Thursday, March 28, 2019

το ρίξαμε

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html
το ρίξαμε

Οι πληροφορίες δημοσίευονται από την εφημερίδα «Νέα Σελίδα». Η επερχόμενη συνάντηση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς αφενός έρχεται ως προσπάθεια επούλωσης των πληγών που άνοιξαν στις ελληνορωσικές σχέσεις με αφορμή τις εκατέρωθεν απελάσεις διπλωματών, αφετέρου θα σηματοδοτήσει την από εδώ και στο εξής συνεργασία ανάμεσα στα δυο κράτη.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα, παρά το ψυχρό κλίμα, οι διπλωματικές αποστολές εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι αλλά και να διαμορφωθεί η ατζέντα των συζητήσεων που θα οριοθετεί και το μέλλον της ελληνορωσικής συνεργασίας.


Στη ρωσική πρωτεύουσα μετέβησαν αρκετές φορές Έλληνες απεσταλμένοι ως προπομποί της επίσκεψης για να βελτιωθεί το κλίμα και ως αποτέλεσμα προέκυψε η οριστική ημερομηνία της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού.


οδοντωτός σιδηρόδρομος τιμες

δημος κορυδαλλου χορος

Τα «καυτά» θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι


Οι σχέσεις των δυο κρατών και το περιθώριο συνεργασίας σε μια σειρά τομέων όπως το Εμπόριο, η Ναυτιλία, ο Τουρισμός, η Ενέργεια, οι περιφερειακές εξελίξεις αλλά και τα εθνικά ζητήματα, όπως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό θα βρεθούν σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας στο επίκεντρο της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ρωσίας.



το ρίξαμε
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html

No comments:

Post a Comment