Friday, March 29, 2019

φεστιβαλ τσελεμεντε σιφνος 2015

βραχος της σιβυλλας
ψαρογιωργης συναυλιες 2015
φεστιβαλ τσελεμεντε σιφνος 2015

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας παρουσία κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης, του Προέδρου του ΣτΕ κ. Ν. Σακελλαρίου, της Προέδρου του Αρείου Πάγου Β. Θάνου και τουλάχιστον χιλίων ατόμων που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, είπε ότι η Εκκλησία δεν ήταν εκείνη που άνοιξε το διάλογο για τη Συνταγματική Αναθεώρηση αλλά αυτοί που έχουν την εξουσία και νομοθετούν.


Έστειλε επίσης και σαφές μήνυμα προς εκείνους που ισχυρίζονται ότι η Εκκλησία φοβάται από ενδεχόμενο διαχωρισμό της από την πολιτεία για την απώλεια προνομίων και εξουσίας. «Δεν έχουμε καμία αγωνία και κανένα φόβο μήπως χάσουμε κάποιο προνόμιο εξουσίας και κυριαρχίας», είπε ο Αρχιεπίσκοπος και πρόσθεσε ότι «...η αγωνία μας είναι μία και μοναδική: πώς θα προσφέρουμε τα πάντα στον άνθρωπο, πώς θα προσφερθούμε για τον άνθρωπο».


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html

4153143Eurokinissi/Χρήστος Μπόνης


«...Να τιμούμε αυτές τις αξίες και τις αρχές όχι με λόγια και θεωρίες. Όχι με ιδεοληψίες και συνθήματα. Όχι με πολωτικά ψευτοδιλήμματα και παραπλανητικά μυθεύματα», είπε μεταξύ άλλων ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.


φεστιβαλ τσελεμεντε σιφνος 2015

Ν. Φίλης: Κοινωνικά ώριμο να χωριστούν Εκκλησία - Πολιτεία


Tα βλέμματα όλων στράφηκαν στον τέως υπουργό Παιδείας κ. Νίκο Φίλη ο οποίος καθόταν δίπλα από το διάδοχό του στο υπουργείο Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου.

No comments:

Post a Comment