Saturday, March 23, 2019

πανελληνιος διαγωνισμος συγχρονου χορου 2016

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρως θερμό κλίμα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διεμήνυσε ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να πλήξει το κύρος της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής ενώ παράλληλα κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του ζητήσει ενημέρωση για τα ειδικά κονδύλια «ευρώ προς ευρώ».


«Δημιουργήσαμε ένα πλαίσιο διαφάνειας και θεσμικής θωράκισης για τα μυστικά κονδύλια. Δεν υπάρχει πια η αλόγιστη χρήση κονδυλίων σε μαύρες σακούλες που είχαμε καταγγείλει» επισήμανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Αναφορά επί του ζητήματος είχε κάνει νωρίτερα και ο Νίκος Κοτζιάς, τονίζοντας ότι το υπουργείο Εξωτερικών είναι το μόνο υπουργείο όπου υφίσταται ειδικός νόμος με σαφή διαδικασία ελέγχου των απόρρητων κονδυλίων. Χαρακτήρισε, μάλιστα, «αθλιότητες» όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην ελληνική πολιτική σκηνή αναφορικά με τα μυστικά κονδύλια κάτι, που όπως είπε, «δείχνει ότι σε πάρα πολλές πλευρές ακόμα της ελληνικής κοινωνίας λείπει η σοβαρότητα και η δημοκρατική ευαισθησία: αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα».


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html

«Αν ήταν αληθινά αυτά που έλεγαν και τα κάνουν συνειδητά, είναι σαν να λένε σε τρίτες χώρες: “μη συνεργάζεστε με τους Έλληνες διότι θα σας εκθέσουν”. Είναι άθλιο αυτό το πράγμα» είπε ο κ. Κοτζιάς, και υπογράμμισε: «Δεν μπορούμε να τα απαξιώνουμε όλα γιατί έτσι μας συμφέρει».



Ο Νίκος Κοτζιάς έβαλε τη σφραγίδα του στην ελληνική εξωτερική πολιτική. Σε μια πορεία που μας επιτρέπει σήμερα, όχι μόνο να αφήσουμε πίσω μας τα μνημόνια αλλά και να κατοχυρώσουμε το ρόλο της χώρας ως πυλώνα ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας, σε μια πολύ σημαντική περιοχή. pic.twitter.com/pokBmRyFem

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 20 Οκτωβρίου 2018


πανελληνιος διαγωνισμος συγχρονου χορου 2016
πανελληνιος διαγωνισμος συγχρονου χορου 2016
φυτευση ελιας σε γλαστρα
ορειχαλκινο μαχαιρι
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_109.html

No comments:

Post a Comment