Saturday, March 2, 2019

αμπουλες για σκυλους τιμες

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html
διακοσμητικα πομ πομ
αμπουλες για σκυλους τιμες

«Η χώρα μας διαθέτει μοναδικό φυσικό περιβάλλον και ποικιλομορφία, ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, εξαιρετικό κλίμα και ανθρώπινο δυναμικό υψηλής κατάρτισης και γνώσης. Αυτό λοιπόν, που για πρώτη φορά πραγματοποιεί μία κυβέρνηση στη χώρα, είναι ένας διευρυμένος διάλογος με την τοπική κοινωνία, όχι από τα γραφεία στην Αθήνα και κάθε υπουργό ξεχωριστά, αλλά συντονισμένα και με σχέδιο» σημειώνει ο υπουργός Επικράτειας. Χαρακτηρίζει μάλιστα αυτή τη διαδικασία ως εγγύηση για να μην επαναληφθούν τα τραγικά λάθη και να ξεπεραστούν οι παθογένειες του παρελθόντος.


«Η κυβέρνηση δεν αγνοεί την παραγωγή, το αντίθετο, τη θέτει στο επίκεντρο του σχεδιασμού της. Με διευρυμένο διάλογο με την τοπική κοινωνία, προωθεί την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου στην πράξη, μέσα από σειρά δράσεων, πρωτοβουλιών και συνεργειών που βάζει στο επίκεντρο τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, της μεταποίησης και της βιομηχανίας και των ΜμΕ» τονίζει.


Αναφερθείς στον αγροδιατροφικό τομέα είπε πως η κυβέρνηση τον αντιμετωπίζει ως όχημα ανάπτυξης για την χώρα. «Αντιμετωπίζουμε τον αγροτικό κόσμο ως παραγωγούς του πλούτου και ως στήριγμα της συνοχής της υπαίθρου και αποτελεί άμεση κυβερνητική προτεραιότητα η διεύρυνση των μεγεθών του» πρόσθεσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Ειδικά για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε αυτόν τον τομέα υπογράμμισε την κάλυψη, σε σύντομο χρονικό διάστημα, οφειλών κοινοτικών ενισχύσεων, την κατοχύρωση αφορολόγητου για τους επαγγελματίες αγρότες, και ανέφερε πως εξασφαλίστηκε η μεταβατική περίοδος για την αγροτική ασφάλιση ενώ έγιναν παρεμβάσεις για τους συνεταιρισμούς και τα συνδικαλιστικά όργανα.


σος κρεατικων

«Ταυτόχρονα αξιοποιούμε μία σειρά χρηματοδοτικών εργαλείων, όπως το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20,με κοινοτικούς και εθνικούς πόρους της τάξης των 6 δισ. ευρώ, που στοχεύει στην ανάταξη της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και τον αναπροσανατολισμό του παραγωγικού και αναπτυξιακού μας προτύπου» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.


Ερωτηθείς για τα 43,7 δισεκατομμύρια που θα διατεθούν σε επιχειρήσεις στη Θεσσαλία ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρθηκε στη δήλωση του πρωθυπουργού, στο πλαίσιο του 4ου Περιφερειακού Συνεδρίου « ότι η κυβέρνηση δεν λειτουργεί με γνώμονα αν κάποιος αιρετός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι στο κόμμα μας ή όχι. Το 2016 προχωρήσαμε σε αύξηση του Εθνικού Σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για τη Θεσσαλία κατά 234%. Και αυτό παρά τα εξαιρετικά σφιχτά δημοσιονομικά δεδομένα».



αμπουλες για σκυλους τιμες

No comments:

Post a Comment