Sunday, March 31, 2019

μαζα βαρος διαφορα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html
τραπεζια αλουμινιου σκρουτζ
μαζα βαρος διαφορα
μαζα βαρος διαφορα

Την άποψη ότι «το κλείσιμο της αξιολόγησης είναι θέμα της Ελλάδας», εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.


Ο κ. Σόιμπλε, παράλληλα, επεσήμανε ότι παρά το γεγονός ότι ο χρόνος πλέον πιέζει είναι αισιόδοξος ότι θα κλείσει η αξιολόγηση και πρόσθεσε ότι σήμερα δεν θα υπάρξουν δυσμενείς αποφάσεις. Όπως είπε ο ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας:


Δεν ξέρω τις σκέψεις της ελληνικής κυβέρνησης. Δεν έχει κάνει μέχρι τώρα όλα όσα έχει δεσμευθεί. Έχει φτάσει όμως ο χρόνος να το κάνει αυτό. Ο χρόνος γίνεται όλο και πιο πιεστικός, αλλά από την πλευρά των θεσμών δεν υπάρχουν κανενός είδους προβλήματα.


συσκευη για απνοια

«Έχουν αποφασιστεί ορισμένα πράγματα και θα πρέπει αυτά να υλοποιηθούν. Η υλοποίηση είναι πολλές φορές και το πρόβλημα. Έχουμε κάποιες συμφωνίες. Η δυσκολία είναι πολλές φορές στην υλοποίησή τους, αλλά νομίζω ότι θα προκύψουν θετικά στοιχεία. Είμαι αισιόδοξος και δεν νομίζω ότι σήμερα θα φτάσουμε σε τίποτα σοκαριστικές αποφάσεις», τόνισε και κατέληξε:


Δεν έχω την πρόθεση να κάνω την εργασία των θεσμών. Αυτοί κάνουν τις συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση.


Έχουν συμφωνηθεί πράγματα με την Ελλάδα. Η Ελλάδα τα έχει αποδεχτεί και οι θεσμοί τα έχουν αποδεχτεί. Θα πρέπει αυτά να υλοποιηθούν. Θα πρέπει να τα περιμένουμε.


Ο κ. Σόιμπλε εμφανίστηκε για πολλοστή φορά απαξιωτικός λέγοντας πως το σημερινό Eurogroup δεν θα ασχοληθεί πολύ με το ελληνικό ζήτημα.




No comments:

Post a Comment