Friday, March 15, 2019

ρολογια τοιχου rolex

αναλογικα ρολογια

Κατά τη χθεσινή ομιλία του ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, επισήμανε πως μια σειρά θετικών εξελίξεων σχετικά με την ελληνική οικονομία εμπνέουν αισιοδοξία και σηματοδοτούν τη θετική αλλαγή για την οποία εργάζεται η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια.


Τσίπρας: «Πράσινο φως» για έξοδο από τα Μνημόνια ανάβουν οι αγορές


Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρωθυπουργός, «η στρατηγική μας απέδωσε, οι κόποι του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο και μάλιστα με τα διατηρήσιμα χαρακτηριστικά που εγγυώνται ότι η χώρα γυρίζει οριστικά σελίδα χωρίς πισωγυρίσματα».


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html

ρολογια τοιχου rolex

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η Ελλάδα αποκτά επιτέλους κουλτούρα αλλαγών και μεταρρυθμίσεων ενώ, όπως τόνισε, «δεν είμαστε πλέον φοβικοί απέναντι στις αλλαγές και οι δεσμοί με τα κατεστημένα συμφέροντα του παρελθόντος που εμπόδιζαν την πρόοδο έχουν διαρραγεί οριστικά».


ρολογια τοιχου rolex

Πάντως, ο πρωθυπουργός με αυτοκριτική διάθεση παραδέχτηκε πως υπάρχουν ακόμη προβλήματα και δυσκολίες που η κυβέρνηση καλείται να υπερβεί, αναφερόμενος στην υψηλή φορολόγηση.



Πρόκειται για μια δύσκολη πολιτική απόφαση κάτω από το πιεστικό βάρος των έκτακτων συνθηκών που βρέθηκε η χώρα και τη πίεση των δανειστών μας να φύγουμε από τη μακρά περίοδο των ελλειμμάτων που μας οδήγησαν στη κρίση. Και η έξοδος από τη κρίση θα επιτρέψει και πάλι τη μείωση των συντελεστών, είπε.





ιδια
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

No comments:

Post a Comment