπολη

Α. Σ.Ε. Π.


αλεξ ξενοδοχειο τριπολη

Αίτηση για την Προκήρυξη 16Κ/2017


Τ. Θ. 14308


Αθήνα Τ. Κ. 11510


(Αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (Π. Ε. ή Τ. Ε ή Δ. Ε. ή Υ. Ε.) της οποίας θέσεις διεκδικούν).



μωρο σπυρακια στο κεφαλι
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html

fat oxidation rate

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html
ειδη καπνων
fat oxidation rate

Το υπουργείο Υποδομών στέλνει συνολικά 12 προκατασκευασμένες αίθουσες, οι οποίες θα τοποθετηθούν στους αύλειους χώρους των σχολείων, όπως διαβεβαίωσε χθες τον δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, ο υπουργός Χρήστος Σπρίτζης.


πρίαμος ιωαννίδης

Την ίδια ώρα συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες στο δημοτικό σχολείο Βρίσας, προκειμένου να τοποθετηθούν λυόμενες αίθουσες και να λειτουργήσει κανονικά με την έναρξη της σχολικής περιόδου.


Ήδη το σχολείο κατεδαφίστηκε και πραγματοποιούνται οι απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου.


Επίσης, συνεργεία του Δήμου Λέσβου πραγματοποιούν επισκευαστικές εργασίες σε 14 σχολικά κτίρια, ενώ σε άλλα 14, όπου απαιτούνται μεγαλύτερες παρεμβάσεις, εγκαταστάθηκαν εργολάβοι οι οποίοι ξεκινούν εργασίες από την ερχόμενη Δευτέρα.


Μετά από την ολοκλήρωση των ελέγχων που πραγματοποίησαν συνεργεία του πρώην ΟΣΚ, στάλθηκε στον Δήμο Λέσβου νέα λίστα με 17 σχολεία, για τα οποία αποφασίστηκε να λειτουργήσουν κανονικά και οι όποιες εργασίες απαιτούνται να γίνονται τα Σαββατοκύριακα και στις ημέρες των εορτών.


Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον Δήμο Λέσβου, υπό τον δήμαρχο Σπύρο Γαληνό και την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων, αποφασίστηκε τα σχολεία αυτά να λειτουργήσουν κανονικά.


Μιλώντας στον σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Κατσαρός, τόνισε πως «το 30-35% των σχολικών κτιρίων έχει υποστεί ζημιές, από μικρές έως μεγάλες και επειδή το κόστος είναι μεγάλο θα πρέπει άμεσα να υπάρξουν οι απαραίτητες χρηματοδοτήσεις προς τον Δήμο. Την ερχόμενη Δευτέρα θα μεταβούμε στην Αθήνα για να παρουσιάσουμε την κατάσταση πως έχει και να ζητήσουμε την συνδρομή των αρμόδιων υπουργείων».



fat oxidation rate
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

γραμματικη δ δημοτικου χρονοι

τι ειναι η κοινωνιολογια της εκπαιδευσης

«Δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για την παροχή δανείου προς την Ελλάδα», ανέφερε ο Τζιμ Γιονγκ Κιμ απαντώντας σε ερώτηση κατά την συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.


γραμματικη δ δημοτικου χρονοι

Αν και ο Κίμ δεν απέκλεισε τη χορήγηση του δανείου ωστόσο «θόλωσε » το ελληνικό κυβερνητικό σχέδιο για χρηματοδότηση ενός γιγαντιαίου προγράμματος απασχόλησης που αφορά τη δημιουργία έως 450.000 θέσεων εργασίας μέσα σε μία τριετία.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_85.html

γραμματικη δ δημοτικου χρονοι

Ο Κίμ αποσαφήνισε πως η Παγκόσμια Τράπεζα τρέχει ήδη προγράμματα στην Ελλάδα τα όποια στηρίζουν την απασχόληση και τις επενδύσεις, ωστόσο δεν θέλησε να προδικάσει οποιαδήποτε απόφαση του εκτελεστικού συμβουλίου της Παγκόσμιας Τράπεζας για ένα μελλοντικό δάνειο.



κερασμα παιτερης
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html

μαζα βαρος διαφορα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html
τραπεζια αλουμινιου σκρουτζ
μαζα βαρος διαφορα
μαζα βαρος διαφορα

Την άποψη ότι «το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι θέμα της Ελλάδας», εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.


Ο κ. Σόιμπλε, παράλληλα, επεσήμανε ότι παρά το γεγονός ότι ο χρόνος πλέον πιέζει είναι αισιόδοξος ότι θα κλείσει η αξιολόγηση και πρόσθεσε ότι σήμερα δεν θα υπάρξουν δυσμενείς αποφάσεις. Όπως είπε ο ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας:


Δεν ξέρω τις σκέψεις της ελληνικής κυβέρνησης. Δεν έχει κάνει μέχρι τώρα όλα όσα έχει δεσμευθεί. Έχει φτάσει όμως ο χρόνος να το κάνει αυτό. Ο χρόνος γίνεται όλο και πιο πιεστικός, αλλά από την πλευρά των θεσμών δεν υπάρχουν κανενός είδους προβλήματα.


συσκευη για απνοια

«Έχουν αποφασιστεί ορισμένα πράγματα και θα πρέπει αυτά να υλοποιηθούν. Η υλοποίηση είναι πολλές φορές και το πρόβλημα. Έχουμε κάποιες συμφωνίες. Η δυσκολία είναι πολλές φορές στην υλοποίησή τους, αλλά νομίζω ότι θα προκύψουν θετικά στοιχεία. Είμαι αισιόδοξος και δεν νομίζω ότι σήμερα θα φτάσουμε σε τίποτα σοκαριστικές αποφάσεις», τόνισε και κατέληξε:


Δεν έχω την πρόθεση να κάνω την εργασία των θεσμών. Αυτοί κάνουν τις συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση.


Έχουν συμφωνηθεί πράγματα με την Ελλάδα. Η Ελλάδα τα έχει αποδεχτεί και οι θεσμοί τα έχουν αποδεχτεί. Θα πρέπει αυτά να υλοποιηθούν. Θα πρέπει να τα περιμένουμε.


Ο κ. Σόιμπλε εμφανίστηκε για πολλοστή φορά απαξιωτικός λέγοντας πως το σημερινό Eurogroup δεν θα ασχοληθεί πολύ με το ελληνικό ζήτημα.




μονεμβασια αθηνα κτελ

Το Legion Run επιστρέφει δυναμικά στον Ιππόδρομο Αθηνών στις 6 Μαΐου

Μια μοναδική εμπειρία με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ.


Οι πρώτοι «λεγεωνάριοι» αποβιβάστηκαν στον Iππόδρομο Αθηνών τον περασμένο Οκτώβριο. Ύστερα από επτά μήνες επιστρέφουν εκεί, γιατί έχουν αφήσει… ανοιχτές υποθέσεις!

To Legion Run, o κορυφαίος αγώνας αντοχής, προκλήσεων και συνεργασίας στον κόσμο, έρχεται για δεύτερη φορά στο Μαρκόπουλο, την Κυριακή 6 Μάϊου 2018. O στίβος του ιπποδρόμου μετατρέπεται σε έναν μοναδικό στίβο μάχης και υποδέχεται τους φίλους της δράσης.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης είναι ο ΟΠΑΠ, με σύνθημα #ZiseTinEmpeiria. Αυτό ακριβώς θα συμβεί και στους συμμετέχοντες: Θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, αρκεί να επιστρατεύσουν τη δύναμη, την εφευρετικότητα και το ομαδικό τους πνεύμα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο στίβος μάχης του Legion Run

Οι «λεγεωνάριοι» πρέπει να διασχίσουν μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων, στην οποία έχουν τοποθετηθεί συνολικά 23 εμπόδια. Για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να φτάσουν στον τερματισμό, θα χρειαστεί να συρθούν στο χώμα και στη λάσπη, να σκαρφαλώσουν, ακόμη και να γλιστρήσουν μέσα σε λάκκους από νερό και πάγο.

