Sunday, March 31, 2019

σαρρης γιαννης χανια

αλεύρι αραρούτι

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Αικατερίνη Ζευγώλη, έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό σημείωμα με μεταπτυχιακές σπουδές, από το οποίο όμως «απουσιάζει» το πτυχίο παρά το γεγονός ότι ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την θέση που κατείχε.


Άμεση ήταν η αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο με ανακοίνωση που εξέδωσε αφήσε αιχμές για την νομιμότητα των πτυχίων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου για την συνεργάτη του Χρήστου Σταϊκούρα:


«Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», στενή συνεργάτης του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα φέρεται να υπηρετούσε παράλληλα, τόσο ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του τότε αναπληρωτή Υπουργού, όσο και ως μέλος του ΔΣ της Attica Bank και στέλεχος της τράπεζας και, μάλιστα, σε θέση αυξημένης ευθύνης. Ταυτόχρονα, σε ότι αφορά την ίδια, εγείρονται ερωτηματικά για την επιστημονική της επάρκεια και, ενδεχομένως, για την νομιμότητα των τίτλων σπουδών που παρουσιάζει στο βιογραφικό της και βάσει των οποίων πιστοποιήθηκε από την τράπεζα της Ελλάδος και διορίστηκε στην συγκεκριμένη θέση μετακλητής υπαλλήλου.


alpha web βραδυ

σαρρης γιαννης χανια


σαρρης γιαννης χανια
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

No comments:

Post a Comment