Wednesday, March 6, 2019

μαντιναδες ευχες για τα χριστουγεννα

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html
μαντιναδες ευχες για τα χριστουγεννα

Πρόκειται για δύο εθνικές ομάδες με λίγες ομοιότητες, που... κυνηγούν όμως το ίδιο όνειρο. Τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Η εμπειρία απέναντι στα νιάτα, η ιστορία ενάντια στο κατόρθωμα, η δημιουργία πριν από την μυϊκή δύναμη και την ταχύτητα. Δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο. Η μέθοδος για την επίτευξη του όμως είναι ριζικά αντίθετη. Είναι ο τελικός των μεγάλων διαφορών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάλυσή της η ισπανική εφημερίδα Marca.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

Δύο διαφορετικά μονοπάτια για τον τελικό


Το ταξίδι των «bleus» μέχρι το σημερινό παιχνίδι (στις 18:00 ώρα Ελλάδας), αν κοιτάξει κάποιος πίσω, είναι «τρομακτικό». Στο δρόμο τους ήταν η Αργεντινή του Μέσι σε έναν αγώνα γεμάτο αβεβαιότητα, η Ουρουγουάη των Σουάρες και Καβάνι (απών σε εκείνο το παιχνίδι) και τελικά το τρομερό Βέλγιο, η ομάδα που προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση στο τουρνουά.


Η Κροατία έκανε επίδειξη απέναντι στην Αργεντινή στους ομίλους, αλλά στη συνέχεια χρειάστηκε πέναλτι και παρατάσεις για να φτάσει στον πρώτο τελικό της Ιστορίας της. Πρώτα ήταν η Δανία, στη συνέχεια η Ρωσία, αλλά και στις δύο περιπτώσεις χρειάστηκαν τα πέναλτι. Στα ημιτελικά με την Αγγλία, η Κροατία χρειάστηκε και πάλι την παράταση για να προχωρήσει.





μαντιναδες ευχες για τα χριστουγεννα
αναλυση γ λυκειου
marks n spencer online shop

No comments:

Post a Comment