Tuesday, March 12, 2019

κλειστα τα μαγαζια 26 δεκεμβριου

κλειστα τα μαγαζια 26 δεκεμβριου
κλειστα τα μαγαζια 26 δεκεμβριου

Τα στοιχεία της δικογραφίας που εμπλέκουν έναν 34χρονο Λαμιώτη και μια νεαρή κοπέλα 24 ετών με την οποία συζούσε, δεν συνηγορούν σε μια απλή περίπτωση αρπαγής αλλά σε μία εξακολουθητική κακουργηματική συμπεριφορά από μέρους τουλάχιστον του άνδρα.


Η υπόθεση ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη με την άφιξη της 40χρονης Γαλλίδας στη Λαμία και συγκεκριμένα στο Σταθμό Λιανοκλαδίου από όπου την παρέλαβε ο 34χρονος.


Στην αρχή τίποτα δε μαρτυρούσε τι θα ακολουθούσε. Από τη στιγμή όμως που τηλεφώνησε στους δικούς της ότι έφθασε καλά, άρχισαν τα δύσκολα, καθώς ο 34χρονος φέρεται να την έδεσε και να την οδήγησε σε ένα δωμάτιο όπου της υπέδειξε ότι θα είναι η φυλακή της.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

Το μαρτύριο της κράτησε συνολικά 2,5 μέρες μέχρι να κάνουν την εμφάνισή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας μετά από σήμα της Interpol και ενώ η 40χρονη είχε κατορθώσει να επικοινωνήσει με τους δικούς της μέσω του κινητού της τηλεφώνου.


Ανάμεσα σε όσες βρισιές ή απειλές έχει καταθέσει είναι η επιθυμία του 34χρονου να την μεταμορφώσει σε σκλάβα του, η οποία ήταν η μόνη διέξοδος για να την αφήσει και πάλι ελεύθερη.


Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία: «Θα είσαι για πάντα η σκλάβα μου», τα πρώτα λόγια του 34χρονου


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από τέσσερα και πλέον χρόνια μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και το 2016 η Γαλλίδα τον είχε ξαναεπισκεφθεί στο σπίτι του στη Λαμία.


Τότε όμως όλα ήταν καλά και έμοιαζαν σαν ευτυχισμένο ζευγάρι που έψαχνε λύσεις για να είναι μαζί. Συνέχισαν να έχουν επαφές μέσω διαδικτύου και να είναι ουσιαστικά σαν ζευγάρι και τίποτα σύμφωνα με την 40χρονη δεν προδίκαζε τέτοια συμπεριφορά, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.


Screenshot 99


Σε αυτό το σημείο η παρουσία της 24χρονης έδινε το δικαίωμα στους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι κάποια πράγματα μπορεί να παρουσιαζόντουσαν ακραία γιατί η 40χρονη δεν μπορούσε να αποδεχτεί και τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.





αναπνευστικό επιθήλιο
σωτηριου κομμωτηριο μενιδι
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

No comments:

Post a Comment