Εφέτος, περιμένει τους συμμετέχοντες και μια μοναδική έκπληξη. Η ομάδα του Legion Run Athens, σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό ΟΠΑΠ, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα νέο εμπόδιο: To ΟΠΑΠ Jump που περιλαμβάνει αναρρίχηση σε τείχος ύψους 4 μέτρων και άλμα σε ένα μεγάλο airbag δίνοντας μια άλλη διάσταση στο τέλος της διαδρομής!

Φυσικά στο στίβο μάχης δεσπόζει και αυτή τη φορά το επιβλητικό ΟΠΑΠ COLOSSUS 2.0. και για όσους θέλουν να το διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο, το «ανανεωμένο» ΟΠΑΠ old pilum εφέτος θα έχει νερό και πολύχρωμα μπαλάκια.

Μια εμπειρία για όλους

Στο Legion Run μπορούν να συμμετέχουν όλοι χωρίς εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως εμπειρίας, φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας. Κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία μπορούν να ξεπεραστούν όταν όλοι δρουν σαν μια γροθιά. Σαν Λεγεώνα!

Μετά τον τερματισμό, η διασκέδαση δεν σταματά. Τόσο οι «λεγεωνάριοι» όσο και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φαγητό, ποτό και πολλή μουσική. Οι μικροί «λεγεωνάριοι» καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα μπορούν να συμμετέχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων για παιδιά, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html


μονεμβασια αθηνα κτελ
μονεμβασια αθηνα κτελ
πριτσινια χτυπητα
συνδυασμοι φρουτων για μωρα
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

σαρρης γιαννης χανια

αλεύρι αραρούτι

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Αικατερίνη Ζευγώλη, έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό σημείωμα με μεταπτυχιακές σπουδές, από το οποίο όμως «απουσιάζει» το πτυχίο παρά το γεγονός ότι ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την θέση που κατείχε.


Άμεση ήταν η αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο με ανακοίνωση που εξέδωσε αφήσε αιχμές για την νομιμότητα των πτυχίων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου για την συνεργάτη του Χρήστου Σταϊκούρα:


«Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», στενή συνεργάτης του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα φέρεται να υπηρετούσε παράλληλα, τόσο ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του τότε αναπληρωτή Υπουργού, όσο και ως μέλος του ΔΣ της Attica Bank και στέλεχος της τράπεζας και, μάλιστα, σε θέση αυξημένης ευθύνης. Ταυτόχρονα, σε ότι αφορά την ίδια, εγείρονται ερωτηματικά για την επιστημονική της επάρκεια και, ενδεχομένως, για την νομιμότητα των τίτλων σπουδών που παρουσιάζει στο βιογραφικό της και βάσει των οποίων πιστοποιήθηκε από την τράπεζα της Ελλάδος και διορίστηκε στην συγκεκριμένη θέση μετακλητής υπαλλήλου.


alpha web βραδυ

σαρρης γιαννης χανια


σαρρης γιαννης χανια
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

ποτε ειναι ωριμο το καλαμποκι

ποτε ειναι ωριμο το καλαμποκι
ποτε ειναι ωριμο το καλαμποκι

Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο της νέας σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 32 χιλιόμετρα βόρεια του Καμπομπάσσο και 194 χιλιόμετρα ανατολικά της Ρώμης, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.


Στην Ιταλία γενικά σοβαρές υλικές ζημιές προκαλούνται όταν σημειώνονται σεισμοί μεγέθους μεγαλύτερου από 5,5 βαθμούς, κατά το INGV.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html

πουγκακια φθιωτιδος

γκραβα ελενη

Ωστόσο, τον Αύγουστο του 2017, σεισμική δόνηση 4,0 βαθμών στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους και προκάλεσε την κατάρρευση πολλών κτιρίων στο νησί Ίσκια, στα ανοικτά της Νάπολης.


Μέχρις στιγμής, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι καταγράφηκαν μόνο περιορισμένες υλικές ζημιές από τον προηγούμενο σεισμό και ότι δεν υπάρχουν τραυματίες.


Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή τόσο βόρεια της Ρώμης όσο και στην περιοχή της Νάπολης.


Κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στους δρόμους νωρίτερα, προληπτικά αναμένοντας οδηγίες από τις αρχές.




https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html

Saturday, March 30, 2019

φροντιστηριο πρισμα βολος

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

Ο επικεφαλής του SPD Μάρτιν Σουλτς δήλωσε την Πέμπτη στη διάρκεια συνεδρίου του κόμματος ότι ο μόνος τρόπος οι Σοσιαλδημοκράτες να κερδίσουν τη στήριξη των πολιτών είναι αν προσφέρουν ένα ξεκάθαρο όραμα για την Ευρώπη και ζήτησε να υπάρξει στενότερη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο να δημιουργηθούν ως το 2025 οι «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης». Πρόσθεσε μάλιστα πως οι χώρες που δεν συμφωνούν, θα πρέπει να φύγουν από την ένωση.


Οι συζητήσεις για τον σχηματισμό ενός ακόμη μεγάλου συνασπισμού μεταξύ του SPD και του CDU, ο οποίος κυβερνά τη Γερμανία από το 2013, ξεκινούν την Τετάρτη, όμως τα δύο κόμματα αναμένεται να αντιπαρατεθούν σε θέματα που αφορούν την Ευρώπη.


φροντιστηριο πρισμα βολος

Γερμανία: Την Τετάρτη το ραντεβού Μέρκελ-Σουλτς για να αρθεί το πολιτικό αδιέξοδο


Ο Φόλκερ Κάουντερ, ανώτερο στέλεχος του CDU, επεσήμανε ότι η πρόταση του Σουλτς αποτελεί «κίνδυνο για την ΕΕ και την αποδοχή της Ευρώπης από τους πολίτες», ενώ ο Πέτερ Άλτμαϊερ, προσωπάρχης της Μέρκελ, σχολίασε ότι η ιδέα και κυρίως το χρονοδιάγραμμα είναι μη ρεαλιστικά.


γριφοι online

Μια δημοσκόπηση του Emnid για την εφημερίδα Bild δείχνει ότι λιγότερο από το ένα τρίτο των Γερμανών (30%) στηρίζουν την ιδέα του Σουλτς, ενώ το 48% την απορρίπτει.


Ο Κάουντερ δήλωσε στην εφημερίδα Tagesspiegel ότι είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η Ευρώπη, αλλά και να αναγνωριστεί το γεγονός ότι αυτή την περίοδο οι πολίτες επιθυμούν «την αξιοπιστία που πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν στα εθνικά κράτη».


Πρόσθεσε μάλιστα: «Η πρόταση επίσης θα θέσει σε κίνδυνο το έργο της ένωσης που είναι μοναδικό στην παγκόσμια ιστορία, διότι η πλειονότητα των κρατών μελών σίγουρα δεν θα συμμετείχαν στη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης».


Ο Άλτμαϊερ δήλωσε στην εφημερίδα Rheinische Post ότι η πρόταση του Σουλτς τον εξέπληξε, ενώ εκτίμησε ότι θα ήταν προτιμότερο να αντιμετωπιστούν συγκεκριμένα προβλήματα στην Ευρώπη όπως η ανεργία, η προστασία των εξωτερικών συνόρων και ο συντονισμός της οικονομικής πολιτικής.



