Monday, March 25, 2019

εκπαιδευση σε παιδια με νοητικη υστερηση

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_134.html
εκπαιδευση σε παιδια με νοητικη υστερηση

«Θα το έκανα υπό ορισμένες προϋποθέσεις», δήλωσε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους εν πτήσει. «Πιστεύω ότι αν συναντιόμασταν θα ήταν μία καλή συνάντηση», είπε προσθέτοντας: «Δεν θέλω να πέσω σε παγίδα για ψευδορκία».


Από το προεδρικό αεροσκάφος, ο Τραμπ κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς να ερευνήσει την υπόθεση των New York Times μετά την δημοσίευση του άρθρου στις σελίδες γνώμης της εφημερίδας με τίτλο: «Είμαι μέλος της αντίστασης μέσα στην κυβέρνηση Τραμπ».


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι η υπόθεση του άρθρου θα πρέπει να ερευνηθεί ως θέμα εθνικής ασφαλείας και ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφύγει κατά της εφημερίδας.


Και προσωπική επιστολή...


Ο Τραμπ αναφέρθηκε στην προνομιακή του σχέση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας και πληροφόρησε τους δημοσιογράφους ότι περιμένει επιστολή του Κιμ Γιονγκ Ουν , η οποία πιστεύει ότι θα είναι θετική.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

βοστάνειο νοσοκομείο μυτιλήνης

εκπαιδευση σε παιδια με νοητικη υστερηση


«Ξέρω ότι έρχεται μία επιστολή, μία προσωπική επιστολή του Κιμ Γιονγκ Ουν προς εμένα. Παραδόθηκε στα σύνορα...χθες. Είναι στον δρόμο. Είναι ένας κομψός τρόπος...πιστεύω ότι θα είναι μία θετική επιστολή».





μπον φιλέ στα γαλλικα

No comments:

Post a Comment