Thursday, March 14, 2019

αμμος ερυθραια

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_139.html
συνταγες με τουνα
οψιμεσ ποικιλιεσ κερασιασ

Κόμμα σε νευρική κρίση


Το δίπολο Λευκός Οίκος – Μακρόνησος συμπυκνώνει την κρίση ταυτότητας την οποία περνάει το κυβερνών κόμμα. Η προσαρμογή της κυβέρνησης στον ρεαλισμό μέσα από την απαρέγκλιτη εφαρμογή του Μνημονίου και την προνομιακή εταιρική σχέση με τις ΗΠΑ δεν έχει βρει την αντιστοίχισή του με τις ιδεολογικές αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ. Και μπορεί η δυναμική της εξουσίας να διασφαλίζει τη συνοχή της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, εντούτοις, ο πολιτικός λόγος την ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ βρίθει αντιφάσεων που φτάνουν στα όρια της πολιτικής «διπολικότητας».


Ο μεν Αλέξης Τσίπρας λέει για τον Ντόναλντ Τραμπ: «Διαπίστωσα, από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο, ότι η προσέγγισή του στα πράγματα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την πολιτική, ορισμένες φορές μπορεί να μοιάζει διαβολικός, αλλά γίνεται για καλό». Ο δε Πάνος Λάμπρου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, και ηγετική μορφή των "53", γράφει σε άρθρο του, στην ιστοσελίδα Commonality: «Το διαβολικό που ενίοτε είναι για καλό, μας ξάφνιασε και έτσι, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα πέρασαν από μπροστά μας, σαν κινηματογραφική ταινία, οι προεκλογικές και μετεκλογικές δηλώσεις του “πλανητάρχη” για την κοινωνική ασφάλιση, το τείχος στο Μεξικό, το απαγορευτικό στους πολίτες εφτά χωρών, τις τοποθετήσεις του για τις γυναίκες, τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τους μουσουλμάνους και τόσα άλλα». Για να καταλήξει ότι «από όποια πλευρά και αν δούμε τον Τραμπ, λοιπόν, παραμένει σταθερά στην όχθη του… κακού!».


αμμος ερυθραια

Τα F-16


Για την αναβάθμιση των F-16, o Νίκος Φίλης είπε σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Αυγή ότι «ακόμη και 1,1 δισ. δολάρια να κοστίσει τελικά η αναβάθμιση των F-16 είναι ένα ποσό μειωμένο ως προς κάποιους αρχικούς σχεδιασμούς του κ. Καμμένου αλλά εξακολουθεί να είναι δυσβάστακτο στην παρούσα φάση. Άλλωστε η χώρα μέσα στη φτώχεια της είναι η δεύτερη χώρα του NATO σε αμυντικές δαπάνες διαθέτοντας στον προϋπολογισμό τού 2017 το 2,7% του ΑΕΠ ενώ τα κονδύλια του υπουργείου Άμυνας παραμένουν αμείωτα σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει στα άλλα υπουργεία. Αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται την ώρα που αντιμετωπίζουμε τεράστιες ελλείψεις σε άλλους τομείς όπως στα πυροσβεστικά αεροπλάνα που είναι καθηλωμένα και δεν αναβαθμίζονται στα ασθενοφόρα ή στα αστικά λεωφορεία που είναι ακινητοποιημένα ελλείψει ανταλλακτικών. Χρειάζεται, λοιπόν, μια σφαιρική αντιμετώπιση των αναγκών με δεδομένες τις σκληρές πολιτικές λιτότητας που υφίστανται».



Συγκίνηση για τη μεγάλη συμμετοχή στην επίσκεψη - προσκύνημα στη Μακρόνησο. 3/3 pic.twitter.com/hO5P3vTycf

— ΣΥΡΙΖΑ (@syriza_gr) October 22, 2017


αμμος ερυθραια
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

No comments:

Post a Comment