φροντιστηριο πρισμα βολος
ερη κουλουβατου
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

τραπεζες ηγουμενιτσα

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html
τραπεζες ηγουμενιτσα

Ωστόσο, το γεγονός ότι η υπουργική απόφαση καθυστέρησε να εκδοθεί συνεπάγεται πως οι πρώτοι δικαιούχοι που θα υποβάλλουν αιτήσεις θα λάβουν το επίδομα το νωρίτερο στις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ όσοι υποβάλουν αιτήσεις μέχρι τον Απρίλιο του 2017 πιθανότατα να μην προλάβουν καν να επιδοτηθούν.


Αυτό διότι το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης ήδη έχει περικοπεί από την περίοδο 2015-2016 κατά 50% και την περίοδο 2016-2017 οι δικαιούχοι του επιδόματος θα λάβουν συνολικά μόλις 105 εκατ. ευρώ.


Σημειώνεται ότι βάσει των όσων ζητούν οι θεσμοί την περίοδο 2017-2018 το επίδομα θέρμανσης θα περιορισθεί περαιτέρω, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί πλήρως (να καταργηθεί) από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.


Υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν πως η υπουργική απόφαση καθυστέρησε να υπογραφεί από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, αφενός διότι μεσολάβησε ο ανασχηματισμός του Νοεμβρίου, αφετέρου διότι καταβάλλονται προσπάθειες να καταστεί δικαιότερη η διάθεση του εφετινού επιδόματος.


αγιος βασιλειος σχοινουσα

Στα σενάρια που έχουν εξετασθεί περιλαμβάνονται η μετακίνηση κάποιων νομών στις γεωγραφικές ζώνες Β και Α, όπου επικρατούν πιο χαμηλές θερμοκρασίες και το συνολικό ποσό επιδόματος είναι μεγαλύτερο για κάθε δικαιούχο, αλλά και θέσπιση αντικειμενικότερων γεωγραφικών κριτηρίων, προκειμένου οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών να λαμβάνουν μεγαλύτερα ποσά επιδόματος από τους κατοίκους των πεδινών και λοιπών περιοχών των ίδιων νομών.


Τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια παραμένουν και εφέτος αμετάβλητα.


Έτσι, δικαιούχος επιδόματος θέρμανσης θα είναι όποιος:




τραπεζες ηγουμενιτσα
καθαρισμός πλυντηρίου πιάτων με σόδα
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html

πωλειται μεταχειρισμενος εξοπλισμος καφετεριας θεσσαλονικη

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_50.html
πωλειται μεταχειρισμενος εξοπλισμος καφετεριας θεσσαλονικη

Ήταν 2 Νοεμβρίου όταν η γνωστή σελίδα αποκαλύψεων υποστήριζε ότι θα έφερνε στο φως της δημοσιότητας σκάνδαλο ντόπινγκ με ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει τον τίτλο του Champions League. Και το έκανε εμπλέκοντας το όνομα του Ράμος.


Κατά τα Football Leaks, η UEFA πέρασε στο αρχείο την υπόθεση καθώς αποδέχθηκε τις εξηγήσεις του Ανδαλουσιάνου αμυντικού και του γιατρού της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας. Φέρεται πάντως πως στον οργανισμό του ανιχνεύθηκε η ουσία δεξαμεθαζόνη, η οποία είναι απαγορευμένη.


Σύμφωνα με το Football Leaks o Σέρχιο Ράμος παραβίασε το πρωτόκολλο του ντόπινγκ κοντρόλ μετά το ματς με τη Μάλαγα, για την ισπανική Liga, τον περασμένο Απρίλιο.


Η ουσία λέγεται dexamethasone και πρόκειται για αντιφλεγμονώδες του οποίου έκανε χρήση ο Ράμος. Ο γιατρός της Ρεάλ μια μέρα πριν τον τελικό έκανε στον 32χρονο δύο ενέσεις με την ουσία και το αιτιολόγησε λέγοντας ότι ο παίκτης υποφέρει από χρόνιες παθήσεις στο αριστερό γόνατο και τον αριστερό ώμο. Όμως το dexamethasone είναι στη λίστα με τις ουσίες που η WADA απαγορεύει στη διοργάνωση.


Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της με ανακοίνωση της απάντησε στις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον αρχηγό της.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ισπανών:


«Σε σχέση με την πληροφορία που δημοσιεύτηκε από το Der Spieger για τον αρχηγό μας, Σέρχιο Ράμος, η ομάδα ξεκαθαρίζει τ' ακόλουθα:


Ο Σέρχιο Ράμος ποτέ δεν παραβίασε τους κανονισμούς του ντόπινγκ κοντρόλ. Η UEFA ζήτησε ακριβής ενημέρωση κι έκλεισε την υπόθεση άμεσα, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, μετά από την εξιχνίαση από τη WADA και την UEFA. Όσον αφορά το υπόλοιπο περιεχόμενο της προαναφερθείσας δημοσίευσης, η ομάδα δεν θα σχολιάσει κάτι».


Θέση πήρε μέσω ανακοίνωσή της και η UEFA:



Η UEFA διαψεύδει κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες για θετικό δείγμα ντόπινγκ του Σέρχιο Ράμος. Όλα τα δείγματα που ελέγχονται από την ΟΥΕΦΑ έχουν την έγκριση της WADA και τα αποτελέσματα στέλνονται και στην FIFA. Η UEFA έχει στην διάθεσή της όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και όποιος τις αμφισβητεί μπορεί να προσφύγει στο CAS.





πωλειται μεταχειρισμενος εξοπλισμος καφετεριας θεσσαλονικη
γενικες αρχες του διοικητικου δικαιου
eth zurich online application

κουκλες θεατρου

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_101.html
κουκλες θεατρου
Πρωτοφανής πρόκληση των Τούρκων: Σχεδιάζουν άσκηση με πραγματικά πυρά στο Αιγαίο την 25η Μαρτίου

Στα άκρα, μέχρι να… κοπεί, φαίνεται πως τεντώνει το σχοινί η Τουρκία, καθώς είναι έτοιμη να κάνει πράξη την απειλή της και να υλοποιήσει στο Αιγαίο προκλητική Navtex που εξέδωσε στα τέλη Φεβρουαρίου - Η ξεκάθαρη «προειδοποίηση» του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Τουρκία και το ηχηρό μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο - «Αθάνατη ελληνική ψυχή», η «απάντηση» του Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_130.html

Οι γείτονες σχεδιάζουν να εκτινάξουν για μία ακόμη φορά στο «κόκκινο» το θερμόμετρο της έντασης στο Αιγαίο, με σκοπό να προκαλέσουν ανήμερα μάλιστα της Εθνικής Εορτής της Ελλάδας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Την ώρα λοιπόν που στην περιοχή πλέουν τρία πλοία του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι Τούρκοι θα πραγματοποιήσουν άσκηση με πραγματικά πυρά εκτοξεύοντας τις πιθανότητες για «φόβο ατυχήματος» που επανέλαβε μιλώντας στον ANT1 και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Και όλα αυτά μόλις ένα 24ωρο μετά την απόπειρα παρενόχλησης του ελικοπτέρου Chinook στο οποίο επέβαινε ο αρχηγός ΓΕΣ, κατά την πτήση του από την Ρω προς την Ρόδο, αλλά και την έκδοση Navtex με την οποία η Τουρκία περικυκλώνει το Καστελόριζο για 4ωρη άσκηση έρευνας και διάσωσης την Τετάρτη.


κουκλες θεατρου

«Η ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων αφορά συμφωνία που υπέγραψε η Ελλάδα με την ηττημένη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου Ιταλία και τους συμμάχους και δεν περιλαμβάνει την Τουρκία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Προκόπης Παυλόπουλος, καταρρίπτοντας τις ανιστόριτες θεωρίες περί γκρίζων ζωνών.

