Sunday, March 31, 2019

χρωμα κιμωλιας σε λακα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html
χρωμα κιμωλιας σε λακα

Το αίτημα για τη σύγκληση του σώματος υπογράφουν η Γαλλία, οι ΗΠΑ, η Βρετανία, το Κουβέιτ, η Σουηδία, η Πολωνία, το Περού, η Ολλανδία και η Ακτή Ελεφαντοστού, έγινε γνωστό από διπλωματικές πηγές, ενώ επαφίεται στην προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας, την οποία ασκεί για τον μήνα Απρίλιο το Περού, να επιβεβαιώσει επισήμως τη διεξαγωγή της έκτακτης συνεδρίασης.


χωρις ρευμα η κυπρος

Το Παρίσι θα αναλάβει τις ευθύνες του


Η Γαλλία διαβεβαίωσε σήμερα ότι θα αναλάβει «πλήρως τις ευθύνες της» μετά την επίθεση με χημικά που φέρονται να διέπραξαν οι κυβερνητικές δυνάμεις στη Συρία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Ζαν Ιβ Λεντριάν, κι ενώ το Παρίσι έχει επανειλημμένως απειλήσει ότι θα πλήξει στρατιωτικούς στόχους στη Συρία, στην περίπτωση χρήσης χημικών όπλων από τη Δαμασκό.


Εκφράζοντας την «βαθύτατη ανησυχία του», ο Γάλλος υπουργός επισήμανε ότι η Γαλλία «θα αναλάβει τις ευθύνες της στη μάχη εναντίον της διάδοσης των χημικών όπλων. Επιπλέον, ζητά τη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση στην ανατολική Γούτα» σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε.


Ο Τραμπ προειδοποιεί με αντίποινα


Την ίδια ώρα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, προειδοποιώντας ότι θα πρέπει να «πληρώσει μεγάλο τίμημα» για τη φονική επίθεση με χημικά όπλα εναντίον αμάχων. Παράλληλα, κατηγόρησε το Ιράν και τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ότι τον υποστηρίζουν.



«Πολλοί νεκροί, περιλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, στην άμυαλη ΧΗΜΙΚΗ επίθεση στη Συρία. Η περιοχή της θηριωδίας είναι κλειδωμένη και περικυκλωμένη από τον Συριακό Στρατό, κάνοντάς την εντελώς απρόσιτη στον έξω κόσμο», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter και συμπλήρωσε:



«Ο πρόεδρος Πούτιν, η Ρωσία και το Ιράν είναι υπεύθυνοι γιατί υποστηρίζουν το Ζώο Άσαντ. Μεγάλο τίμημα θα πρέπει να πληρώσει».



Many dead, including women and children, in mindless CHEMICAL attack in Syria. Area of atrocity is in lockdown and encircled by Syrian Army, making it completely inaccessible to outside world. President Putin, Russia and Iran are responsible for backing Animal Assad. Big price...

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 8 Απριλίου 2018


χρωμα κιμωλιας σε λακα
πινακεσ βαρεων και ανθυγιεινων

No comments:

Post a Comment