Tuesday, March 19, 2019

εγκυμοσυνη και ουρολοιμωξη αντιμετωπιση

εγκυμοσυνη και ουρολοιμωξη αντιμετωπιση

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκοί θεσμοί θα συνομολογήσουν ότι έχει επέλθει συμφωνία στο μεγαλύτερο κομμάτι της αξιολόγησης και ότι το ΔΝΤ παρά τις όποιες αντιρρήσεις του θα έχει συναινέσει στην συνέχιση της συζήτησης ώστε πέραν των μεταρρυθμίσεων να προσδιοριστούν οι δημοσιονομικοί στόχοι – πλεονάσματα και τα μέτρα για το χρέος.


Κυβερνητικές πηγές πιστεύουν ότι το ΔΝΤ δεν θα στυλώσει τα πόδια του αρνούμενο την συνέχιση της διαπραγμάτευσης και πιστεύουν ότι πράγματι την ερχόμενη Δευτέρα θα διαπιστωθεί η ύπαρξη της πολιτικής συμφωνίας, η οποία τυπικά θα επιβεβαιωθεί ως το τέλος της χρονιάς.


Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι αναπόφευκτα θα υπάρξει κι ένα έκτακτο Eurogroup πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων που θα καταγράψει την πολιτική συμφωνία και την σύγκλιση όλων των πλευρών. Σ’ αυτήν την περίπτωση αρχές του Ιανουαρίου θα ψηφιστούν τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα και περί τις 15 Ιανουαρίου θα έχει κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, με την Έκθεση Συμμόρφωσης (Compliance Report), κάτι που βεβαίως επιθυμεί διακαώς η ελληνική πλευρά.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html

Να σημειωθεί ότι όπως έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα το CNN Greece η κυβέρνηση δεν συζητεί επουδενί την λήψη νέων μέτρων τώρα για το 2019 και 2020, ωστόσο εκείνο το οποίο θα μπορούσε να συζητήσει είναι η χρονική επέκταση του περίφημου «κόφτη» δημοσιονομικής διόρθωσης ο οποίος ενεργοποιείται όταν υπάρχουν αποκλίσεις από τους δημοσιονομικούς στόχους.


ιστορικα γεγονοτα αγγλιας

εγκυμοσυνη και ουρολοιμωξη αντιμετωπιση



you.gr δραμα
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html

No comments:

Post a Comment