«Έτοιμοι να δώσουμε το χέρι. Έτοιμοι να απλώσουμε το χέρι και να μας ενώνει. Έτοιμοι όμως και να υπερασπιστούμε ανά πάσα στιγμή όπως μας το θυμίζει κι η αυριανή επέτειος της 25ης Μαρτίου, τα σύνορά μας, την κυριαρχία μας, το έδαφός μας, που είναι σύνορα, έδαφος και κυριαρχία και της Ε. Ε. και αυτό φάνηκε καθαρά από τον λόγο για τον οποίο είχαμε αυτήν την απόφαση» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας τόνισε πως «οι εορτασμοί για την 25 Μαρτίου αφιερώνονται στους δύο αξιωματικούς μας, που παραμένουν παράνομα κρατούμενοι για 24η ημέρα στην Τουρκία», συμπληρώνοντας: «Σήμερα όμως η σκέψη μας είναι στα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας, που βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης σε κατάσταση ομηρίας. Οι προσπάθειες μας προς την κατεύθυνση της άμεσης επανόδου τους στην πατρίδα συνεχίζονται και ελπίζουμε να τους έχουμε σύντομα κοντά μας. Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε αυτούς».

«Αθάνατη ελληνική ψυχή»

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στις επαναλαμβανόμενες τουρκικές προκλήσεις απάντησε, με βίντεο μέσω Instagram, από την παρουσία του στο Καστελόριζο ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.


Αθάνατη Ελληνική Ψυχή! Χρόνια Πολλά.

A post shared by Alkiviadis Stefanis (@alkiviadis_stefanis) on Mar 24, 2018 at 5:56am PDT





πασχαλινα αυγα συνταγες
γιαννα παναγοπουλου βιογραφικο

πως γινονται τα ξερα δαμασκηνα

e-shop δουκας χατζηδουκας

Ο εν λόγω λειτουργός, που μετρά πάνω από 30 χρόνια στον εισαγγελικό κλάδο, αν και – κατά δήλωσή του - δεν χειρίζεται σήμερα κάποια σοβαρή υπόθεση - απασχολεί τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου από τη δεκαετία του 90, όταν είχε αναλάβει να διερευνήσει τις συνθήκες αγοραπωλησίας της περίφημης βίλας στην Εκάλη του αείμνηστου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html

Αργότερα, ο κ. Ντογιάκος χειρίστηκε την υπόθεση των παράνομων ελληνοποιήσεων, η οποία τελικά αρχειοθετήθηκε. Κατά την πρόσφατη επικαιρότητα το όνομα του κ. Ντογιάκου βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν μαζί με τις ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, χειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.


δαπεδο μπανιου 3d

Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που του απέδιδαν πολιτικές σκοπιμότητες και να τον χαρακτήριζαν ως «υποχείριο του Σαμαρά».


Μετά το πέρας της ανάκρισης με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν για την υπόθεση ο ίδιος εισηγήθηκε προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο την παραπομπή σε δίκη συνολικά 70 προσώπων, ανάμεσα τους και οι κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.





πως γινονται τα ξερα δαμασκηνα
πως γινονται τα ξερα δαμασκηνα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

λειτουργουν τα καταστηματα του αγιου πνευματοσ

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
ηλιουπολη στουντιο

«Σας εύχομαι το 2018 να είναι γεμάτο υγεία, επιτυχίες. Να είστε καλά και να στηρίζετε τους Μπακς. Καλή χρονιά σε όλους» ανέφερε ο έλληνας διεθνής μπασκετμπολίστας στο διάρκειας 20 δευτερολέπτων βίντεο.


Στο tweet οι Μπακς αυτοχαρακτηρίζονται ως «ΚΑΕ Ελαφιακός» σε ένα κείμενο στα ελληνικά.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html

λειτουργουν τα καταστηματα του αγιου πνευματοσ




Η... ΚΑΕ Ελαφιακός Μιλγουόκι και ο @Giannis_An34 εύχονται το 2018 να έχει μόνο χαρές, υγεία, αγάπη και ειρήνη για όλον τον κόσμο. Και πολύ μπάσκετ βεβαίως! pic.twitter.com/a45l8JpgGN

— Milwaukee Bucks (@Bucks) 31 Δεκεμβρίου 2017


λειτουργουν τα καταστηματα του αγιου πνευματοσ
ικεα ριχταρια 2015

σπατα θεσσαλονικης

Φωτιά στο Γέρακα: Απείλησαν σπίτια οι φλόγες - Συναγερμός στην Πυροσβεστική (pics)

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης (4/7) σε υπαίθριο χώρο στο Γέρακα.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη, και πιο συγκεκριμένα 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς οι φλόγες βρίσκονταν πολύ κοντά σε σπίτια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


#Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο επί της οδού Καβάφη στην περιοχή του Γέρακα Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 4 Ιουλίου 2018

Δείτε παρακάτω το σημείο που ξέσπασε η φωτιά, καθώς και περισσότερες φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του Newsbomb.gr στη gallery του άρθρου.


digitalocean object storage

εστιατόρια αθήνα κέντρο

σπατα θεσσαλονικης


100

Η άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο λίγη ώρα αργότερα.


ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά ΤΩΡΑ στο Γέρακα - Συναγερμός στην Πυροσβεστική
01
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά ΤΩΡΑ στο Γέρακα - Συναγερμός στην Πυροσβεστική









σπατα θεσσαλονικης
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html

ω3 πολυακορεστα λιπαρα οξεα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html
μοντερνοι καιροι δραματικη
ω3 πολυακορεστα λιπαρα οξεα

Ο κόσμος συρρέει στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα και ο αριθμός των στηλών που συμπληρώνονται αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, όσο πλησιάζουμε στην αποψινή κλήρωση των 22:00. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη έχουν συμπληρωθεί 4 εκατομμύρια στήλες, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο μέχρι τις 21:30 απόψε που λήγει η προθεσμία κατάθεσης δελτίων.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_24.html

Οι μεγάλες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ


Από το 1997 μέχρι και σήμερα, εκατοντάδες μεγάλοι νικητές «από ΤΖΟΚΕΡ» έχουν ζήσει μεγάλες συγκινήσεις με τα τζακ ποτ του παιχνιδιού, που τις περισσότερες φορές γίνονται «talk of the town». Παρακάτω μερικά από τα «highlights» από τις κληρώσεις στην πρόσφατη ιστορία του παιχνιδιού:



  • Η κλήρωση στις 15 Απριλίου 2010 μοίρασε σε μία μόνο κλήρωση 19,3 εκατ. ευρώ - το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει το παιχνίδι - ενώ αντίστοιχα σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής με σχεδόν 50 εκατομμύρια συμπληρωμένες στήλες

  • Η κλήρωση στις 6 Νοεμβρίου 2014 μοίρασε 18,4 εκατ. ευρώ

  • Η κλήρωση στις 13 Δεκεμβρίου 2015 μοίρασε 15,5 εκατ. ευρώ

  • Η κλήρωση στις 10 Νοεμβρίου 2016 μοίρασε 13,8 εκατ. ευρώ

  • Η κλήρωση στις 16 Φεβρουαρίου 2017 μοίρασε σε έναν μεγάλο νικητή, 16,4 εκατ. ευρώ, τα περισσότερα χρήματα που δόθηκαν ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού σε έναν μόνο νικητή



ω3 πολυακορεστα λιπαρα οξεα
η λεωφορος κλιση αρχαια

κοφτης νυχιων

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html
παλτο ανδρικο zara

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου, η συνάντηση έχει «κλειδώσει» για τις 18:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.


