Saturday, March 30, 2019

πως γινονται τα ξερα δαμασκηνα

e-shop δουκας χατζηδουκας

Ο εν λόγω λειτουργός, που μετρά πάνω από 30 χρόνια στον εισαγγελικό κλάδο, αν και – κατά δήλωσή του - δεν χειρίζεται σήμερα κάποια σοβαρή υπόθεση - απασχολεί τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου από τη δεκαετία του 90, όταν είχε αναλάβει να διερευνήσει τις συνθήκες αγοραπωλησίας της περίφημης βίλας στην Εκάλη του αείμνηστου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html

Αργότερα, ο κ. Ντογιάκος χειρίστηκε την υπόθεση των παράνομων ελληνοποιήσεων, η οποία τελικά αρχειοθετήθηκε. Κατά την πρόσφατη επικαιρότητα το όνομα του κ. Ντογιάκου βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν μαζί με τις ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, χειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.


δαπεδο μπανιου 3d

Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που του απέδιδαν πολιτικές σκοπιμότητες και να τον χαρακτήριζαν ως «υποχείριο του Σαμαρά».


Μετά το πέρας της ανάκρισης με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν για την υπόθεση ο ίδιος εισηγήθηκε προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο την παραπομπή σε δίκη συνολικά 70 προσώπων, ανάμεσα τους και οι κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.





πως γινονται τα ξερα δαμασκηνα
πως γινονται τα ξερα δαμασκηνα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

No comments:

Post a Comment