Tuesday, March 19, 2019

σκλαβενιτης αγοραζει βεροπουλο 2015

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

Το μήνυμα του ηγέτη του ISIS, έχει τίτλο «Υπέρ πάντων ο Θεός» και για να πιστοποιηθεί ότι είναι σύγχρονο, ότι δεν πρόκειται, δηλαδή, για παλαιότερη ηχογράφηση, η φωνή που αποδίδεται στον Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι κάνει αναφορές, μεταξύ άλλων, στα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό με επίκεντρο το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα, καθώς και στην ανάκτηση του ελέγχου, προ διμήνου, της Μοσούλης από τους Ιρακινούς.


σκλαβενιτης αγοραζει βεροπουλο 2015

Ταυτοχρόνως, ο αόρατος χαλίφης των τζιχαντιστών καλεί τους πιστούς του να εξαπολύσουν νέες αιματηρές επιθέσεις σε χώρες της Δύσης, δίνοντας μάλιστα έμφαση στα «ΜΜΕ των απίστων». Όπως λέει επί λέξει:



Απανταχού στρατιώτες του Ισλάμ να πολλαπλασιάσετε τα χτυπήματα σας και να συμπεριλάβετε στους στόχους σας τα κέντρα ενημέρωσης των απίστων καθώς και τα σημεία απ' όπου εξαπολύουν τους πνευματικούς τους πολέμους».



Ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι εκτιμάται ότι κρύβεται κάπου μεταξύ Ράκας (Συρία) και Μοσούλης (Ιράκ). Η σύλληψη ή η εξόντωσή του ενδεχομένως να πάρει χρόνια.


σκλαβενιτης αγοραζει βεροπουλο 2015

ΟΙ ΗΠΑ προσφέρουν αμοιβή 25 εκατομμυρίων δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του.



1) BREAKING: #ISIS releases speech by leader Baghdadi, titled, "Sufficient Is Your Lord As A Guide And A Helper." Last speech issued Nov2016 pic.twitter.com/YHAOrGiGvi

— Rita Katz (@Rita_Katz) 28 Σεπτεμβρίου 2017


σχολη χορου αργυρουπολη παπανδρεου
ελλειπτικο αναποδα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

No comments:

Post a Comment