Το τετ-α-τετ έρχεται σε μια περίοδο που οι σχέσεις κυβέρνησης και εκκλησίας διανύουν μια ταραχώδη περίοδο, καθώς η ιεραρχία τηρεί στάση αναμονής για την αναθεώρηση του Συντάγματος.


κοφτης νυχιων

Χτες, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξηγήσεις για το τι πραγματικά εννοεί με τη θρησκευτική ουδετερότητα, ώστε να γίνει σαφές πού αποσκοπεί η Συνταγματική Αναθεώρηση.


ευκαμπτος σωληνας σκουπας


Όπως υπογράμμισε μετά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου:

«Ο Πρωθυπουργός δεν ξέρω τι εννοεί, θα μας πει τι εννοεί. Όταν λέμε θρησκευτικά ουδέτερο… είναι ένα κράτος, η Γερμανία. Θα ήθελα να ζήσω στη Γερμανία και να είμαι θρησκευτικά ουδέτερος. Είναι ουδέτερο το κράτος, βοηθάει την Εκκλησία, συνεργάζεται με την Εκκλησία άριστα. Θρησκευτικά ουδέτερη είναι η Γαλλία, αλλά είναι εχθρικές οι σχέσεις, δεν έχουν καμία σχέση κ. λπ. Δεν θα μου άρεσε… Το Βέλγιο, οι Βρυξέλλες, θρησκευτικά ουδέτερα, αλλά όλους τους μισθούς των θρησκευτικών λειτουργών τους πληρώνει το κράτος. Επομένως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πρώτα τι εννοούμε ουδέτερο. Πιστεύω ότι θα δοθεί η δυνατότητα, θα συνεργαστώ, θα δουλέψουμε και αύριο».




κοφτης νυχιων
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

μιχαλης σαλλας οικογενεια

πως να συμπληρωσω τη φορολογικη δηλωση 2013 κυπρος
μιχαλης σαλλας οικογενεια
μιχαλης σαλλας οικογενεια

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr οι Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας έχουν συλλάβει εργαζόμενο στο Σωφρονιστικό Κατάστημα στην κατοχή του οποίου έχουν βρεθεί μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς, καθώς και κινητά τηλέφωνα.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για εργαζόμενο με μακρά θητεία στη φυλακή Αγίου Στεφάνου και μάλιστα ο ίδιος εκτός από τη διακίνηση ναρκωτικών φέρεται να προμήθευε κρατούμενους και με κινητά τηλέφωνα.


Μετά τη σύλληψή του, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στη φυλακή και έκαναν «φύλλο και φτερό» κελιά κρατουμένων, στα πλαίσια της έρευνας για τη διακίνηση ναρκωτικών. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η λίστα των ευρημάτων της Αστυνομίας, πλην όμως δεδομένο είναι ότι ερευνάται με προσοχή το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να είχε και συνεργούς.


Ο ίδιος κρατείται και ανακρίνεται στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού.



αβ τηλεοραση προγραμμα
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

καλλιεργεια ντοματας στην κυπρο

αλεξανδρος φουκης
καυσοξυλα αλιμος
καλλιεργεια ντοματας στην κυπρο

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ που επικαλείται το υπουργείο, σε διάστημα λίγων ωρών εκδήλωσαν ενδιαφέρον σχεδόν 9.000 πολίτες (οι αιτήσεις υποβάλλονται στη διεύθυνση www.idika.gr/kot).


Το ΥΠΕΝ παραθέτει επίσης τον πίνακα με τα όρια τετραμηνιαίας κατανάλωσης για τιμολόγηση με ΚΟΤ, που κυμαίνονται από 1400 έως 2000 κιλοβατώρες ανάλογα με το πλήθος των μελών του νοικοκυριού.


Για νοικοκυριό που στη σύνθεση του περιλαμβάνει άτομο με αναπηρία 67% και άνω τα όρια κατανάλωσης αυξάνονται κατά 300 kWh, ενώ αν υπάρχει άτομο που έχει ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ' οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή τους, τα όρια κατανάλωσης αυξάνονται κατά 600 kWh.


Υπενθυμίζεται τέλος ότι όσοι υπάγονται στο παλαιό ΚΟΤ έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Απριλίου να υποβάλουν τη νέα αίτηση και ότι το νέο ΚΟΤ προσφέρεται από όλους τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας και όχι μόνο τη ΔΕΗ.


καλλιεργεια ντοματας στην κυπρο


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

ξενη μουσικη 2012

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html
οικογενειακες διακοπες λευκαδα

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, το παράνομο ζευγάρι συναντιόταν συχνά στο σπίτι της τραγουδίστριας, στο Dedinje (περιοχή του Βελιγραδίου), την ώρα, μάλιστα, που σε αυτό βρίσκονταν και τα παιδιά της! Εκείνη, φέρεται να τον παρουσίαζε ως γιατρό της, αφού εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε και ένα πρόβλημα υγείας.


ξενη μουσικη 2012

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα αναφέρει ότι η Γελένα δεν ήθελε να βγει από το σπίτι γιατί φοβόταν μην τυχόν τους δει κανένα μάτι και έτσι όταν ο άντρας της Ντούσκο Τόσιτς είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, προσκαλούσε τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ στο σπίτι της.


«Η Γελένα και ο Όγκνιεν συχνά βρισκόντουσαν στο σπίτι του Ντούσκο στο Βελιγράδι, όπου ο Βράνιες πήγαινε ακόμα πιο συχνά το 2017 όταν η Γέλενα είχε προβλήματα υγείας και όταν συναντήθηκε τυχαία με την κόρη της τραγουδίστριας, η Γελένα της είπε ότι ήταν ο γιατρός της», αναφέρει μαρτυρία ανθρώπου κοντά στην οικογένεια.




ξενη μουσικη 2012
ειδησεις αλφα χθες
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

συνταγές για ψωμί σίκαλης

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η σύζυγος του 49χρονου, επίσης Μαροκινή, με σημαντικά ψυχικά προβλήματα, κατάφερε να σωθεί και δεν φέρει εκτεταμένα εγκαύματα. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και εδώ και καιρό της παρείχαν στήριξη οι κοινωνικοί λειτουργοί.


αποκοπες δημοσιων υπαλληλων κυπρος

Οι γείτονες ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν ένας πολύ αξιοπρεπής και ευγενής άνθρωπος, ο οποίος, όμως, είχε προβλήματα με την δουλειά του και λόγω της βαριάς κατάθλιψης από την οποία υπέφερε η σύζυγός του.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html


συνταγές για ψωμί σίκαλης
συνταγές για ψωμί σίκαλης
οι ωραιοτερες παραλιες κρητης

ρωμαϊκά υδραγωγεία

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html
ρωμαϊκά υδραγωγεία
ρωμαϊκά υδραγωγεία

Τα έργα που βραβεύτηκαν αναδεικνύουν τη μεγάλη συνεισφορά του Ομίλου στις κατηγορίες: Καινοτομία, Κοινωνία - Πολιτισμός & Αθλητισμός, Συνεχής Δέσμευση & Προσφορά, Περιβάλλον και Κοινωνία - Άνθρωπος.


Μιλώντας για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, η κ. Ντέπη Τζιμέα, Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ, τόνισε: «Στον Όμιλο ΟΤΕ, πιστεύουμε ότι η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα συνδέεται άρρηκτα με τη βιώσιμη ανάπτυξη. Όραμά μας είναι να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, με τη δύναμη της τεχνολογίας. Με την τεχνολογία δημιουργούμε τις βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Στηρίζουμε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και την εκπαίδευση των παιδιών. Συμβάλλουμε στη συλλογική προσπάθεια για ένα περιβάλλον βιώσιμο για όλους».


