Monday, March 25, 2019

παπαγιαννοπουλος θανατος φωτο

Τα συνολικά κεφάλαια που θα διατεθούν μέσω του Equifund, το οποίο διαχειρίζεται το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (EIF), εκτιμώνται σε 320 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 260 εκατ. ευρώ προέρχονται πρακτικά από τα ευρωπαϊκά ταμεία. Το Equifund είναι ένα fund of funds και ήδη έχουν ανακοινωθεί τα 6 πρώτα funds που θα χρηματοδοτηθούν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται σύντομα να γίνουν γνωστά και άλλα 4.


Πριν από μερικές ημέρες, είχαμε, μάλιστα, και την παρουσίαση 3 εκ των 6 funds της α’ φάσης, η οποία έγινε στο πλαίσιο του Open Coffee, μία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις στο χώρο των ελληνικών startups. Σημειωτέον πως και τα 3 funds που έκαναν παρουσίαση (UniFund, Metavallon και VentureFriends II) έχουν συσταθεί με σκοπό την ενίσχυση ιδεών που δεν έχουν μετεξελιχθεί σε επιχείρηση (pre-seed funding) όπως και εταιρειών που βρίσκονται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης τους. Ενδιαφέρον σημείο είναι επίσης ότι όπως φάνηκε οι διαχειριστές των funds είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν ποσά που ξεκινούν από τα 200.000 ευρώ σε ομάδες που δεν έχουν καν προχωρήσει στη σύσταση εταιρείας.


To UniFund, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης, δεν είναι το fund των ελληνικών πανεπιστημίων, όπως είναι η αίσθηση που υπάρχει, αλλά ένα fund που έχει την υποστήριξη των πανεπιστημίων και έχει ως στόχο να αναδείξει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που υπάρχουν από τις ιδέες που δημιουργούνται στα ελληνικά ακαδημαϊκά ιδρύματα. Το UniFund θα επικεντρωθεί σε startups και ιδέες που κινούνται στο χώρο της έρευνας, των τεχνολογικών πληροφορικής και επικοινωνιών, του e-business καθώς και σε εταιρείες που δημιουργούν εφαρμογές και υπηρεσίες για κάθετους κλάδους, όπως είναι ο χρηματοπιστωτικός κλάδος ή ο χώρος της υγείας. Η πρόθεση είναι για επενδύσεις 250.000 ευρώ σε ομάδες που είναι στη φάση ανάπτυξης της ιδέας και της εξέλιξης της σε εταιρείας, ενώ για ήδη υφιστάμενες επιχειρήσεις η χρηματοδότηση μπορεί να φθάσει ακόμη και το 1 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κεφάλαια που έχει συγκεντρώσει το UniFund ανέρχονται στα 27 εκατ. ευρώ.


παπαγιαννοπουλος θανατος φωτο

παπαγιαννοπουλος θανατος φωτο


στρατιωτικο φαρμακειο 424
σιλβέν μαρβό wiki
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html

No comments:

Post a Comment