κουτια τακτοποιησης ντουλαπας

-Το Sea Hero Quest, το Mobile Game για την έρευνα κατά της άνοιας, που αναπτύχθηκε με την υποστήριξη της COSMOTE, κέρδισε την πρώτη θέση στον τομέα της Καινοτομίας. Ήδη πάνω από 110.000 άνθρωποι στην Ελλάδα και 2,5 εκατ. παγκοσμίως έχουν συμβάλει στην έρευνα.


-Το έργο παροχής δωρεάν ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών (Wi-Fi) στους 20 μεγαλύτερους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας ξεχώρισε στην κατηγορία Κοινωνία-Πολιτισμός & Αθλητισμός.


-Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία 3 Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και τον εξοπλισμό ιατρικών μονάδων για παιδιά, τιμήθηκε με το αριστείο Συνεχής Δέσμευση και Προσφορά. Μέχρι σήμερα, πάνω από 85.000 παιδιά έχουν λάβει ιατρική φροντίδα μέσα από το πρόγραμμα.


-Η πρωτοβουλία της COSMOTE για την υποστήριξη των διαγωνισμών Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στους οποίους φέτος συμμετείχαν 3.500 μαθητές, απέσπασε βραβείο στην κατηγορία Κοινωνία-Άνθρωπος.


-Το εκτεταμένο πρόγραμμα Ανακύκλωσης στα κτίρια του Ομίλου ΟΤΕ, μέσα από το οποίο το 2016 ανακυκλώθηκαν 80 τόνοι υλικών, διακρίθηκε στην κατηγορία Περιβάλλον.


Με τη δύναμη της τεχνολογίας και της καινοτομίας, ο Όμιλος ΟΤΕ έχει στόχο να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει πέντε πυλώνες δράσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης, που εστιάζουν στη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού, την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάπτυξη ενός ασφαλούς και ευέλικτου περιβάλλοντος εργασίας, την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.



προτασεις ωμων με μπαρα
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html

Friday, March 29, 2019

στολισμοι εκκλησιας θεσσαλονικη

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_59.html
μην κλιση στα αρχαια
Φάκελος δασοπροστασία: Μεγάλη έρευνα του Newsbomb.gr - Είμαστε στο έλεος των πυρκαγιών;

Φωτιές | Ειδήσεις: Οδοιπορικό του Newsbomb.gr στις επικίνδυνες περιοχές - Πάρνηθα, Πεντέλη, Υμηττός - Ποια είναι η κατάσταση στο πυροσβεστικό σώμα;


Το Newsbomb.gr στην καρδιά των γεγονότων.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ανοίγουμε το «φάκελο» της πυροπροστασίας και της πυρόσβεσης τη στιγμή που ξεκινά η αντιπυρική περίοδος και καταγράφουμε με ρεπορτάζ την πραγματική εικόνα στους εναπομείναντες χώρους πρασίνου και οξυγόνου στην Αττική.

Ο φακός του Newsbomb.gr σας δείχνει όλη την αλήθεια.


τιραμισου με 3 υλικα

στολισμοι εκκλησιας θεσσαλονικη


Τι λένε οι δήμαρχοι, οι εθελοντές δασοπυροσβέστες, οι εργαζόμενοι στην πυροσβεστική.

Υπάρχουν ελλείψεις;

Έχουν προβλεφθεί κονδύλια για πρόληψη;

Έρχεται σύντομα στο Newsbomb.gr, μείνετε συντονισμένοι.



στολισμοι εκκλησιας θεσσαλονικη

αναστασια φραγκουλη

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html
αναστασια φραγκουλη

Με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 46 βουλευτές με επικεφαλής τον αρμόδιο τομεάρχη Γιάννη Βρούτση, τονίζουν ότι το σύνολο των συνταξιούχων και εργαζομένων της χώρας βρίσκεται σε πλήρη αναστάτωση και αγωνιούν ευλόγως για τις νέες επώδυνες μειώσεις στις συντάξεις τους που συμφώνησε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ήδη υλοποιούνται από τις 12/5/2016 με το νόμο Κατρούγκαλου.


«Βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης, με εντελώς ανεύθυνο τρόπο, προβαίνουν σε αμφίσημες δηλώσεις για τις επικείμενες περικοπές, χωρίς οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν τροποποιηθεί στο παραμικρό, πόσο μάλλον να έχουν ανακληθεί», αναφέρουν και καλούν την κυβέρνηση να δώσει άμεσα πλήρεις απαντήσεις τόσο για το ύψος των περικοπών όσο και για τον αριθμό των συνταξιούχων που θίγονται ανά ταμείο.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

«Οι επώδυνες μειώσεις – λόγω προσωπικής διαφοράς - ήδη εφαρμόζονται μετά την 12/5/2016, σε όλες τις νέες συντάξεις που εκδίδονται, αλλά και σε όλες τις συντάξεις χηρείας μετά τη 12/5/2016, ενώ οι προαναφερόμενοι νόμοι και κανονιστικές πράξεις ισχύουν και δεν έχουν ούτε τροποποιηθεί ούτε ανακληθεί ούτε καταργηθεί», επισημαίνουν.


Την ερώτηση υπογράφουν μεταξύ άλλων οι αντιπρόεδροι της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.



αναστασια φραγκουλη
αχλάδια κρυστάλλια
αντιπυρικες ζωνες

κερια για μαλλια

κερια για μαλλια
κερια για μαλλια

Ο αδελφός του, Ευάγγελος Αντώναρος ενημέρωσε ότι η κηδεία του Μάνου Αντώναρου θα γίνει τη Δευτέρα στις 15.30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.


«Συγγενεις και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html

Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι οι δυό τους εχουν «συνεννοηθεί» μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο απο ψηλά με τη δική τους ματιά.
Θα σχολιάζουν τα …επίγεια με το δικό τους τρόπο…ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μάνος με τα κείμενα του. Ακτύπητος συνδυασμός.


ΥΓ. Ο Μάνος λάτρευε τα παιδιά. Όχι μόνο τα δικά του. Όλα τα παιδια. Γι' αυτό σκέφθηκαμε ότι αντί για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μία προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτί προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.»




σκιτσα με βαρουφακη
ανακλαστικά χρώματα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html

το σουβλακι της ιφικρατους

το σουβλακι της ιφικρατους

Όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής όταν το αγόρι βρισκόταν για μπάνιο με την οικογένειά του στην περιοχή Καλαντός.


οργανισμοι στην κυπρο

Λουόμενοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το 13χρονο αγόρι που ήταν μέσα στη θάλασσα και το ανέσυραν στην ακτή χωρίς όμως τις αισθήσεις του, σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr.


Η μητέρα του, ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ και το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Η σορός του άτυχου παιδιού πρόκειται να μεταφερθεί στην Αθήνα για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Νάξου.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html

το σουβλακι της ιφικρατους



καλωδιο δικτυου 6 μετρα
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

σαντορινη δρομολογια πλοιων

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html
κοκτειλ ξηροι καρποι
τρειλερ game of thrones season 4

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Σπύρος Ευαγγελάτος, δάσκαλος, μελετητής και ανανεωτής του θεάτρου μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του.


Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον θάνατο του Σπύρου Ευαγγελάτου.



Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Σπύρος Ευαγγελάτος, δάσκαλος, μελετητής και ανανεωτής του θεάτρου μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. pic.twitter.com/FPdQk5Lk6O

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) January 24, 2017


σαντορινη δρομολογια πλοιων
σαντορινη δρομολογια πλοιων
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html

κυπρος χαρτης χιλιομετρικες αποστασεις

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html
σχολικη συμβουλος ειδικης αγωγης γ αθηνας
κυπρος χαρτης χιλιομετρικες αποστασεις

Οι υπουργοί Εξωτερικών των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας συμφώνησαν να συνεχίσουν να εργάζονται προκειμένου, ενώ και ο ίδιος ο Κιμ τόνισε πως παραμένει ανοιχτός σε διάλογο με την Ουάσινγκτον για τον προγραμματισμό νέας συνάντησης.


Η υπουργός Εξωτερικών της Νότιας Κορέας Κανγκ Γκιάουνγκ-χα και ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάικ Πομπέο κατέληξαν σε αυτή τη θέση κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής τους μετά την απόφαση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να ακυρώσει το «ραντεβού» της 12ης Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.


Διεθνείς αντιδράσεις για την ακύρωση του ραντεβού Τραμπ-Κιμ


Η Σεούλ εξάλλου σκοπεύει να συνεχίσει τις προσπάθειές της για τη βελτίωση των σχέσεών της με την Πιονγκγιάνγκ, τόνισε νωρίτερα ο υπουργός Ενοποίησης της Νότιας Κορέας Τσου Μιονγκ-γκιουν.





κυπρος χαρτης χιλιομετρικες αποστασεις
καρχαριασ θηλαστικο ή ψαρι
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

εορτολογιο 2 φεβρουαριου 2015

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html
το μαυρο τριανταφυλλο 4ος κυκλος
πλαισιο καταστηματα αργυρουπολη

Ο δήμος Ηρακλείου επιμένει να προχωρήσει στην ανάπλαση του πάρκου, ωστόσο οι «Φυλές του πάρκου» απαντούν ότι παραμένει ασαφής η τύχη 92 δέντρων με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Έντονο ήταν το σκηνικό έντασης, με πετροπόλεμο και κυνηγητό της αστυνομίας σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, οι οποίοι έκλεισαν για λίγο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει κυκλοφοριακό κομφούζιο.


mat7


Όλα ξεκίνησαν όταν οι μπουλντόζες έκαναν την εμφάνισή τους το μεσημέρι και εμποδίστηκαν από τους διαμαρτυρόμενους. Τα επεισόδια επεκτάθηκαν στην αρχή της λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, έχοντας απέναντί του διμοιρία των ΜΑΤ.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

mat2


Μάλιστα, όπως μεταδίδει το neakriti.gr, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να περάσουν χειροπέδες σε διαμαρτυρόμενο με αποτέλεσμα να επικρατήσουν σκηνές απείρου κάλλους αφού ο νεαρός εθεάθη να διαφεύγει με τις χειροπέδες.


mat6





εορτολογιο 2 φεβρουαριου 2015
εορτολογιο 2 φεβρουαριου 2015

obamacare insurance agents

«Έχουμε περίπου 10.000 που δικαιούνται relocation και 6-7.000 που δικαιούνται επανένωση οικογενειών» είπε ο κ. Μουζάλας μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε: «Έχουμε στείλει για καλύτερη ζωή 25.000 ανθρώπους μετά το κλείσιμο της Ειδομένης» τόνισε ο υπουργός.


αττικα λογιστηριο

MESOGEIOS


Kenny Karpov/SOS Mediteranee/Handout via Reuters


Οχτώ στους δέκα που μπαίνουν στην Ελλάδα είναι πλέον οικονομικοί μετανάστες


Όσον αφορά την ιδιότητα όσων πλέον μπαίνουν στην Ελλάδα ο κ. Μουζάλας είπε ότι πλέον «το 70%-80% είναι οικονομικοί μετανάστες και όχι πρόσφυγες». «Όποιος έρχεται κάνει αίτηση ασύλου και από εκείνη τη στιγμή η υπηρεσία πρέπει να κρίνει αν είσαι οικονομικός μετανάστης ή πρόσφυγας» εξήγησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής προσθέτοντας ότι αν και μπορεί να κάνει και έξι μήνες για να υπάρξει μια τελική απόφαση «λειτουργούμε πλέον πιο γρήγορα».


download 1


REUTERS/Leonhard Foeger


Εξήγγειλε, τέλος, ότι «το πλάνο είναι το 2018 να αυξηθεί ο αριθμός των υπαλλήλων ασύλου κατά 30%».



obamacare insurance agents
obamacare insurance agents
υφασματα pes
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_70.html

κοπη βασιλοπιτας πανθρακικου

ψευδαργυρος για μαλλια
κοπη βασιλοπιτας πανθρακικου

Στις 2 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής πτήσης, οι πιλότοι είδαν το πάνω μέρος της καμπίνας να εκσφενδονίζεται: η εξωτερική θερμοκρασία ήταν στους -45 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι ένοπλες δυνάμεις.


«Είμαστε χωρίς κουβούκλιο και θα προσγειωθούμε κοντά στην αεροπορική βάση» του Νεβατίμ (νότια), ανέφερε μέσω του ασυρμάτου ο ένας εκ των δύο κυβερνητών με ήρεμη φωνή, την οποία κάλυπτε ο ήχος του αέρα κι ο θόρυβος του κινητήρα, σύμφωνα με ένα ηχητικό απόσπασμα που έδωσε στη δημοσιότητα ο στρατός.


Η προσγείωση διεξήχθη ομαλά, διευκρίνισε στο δελτίο τύπου ο ισραηλινός στρατός, προσθέτοντας ότι το γενικό επιτελείο της πολεμικής αεροπορίας διέταξε την άμεση διακοπή των εκπαιδευτικών πτήσεων των F-15 αναμένοντας την ολοκλήρωση μιας έρευνας για το περιστατικό.




κοπη βασιλοπιτας πανθρακικου
συνεργεια renault πειραια
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html

πιπιλα για βαπτιση

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html
χημεια α λυκειου sos θεματα
βολτα μαρινα φλοισβου
πιπιλα για βαπτιση

Ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος του κόμματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα νέα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο.


πιπιλα για βαπτιση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ξενάγησε στα νέα γραφεία ενώ στη συνέχεια ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες από την επίσκεψη.


«Σήμερα είχαμε μία πολύ όμορφη επίσκεψη!» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ.



Σήμερα είχαμε μια πολύ όμορφη επίσκεψη! pic.twitter.com/zbZpX4HKpq

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) October 7, 2016

ψυγειο opel corsa b

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html
σποροι γαιδουραγκαθου
ψυγειο opel corsa b
ψυγειο opel corsa b
Τρίκαλα - Σοκάρει ο συζυγοκτόνος: «Την είχα προειδοποιήσει αρκετές φορές ότι θα τη σκοτώσω»

Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Ανατριχίλα από τα όσα ισχυρίζεται ο 52χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του με 60 μαχαιριές μέσα στο σπίτι τους στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.


«Την έσφαξα γιατί τη ζήλευα» υποστήριξε ο 52χρονος


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αμίλητος έχοντας στο πλευρό του μόνο το δικηγόρο του, ο 52χρονος συζυγοκτόνος κατευθύνθηκε την Τρίτη (22/05/2018) στο γραφείο του ανακριτή.

suzg

Ο 52χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς λίγη ώρα μετά το άγριο φονικό, με θύμα τη 45χρονη σύζυγό του και μητέρα τριών παιδιών Βάια Γκανιά, υποστηρίζοντας πως η ζήλεια του, ήταν αυτή που του θόλωσε το μυαλό:


πατρα κτελ ζακυνθου

«Ζήλευα τη γυναίκα μου. Την είχα προειδοποιήσει αρκετές φορές ότι θα τη σκοτώσω. Μετάνιωσα γι’ αυτό που έκανα μόνο για τα παιδιά μου. Με προβληματίζει τι γνώμη θα σχηματίσουν τα παιδιά μου για εμένα. Ήξερα ότι ήταν στο διπλανό δωμάτιο τα παιδιά αλλά δεν ξέρω εάν αντιλήφθηκαν την πράξη μου», υποστήριξε σύμφωνα με το STAR και πρόσθεσε, «με μείωσε ως άτομο και ως οικογενειάρχη. Θόλωσα. Σκοτείνιασα. Δεν κατάλαβα τίποτα. Χάθηκα».

Μάλιστα μέσω των συνηγόρων του ο δράστης δηλώνει συντετριμμένος: «Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του από τον κο Ανακριτή. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι αθλία. Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής τραγωδίας.

Εντοπίζουμε και τοποθετούμε τα αίτια με το δεδομένο της εμφανούς και αυτονοήτου αιφνίδιας υπερέντασης και έκρηξης των συναισθημάτων και του πάθους, τα οποία τον κατέκλυσαν συνεπεία των όσων με έντονο και απολύτως μειωτικό τρόπο ως οικογενειάρχη και ως άνδρα απηύθυνε σε αυτόν η εκλιπούσα.

Έτσι χωρίς συνείδηση και αντίληψη, σε αυτή την κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής, επήλθε η μοιραία κατάληξη. Δεν υπήρχε προμελέτη του και ούτε συνειδητή πράξη του, δηλώνει συντετριμμένος και χωρίς να μπορεί να κατανοήσει ακόμη τι έχει συμβεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση των συνηγόρων του.

trikalagynaika copy

Θρήνος και οργή στην κηδεία της 45χρονης

Τραγικές φιγούρες, οι δύο κόρες της άτυχης γυναίκας, ηλικίας 21 και 14 ετών οι οποίες κήδεψαν σήμερα την αγαπημένη τους μητέρα που έπεσε νεκρή από τα χέρια του πατέρα τους. Το τρίτο παιδί της οικογένειας, ο τετράχρονος αδερφός τους, ήταν σε συγγενικό σπίτι.



Το χρονικό της δολοφονίας που σόκαρε το πανελλήνιο

Το ζευγάρι, σύμφωνα με μαρτυρίες, αντιμετώπιζε προβλήματα και οι καβγάδες τους ήταν συχνοί και ενίοτε βίαιοι. Ο 52χρονος, που εργαζόταν σε μάντρα οικοδομικών υλικών, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τη σύζυγό του, νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Λάρισας και τοπική σύμβουλο το χωριό του συζύγου της, το Γοργοχώρι.

Πίνοντας καφέ, αναφέρει η εφημερίδα "Espresso" συζήτησαν για τα ασφαλιστικά μέτρα που εκείνη είχε καταθέσει σε βάρος του, τα οποία και επρόκειτο να εκδικαστούν σήμερα.

Αργά το μεσημέρι, οι φωνές του ακούστηκαν ακόμα μια φορά, όμως ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει. Ο 52χρονος είχε αρπάξει ένα μαχαίρι και το κάρφωνε με μανία στη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του 4χρονου αγοριού του και της 14χρονης κόρης τους.

Κατόπιν, ο δράστης έφυγε με το αυτοκίνητό του και τα παιδιά τρομοκρατημένα βγήκαν από το σπίτι ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες και την παντρεμένη 21χρονη αδερφή τους, η οποία μένει κοντά.

Εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά το ίδιο έκανε και ο συζυγοκτόνος, που τηλεφώνησε στους αστυνομικούς, ομολόγησε την άγρια δολοφονία και συνελήφθη λίγο αργότερα στο γήπεδο του χωριού.

Δείτε την άτυχη γυναίκα σε προεκλογικό βίντεο, μετά το 40'':



Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Τι υποστηρίζει ο 52χρονος που έσφαξε τη σύζυγό του

Σοκάρει ο συζυγοκτόνος των Τρικάλων: «Με μείωσε, θόλωσα και την σκότωσα»


Τρίκαλα - Σοκάρει ο συζυγοκτόνος: «Την είχα προειδοποιήσει αρκετές φορές ότι θα τη σκοτώσω»
01
Τρίκαλα - Σοκάρει ο συζυγοκτόνος: «Την είχα προειδοποιήσει αρκετές φορές ότι θα τη σκοτώσω»
























https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

υποδοχεις καρκινικων κυτταρων

υποδοχεις καρκινικων κυτταρων

Τα μουσικά όργανα που μοιάζουν με φυσαρμόνικα, τα οποία στα κινεζικά ονομάζονται «Κουσιάν», ανακαλύφθηκαν στα ερείπια του Σιμάο, ενός σημαντικού προϊστορικού χώρου στην πόλη Σενμού. Πρόκειται για τα αρχαιότερα όργανα που έχουν βρεθεί ποτέ στην Κίνα. Κάθε όργανο το οποίο είναι φτιαγμένο από κόκαλα, έχει μήκος 8-9 εκατοστά και πλάτος ένα εκατοστό.


Αρχεία αρχαίων οργάνων μπορούν να βρεθούν από την πρωθύστερη εποχή της Δυναστείας Τσιν (πριν από το 221 π. Χ.) στην Κίνα. Η σύγχρονη αλυσιδωτή φυσαρμόνικα είναι το μικρότερο κινεζικό παραδοσιακό όργανο και πολύ δημοφιλές σε αρκετές εθνοτικές ομάδες στην κινεζική επικράτεια.


Η κύρια περιοχή της αρχαίας τοποθεσίας Σιμάο καλύπτει έκταση άνω των 4 εκατ. τετραγωνικών μέτρων. Αποτελείται από τρία μέρη, μεταξύ των οποίων μια αυτοκρατορική πόλη, μια εσωτερική πόλη και μια εξωτερική πόλη. Η περιοχή περιελήφθη στις 10 κορυφαίες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στην Κίνα το 2012.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html

armani orologi watch


υποδοχεις καρκινικων κυτταρων
ωρα βουδαπεστης
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html

φεστιβαλ τσελεμεντε σιφνος 2015

βραχος της σιβυλλας
ψαρογιωργης συναυλιες 2015
φεστιβαλ τσελεμεντε σιφνος 2015

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας παρουσία κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης, του Προέδρου του ΣτΕ κ. Ν. Σακελλαρίου, της Προέδρου του Αρείου Πάγου Β. Θάνου και τουλάχιστον χιλίων ατόμων που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, είπε ότι η Εκκλησία δεν ήταν εκείνη που άνοιξε το διάλογο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση αλλά αυτοί που έχουν την εξουσία και νομοθετούν.


Έστειλε επίσης και σαφές μήνυμα προς εκείνους που ισχυρίζονται ότι η Εκκλησία φοβάται από ενδεχόμενο διαχωρισμό της από την πολιτεία για την απώλεια προνομίων και εξουσίας. «Δεν έχουμε καμία αγωνία και κανένα φόβο μήπως χάσουμε κάποιο προνόμιο εξουσίας και κυριαρχίας», είπε ο Αρχιεπίσκοπος και πρόσθεσε ότι «...η αγωνία μας είναι μία και μοναδική: πώς θα προσφέρουμε τα πάντα στον άνθρωπο, πώς θα προσφερθούμε για τον άνθρωπο».


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html

4153143Eurokinissi/Χρήστος Μπόνης


«...Να τιμούμε αυτές τις αξίες και τις αρχές όχι με λόγια και θεωρίες. Όχι με ιδεοληψίες και συνθήματα. Όχι με πολωτικά ψευτοδιλήμματα και παραπλανητικά μυθεύματα», είπε μεταξύ άλλων ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.


φεστιβαλ τσελεμεντε σιφνος 2015

Ν. Φίλης: Κοινωνικά ώριμο να χωριστούν Εκκλησία - Πολιτεία


Tα βλέμματα όλων στράφηκαν στον τέως υπουργό Παιδείας κ. Νίκο Φίλη ο οποίος καθόταν δίπλα από το διάδοχό του στο υπουργείο Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου.